Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Most hívtak a Vodától. Havi 1000Ft korlátlan Internet elérésem lesz. Pont jókor vettem ezt a telefont!
-
oidka
tag
nem mukodnek a proxy appok
-
AMD Power
titán
válasz
Kicsirics77 #3289 üzenetére
A root-olt....
-
duo
addikt
válasz
Kicsirics77 #3290 üzenetére
köszi! teszek 1 próbát hirtelen
-
Black&White
addikt
És persze a Beállítások/Alkalmazások oldalon az Ismeretlen forrás opcióhoz pipát betenni!
-
duo
addikt
válasz
Kicsirics77 #3283 üzenetére
ja értem. csak mintha olvastam volna hogy azt is raktál bele. de akkor jó nem én vagyok a hülye hogy nem találtam
@Lasy: és hogyan kell alkalmazásokat telepíteni? azt láttam hogy a 4shared oldaladon annyi cucc van hogy besza-behu. csak mit kell velük csinálni?
-
AMD Power
titán
válasz
Kicsirics77 #3285 üzenetére
Akkor inkább kihagyom.
Ok emberi nyelven ez mit is jelent?
-
Lasy
veterán
Teljesen mindegy kinek melyik az alap, de vannak itt szűz romok, az 1.3.2-re, illetve az 1.6.2-re is.
Ez azért jó mert így mindenki maga tölti fel azokat az alkalmazásokat amit szeretne használni.pontosan a garid megmarad, mert a rootod is eltűnik, meg minden olyan lesz a telefonod minha most kapcsoltad volna be először.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
Black&White #3280 üzenetére
lehetne az 1.3.2 is teljesen mind1 mondjuk az 1.3.2 bizonyult eddig a legjobbnak nálam is
-
Kicsirics77
veterán
játékokat ne is keress benne mert nincs alapból benne és nem is tervezem hogy tegyek bele mert mindenki telepítse magának azt amit akar
másik dolog meg próbálkoztam ilyesmivel hogy beletenni de tapasztalataim szerint nem indul el ha a rom-mal együtt teszem fel vagyis megjelenik az ikon viszont a program nem fut,ezért nem teszek bele extra dolgokat. -
AMD Power
titán
válasz
Kicsirics77 #3278 üzenetére
Garanciába nem ütköző dolog ez?
-
Black&White
addikt
válasz
Kicsirics77 #3278 üzenetére
Amúgy miért az 1.4 lett az alap?
-
duo
addikt
Sziasztok!
na felraktam kicsirics77 1.3.2 ROMját. ami ilyen előtelepített okosságokkal van tele. eddig nagyon tecc. de nem találtam meg benne a játékokat. mondjuk nem is tudom hol keressem.
a készülék amúgy hasít mintha kéne, és pl tudok smst írni még úgy is hogy álló helyzetben van a teló.kicsirics for prezident
következő kérdésem: hogyan lehet programot telepíteni, pl titanium backup, meg további játékokat, meg setCPU-t. (erről egyértelműt nem találtam így visszaolvasva, valószínűleg mert aki jobban benne van annak már triviális)
hogy lehet kikapcsolni a beautiful widgets cimkéit feliratait?
Tudtok e egy jó ebook/txt olvasót?(és a kérdéseimnek még nincs vége.
)
-
oidka
tag
koszi!
valamiert nem megy, a SU Request muvelet nem valaszol..
mostmar el tudom valahogy tavolitani a gyari appokbol a folosleget? -
Lasy
veterán
letöltheted a lasy.4shared.com oldalról kb 2 perc.
2.2 lesz majd, de én örülnék már neki, hogy a gép netét simán tudjam használni a telón. az tartalmazza majd.
-
AMD Power
titán
válasz
Kicsirics77 #3257 üzenetére
Nézem is!
Tényleg a 2.2 Android mikor fog kijönni és lehet majd frissíteni a mi telonkra?
-
oidka
tag
leszedne nekem valaki innen http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=766569 a TransProxy.apk-t?
-
oidka
tag
superboot telepitesnel mennyi idot kell varni, hogy ujrainditsa magat? mar jo ideje megallt a kis kor de nem indult ujra
-
Steve1207
veterán
Tudom próbáltam, de az elsőleg megadott gmailt nem tudod eltávolítani, az ottmarad mindig. A második címmel amit felvettem gond nélkül tudtam minden csinálni, szinkronizálni, stb. Bár a naptár csak a régebbi gmailes címet látta, ha kikapcsoltam akkor se. Market loginjából se igazán lehet kiszedni, eltávolítani az elsőt.
