Hirdetés
- Otthoni időjárás-állomás
- Egér probléma
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeG3Nd
tag
Sziasztok!
A bekapcsoló gomb kezdi megadni magát, csak többszöri nyomásra, piszkálásra reagál. Szeretném a lehető legkevesebbet használni, azonban olyan főzött rom van a telefonomon, amin a bekapcsoló gombbal tudom oldani a billentyűzárat. Jól emlékszem, hogy az eredeti romban a hívás vége/piros gombbal lehetett éleszteni a kijelzőt? Ha visszateszem a gyári romot, akkor ez megoldódik? Esetleg milyen másik romot tudtok ajánlani, amivel működik a setcpu, és telefon minden más funkciója is? Elég jó hatással van a sebességre az a pár mhz, már egészen megszoktam.
-
ducsidu
senior tag
válasz
barca1899051 #16092 üzenetére
Csak a romot és a Speed fixet rakd fel,itt nem kell gapps
-
ducsidu
senior tag
Valaki próbálta Lololololol új romját? Gingerbreadv4 + Speed fix
-
ducsidu
senior tag
válasz
barca1899051 #16086 üzenetére
Nem jött
slyking megint eltűnt...
-
barca1899051
csendes tag
Na most mivan???
nem jött ki a miui?? nem voltam gépközelbe....:S:S hát kamu az egész!!:@
-
Gorbeee
tag
Sziasztok. Most vett faterom maganak egy ilyen keszuléket és elhozta hozzam, hogy fuggetlenitsem. Jol tudom hogy ezekre a tipusokra hiaba teszek fozott romot nem lesz fuggetlen? Nalam anno egy ZTE Blade keszuleket igy fuggetlenitettetem ki. Turbo SIM mukodik ugye? Vagy inkabb probaljam meg a credites dc unlock programot? Fozott romok kozul mit ajanlotok jelenleg?
Koszonom szepen a valaszt. Udv. Gorbeee
-
bohoc71
aktív tag
[link] Egy kis érdekesség.
-
duo
addikt
a híváskor főleg a bejővő híváskor jelentkező laggra a következőt találtam: aContact (nem az acontactS) ezt használod tárcsázónak és a második csörgésre ébred a teló és látod a hívó felet. NÁLAM legalábbis. ererat legújabb rom, tweakz5 feltelepítve. próbáljátok már ki nálatok jelent e javulást, vagy csak képzelődöm.
-
Mano_01
aktív tag
válasz
barca1899051 #16071 üzenetére
Remélem holnap, mert ha nem jön felrakom rErEat frissítését.
-
barca1899051
csendes tag
Váltanék LG GT540-re mit szóltok hozzá szerintetek jó?
-
ducsidu
senior tag
Azt írta,hogy Márc. 15.-e előtt lesz MIUI... Az a nem bíztató,hogy azt írta,hogy legkésőbb ma lesz MIUI és ha néhány napja döntötte el,hogy milyen verziójú romot portol,akkor szerintem nem lesz ma kész vele
de amúgy örülök nekicsak az zavar,hogy (valószínűleg) később lesz kész, mint ígérte
Ha viszont időben elkészül,akkor nem szóltam -
realpopek
tag
Sziasztok!
Turbo simmel használom a telót,mindent lehet vele csinálni,telefonálni,sms...De valamiért a simen lévő számokat nem látja a telefon.Van valami ötletetek miért,és hogy mit lehetne vele csinálni?Köszi j.
-
darkdead
tag
Hogy tudom elérni hogyha bedugom az usb kábelt akkor hozzáférjek a memkártya tartalmához?
Már nagyon idegesít hogy bármit állítok nem férek hozzá! -
masaya
csendes tag
Egy kis segítség kellene, z4root-tal már megvan a root, de a rom manager-t sehogy se tudom telepíteni azt írja "A csomag elemzése során hiba történt" több forrásból is többször letöltöttem,de mindig ezt írja, így nem tudok romot telepíteni. Esetleg valami ötlet, hogyan lehetne megoldani, kikerülni ezt?
-
kiki28
csendes tag
sziasztok valaki segitene nekem vodafone 845 függetlenítésbe ?
-
Vikt0r
aktív tag
hali
A fözőtt ROM-ok függetlenitik a telefont?
-
ducsidu
senior tag
válasz
peestee83 #16048 üzenetére
Ha rErEaT újabb Update-ét akarod felrakni,akkor nem kell wipe-olni. Ha viszont egy másik fejlesztő romját rakod fel,akkor kell wipe-olni. A wipe-pal minden adatod elveszik. Ha kellenek az alkalmazások+az adataik,akkor töltsd le a Titanium backupot
Android MarketrőlGoogle Playről és azzal csinálj egy backupot. Ez minden adatot lement. Ha kész van a backup akkor wipe-olj és felrakhatsz bármilyen romot(#16050) barca1899051: Sehogy...
-
barca1899051
csendes tag
válasz
barca1899051 #16049 üzenetére
Feltettem az engry bird riot a telora és majdnem ugyanolyan lassu az egész mint elötte....hogyan lehet felgyorsitani a telót?
-
barca1899051
csendes tag
válasz
peestee83 #16048 üzenetére
4. Indítsuk újra a készüléket recovery
módban. (hangerő fel+zöld gomb+power)
5. A sárga szöveges recoveryben először a
Wipe data/factory reset menüpontot
válasszuk,majd a Wipe cache menüpontot
6. Ezután jön az Install zip from sdcard.
Itt a Choose zip from sdcard menüpontot
választva tudunk tallózni a
memóriakártyán. Tehát nem kell feltétlenül
az sd kártya gyökerébe másolni a
telepítendő romot, mint például az AmonRA
recoverynél.
