Hirdetés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Otthoni időjárás-állomás
- Egér probléma
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jarod1
veterán
Sziasztok! hogy lehet azt megcsinálni hogy ha sms-t kapok csak a Handcent SMS jelezzen ne a beépített sms-progi????
-
tomao
tag
1.8.1
-
Hunter2
addikt
otthoni függetlenítéshez van már valami módszer? kódos függetlenítés hol a legolcsóbb?
-
Z0C!
őstag
válasz
hodostamas #6091 üzenetére
passz.
ha kell leírom a beállításaimat.
-
hodostamas
addikt
Nálam sem random
Most 3 napos lett volna az uptime minden gond nélkül.
Le kell szoknom a mindenféle progi kipróbálásárólZOC:
Akkor nem tudom nálam mitől nem működik.. -
Z0C!
őstag
válasz
hodostamas #6087 üzenetére
nah én is beállítottam.
frankón működik
zsírul szaladgál az ikon össze vissza -
Steve1207
veterán
Ma ilyen random fagyogatás/restart nap van úgy látom mindenkinél
-
Z0C!
őstag
válasz
hodostamas #6085 üzenetére
működött valameddig?
-
Steve1207
veterán
válasz
Bogyi007 #6083 üzenetére
A Q3 a harmadik negyedet jelenti az évben, szóval a mostani időszakot. Nekem a hárombetűs nem jött be, rendezettebb lenne ugyan, használhatóbb, de lassúcska 2d-ben is a Navigonhoz képest. Inkább olyat használok ami gyorsan reagál és a kijelzőjén is hivatalosan jó helyre van szabva minden... ezen kívül még mindig nem sikerült indulásra bírni a Navit
-
Bogyi007
veterán
válasz
Steve1207 #6072 üzenetére
Nekem is frissülni akart a Navigon - nem is akart indulni a telepítés után, majd ikon állapotából ment de oly nagy mértékű változást én nem tapasztaltam vele. A Q3 azt jelenti hogy teljesen új térképcsomagok is jöttek hozzá? Akkor talán visszaraknám mivel a hárombetűs navi miatt (amiről itt ugye nem beszélhetünk
) én leszedtem a telómról mivel összességében jobban tetszik.
-
Z0C!
őstag
találtam egy jóféle progit AppBrain-on.
NoLED a neve.
elvileg ez a progi imitálja a LEDet. nem a telefonon hanem a kijelzőn.
már csak rendesen be kellene állítani. -
Steve1207
veterán
Én egyet kaptam ma, le is fagyott és újraindította magát, de így nem mutatja már, mi volt az... és visszakeresnem se sikerült.
Más: Navigon 3.5-nél frissítem a térképeket Q3-asra, minden a helyén, kitörlöm a 2 xml fájlt, hogy elméletileg csatlakozzon netre és utána rendesen menne a progi. De a szokásosat kiírja, pedig már minden jól volt csinálva. Itt elvagyok akadva.
-
Zoly75
aktív tag
Ma összevissza néha megkapom az sms-eket, néha nem.
Másnak megy rendesen a dolog?Küldeni meg tudok.
-
duo
addikt
igen. de nem nem tetszik csak hülyén jelenik meg a felbukkanó ablak. értsd. a fejléce olyan áttetsző ahogy kell meg az alja is, de a közepe az a kékes és keskenyebbnek tűnik. nem tudom jobban elmondani. és nem az összes felugró ablaknál csak a nagyobbaknál most nem is az a framework van fent.(mondom megvárom az áttetsző menubart launcherpróra) de majd teszek fel képet
-
Steve1207
veterán
igo-ról kaptam linket, de az nem jött be, olyan 10 percig bóklásztam benne és elég is lett belőle.
2.6.1-es navigon van fent (újabb crackkel), mellé telepítettem a 3.5-öt, átírtam az xml fájlt, frissíteni akartam, de itt már nem frissíti a navigon fresh. Kb ennyiben kimerült, van hozzá leírásom, többször próbálkoztam, de nem hajlandó az új elindulni... -
Steve1207
veterán
Navigon 3.5-öt valaki életre tudta már kelteni?
-
Lasy
veterán
válasz
hodostamas #6063 üzenetére
oké, én voltam, de nem tudom leszedni, csak beírtam, mert full verziós.
-
hodostamas
addikt
Megkérném azokat akik linkelnek a Voda845-be facebook-on, csak olyat rakjon, ami biztosan elfut a telefonunkon.
Azért is hoztam azt létre, hogy ott csak olyan legyen amit használni is tudunk.
Köszi -
Zoly75
aktív tag
Hali!
Nem kapom meg az sms-eket. Ti tapasztaltatok már ilyet? Lehet az LR845 v1.7 romtól?
Vagy a voda szolgáltatásával van gond? -
aTom_DJ
tag
Sziaszok.
Valaki be tud linkelni nekem egy My Tracks-al rögzített budapesti tracklogot?
Csak összehasonlítás miatt lenne rá szükségem.
THX -
-
-
duo
addikt
Lasy Mester!
Az a kérdésem a buuf framewörköddel kapcsolatban hogy el lehet azt intézni hogy
1. launcherProval is átlátszó legyen a menubar
2. a felbukkanó ablakok olyanok legyenek mint az 1.8 as mr Romban illetve tomao Romjaiban
az az áttesztő füstüvegszerű a zöld karikával
amúgy a narancsos nagyon üt -
Lasy
veterán
vodanet korlátozása megint elért engem.
A megadott érték max érték, tehát max 9 KB/s ez az átlagban annyit jelent, hogy max 5kB/s
De inkább kevesebb.
Szerintem azon nem fog menni, de felteheted ugyan úgy azt a framework-öt. -
hodostamas
addikt
Tomao:
LightningRed845_v1.1.zip
Ehhez a romodhoz van olyan patch, amivel a zöld akku ikont ki lehetne cserélni arra a kevesebb rublikás fehér állapotjelzősre %os kijelzéssel a közepén ? -
Steve1207
veterán
Az imént kaptam egy sms-t, de kicsit be volt lassulva már a teló, notificationbaron néztem volna, erre behalt az egész és újraindult a teló. Az sms pedig nincs benne handcent sms-ben. Valahogy ezt vissza lehet keresni? Valami ötlet miert van?
-
zeppike
csendes tag
csoda ez a telefon, de ha hasznalom is,
fel nap alatt kipurcan...ha meg nem akkor meg minek okos telefon? Tenyleg siralmas. 1 ora zene, 10 perc wifi, negany cikk mobilneten es 33% az akku... ez egyedi? vagy nektek is enyire gyenge?
-
Z0C!
őstag
olyan időjárásos cucc van-e ami csak a hőmérsékletet írja ki?
-
imis
senior tag
ha nincsen iso a romban, hogyan tudom usb-n elérni a kártyám?
bocs, megvan - a telon kell kiválasztani
-
Lasy
veterán
Az gáz...
Vodafone 845 by LEITO...
A rom alapja az Mr Edition 1.8, aminek a hivatalos oldala ITT található.
A rom elkészítéséhez nagyban hozzájárult Lasy ITTENI leírása.
Íme pár kép:Ami változott:
[*]Gyári zene lejátszó lecserélve a MixZing-re.
A mixzing-ben van hangszínszabályzó, a lejátszólistánk alapján ajánl ingyen letölthető zenéket és információkat szerezhetünk az előadókról
[*]Gyári böngésző törölve
[*]Gyári fájlkezelő lecserélve az ES File Explorer-re
FTP-zni is lehet vele, sőt wifi-n keresztül még a lan hálózatot is láthatjuk, másolhatunk a gépekről. Bluetooth hálózatokat is felderíti
[*]Lehetőség a J2ME alkalmazások kezelésére (Lásd a képek)
[*]Flash lite integrálva (Lásd a képet)
[*]Proci felhúzva 691 mhz-re
[*]JIT engedélyezve
A processzor igényes feladatok elvégzését akár 400-500%-al is gyorsíthatja
[*]Virtuális memória engedélyezve
[*]Gyári autorun.iso visszahelyezve
[*]Bootanimation lecserélve
[*]TouchPal visszahelyezve, magyar nyelvvelAz Mr edition fejlesztője által végzett további módosításokat megtekinthetitek a fent linkelt forráson.
A telepítéshez segítséget Lasy fentebb linkelt leírásában találhattok. -
Tatyla
őstag
felraktam ezt a tomao féle1.8-at és azt írja ki hogy a com.google.process.gapps alkalmazás váratlanul leállt ,ötlet?
-
Z0C!
őstag
lehet látni ezt a képet?
my home screensemmi reakcó?
-
AMD Power
titán
Sajnos az Angry Birds nem ment rajta....
-
Amu
tag
aki szintén hívókép gondal küszködik, annak a Vodafone 845 Mr Edition v1.9 Rom a megoldás
-
Bibby
addikt
Igaz hogy kicsik a gombok, de ettől függetlenül eddig a legjobb lejátszó. Kicsit halkabb mint a gyári, de ha a preamp-ot felnyomom maxra akkor oké.
Végre találtam jó internetrádió-lejátszót is, böngészőből megnyitja és kész is.Arra van bármi megfejtés hogy hangerőgombokkal ne állítsa a csengőhangot? Mert hiába némítom le, elég egyszer véletlenül benyomni és már nem is néma... ez szerintem elég rossz megoldás.
-
pitius
tag
Kipróbáltam én is ezt a PowerAmp-ot...inkább használom a Meridiant. Kicsit túlzsúfoltnak tűnik nekem. Aprók a menük, aprók a betük, nem elég kontrasztos a háttér vs. betük színe..stb. Amúgy gyorsan feltérképezte az sd kártyát, jól is szól(habár csak pár számot hallgattam meg vele). Jó, csak az a fránya UI...
-
cellpeti
nagyúr
üdv,erre a telóra ki fog jönni az Android 2.2 és a többi?
-
tomao
tag
-
Steve1207
veterán
válasz
david6644 #6020 üzenetére
Én egy 3,5 jack - 3,5 jack (4 pines) átalakítóra gondoltam ami megoldaná a problémát barkácsolás nélkül, mivel így úgy venné, hogy headset van benne. Szoftveresen nem lehet megoldani. Vagy ha átoperálsz egy olyan csatit, mint amilyen a headseten van a jó fülesre akkor tudtommal megoldódik a probléma.
-
david6644
csendes tag
Sziasztok!
Valószínű ,h itt már sokszor előkerült a régi hozzászólásokban, de vettem egy vodafone 845 öt és ha nem gyári fülessel hallgatom olyan mintha egy kisrádió szólna. Mikor kihúzom és újra bedugom a fülest már normális hangminőségben játsza le a zenét. Lehet ezt valamivel orvosolni?
-
Steve1207
veterán
A múltkorában teszteltem a kamera appokat és a rendszerből kikerült a jó kamera app.
Ezt szeretném visszatenni, de sehogy se akarja felülírni, Astro és ES FileManager volt tesztelve root joggal. Megcsináltam a felülíró zip-et, signeltem, de nem rakja fel recoveryben az írási jogok miatt, mivel ez mégiscsak egy alkalmazás.
Valaki tudna segíteni, hogy írjam meg az update-script fájlját a recoveryben használandó zip-nek, hogy felülírja? Köszi srácok!edit: copy_dir PACKAGE:system SYSTEM:
ennyi az alap mappa másolása, de a file premissiont hova írjam, hogy írásra is jogosult legyek? (nem bánom ha az egészet leírja valaki szemléletesség képpen, hogy értsem is mi micsoda)
-
qltsar
veterán
louder volume hack-et próbálta már valaki? én igen, és nem igazán csinált semmit a hangerővel, pedig kért su access-t is, és látszólag belenyúlt az alsa-configba, de semilyen hangerőváltozást nem tapasztaltam, ígyhát leszedtem.
valaki tapasztalat?tomao pm ment!
-
hodostamas
addikt
thx steve.
Na mikor telepíteni akartam, most először jött fel az üzenet hogy nincs elég hely az alkalmazásnak
edit: Nálam ez se nem bejövős
~10%al jobban eszi a procit mint a Player Pro.
Sajnos napi >2 óra zenézésnél már nem mind1. -
Steve1207
veterán
válasz
hodostamas #6009 üzenetére
Warezos a téma, de a googleba ha beírod plusz hogy android az elsők között ott lesz vagy mobilism-en is fentvan. Felraktam az előző hozzászóláshoz egy képet is róla!
-
Steve1207
veterán
válasz
tibi683 #6005 üzenetére
Player Pro-t használtam eddig, a többi MixZing meg hasonlók nem jöttek be nekem. Viszont most kikerült egy még fejlesztés alatt álló zenelejátszó, 10 perce tettem fel: PowerAMP 1.0, kb mint egy winamp, nagyon egyszerűen és jól kezelhető, van benne kitűnő EQ is.
Én ezt használom mostantól, eléggé bejövős -
gacsoi
senior tag
válasz
Kicsirics77 #6003 üzenetére
Nincs jobb dolgod, így este nyolc környékén???
-
tibi683
tag
Valaki tudna ajánlani valami jó zenelejátszo progit telora? Mert most a Lithium music player-t használom, nem rossz de nem is a legjobb
-
tomao
tag
válasz
Kicsirics77 #6000 üzenetére
lesipuskás
6001
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W