Szóval az volt a lényeg, hogy ne legyen benne. Nem egy újraformálással akartam megoldani, de már nincs benne
De már csak a beállítások hiányoznak meg a progik róla. A többi vissza van állítva minden! -
oidka
tag
jo reggelt topik lakok!
-
Lasy
veterán
válasz
Kicsirics77 #3265 üzenetére
A cégesről még letölteni sem tudok.
-
Kicsirics77
veterán
ha lesz egy kis időm ma(márpedig szerintem lesz)lehet csinálok 1.4-re egy custom romot csak úgy szórakozásképpen,de sajnos nem tudom feltölteni mert most a céges neten lógok és azzal gázos lesz de ha lesz igény rá akkor majd otthonról föltolom holnap.
-
Lasy
veterán
Hmmm mit találtam.
android.wobble_premium -
Steve1207
veterán
Rányomtam a gyári beállításokat. Visszaállította alapra a custom romot, így nincs ablakkezelőm, mert leszedte a launcher pro-t. A memóriakártyára lementettem előtte a contactokat és egyéb fontos dolgokat, amit elméletileg nem formáz, gyakorlatilag úgy néz ki formázta. Valamint felmerült egy kedves kolléga nemrégiben említett esete, a cd-meghajtót látja, de nem tudja beolvasni az image-et. Így a memkártyát se tudja kezelni (remélem csak emiatt nem látja rajta a cuccokat)
Szóval gyári rom vissza, közben sd kártya visszaállítás hátha menthető valami. -
Steve1207
veterán
Srácok nagyon elegem van a gmailből meg az összes google cuccból
Beléptem a normális gmail accountmmal, mert anélkül meg nem nyikkant a naptár a custom rom-on. (gyári romon gond nélkül ment enélkül is)
A custom romon gmail calendar van rájöttem, olyan volt az ikonja mint a gmail oldalán, és annak a dolga.
Mindegy, az a kérdésem, bajom, hogy nem akarom a normális gmaileset használni, ezért létrehoztam csak egy külön androidnak valót, amivel azt csinál amit akar. Na most két account van így betöltve, de az eredetit nem engedi sehogy se eltávolítani. Azt írja hogy használatban van, pedig mindenhol kivettem a jelölést meg kiléptem ahol tudtam, nehogy be legyen jelentkezve. De "állítsa vissza a gyári beállításokra" ezt írja ha elakarom távolítani.
Nem akarom gyárira visszaállítani, minden jól bevan állítva, nem akarok most rommal meg ilyenekkel sz*rakodni.
Ebből kiindulva, megváltoztattam a régi gmail címem jelszavát amivel eddig üzemelt a készülék, hátha így tudnám törölni, ha nem csatlakozik vele semmi. Nem sikerült.
Nem akarom bejelentkeztetni ismét azzal.
Ötlet valakinek? Vagy nyomjak rá egy gyári beállításokat és állítgassak be mindent... -
AMD Power
titán
Tudtok valami jó progit a Handcenten kívül ahol lehet állítani az sms és a csengőhangot?
-
tomao
tag
válasz
Black&White #3251 üzenetére
azért az irány már látszik, jó lesz ez
a pngket átküldhetnéd majd nekem is, előre is köszi
-
mlnrks
csendes tag
Megoldottam: USB debugging -> engedélyezés
-
mlnrks
csendes tag
Sziasztok!
Elvileg van root jogom, mert végig csináltam a rootolás/recovery telepítést, de mégis mikor a root jogot kérő alkalmazások "SU Request-elnek", azt nem kapják meg, hanem leáll az alkalmazás. Ez miért lehet? -
tomao
tag
válasz
Black&White #3247 üzenetére
én is a home gombra, meg a sávra céloztam, amikor egészet írtam
a lényeg az, hogy csak launcher pro plussal tudod megcsinálni, adw-vel sajnos nem, viszont az lpp-ben könnyű megcsinálni
1. leszedni valahonnan a launcher pro plusot és felrakni a telóra, tetszés szerint beállítgatni
2. sdre felrakni a dock képét, meg a fehér karikát
3. kicserélni az lpp beállításainál a dockot, nem tudom pontosan melyik menüpont alatt van, de a customot kell választani és előbújik a galéria
4. a főoldalon hosszan nyomva az ikonokat ki lehet cserélni blankre ott ahol nem kell, illetve az appsoknál a kívánt ikonra, a karikára
5. voilá, örülmondtad, hogy megvannak a képek, próbáld ki velük, de valószínűsítem, hogy a felbontás miatt nem lesz tökéletes a dockbaré, valószínű szerkesztened kell majd
és ha mindezzel megvagy, kérhetek egy screenshotot?
