Hirdetés
- Otthoni időjárás-állomás
- Egér probléma
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algieba
őstag
Fura. Más 845-ösök alsó gombjai is érzékenyek? Elhúzom rajtuk az ujjamat (nem nyomom meg őket) és ide-oda mozog minden készenléti cucc a kijelzőn. Akárha a kijelzőt simogatnám, csak a gombok még "érzékenyebbek".
Ez egy normális tulajdonsága? -
Tatyla
őstag
valami jó mediaplayer kéne mert az astroplayer-ben is úgy szól az mp3 mintha szokol rádiót hallgatnék,nem a fülhallgatóm az jó egy sony mert a rádiónak jó hangja van...
-
Norbi78
csendes tag
Segitséget szeretnék kérni!
Már vagy 10X elinditottam a Navigonba a letöltést de mindig megszakad mert állandóan megszakad a netem és igy a Navigon letöltés is megszakad!
Akinek megvan egybe amit letölt a Navigon az kérem töltse fel és linkelje akár privibe is, vagy ha valahol már fent van akkor azt a linket please!
thx -
Tatyla
őstag
válasz
Kicsirics77 #2294 üzenetére
-
Kicsirics77
veterán
már teszem felfelé neked
ringro pro
beautiful widgets -
Tatyla
őstag
viszont most én szeretnék kuncsorogni két programot a beautiful widgetet meg a ring pro-t mert ezek a marketen fizetősek...
-
apuka73
tag
válasz
Kicsirics77 #2289 üzenetére
miben más?
nekem nem sikerült a saját rom,így töltögetem a tietekétnagyon jók
101mb.jól tele pakoltad
-
Kicsirics77
veterán
-
Algieba
őstag
Ha balra nézek, kéz közelben itt van a 845.
-
Norbi78
csendes tag
Sziasztok!
Már egy ideje marketről nem lehet letölteni a Rockplayert!
Vki lenne olyan szives adna egy müködő linket vagy feltöltené valahová és azt a linket küldené!
Köszönöm! -
Z0C!
őstag
1 hónapja 4 napja használom.
Uptime...relative nekem 2.
bár netezek telefonálok ha kell ha nem. (ez a munkám) szintén szűz telefonnal.
SIM-en tárolt számokat 2mp alatt beolvasta. ami örvendetes
wifi. soha nem használtam még. HSPA-t használok
menügomb. helyette az iPhone lock screen. és nem oldja fel semmi.
gyári progik. hát igazából semmit nem használok gyáriból.csak az ébresztőt.
naigáció. nekem marhára elég a beépített.a hibás fordítást nem a vodára rónám.nem a szolgáltató hibája...
XP-n is van hülye értelmetlen fordítás...sőt a feliratos filmeken is -
oidka
tag
igy egy hetes hasznalat utan leirnam a tapasztalataimat:
roppant bugos a rendszer, ez az android meg nem egy kiforrott dolog, ugy erzem mintha valami beta tesztelo lennek
sajnos nagyon sok a hibas forditas is (bar ez lehet a voda hibaja).
eddig harom nap uptime volt a max amit birt; mar tobbszor is ujraindult magatol. pedig semmilyen mokolast nem hasznalok (root, custom rom..)
a sim-en tarolt szamokat nem olvasta be egy ilyen ujraindulaskor, asszem inkabb atallok arra, hogy a google contacts-ban taroljam oket.
az akksit legjobban a wifizes fogyasztja. ugy tapasztalom, hogy a kepernyo lezarasakor nem kapcsolja ki azt magatol, ezt az automata profil allito programoknak hala lehet orvosolni.
engem zavar meg az is, hogy a menu gomb feloldja a billzarat s erre nem talaltam megoldast a google-vel sem.
igyekszem a gyari, beepitett programokat hasznalni, hogy minel kevesebb legyen hibalehetoseg de a naptar programban hiaba allitom, hogy az elmult esemenyeket ne listazza azok tovabbra is ott maradnak: pl. a "sajat esemenyek" widgetben. (nekem ez is furcsa volt, hogy a naptar programban kellett allitani a widgetet..)
plusz nalam a navigonnak elment a hangja; legeloszor meg mondta, hogy merre menjek de azota nema. az osszes hangerot maxra allitottam: a programet, a rendszer hangerot de meg a media hangerot is de semmi valtozas.
de legalabb olcso volt
-
Kicsirics77
veterán
válasz
Black&White #2274 üzenetére
ha nem wipe-olsz akkor megmarad minden eredetiben csak a rom-ot húzod újra
-
Lasy
veterán
válasz
Kicsirics77 #2272 üzenetére
Bármilyet be tehetsz max az ékezetek helyett a kocka lesz.
vagy átállítod angolra és nincsen gondod vele. -
Lasy
veterán
megvan az a font amit fel szeretnél tenni?
.ttf a neve. Ebből kell neked a regular ami a sima, és a BOLD ami a vastag betű.
feltelepíted a progit ami linkelve van. ez egy teljesen ingyenes progi, de ROOTolt telefon szükséges hozzá.
Nos a Progival csinálsz egy BACKUP-ot, és a memkarin a font vagy fonts mappában lesz a mentésed. ebből kiszeded a kettőt
DroidSans.ttf
DroidSans-Bold.ttf
és ami neked van átnevezed erre.
visszamásolod au új font-okat felülírva azt ami a SDkarin van, és csinálsz egy RESTORE-t a progival.
amikor végzett felajánlotta azt, hogy restart-olod a telefont itt oké, és újraindól az új fontal.Black&White:
Ez már az 1.1ben is kifagyott, sajna újra kell rakni az egészet.
Ezért csináltam magamnak egy saját romot a vodásból. -
SyntaxeError
tag
Ezek szerint vagy hála Istennek nincs vele baj, vagy nem válaszoltok...
Vitte már valaki szervizbe valamiért? -
Tatyla
őstag
válasz
Kicsirics77 #2266 üzenetére
meg van az astro az sd-n,tehát akkor hiába mert nem férek hozzá mi?
-
Tatyla
őstag
most kérdezek egy lámát mert az agyam kihagy ha felraktam az 1.3.2-öt hogy férek hozzá legelőször az sd kártya tartalmához?
-
Z0C!
őstag
válasz
Kicsirics77 #2263 üzenetére
2órás mix?
olyat akkor hallgatok ha megyek vidékre peste -
Black&White
addikt
1.3.2 alatt, nyelvek és billentyűzeteknél, ha átállítottam a területet angolra, akkor miként tudok újra magyart választani?Nincs a listában...
Ill. csak a Meridian Pro tudja kezelni a cue fájlokat?
Köszi! -
Nedudgi
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #2259 üzenetére
AMúgy a Sygic-ot mint az iGo egyik alternatíváját találtam és ezt kezdtem el feltenni. Ennyi. Ki fogom sztem a navigont is próbálni. Csak gondoltam megírom, mert most nem volt nálam kábel meg semmi ezért nem álltam neki a Navigont hegeszteni hanem megpróbáltam megcsinálni a fent levő sygic-ot...mert időm az meg volt rá. Mennyi volt az állvány? Nem vagyok tájékozott ez az első okostelefonom.
-
Nedudgi
aktív tag
válasz
Nedudgi #2157 üzenetére
Közben találtam egy megoldást a problémára.
az sdkártyán a Drive/Android/settings.ini-ben a HardwareChange opciót a [Default] részben "true"-ra kell állítani, és a sygic elindítása előtt be kell a gps-t kapcsolni. Ilyenkor elkezd műholdat keresni.AMúgy ti milyen állványt/szivargyujtó töltőt vettetek hozzá?
G.
-
Lasy
veterán
válasz
Kicsirics77 #2255 üzenetére
ezeket nem néztem, de ékezetből mindet beletettem, gondolom.
-
Lasy
veterán
válasz
Kicsirics77 #2252 üzenetére
nem feltétel, pl adok olyan comicot is amit SE telefonra csináltam meg és az sokkal kisebb.
-
Lasy
veterán
válasz
kelzsoca #2249 üzenetére
És milyen jó érzés mikor sikerül.
ZOC!:
valahol már írtam a szerkesztéshez egy linket.
http://alfika.tvn.hu/fontsegedlet.php -
Z0C!
őstag
válasz
Kicsirics77 #2247 üzenetére
betüméretet alapból a teló állít vagy meghatározható?
csak mert nekem ez a Visitor meg a voda betüfontja tetszik...
és a visitor nagyban igen csak csúnyácska... -
kelzsoca
félisten
Ha láttad volna nálam mi volt, alapból 3 különböző op rendszer futott (win7, xp, ubuntu linux)
Közben ment a rom szerkesztés, na nem ez a lightos ami le van írva, hanem egy kicsit komolyabb, asztalon telefonok, sd kártyák, adat kábelek, vagy 30 firefox, google chrome ablak megnyitva stb..
-
Lasy
veterán
Régen az SE-ben hányszor csináltam ezt.
pl ha valamit moddoltam rajta, csak napi 200 restart volt nekem.Kicsirics77:
hehe én is. -
Z0C!
őstag
válasz
Kicsirics77 #2245 üzenetére
elbírom képzelni ahogy otthon gép előtt telefon szerteszét.
Kicsiricsi működik...
Teló bedug..mókol..teló kihúz..bekapcsol...:ASDASD nemműködik...teló be..mókol..teló ki..bekapcs...áhh zsír
és egész nap csak a kényelmünkért -
Lasy
veterán
De bármit beleírhatunk a BLOG-ba, hogy mindenki könnyem megtalálja.
Pl mindjárt bele is teszem a ROM szerkesztést.
-
fattyu666
tag
válasz
Kicsirics77 #2206 üzenetére
Kicsirics
A WithEQ Platinium player-ben:
Menü -- Equalizer Mode -- és a Sharp (1Ghz CPU required)-t át kell állítani Standard-ra.
És már nem is akad.
-
Z0C!
őstag
válasz
Kicsirics77 #2234 üzenetére
akkor ezentúl oda fordulok ha kínom van
köcce! -
-
kelzsoca
félisten
a program lényege, hogy csinál egy biztonsági mentést a memkarira.
utána te kicseréled a betűtípust a gépeden, ugyan arra a névre, és szépen visszaállítod a progival.Ez szerintem nem teljesen nyilvánvaló, mert van vagy 8 féle betütipus, most akkor melyiket is kéne lecserélni....
-
Lasy
veterán
Betűtípus cseréje:
Legfontosabb, hogy csak ROOT-olt telefonon megy.
Hozzávalók:
Maga a program, ha minden igaz MARKET-ból is letölthető.
a program lényege, hogy csinál egy biztonsági mentést a memkarira.
utána te kicseréled a betűtípust a gépeden, ugyan arra a névre, és szépen visszaállítod a progival.
Ekkor kiírja, hogy újraindítod a telefont. nyomsz egy okét, és újra indul az új font-al.http://www.4shared.com/file/upTn-ckQ/DroidSans-Bold.html
http://www.4shared.com/file/RnmZUAdM/DroidSans.html -
Lasy
veterán
válasz
Kicsirics77 #2230 üzenetére
értem, csak nem tudom hogy érdemes e beleírni.
kipróbálom, de milyen kódolással legyen?illetve most ilyen fontom lett, mert mindenki a comicot szeretné használni.
-
Lasy
veterán
válasz
Kicsirics77 #2228 üzenetére
Sajna ennyire azért nem értek hozzá.
-
Kicsirics77
veterán
csak azért gondoltam mert ha pl php-t vagy html-készítek a win és a linux alatt készítek akkor a linux alatt készített php vagy html karakterkódolása eltér a win alatt készítettől és ezáltal a böngésző nem jeleníti meg az ékezetes karaktereket vagy nem helyesen,csak ezért gondoltam a karakterkódolásra,lehet egy próbát megérne
-
Lasy
veterán
válasz
Kicsirics77 #2225 üzenetére
Mivel az angolban sincsen, így nem valószínű, hogy kell.
Lehet csak comic van a font mappában, de ugyan az, ha megnézed. pl irfan wiev kezeli. -
lognboy
csendes tag
válasz
kelzsoca #2210 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm neked! Nem gondoltam volna hogy ezt bevállalod!
Nagyon rendes vagy...Szóval ami nekem kellene, egy teljesen alap, pucér ROM. Minden sallangtól mentes... Amit csak lehet, ki kellene venni belőle, majd a MARKET-ből tesztelgetek a saját szájam ízének tetsző dolgokat.
Ez a teljesen "kiherélés" ez vonatkozzon mindenre... Például nekem a plusz billentyűzet sem kell, elég az androidos gyári, nem kell semmi alkalmazás sem, csak azok amik a telefon életrekeltéséhez elengehetetlenek... A média lejátszókat majd tesztelem, böngészőből is elég egy alap, Naptárat, határidőnaplót majd keresek magamnak...Természetesen plusz munkát nem szeretnék neked, ha valami nem biztos hogy kiszedhető és csak hosszas tesztelgetések árán lehetne megtudni, akkor azokkal ne foglalkozz, azt hagyd benne...
A jelszó: "Nagytakarítás!"
Köszönöm!
-
Lasy
veterán
válasz
Kicsirics77 #2223 üzenetére
maga a TTF az mind a font.
-
Z0C!
őstag
válasz
Kicsirics77 #2220 üzenetére
dafont.com
ott találsz jó sok betütípust.
az asztaldizájn-hoz ott keresek mindiga visitor TTB 2k elég jó font
-
Lasy
veterán
válasz
Kicsirics77 #2220 üzenetére
a windows font mappában van, és rejtett mappa, tehát engedélyezni kell.
amúgy nekem a progi xml-ében való fordításban nem jó a font ékezete, minden másban jó.
-
Kicsirics77
veterán
lehet igazad van ,majd szöszmötölök vele most mert lett egy kis szabadidőm szerencsére
meg megnézem a font cserét is,viszont nekem a windows mappában csak comic van
jut eszembe font csere,lehet meg kellene próbálni esetleg a linux alap fontjaival hamár ez is linux alapú rendszer,lehet ezért nincs ékezetes karakter? -
Lasy
veterán
válasz
Kicsirics77 #2216 üzenetére
Lehet sok volt a progi nem?
Kelzsoca:
Ennek nem a telepítés a lényege, de telepíteni bármit tudsz, itt a lényeg azon van, hogy ha pl valamit le töltesz a MERKETből, akkor azt is le tudd menteni. -
Kicsirics77
veterán
nos a média lejátszós részen kívül eddig ok minden szóval lehet nyugodtam feltenni a rom-ot aki gondolja
viszont nem értem miért nem telepítette fel? -
Lasy
veterán
csak neked az egész, mert tudom milyen ha a logout nem elérhető.
mint nekem a benti gépen.Az első és legfontosabb lépés a ROOTolás:
Ez az egész művelet nem több mint kettő perc.Superboot telepítése:
-Töltsd le a Superboot csomagot, és csomagold ki valahová egy mappába
-Lépj be a helyreállító módba (ez a Recovery mode), a hangerő le és hívás vége gomb nyomva tartásával (tartsd nyomva őket, és kapcsold be a telefont)
Megjegyzés: a homokóra ott fog maradni a kijelzőn
Windowsban indítsd el a 'superboot-windows.bat' alkalmazást (ott lesz ahová kicsomagoltad a letöltött állományt).
Persze már a recovery előtt össze kell dugni a telefont a géppel. Ezt lehagyták.
A telefon elindul, látszólag lefagy, végül újraindítja magát.
Kész.Rootolás (Recovery telepítés)
-Töltsd le az ARMA Recovery-t, majd csomagold ki.
-Indítsd el Recovery módban (előző módon, vagyis: a hangerő le és hívás vége gomb nyomva tartásával (tartsd nyomva őket, és kapcsold be a telefont).
-Windowsban indítsd el: 'install-recovery-windows.bat' (az ARMA kicsomagolt mappájában van), itt már hozzáfűzi, hogy győződj meg róla, hogy csatlakoztatva van a telefon USB-n).
Ha kész, vedd ki az akkut, majd vissza és indtísd a telefont normálisan.Gyári szoft visszarakásának egyszerű lépése van.
- Szükséged lesz az eredeti vodás ROM-ra [link]
- Kicsomagolod, és a DLOAD mappát átmásolod a memóriakártya gyökér könyvtárába
- telefont kikapcsolod
- hangerő fölfelé + telefon letétel + bekapcs gomb megnyomásával megjelenik a FIRMWARE UPDATE menü, és megcsinálja. -
Z0C!
őstag
válasz
kelzsoca #2203 üzenetére
tetszenek a leírtak alapján amiket készítettek kicsiricsivel.
tök baró meg minden.használnám is őket, csak kicsit még távolságtartó vagyok ilyenben.
Bug-okról hibákról beszélek.
Nem vagyok 100%ban biztos hogy én megtudjam csinálni mindezt a telóval.ez az eltünik dolog nem izgat. SIMen lévő nevek el vannak mentve. Onnantól más pótolható.
Csak valami szájbarágósan részletesen leírva jólenne. Többek használnák ezt szerintem itt
szivesen fogadnám -
Kicsirics77
veterán
első benyomások:
amit belepakolgattam alapból a romba mediás cuccokat valamiért nem telepítette fel
az audio player baromi jó cucc de szvsz nem erre a vasra találták ki mert már egy sima szám váltás is megakasztja néhány pillanatra
yx video player meg hiába van benne a romba nem települt fel valami miatt
összességében a többi rendben van -
lognboy
csendes tag
Sziasztok!
A kelzsoca által feltöltött 1.3.2 "kiherélt" ROM-ra lenne szükségem.
Megtaláltam a kelzsoca feltöltését, de a rapidshare 10 letöltése már elfogyott mire odaértem.
Kelzsoca ha lennél szíves ismét feltölteni azt az alap semmit sem tartalmazo ROM-ot.Köszönöm szépen!
-
Z0C!
őstag
egy hogyan tuningoljuk a teló FAQ-t készíthetne valami zseni.
nagy hasznát venném
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)