7. A telepítés után a Reboot system now
kiválasztásával újraindul a készülék. Az első
indítás eléggé hosszadalmas lesz, jó
darabig gyönyörködhetünk a kis zöld
robotban, miután begördeszkázott a
képernyőre. -
peestee83
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha rErEaT romja van fent, de egy újabbat szeretnék felrakni, kell wipe-olni a készüléket? Valamint az alkalmazások a beállításokkal megmaradnak? Vagy mindent újra kell raknom?
Előre is köszönöm a választ! -
kartalhu
tag
Sziasztok!
Felraktam a 2.3.7-CM7 Huawei U8120--SLYKING241 UPDATE_14 de a fiók és szinkronizálást nem tudom beállítani.
Próbáltam többféle képen beírni a felhasználói nevet és a szervert de sehogy se sikerül.
Légyszi segítsetek. -
MLM
csendes tag
Sziasztok! Valaki tud segíteni, hogyan kell bootanimációt cserélni? Qltsar minimal 2.3.7 van fönn. Köszönöm előre is
-
ducsidu
senior tag
válasz
peestee83 #16037 üzenetére
Ezeket ajánlom:
- Slyking romja
- Cobaltum romja
- rErEaT romja
- Joilaroi romjaEzt töltsd le,csomagold ki,rakd bootloader módba a telefont (hangerő le+ "piros" gomb),csatlakoztasd a telefont a géphez és nyomd meg azt,hogy install-recovery-windows. Ha készen van,akkor rakd fel a válsztott romot Clockworkmod-ból
(#16038) Mano_01:Akkor reméljük,hogy hamar másik rom lesz rajta
-
peestee83
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy szerettem volna egy CM-et rakni a telefonomra. Elolvastam, hogy kell, el is kezdtem, a superboot, és a amonra recovery fent van, de utána a clockworkmod recovery nem ment fel. írták, hogy szedjek le ROM Managert, de a telefon nem kompatibilis vele. Most Celestial Teapot RLS4d van a telefonom. Hogy tudnám rárakni a CM-et? És melyiket ajánljátok? Előre is köszönöm a segítséget!
-
ducsidu
senior tag
válasz
barca1899051 #16030 üzenetére
Mivel a proci ARMv6-os ezért nem fog működni az Adobe Flash Player,így az Age of War sem.
Ezt ajánlom helyette. Nagyon hasonló játék
-
ducsidu
senior tag
válasz
barca1899051 #16027 üzenetére
Gyorsabb nem biztos,de sokkal szebb lesz
-
barca1899051
csendes tag
válasz
darkdead #16011 üzenetére
De nekem az van fenn és megy a market Cyanogen mod 7 rErEat és jól fut de már google play a neve
jaaaa és a kanga vagy miafenén nem megy nekem
na még egy érdekesség !!! az age of war 1-2 amit marketröl leszedek miért nem megy a teloról hogy kell felrakni rá az adobe flash player 11-et?
-
barca1899051
csendes tag
És jól megy?nem lehet letölteni
-
ducsidu
senior tag
Lám,eljött a nap,amire sokan vártunk: [link]
Miui Rom
An miui rom is coming soon to Huawei u8120/110 before the 15th of march
check here for updates: Sly's miuiárcius 15.-e előtt lesz MIUI (Beta)
-
attilav2
őstag
Szerintetek mennyiért tudnám eladni a 845-t? 2011 márciusi vétel, végig fóliával használt, nem kopott.
-
ducsidu
senior tag
válasz
barca1899051 #16017 üzenetére
Nem,mivel ez egy más rom. Ha fel akarod rakni akkor wipeolj előtte
-
bohoc71
aktív tag
Huawei Launcher2: [link]
-
ducsidu
senior tag
Megnéztem az új CM9 bootanimációt
nagyon jó lett
minden romba bele fogom rakni
Megjelent Joilaroi Update 22b-je
- Updated kernel sources to 2.6.32.9 huawei 2.6.32.9-perf from Psyke83 fix the black screen issue
- Updated to latest cm7.2.0 RC0 sources (almost RC1)1 napja van fent és eddig jó
benne van a Huawei Honorból megismert Huawei Launcher (nem teljesen ugyanaz,de nagyon hasonló)
A ROM sebessége is megfelelő. Eddig nem találtam benne hibátMég néhány napig tesztelem
-
csaba_28
csendes tag
Nos én eladtam a kicsikémet nagyon szerettem de ideje volt váltani Huawei X3-at választottam a 845 után nagy felüdülés
-
darkdead
tag
válasz
barca1899051 #16010 üzenetére
Most a kang féle cm7-van azon nekem is megy....
A rErEaT féle cm7-en viszont nem megy a market! -
Mano_01
aktív tag
válasz
vinacarlos #16007 üzenetére
Köszi
-
Mano_01
aktív tag
CM7-hez egy használható gapps-ot tudna valaki adni?
-
duo
addikt
válasz
ducsidu #16001 üzenetére
a downloadra kattintok és felugrik egy ablak. tolja a pofámba a premium accountot. és nem tudok továbblépni.
jó rendben. kőszi előre is. most úgyis leszedtem párat azzal elvagyok. a touchwizzedb meglepően jó. vidám fiatalos informatív, átgondolt. ja és nem én csináltam nem azért reklámozom
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max