-
tomao
tag
válasz
Black&White #3227 üzenetére
ezt launcher pro plussal tudod megcsinálni, mivel ott lehet custom dockot berakni, plusz az lpp-vel az ikonokat programon belül is lehet lecserélni, és nem kell külön apk-t szerkeszteni, mint az adwnél
magát a home gomb ikonját be lehet tenni egy adw témába is, de gondolom az egész kinézet kéne, szóval javaslom a launcher pro plus letöltését valami okosított forrásból
talán nokiaprogramok fórumán elérhető a legújabb
-
icemad
nagyúr
Természetesen ez volt az első, amit megcsináltam, de pl. az otthoni számomhoz betette egy 2 éve nem látott munkatársam nevét. Szóval a névjegyzékben ott volt, hogy "otthoni", de ha hívtam, vagy engem hívtak, akkor már egy teljesen más név volt ott. A szerkesztésnél meg meg sem jelent ez a név. Most már jó, de azt hittem felrobbanok a méregtől anno... És bocsánat a kissé vulgáris előző hozzászólásomért.
-
szucs2
tag
még egy root-os Proxy Settings Android Application
-
icemad
nagyúr
válasz
visityu #3237 üzenetére
Nekem van és volt is gmail-es fiókom, de úgy szoptam vele mint a torkosborz... Ugye, ez az első androidos telóm, gondoltam megadom neki azt a mailcímet. Erre ez a tirpák, köcsög, húgyagyú android még a picasa webtáramból is behúzta az összes nevet...
Volt benne vagy 1200 név, amiből talán 50-hez volt telefonszám is. A helyes megfejtés: Csinálsz külön egy címet csak ehez a telóhoz, és outlookkal szinkronizálod ami neked kell. Én szoptam vele vagy 2 napot, persze végül szoftver újrarakás volt, mert az elsőnek megadott gmail címet még törölni sem engedi. Na akkor repült is a teló, nem gondoltam volna, hogy ekkora szívás lesz vele. Azóta már megbarátkoztam az ilyen hülyeségeivel, de azóta sem értem, hogy az ilyeneket miért nem írják le soha sehová, csak azt, hogy mekkora király rendszer ez az android. Pedig 3 hete nem találok hozzá egy normális emailkliens programot...Bezzeg Hupikék Törpikékes kirakó van ingyé...
-
visityu
csendes tag
Köszi, majd valahogy meg fogom oldani. Nem ide tartozik, de az X10 Mini Pro-nál nem tudod, van ilyen lehetőség?
Csak azért kérdezem, mert ez a V845 egy céges teló lenne és most tesztelni van nálam.
Ahhoz szerintem nem rossz,
Viszont én egy X10 mini pro-t tervezek begyűjteni. Nekem ott inkább érdekes, hogy van-e ilyen lehetőség. Bocsi, hogy itt kérdezem, csak itt jött elő a dolog.
A nevekről csak még annyit, hogy nézz meg egy olyan telefonkönyvet, ahol fordítva használják s neveket.
Roppant érdekes, mert mondjuk Chuck Norrisnevét nem a Chuck-nál, hanem a Norris-nál találod, úgy hogy Norris, Chuck. Akkor miért is nem így haszálják? Nem kellene cserélgetni. Bocsi az off-ért. De aztán nekem meg mindegy.
-
-
visityu
csendes tag
Az a baj, hogy nincs gmail-es e-mail fiókom, amit használok.
Egyet ugyan csináltam, de nem használom. Lehet, hogy érdemes lenne rászokni?
A korábbi telefonjaimhoz a PC Suite alkalmazásokat használtam, és ott is az outlook-kal szinkronizáltam a telefonokat. Ott van minden adatom.
Ezért gondoltam, hogy hátha van valami ilyen beállítás a sorba rendezésre mint hagyományos telefonokon.
A Dialer one proginál működik a dolog, de megint egy progi a telóra, ami helyet is foglal, alapvetően meg nem lenne rá szükség.
Az is lehet, hogy majd átírogatom őket.
Kicsit furcsállom, hogy nincs ilyen állítási lehetőség.Azt sem értem, hogy a világ nagy részén miért a fordítva használják. Mlért nem helyesen, úgy ahogy mi magyarok.
