Hirdetés
- Otthoni időjárás-állomás
- Egér probléma
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
hodostamas #3397 üzenetére
Nálam volt, hogy nem engedte bekapcsolni, de másod-harmadjára menüből engedi. Igaz nekem egy usb wifi van szoftveres AP-ra állítva és emiatt is különösen nehéz működésre bírnom. Ettől eltekintve szerintem rendesen kezeli, máshol nem volt problémám vele 1.62-vel.
-
icemad
nagyúr
válasz
bull84ghia #3386 üzenetére
Hali. Letöltőlink? Operamini működik is? Kipróbálnám...
Ja, és összedobtam egy kis honlapot, még pre-béta fázisban van, de várnám az ötleteket, hogy mi legyen rajta. Fórum szerintem felesleges, mert annak itt van ez. Esetleg pár cikket összelopkodok máshonnan, hogy egyhelyen lenne minden. (Tudom, bunkó dolog.) Szóval, ha valakit érdekel és vannak ötletei (esetleg töltene fel programokat, saját témákat, vagy adminnak jelentkezne), az küldjön egy pm.-et. Nekem egyedül túl nagy falat, de hátha lesz aki segít.
-
hodostamas
addikt
1.6.2nél másnál is szarakodik a wifit? Néha nem engedi bekapcsolni, csak egy restart segít neki :/
-
Lui04
aktív tag
Sziasztok!
2 napja vettem a telót, ma hozzáláttam, hogy telepítsek pár progit a marketből. Egyszer csak összeomlott a market. Nyugtáztam, kidobott a menübe és meghalt az egész. Leszedtem a hátlapot, hogy kivegyem az akksit meg vissza. Bekapcsolás után android felirat, majd fekete képernyő fogadott és ennyi, tovább nem megy. Mi a frász lett vele? -
JonC
csendes tag
Oszt tetheringet, adb elérést sikerült-e már valakinek beüzemelnie? Erös a gyanúm, hogy valami nem kerek azzal az USB driverrel, amit alapból felrak magának
.. -
bull84ghia
őstag
válasz
Black&White #3392 üzenetére
Nekem is van hangszoró problémám, ha jön egy beérkező hívás akkor van úgy hogy 3 mp csengés után eltorzúl a csengő hang, próbáltam mp3 ogg több minőségben is, viszont ha csak zenét hallgatok akkor nincs ilyen soha
-
hodostamas
addikt
3 db ajánlott játék a telóra:
Air Control Lite
Labyrinth Lite
Robo Defense FreeMind3 fent van marketen, és mind3 jól is játszható a telón
-
Tatyla
őstag
válasz
Black&White #3390 üzenetére
az nem baj de a többi dolog értem itt az zenéket képeket a helyükön maradnak?
-
tsabeekaa
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #3376 üzenetére
Csak arra voltam kíváncsi, sikerült-e megjavítani a hangszóródat, és ha igen, akkor hogyan
Nem kell leharapni a fejem
-
Tatyla
őstag
ha szeretnék felrakni egy új romot de nem szeretném formázni az sd kártyát akkor csak wipe és az új romot tolhatom is fel?
-
bull84ghia
őstag
Elkészült a saját romom ami az 1.6.2-re épül
bootanim csere,power gombra éled csak fel, betűtíp cserélve, egyedi csengőhangok ébresztő és figyelmesztető hang.
Következő progik települnek:
Adw launcsher
barcode scanner
opera mini
advanced task killer
quickboot
mobile office
névnap widget
beautiful widget
skyforce
root explorer
softhun keyboard
klondike solitare
superuser
mobile signal widget
sms unread countegy kép a vizuális embereknek
-
Warpez
csendes tag
válasz
hodostamas #3380 üzenetére
Köszi kipróbálom.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
hodostamas #3383 üzenetére
úgy is lehet ha akarja
-
hodostamas
addikt
válasz
Kicsirics77 #3382 üzenetére
nem kell újrarakni. amit írtam az elég egyszerű.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
apuka73 #3378 üzenetére
ugyanaz a neve mindkettőnek de mivel ugyanazon a néven nem lehet feltölteni így az egyik végéről ki kell venni az alulvonás jelet _ vagyis csak simán update_signed.zip lesz a neve
mindkettő ugyanarra épül csak a belepakolt programok közt van különbség
most meg fejből hadd ne mondjam már meg mi van benne -
hodostamas
addikt
Morelocale app letöltése marketből, majd azon belül nyelv hozzáadása, és ott megadod neki hogy: hu
Utána már a progiban ki tudod választani a magyartViszont a rendes beállításoknál sajnos ezután sem fog megjelenni, de nem kell átállítani más nyelvre
Akik szerkesztgetik itt az appokat, honosításhoz nem ért valaki?
A ttpod-ot megcsinálná a lespanol team, de kéne vmi infó hogy androidos progit hogyan lehet.. tegnap kipróbáltam így kínaiul, és egész használható, már amennyire sikerült rájönniProcit se eszi 200-300MB-os fájloknál sem. (median, mixzing mind meg akar halni pörgetésnél)
-
Warpez
csendes tag
Sziasztok!
Feltettem az Mr edition 1.3.2-es romot és utána próbaképpen átállítottam angol nyelvre a telót. Azóta nem tudom visszaállítani magyarra mert nem jelenik meg a választható nyelvek között, pedig (szerintem) benne kell hogy legyen, mert addig működött rendesen magyarul. Van ötletetek hogy hogyan lehet előcsalogatni a magyar nyelvet, vagy tegyem vissza az eredeti vodás romot, majd utána az 1.3.2-est, és ne piszkáljam a nyelvi beállításokat? -
apuka73
tag
Kicsirics77:most melyik romod milyen?mire épül és mi van benne?
-
oidka
tag
válasz
Kicsirics77 #3375 üzenetére
itt: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=741643
a "Powerbutton wake-up only" [link] -
Tatyla
őstag
goto helyett tudtok ajanlani valami jo billentyu zaro programot?
-
lakkross
csendes tag
Sziasztok!
Mivel már jó ideje szenvedek és nem találok megoldást, megkérdem tőletek. Van egy V845-ösöm sajnos nincs SD-kártyám, és egyik haveromtól kaptam a tippet hogy ezt a hibás froyo-t hogy lehet rárakni, persze a hiányosságait nem közölte... én naivan felraktam fastboot segítségével... sajnos a wifire igen nagy szükségem lenne rajta és a használatában az sem segít, hogy ha napon használom a középső fényérzékeny gomb miatt gyakran lefagy, próbálkoztam mkyaffs2image segítségével a gyári updat.zip ből img fájlokat csinálni (mert ugye sd kárty nélkül csak fastboot-al tudok romot cserélni) de sajnos valamiért nem jön össze, ha flash-elem a telóra minden rendesen lefut, de az bootolásnál android boot képernyőn lefagy. Szeretnék valakit megkérni, hogy adjon nekem egy pontos, leírást hogy lehet ezeket az img fájlokat jól elkészíteni, vagy a gyári rom-ot img-kben megosztani egy megosztó oldalon, mert én már nem jutok előbbre. Az a baj microSD kártyát nem is tudok most szerezni úgyhogy a kártyárol való flash-elés nem tud szóba jönni.
Köszönöm szépen előre is a válaszokat!!!! -
tomao
tag
-
hodostamas
addikt
Hogy lehet azt beállitani, hogy ne a free wifiket, hanem a már egyszer sikeresen csatlakoztatott wifiket részesítse előnyben?
Itthon a netet adó torony wifije is simán bejön még a lakásba, és szerinte az jobb lenne nekem mint az otthoni wifi.. -
icemad
nagyúr
Még pár játék:
Lövegtornyos: Grave defense, Crystallight, Guns 'n' Glory (Ez nagyon jó!)
Autóverseny: Asphalt, Raging Thunder
Verekedős: Super K.O. Boxing
Telefondöntögetős: Labyrinth. Abduction, Pong
Horrorkalandjáték: Mystique 1 és 2 (Ez eléggé brutális)
Meg van egy csomó billiárd, Sudoku és ezerféle játék a marketen. A kirakók is egész jók.
-
wwenigma
Jómunkásember
Igen, már szokom egy ideje.
Más. A Vodafone nem adja könnyen a s3ggét, a ügyfélszolgálat szerintem nem érti hogy minek kell nekem a forráskód, ezért egy szájbarágós levelet kaptak ma, amiben hasznaltam a huawei, a vodafone a gpl meg az android szavakat elég sűrűn. Meg kaptak egy linket is a Trémobil pulse forráskódra, hogy olyasmi kéne nekem... remélem nem kell a googlehoz fordulni, hogy elsirjam, sem a voda sem a huawei nem akarja teljesiteni a gpl-ben vallaltakat..
-
Lasy
veterán
kipróbáltam mi az a KEY_ASSIGN.ZIP fájl az XDA-n a romoknál.
Ha azt feltelepíted, akkor az eredeti bill zár is csak a bekapcs. gombra fog kinyitni. -
Tatyla
őstag
válasz
Kicsirics77 #3362 üzenetére
igen az fenn van nekem is ezenkívül?
-
tsabeekaa
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #3333 üzenetére
És hogyan oldódott meg a hangszóró probléma?
-
Tatyla
őstag
játékokról még nem beszéltünk
ki melyik játékot ajánlja ami el is indul a telefonon nem csak akad meg kilép hibaüzenettel?
-
vakondvok
tag
válasz
Kicsirics77 #3351 üzenetére
köszönöm
de melyik az újabb, a gyökér mappában levő, vagy a "rom" mappában?
-
icemad
nagyúr
válasz
Kicsirics77 #3355 üzenetére
Nem is a gyomlálással van a baj, az tényleg hasznos. Nekem a telepítésekkel van bajom. Most azt csináltam, hogy egy herélt 1.6.2-es romot raktam fel, utána meg a memóriakártyáról pár kattintással felraktam az összes programot ami nekem kell. Eddig úgy néz ki, hogy műkszik.
Tomao: Na most már tényleg írj egy leírást, mert ez az utolsó munkád nagyon tetszik.
-
oidka
tag
válasz
Kicsirics77 #3354 üzenetére
pm ment
-
oidka
tag
válasz
Kicsirics77 #3351 üzenetére
ezeket a linkeket felrakom a lapomra is, remelem nem baj
-
icemad
nagyúr
válasz
Black&White #3328 üzenetére
Brilliáns ötlet, ha lesz egy kis időm megpróbálom.
(#3323) Z0C!: Félreértetted, én arra gondoltam, hogy a custom romba beépítve nem működnek ezek a progik, csak ha külön telepíted fel őket. Szóval így az egész custom rom kreálás értelmét veszti, mivel a külön telepítésnek vannak nagyon egyszerű verziói is. Ráadásul a custom romban nem is nagyon lehet cserélni semmit. Pl.: email helyett alapból a k-9 mailt használni.
-
Kicsirics77
veterán
-
orkati
tag
Én is gondolkozom egy ilyen teló vásárlásán. Olvastam a teszteket, elég meggyőzőnek látszik. Az mondjuk érdekelne, hogy a kijelző elég erős fényű és jók a színei? És hogy napfényben mennyire jól látható?
Meg az is, hogy a rutinos 845-ös használók találtak-e valami olyan hibát, ami miatt meggondolandó a telefon megvásárlása? -
vakondvok
tag
Recovery mode:
- Mentsük le az SD kártya tartalmát
- Recovery módba indítsuk a készüléket, de most hangerő le és zöld híváskezdő gomb nyomva tartása és bekapcsolás mellett.
- Válasszuk ki a "Partition sd card" lehetőséget. A mozgás az optikai iránygombok nyomogatásával
ennél a résznél akadtam el, hiába nyomom a felvevő+hang le+ aztán bekapcs.
-
vakondvok
tag
valakinek van esetleg tapasztalata főzött ROM-mal? mennyiben más? csak a fentebb említett MR edition-t néztem...pl ez milyen, vagy valami egyéb ROM. :] amúgy így első benyomás a telefonról, hogy nekem tetszik, a szövegbevitelt szokni kell mert nem a legprecízebb, de gps pikk-pakk talál jelet, net is elég gyors, wifi(vel) is, persze volt már jobb telefonom(eladva mert bedöglött a laptop és új kellett helyette), de ennyi pénzért nagyon jó...és ANDROID
: ).....na de ROM-mal kapcsolatban ha valaki tud okosat mondani, azt szívesen venném, hogy megéri-e egyáltalán a bíbelődést(persze majd találok olyan programot ami miatt root-olom,de még 2 órája van csak meg)
hosszú lettja kiegészítésként, van rajta alapból fólia, és a saját fejhallgatómmal egész jól szól, gyáris fülest nem próbáltam.
-
tomao
tag
a legújabb őszi kreáció
-
Z0C!
őstag
válasz
Kicsirics77 #3336 üzenetére
a fehér körcimkét ha megbuherálod darabokratörik mi?
öcsémmel tudtam volna hoztani -
AMD Power
titán
válasz
Én pont azt nem szeretném eljátszani.
-
Kicsirics77
veterán
mondjuk úgy hogy a benne lévő csavarok amivel össze van fogatva a telefon hát hagynak kivetni valót ugyanis TORX csavarok és aT5 kulcs kell hozzá viszont iszonyat gyenge a csavar kulcsnyílása nyílván nem véleltlen ilyen minűségű mivel az első alkalomnál már elforgott benne a TORX kulcs sajnos ezáltal alig lehetett kiszedni a csavart.
a másik meg hogy egy csavarnak a feje le van ragasztva fehér kis körcimkével amit sem leszedni nem bírsz sem pótolni miután már visszatekerted a csavart,nálam most van folyamatban a T5 TORX csavarok beszerzése csak ritka mint a fehérholló és ráadásul nem a megszokott menet van rajta mint a nokiák többségénél ami ilyen lemezcsavar szerű és a műanyagba áll hanem mint a sima metrikus menet
egyébként nem egy nagy cucc szétkapni, a 6 csavar kiszedése utánn szépen szét lehet pattintani persze ésszel,és figyelni az akku alatt lévő matricára mert az meg rá van ragasztva a panelre közvetlen -
Z0C!
őstag
válasz
nagyon látni hogy szétkaptad?
-
vakondvok
tag
most hozta meg a futár a telefont. kiváncsi leszek, hogy milyen. amint nyomkorásztam és megismertem leírom a tapasztalataim
-
Lasy
veterán
válasz
Black&White #3328 üzenetére
És az ment ilyeneket?
-
AMD Power
titán
Lehet ehhez + extra aksit venni? Vagy erősebbet?
-
AMD Power
titán
Leteszteltem! Nagyon jó rajta a film is!
-
Lasy
veterán
Ha pl valami home alkalmazást használsz az alapból tudja.
nekem az ADWben van ilyen hogy bacup.
Az pont ezt csinálja.Alkalmazásokhoz, meg a titanium backup progit tudom ajánlani, tökéletes erre. mindent egyben lement, de a progikon belüli beállításokat minden egyes proginál neked kell elvégezned.
-
icemad
nagyúr
Olyan programot tud valaki, amivel a telefon aktuális állapotát lelehet menteni? Szóval mindent, ami most a telefonon van. (Programok, beállítások, névjegyzék, csengőhangok, de még a widgetek helyét is, szóval mindent.)
-
Lasy
veterán
Nem is olyan rossz ez az Android DOG.
balco:
Mi az a hálózati híd? -
Lasy
veterán
válasz
Brutális eb #3298 üzenetére
Bakker többet kellene olvasni a blogunkal.
-
Lasy
veterán
tudtátok, hogy az ADW lanchuerben ugye el lehet tüntetni a menü részt.
No ennek a helyére amikor el van töntetve akkor simán lehet pakolni alkalmazásokat is.alkalmazás kérdése, van olyan alkalmazás ami tesz bele. alapból nincsen.
De kellene az a kamerasoft ami azon van, mert nekem nincsen autofokusz benne.
1:52-nél lehet látni. -
huszi88
csendes tag
Sziasztok!
Vennék egy ilyen telót.. Csak érdeklődnék. A Mobilarena tesztben le van írva hogy nincs autófókusz. Ebben a videóban néztem, és ott van: Focus: Auto, infinity macro..
http://www.youtube.com/watch?v=a2vMYLh9VHI&feature=player_embedded
Most van vagy nincs?
Előre is köszönnöm -
Kicsirics77
veterán
válasz
hodostamas #3307 üzenetére
bizzunk benne,ha mégis akkor cseréld le a launcher pro ablak kezelőre
-
hodostamas
addikt
válasz
Kicsirics77 #3303 üzenetére
jah, az lehetett, mert rezget meg pittyegett mikor nyomkodtam a gombokat.
remélem nem lesz szokása -
Steve1207
veterán
válasz
Brutális eb #3298 üzenetére
Igen ezt én is megtaláltam, meg hogy a GoogleApps cache-ét töröljem. Na de a modolt romon nincs GoogleApps, meg a google cuccok közül egyedül a Maps-ot látja.
Oh hogy a.... a szűrőben nem az összes volt bejelolve csak a telepített alkalmazások, így már kijelzi. Ezt még sose vettem észre, hogy át lehet állítani :@
-
Black&White
addikt
válasz
hodostamas #3302 üzenetére
Nálam egyszer fordult ez elő, mikor először töltöttem fel csontra az akksit USB-ről!
-
Kicsirics77
veterán
válasz
hodostamas #3302 üzenetére
szerintem lefagyott az ablakezelő
gondolom adw launchert használsz -
hodostamas
addikt
Találkozott már valaki olyannal hogy összevolt dugva a géppel a teló, lehúztam, majd 1 perc múlva kb akartam vmi nézni rajta, erre fekete képernyő.. Bármit csináltam nem adott képet..
Akksi ki-be, azt jó.. -
Bogyi007
veterán
válasz
AMD Power #3300 üzenetére
Így van nekem a Voda 400 Surf Plus csomagom van ( a teló így 1 ft volt, de előtte is hasonló csomagom volt így szvsz mindegy) és így 100 mega után van korlát, de mivel én alapból gprs területen lakom így a lassításból semmit sem szoktam észrevenni.
Na meg itthon van Wifi is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro