Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Otthoni időjárás-állomás
- Egér probléma
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tatyla
őstag
tegnap kábé ilyenkor töltöttem fel a telefont most 24% van de mondjuk folyamatos net kapcsolatom van vagyis úgy hogy frissít pl a beautiful widget 3 óránként ez jónak számít így?
ja és azért nyomkodom hébe-hóba -
Z0C!
őstag
válasz
Kicsirics77 #2888 üzenetére
SMS írásnál most bejött valami T9hez hasonló szar...
ezt hogy lehet kikapcsolni?
engem írtóra azavar hogy beírom a várni szót és helyett 2mp-el később a Barby van... -
Steve1207
veterán
Srácok, csináltam egy kis összefoglaló pdf-et az eddigiekről:
osszefoglalo
Szerintem jól jön az újdonsülteknek, egy helyen vannak a fontosabb leírások. Ahol kellett módosítgattam. Bármi javaslat, módosítás, ötlet van csak nyugodtan. Az elérés helye nem ez lesz, csupán ez a próba változat. -
Z0C!
őstag
válasz
Kicsirics77 #2888 üzenetére
thenx!
mostmár télleg jövök nektek 1 sörrel -
Steve1207
veterán
1 nap eltelt és 80%-on van az akksi, beszélgetéssel, sms-sel, nyomkodással, persze minimális használattal. Használ a SetCPU nálam
-
Z0C!
őstag
van-e olyan widget ami
4x1-s Óra és időjárás. (nem nem a HTC-s féle..)
az nekem túl sok helyet foglal..Marketen végigkerestem a Clock / widget szóra de semmi
-
Kicsirics77
veterán
válasz
bull84ghia #2882 üzenetére
widget locker
abban meg valamelyik azt hiszem eclair style -
Z0C!
őstag
a Huaweii sokak számára ismeretlen..
pedig ő gyártja a Vodafonenak a mobilinternet eszközöket.
a Made In Hungary-s Nokiád meg Tiszaújvárosban készült.
Ahol a BlackBerry-k tömkelege.
Én anno valami Nokia 6os sorozatút csináltam.ON:
a GoTo-nak az órásidőjárásos részét lehet szerkeszteni?
-
Lasy
veterán
válasz
Black&White #2878 üzenetére
ja én a készeket lestem.
-
Lasy
veterán
válasz
Black&White #2876 üzenetére
oké, de ez mire jó?
-
Black&White
addikt
-
Jacak
senior tag
-
porcukor`
csendes tag
sziasztok
gariztatnám a telót, így letöltöttem a modolt rom helyett a gyári vodafone hu romot (http://www96.megaupload.com/files/e8b0ecc83c20ee9cb2c07f57da9516e1/vodafone845hun.rar), viszont csak egy .app fájl van benne readme nélkül. mit kell csinálni vele, hogyan rakom vissza? elég ezt visszacserélni vagy a recoveryt is vissza kell állítani valahogy?
köszi!
-
Bogyi007
veterán
válasz
Kicsirics77 #2865 üzenetére
Kipróbáltam de kapásból vissza is raktam a régire, nekem ez így nem tetszik. Viszont most alul középen a tárcsázó és az üzenetkezelés ikonjának csak a körvonala látszódik a színesése nem, azt hogyan állítom vissza? Elvileg mindent visszalőttem arra amilyen a beállítása volt, de ez valahogy kimaradhatott.
Egyébként ha végre működne a shootme progi nálam (még nem raktam fel azt ami át lett küldve mailban) akkor kiraknám az én kijelző fotóimat. nem olyan csicsás mint a tietek de nekem tetszik. Találtam a marketen egy ferraris háttérképcsomagot és azon belül egy Kimi Räikönnen vezette F1 képet. Főleg akor szép igazán amikor bill.záras kijelzőkép van.
-
Z0C!
őstag
válasz
Kicsirics77 #2865 üzenetére
köszi!
megtaláltam amire szükségem volt.
millió köszönet! -
Bogyi007
veterán
Ofkorsz tisztelet a kivételeknek.
Itt a dél és 22% az aksi, este rakom fel tölteni, akkorra fog kb lemenni 20%-ra, de ha hagynám szerintem kibírná töltés nélkül a holnap delet is ami tényleg hihetetlen számomra, a winmobilos Qtek 9100-am nem bírt ki egy napot sem összehasonlításképpen.
-
Kicsirics77
veterán
semmit nem állítottam hanem alapból ilyen az adw colorless theme ikonja a hátteret lehet állítani hogy milyen legyen mikor megérinted a gombot
adw settings
screen pref
hide stausbar pipa
drawer settings
horizontal drawer pipa ki
animated drawer pipa ki
background color:#33000000
prewiew settings
mindkettő kipipálva
system preferenc
sehol nincs pipa
ui settings
desktop dots pipa ki
dockbar pipa
closing dockbar pipa ki
closing folder pipa ki
lab pipa ki
rab pipa ki
secondary actions buttons pipa ki
tint ab pipa ki
hide allapps bg pipa be
hide ab bg pipa be
hide icon labels pipa be
highlights press color:#00000000 alpha nulla
show desktop indicator pipa ki
adw theme :clorless -
Steve1207
veterán
Én is így voltam vele
Nekem az a véleményem, hogy kb az összes gyártó ugyanazon a távolkeleti soron csinálja a cuccait, annyi hogy mást írnak rá... A Huawei számomra "ismeretlen" volt telefon téren, de nagyon pozitívak a benyomások.
Más: amióta megvan, rettentő fura ránézni erről a 6120c kijelzőjére, ég és föld
-
Z0C!
őstag
válasz
Kicsirics77 #2859 üzenetére
akkor ilyen átlátszóvá hogy tetted?
keresgettem ezt a trasparent módot de nem találtam.milyen beállítás mellett használod?
-
Bogyi007
veterán
válasz
Kicsirics77 #2855 üzenetére
Amikor először láttam az első képet és nem olvastam el a szöveget nem éppen tojásnak láttam azt amit láttam inkább egy retusált női mellnek néztem csak bimbik nélkül.
-
Lasy
veterán
válasz
Bogyi007 #2850 üzenetére
Én is megoldottam már a boot aminot. Benne van a blogomban a csere, neki nem is ezzel van a gondja, hanem a szerkesztéssel.
A szerkesztésre 1 hét volt mire rájöttem rendesen, hogy semmi tömörítőt nem kell használni.
total commanderben megnyitod, és a txt fájl-ra kétszer katt ott szerkeszted, és amikor mented autómatikusan visszacsomagolja.
Ha azt teszed fel menni fog. -
Z0C!
őstag
válasz
Kicsirics77 #2855 üzenetére
én kérek elnézést.
engem ez a középső gomb zavar... :/
kerestem ilyen dockbart, találtam is szépet...de nem tudom berakni :/
ADW téma szerkesztőt is néztem, de fizetős.. -
Z0C!
őstag
válasz
Kicsirics77 #2852 üzenetére
képt! linkt! ThX!
-
Bogyi007
veterán
Muszáj azt az sms-t elküldeni a letöltéséhez? Nem szeretem számomra ismeretlen oldalakon megadni a számomat.
Steve1207 köszi a pakkot és a leírást hozzá, szedem is lefelé. Jó ha az embenek vannak ilyen pakkjai, elteszem (azt hiszem ő rakott fel korábban egy gyűjteményt még) kicsirics77 pakkja mellé.
kicsirics77 hogy még jobb legyen a napod én is sok köszönettel tartozok neked az 1.3.2-es romodért amit felraktál (a 101 megás csomag)
-
Z0C!
őstag
ADW Launcher vs LauncherProPlus
melyiket ajánlanátok?
maga a Home képernyő ami lényeges nekem -
Bogyi007
veterán
válasz
Kicsirics77 #2843 üzenetére
Én már biztosan hagytam volna, de a nagy angol fórumon rá kéne kérdezni, ott biztosan tudják, mert valaki csak kicserélte ezekre a boot animokra amik benne vannak a különféle romokban.
Ój tulajoknak üdv a klubban! Szerintem nem fogjátok megbánni hogy ezt a telót vettétek. Egyébként soha nem volt még Iphone meg más komoly telóm sem (csak Blackberry Pearl aka 8100, meg Qtek 9100 aka T-mobile Vairo I) és azokhoz képest ez már nekem így is egy magasabb lépés. El nem tudom képzelni hogy azok még mivel tudnák a lécet magasabbra tenni. Az hogy gyorsabb meg finomabb lenne a görgetés nekem nem érne meg annyival több pénzkiadást annyi bizonyos. De akkor mivel tudnak még többet? De mindegy is én ezzel tökéletesen meg vagyok elégedve - a márkabu**k és okostojások meg bek**hatják akik fikázzák ezt a telót és csak a nagy drága gépeket ismerik el és éltetik.
-
Z0C!
őstag
válasz
Kicsirics77 #2848 üzenetére
1.3.2
a csupasz Kabob fontos amit feltöltöttél -
pclaci
csendes tag
Ha biztonsagi szoftver kell ezt is probaljatok ki. Nekem bevalt...
ehune
online backup es virus vedelem egyben. -
Steve1207
veterán
Na srácok, feltöltöttem egy kis app packot: [miniAndroidAppPack_v0.1_S1207.zip]
Én ezekkel használom 80-90%-ban eddig.Lista:
Abduction!WorldAttack1.2.6.apk - tehénugrálós játék
AdvancedTaskKillerPro1.9.5.apk - alkalmazás kilövése
aircontrol.1.20.apk - repülős játék
Aldiko.apk - ebook
appSaver.apk - alkalmazás mentése/eltávolítása
BarcodeScanner3.01.apk - vonalkód olvasó
CallRecorder1.0.apk - hívásrögzítő (legegyszerűbb felhasználóbarát (sajn csak mikrofont használ)
ChessFree.apk - sakk
Compass.apk - iránytű
EStrongsFileExplorer1.4.4.1.apk - file manager
extendedcontrols.v4.0.1.apk - vezérlő gombok
FacebookforAndroid1.3.2.apk - facebook alkalmazás
IWIWMobile.apk - iwiw alkalmazás
labyrinth v1.04.apk
launcherproplus.v0.7.8.0.apk - felület kezelő
Meebo.apk - közösségi nyavaják
MSNTalkPro2.30.apk - msn
MyCalendar.apk - alap voda szoftveres prog
MyEvent.apk - alap voda szoftveres prog
MyMemo.apk - alap voda szoftveres prog
NotePad.apk - alap voda szoftveres prog
OperaMini.apk - opera böngésző
RingoPro1.2.29.apk - csengőhang beállítós (hívás, sms)
RockPlayer1142.apk - video lejátszó
RunStar.apk - gps megtett táv mérő/statisztika kocogáshoz, futáshoz
setcpu_2.03.apk - processzor manager
ShootMe.apk - képernyőmentő
spb_tv.apk - online tv
SpriteMobileBackup2.2.0.139.apk - beállítások, telefonkönyv, sms-ek, médiák stb mentése
TouchPal.apk - billenytűzet
TouchpalHungarianPack.apk - bill. magyar nyelv
UltimateStopwatch.apk - stopper, visszaszámláló
WeatherClock.apk - - alap voda szoftveres prog, időjárás widget
WidgetLocker1.2.5.apk - képernyőzár (mint az alap, csak testreszabható)Mindegyik progi "ingyenes"változat..
-
Z0C!
őstag
pétek estétől használom Kicsiricsi ROMját.
azt kell mondjam k*rvára elégedett vagyok vele.
új betütípus - nagyon bejött.
nagyjából bírta is a 3 napot zene / market / FB-n lógást tekintve...
ez örvendetes -
Lasy
veterán
válasz
Kicsirics77 #2843 üzenetére
küld át és megcsinálom neked.
(#2836) Steve1207
Szerintem felesleges letesztelni, az is olyan mint a vodás csak Görögöknek lett csinálva.
Lehet még magyar nyelv sem lesz benne. -
Kicsirics77
veterán
akármit kinlódok csak nem megy a szájbatekert boot anim csere
pedig már 7zip el is csomagoltam meg simán a tc tömörítőjével is
kezd a faxom tele lenni ezzel a szarral -
duo
addikt
válasz
Steve1207 #2839 üzenetére
Engem valami olyasmi érdekel hogy minél puritánabb ugyanakkor funkcionalista kinézete legyen, és az alkalmazások inkább kevesebb funkciót tudjanak de azt egyrészt jól, másrészt legyen minél kisebb az erőforrásigénye. v.ö linux alatt egy KDE desktopot és egy jól bekonfigurált openbox-ot. adott esetben ugyanazt tudja, csak kevesebb csicsával, de töredék RAM/prociidő elég neki.
azt gondolom erre van lehetőség android rendszerben is, na ebben fogok segítséget kérni a guruktól és aztán szénné hekkelemmásik kérdésem hol lehet ilyen atomkirály fóliát venni rá mert ez ami rajta van ez a dobozban védi csak meg a kijelzőt bármitől...
-
Steve1207
veterán
Üdv a táborban!
Mivel új a készülék, szerintem helyszínen egyből ki kell cserélni (eddig is ezt írták a többiek), ha bizonyos a pixelhiba.
A kezelését szerintem meg lehet szokni, nekem 1 nap után ment minden, mi merre van kb, a kijelző érzékenységet pedig lentebb is vettem.
A főzött romban van sok hibajavítás és update, kiherélt romok itt vannak, a többiek csinálták, tesztelték, ezzel kapcsolatban van jópár hozzászólás a közelmúltban.
Nekem általában 2 napot bír, akár gyári rom volt rajta, akár most.
Nokia 6120 classic-ról tértem át erre, de egyáltalán nem bántam meg.
Barátkozz a gyári rendszerrel először, utána jöhetnek a custom romok.
Ha érdekel feltölthetek egy én féle programválogatást, aztán tesztelheted azokkal.Más: Akksi kímélést próbálok tesztelni, SetCPU beálligatva stb. 3-3,5 óra múlva elérem az 1 napos használatot. Jelenleg 82%-on áll az akksi. Ebbe beletartozott olyan 15 perc telefonálás, 1-2 sms írkálás, teszteltem 3 progit még este szóval elvoltam a beállításaival, plust reggel nyomtta az ébresztőt elég hosszan. Ha 75%-ig kihúzza du2-ig akkor minimális használattal jó esetben 4 napot is kibírhat így ELMÉLETILEG
-
duo
addikt
845-ösök szevasztok!
beújítottam kéremtisztelettel.
van pixelhibám 1 db. a nőci akit hívtam 1270-en aszonta, hogy szervízbe küldik. mikor mondtam de ha kiderül a HELYSZÍNEN hogy Gyári hiba akkor akkor helyszíni csere van.
Erre azt mondta hogy igen. azért nem nyugodtam meg teljesen.
a pixelhiba a kijelző bal alsó egyharmadában van. fehér. félhomályban sötétben látható sötét háttérrel. azért zavar. remélem a faszi is látni fogja.
---------------------------
a telefon zsír amúgy de nagyon nehezen kezelem, a stock cucc rajta eléggé tré ahogy visszaolvastam, én sem tudok róla jobbakat mondani.
mennyit javít rajta a főzött ROM?
mennyire lehet kiherélni és mennyit javul az akkuidő
most 2. napos a kicsike és mindjárt enni kér, pedig alig használtam.
---------------------------
Lesznek kérdéseim bőven annak ellenére hogy elolvastam a közel 3000 kommentet.Első körben nyugtassatok meg hogy nem fürödtem be ezzel a készülékkel mert 3 évig nem cserélek most egy nokia6234-em volt. abból lett a Huawei.
türelmeteket és a segítséget előre is köszi.
-
Steve1207
veterán
A Huawei oldalára felkerült egy ilyen sw: V845 V100R001GRCC02B 233(Vodafone Greece)
Valamerre nem lehet értesülni, ezekben mik általában a változtatások? -
viw
aktív tag
válasz
pantomimes #2833 üzenetére
hivatalosról nem tudok, de arról igen,h. az XDA-n már hegesztik...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
pantomimes #2833 üzenetére
2.2 - majd eccercsak.
LauncjherPRO - valóban eszik, de nem sokat, valami beallitasi problem lehetett.
Más: An3Dbench a marketről letölthető, minimális összehasonlitasi alap lehet mas telokhoz. Szoftveresnek tunik, ezt irta XDA-n egy srac.
Calendar sync néha mukodik neha nem, szerintem ez a nem megfelelő időzóna-beallitas miatt van. Magyarorszag nem valasztható a telón, a calendarban pedig az az alap nekem...
AMD Power: vitamaxos vagy? Azokkal a simekkel kell csak cseszekedni, mentsd le a szamokat PC-re es importald gmailes cimtarhoz. Illetve a telon nezd meg hogy Névjegyek/Menü/Névjegyek kezelése/Masolas SIM kartyarol látja-e. Sajnos ez a probléma volt masnal is.Utana ha sikerült es beallitgattad mindenesetre mentsd le SD kartyara a cuccokat.
-
pantomimes
aktív tag
Korábban írtam, hogy gyanusan hamar lemerül mostanában a telefon. A LAuncherPro okozta a problémát, vagy valami beállítás azon belül, mert mióta eltávolítottam már normális az akksiidő. Valaki hivatalos 2.2-ről olvasott már valamit? Túrom a netet miatta egy ideje...
-
viw
aktív tag
válasz
AMD Power #2830 üzenetére
talán vírus mindenre van. max. csak nem tudunk róla...
lookout,
droidsecurity két terméke - egyikhez okosítás kell, de free (Anti-virus Free) verzió is tökéletes! én is ezt használom.
WaveSecure - van akinek ilyen is kell.nagyon sok van, mindenkinák mások az igényei
ajánlom még a adfree-t ez a reklámokat távolítja el, az alkalmazásokból is! így kevesebb sávszél kell. mert ugye a reklám is netről jön.
-
törölt tag
válasz
Kicsirics77 #2829 üzenetére
gondolom felhasználótól is függ a dolog: miket telepítesz, milyen oldalakat látogatsz, stb..
én pölö pc-n 10 éve használok vírusirtót, de még soha nem talált vírust a gépemen.
ellenben öcsémnek folyamatosan vírusos a gépe, már az avastot is hazavágta nem egyszer valami... -
AMD Power
titán
válasz
Kicsirics77 #2829 üzenetére
Akkor nekem is kéne valami védelmi cucc.
-
viw
aktív tag
válasz
Black&White #2824 üzenetére
v szkrolloz lefele és előjönnek a nevek...
-
AMD Power
titán
válasz
Black&White #2824 üzenetére
Ok.. amúgy már kezd alakulni a dolog.
-
Bogyi007
veterán
Azon gondolkodtam hogy erre a telefonra és konkrétan az Android rendszerre van-e valami biztonsági védelem, vírusvédelem, spam, spyware amikre gondolok konkrétan. Nem azt mondom hogy vacogok a félelemtől hogy benyelek valami dögöt a gépre - nem is járok igazán megbízhatatlan oldalakra, de talán nem ártana mégis valami minimális védelemről sem gondoskodni szeretett telónk esetében.
Tud valaki valamilyen megoldást e témában?
-
Bogyi007
veterán
válasz
wwenigma #2802 üzenetére
Faja ez a CPU állítgató program, de én azt hiszem kihagyom ezt is, ugyanúgy mint a font szerkesztő programot és romszerkesztés lehetőségét is.
Egyébként szerintem csak ma este fogom feltenni tölteni a telót még mindig van 25% az aksiban délben már meglesz a 3. nap folyamatos bekapcsolásom vele.
-
AMD Power
titán
Iszonyat gáz vele SMS írni. Főleg mikor keresni kell a névjegyzékben is baromira nem lehet látni semmit sem a nevekből. 1x max egy nevet lehet látni.
-
AMD Power
titán
El fogom szerintem felejteni az ékezeteket!
-
AMD Power
titán
Nah jó kérem az ötleteket miket érdemes letölteni a telefonhoz?!
Csengőhangot ,hogy tudom "egyénire" beállítani!?
-
wwenigma
Jómunkásember
-
AMD Power
titán
Itt van nálam a telefon. A Nokia 2700 kicsit fura. Ilyen ,hogy gyári beállítások visszaállítása meg a többi hol van benne?
-
Z0C!
őstag
válasz
Kicsirics77 #2790 üzenetére
fasza
zene lejátszót elkérhetem? -
wwenigma
Jómunkásember
Main:
Min: 122 / Max: 528 - ondemand - set on boot bepipalva (ezzel indul a teló)
Profiles:
Screen off - 122-245 - conservative - priority:60
Charging/Full - 122-528 - ondemand - priority:55
Battery<15% - 122-528 - powersave - priority:50Enabled bekapcsolva, profilok kialakitva...
Advanced:
200000/60/0/0, set on boot bepipalva.
Szerintem ez a legmegfelelőbb...
Powersave: MINDIG a beallitott legalacsonyabb erteken tartja a frekit
Ondemand: terhelés függvényében skáláz, megadott idokozonkent nezi a terhelést
Conservative: mint az ondemand, de ritkabban skalaz felfele, tovabb hagyja magasabb terhelésen a procit
Performance: MINDIG a beallitott legmagasabb erteken tartja a frekitAutoselecttel kell kivalasztani, amugy meg MSM72x7 de 122-528ig skalazhato a gep. Fontos a prioritas beallitasa, a fenti konfiggal nem marad töltés közben - de még 15% akksi alatt - minimalisra levett procisebességen... reggel óta nekem 8%-ot esett az akksi, (12óra) némi telefonalas es bacogatas mellett a fenti konfiggal. Screen off-nál KELL a 245MHz. mert kulonben bejovo hivasnal nem igazan akar kioldani a kepernyo meg fogadni a hivast is jooooooovar masodperc.... (es csak nagyon ritkan megy a conservative governor miatt 245MHz-re, csak a vegkepp szukseges)
Több infó itt: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!