-
Lasy
veterán
oidka
ez nem jó?
kitudnád próbálni, mert én csak hétfőn leszek a saját gépemnél. -
Lasy
veterán
válasz
draco31 #3228 üzenetére
A root jog pár alkalmazáshoz elengedhetetlen, de ha nem szeretnéd ezeket használni akkor nem kell. A telefon addig is teljes joggal használható.
Igen lejátsza az MPO4-et, sé a +gp-t alapból, külön lejátszó progival az avit is lejátsza.
Sajna a hang igen így működik rajta kihúz visszadug, és megy.
Ehhez nem szoktam megállítani.Igen wan offline GPS progi is, de lehet az első alkalommal le szeretné tölteni a térképet.
Vagy van nem hivatalos is, de sajna az warez, és az itt tiltott.
A warez linkekért kitiltás is járhat.Wifi nagyon erős szerintem az utca tuloldalán lévő házból is találtam wifit.
pl Erzsébeten a buszmegállóba én találtam 10 wifit, a mellettem lévő samsung meg talán 3at.AMD Power:
a gyári rommal, vagy már a moddolt 1.6.2 vel amivel több dolog látszik? -
AMD Power
titán
Ma megvizsgáltam ezt a Market-et. tok jó. Sok progit le is szedtem.
-
draco31
veterán
Sziasztok!
Volna nekem egy-két kérdésem a 845-el kapcsolatban. Olvasgattam már itt jó pár hsz-t, és úgy látom már a buherálása elég jól megy. Ha viszont én nem szeretném majd buherálni (egy idő után úgy is fogom) akkor is teljes értékűen lehet használni? pl. ha küldök rá valamit BT-n keresztül, akkor azt képes egyből a memóriakártyára menteni, vagy utána kell másolgatni? A rootolás ha jól értelmezem, akkor arra jó, hogy a programok a memóriakártyán legyenek telepítve. Ha nem rakok fel sok programot, akkor nem szükséges a rootolás, vagy más is változik tőle?
Olvastam olyat is, hogy a fülessel néha szórakozik, de ez már meg van oldva (zene megállít, kihúzom, bedugom, újra indítom a zenét) hangminőségre van olyan jó mint pl. egy SonyE, mert én a telefonokat használom zenét hallgatni, és most is megőrjít az LG-m ilyen téren.
Videók terén utólagos programtelepítéssel mennek az mp4-esek, esetleg az avi-k, vagy alapból tudja őket?
Végül is leginkább zenélésre lenne 70-80%-ban (nem a gyári fülesével), meg netezgetni, azt olvastam hogy jó benne a WiFi. Meg néha a GPS is előkerülne, azt olvastam van rá offline-os navigáció is.
Ezek tekintetében mit mondtok? -
Black&White
addikt
ADW.Launcherem van és ilyet szeretnék alulra a Home gomb helyére!
Hogy induljak el?
A png file-ok már a gépen vannak! -
oidka
tag
talaltam egy ilyen reszt (a Settings.apk-ban):
<activity android:theme="@android:style/Theme.Dialog" android:label="@string/proxy_settings_label" android:name="ProxySelector">
<intent-filter>
<action android:name="android.intent.action.MAIN" />
<category android:name="android.intent.category.DEVELOPMENT_PREFERENCE" />
<category android:name="android.intent.category.VOICE_LAUNCH" />
</intent-filter>
</activity>hogy lehetne ezt a ProxySelectort elocsalni? allitolag az eredeti voice dialer megtalalja, de az meg hianyzik a telefonrol..
irta valaki, hogy a vodanal dolgozik, nem tudna elkerni a forrast? az xda-n is csak arra varnak.
-
Lasy
veterán
válasz
Mr. Nimbus #3223 üzenetére
win 7 alá már találtam olyat ami működik a vodás netem a gépem és wifivel rácsatlakozom, de nem tudom megy e xp-n.
-
Lasy
veterán
jó az a sima rom.
Így te magad teszed fel azt a progit, és alkalmazást amit szeretnél. pl a http://lasy.4shared.com oldalról.Tatyla:
li-ion-os az akku nem fontos. De bármikor töltheted 16órán át, de szerintem nem fog menni. -
Tatyla
őstag
kérdés ha nem formáztam ki a telefon aksiját akkor még utólag megtehetem vagy ezeknél már nincs erre szükség?
-
duo
addikt
rendben köszi. Kész
az zavart meg hogy nem egy másik menü jött elő hanem megerősítést várt. én meg nem tudtam hogy akkor most az egész kártyát ext2-re formázza vagy mi lesz.
linux alatt láttam volna ugyan de fostam, hogy mi van ha utána már nem tudok fat32 őt csinálni rá.
szóval köszönet mindenkinek a segítségért.
második menet:
van e a veterán moddereknek elfekvőben valami 1.3.2-re csinált ROMja amit meg is osztana csupasz Romokkal még nem kísérleteznék. egyelőre
valami amiben van pl titanium backup, és fel van szerelve elég jól ugyanakkor letisztultabb mint a vodás most hirtelen nem találtam a régebbi posztoknál linket. csak hogy mit tartalmaznak vagy hogy miket lenne jó ha tartalmaznának.
----------
ezt követően majd saját téma készítés/telepítés felé kacsintgatok de csak sorjában.köszönettel:
duo -
icemad
nagyúr
Szerintem meg nem ugyanaz a leírás:
3212-es hozzászólás: "-Recoveryben indítsd a telefont, de most hangerő le és zöld híváskezdő gomb nyomva tartása és bekapcsolás mellett.
-Válaszd a “Partition sd card” lehetőséget (moz2634-es hozzászólás: -Recoveryben indítsd a telefont, de most hangerő fel és zöld híváskezdő gomb nyomva tartása és bekapcsolás mellett.
Természetesen a hangerő FEL (!!!) + hívásindítás + bekapcs. gomb a helyes.
Azért linkeltem be az eredeti angol leírást is. -
fattyu666
tag
válasz
pantomimes #3211 üzenetére
Küldtem PÜ-t.
-
duo
addikt
sziasztok!
superboot, rootolás megvolt. szerintem. van recovery menum is, és idézem a 499-es hozzászólást:
"-Recoveryben indítsd a telefont, de most hangerő le és zöld híváskezdő gomb nyomva tartása és bekapcsolás mellett.-Válaszd a “Partition sd card” lehetőséget (mozgás az optikai iránygomb nyomkodásával)
Igy nézzen ki:
-> “Partition sd card”
-> swap-size = 0 MB
-> Ext2-size = 512 ext
-> FAT32-size = Remainder (automatic setting)
-> Erősítsd meg a változtatásokat az iránygombbal (20 sec van rá)
-> SD:ext2 to ext3
-> Erősítsd meg az EXT frissítést az iránygombbal (5 sec van rá)
-> Hangerő gomb le, hogy visszalépj a főmenübe
-> Válaszd: Power off"Na nekem a “Partition sd card”-ba belelépve csak az alábbiak vannak:
Partition SD
Repair SD: ext
SD:ext2 to ext3
hogy akkor ilyenkor mi van.? mégsem csináltam meg valamit?gondoltam megkérdem mielőtt elcseszem a 2gigás kártyát...
-
fattyu666
tag
válasz
pantomimes #3208 üzenetére
Lithium Music Player...szerintem.
-
pantomimes
aktív tag
Hiába mentem le a playlistet utána nem találom sehol.
Igazából nem is playlistre lenne szükségem, csak szeretném shuffle-ban lejátszani egy előadó összes számát, ez a nyomoronc meg csak albumonként engedi. Van olyan lejátszó, ami külsőre egyszerű, igényes, albumborítót is utat (ezeket amugy a gyári szerintem teljesíti) és tudja a fenti dolgot is?
-
Lasy
veterán
-
Lasy
veterán
válasz
pantomimes #3203 üzenetére
miért nem csinálsz egy mentést, és megtudod.
-
pantomimes
aktív tag
A gyári lejátszóba nem tudja valaki milyen kiterjesztésű playlistet kellene rakni hogy felismerje ez a jószág?
-
Lasy
veterán
igen gondolom a sima apk-d van meg.
ha igen akkor recovery módban kell indítanod, és CMD alatt feltenni.
tudom bonyolultnak hangzik, de nem az.
vagy signálod mint a romot, és telepíted ugyancsak úgy mint a rom-ot. -
icemad
nagyúr
Lecseréltem a saját 1.3.2re épülő romomat egy 1.6.2-re. Sokkal több progi van a marketen így, de néhány helyen nagyon nem magyar...A market miatt viszont jobb.
Más.: Custom romba betettem a touchpal.apk-t és hozzá a magyar nyelvi fájlt, de nem jelenik meg a választható billentyűzeteknél. Valahol olvastam, hogy másként kell telepíteni. Ehhez kellene segítség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest