Hirdetés
- Otthoni időjárás-állomás
- Egér probléma
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
Van valakinek ötlete, hogy miért nem látja a notebook Wi-Fi-jét? Próbáltam WPA2-vel és titkosítás nélkül is, semmi. Utcában levő másik Wi-Fi eszközt látja.
-
Darth_Revan
veterán
Érdekes, 2 notebookról is osztok Wi-Fi-t, de egyiket se látja...az utcában még van 1 Wi-Fi eszköz (router valószínűleg), azt meg látja
-
Darth_Revan
veterán
Üdv emberek!
Fél órája én is beújítottam T-Mobile-ról egy ilyenre. Jelenleg ott tartok, hogy sikerüljön rávenni, hogy lássa a notebookról osztott Wi-Fi hálót -
oidka
tag
az orajel allitgatasnak van valami ertelme?
en most beallitottam 245-re (governor: performance) es igy is epp olyan gyors mint szokott..itt a kepem, csak ugy mutatoba:
-
Lasy
veterán
válasz
bull84ghia #5081 üzenetére
Igen mukodik,ha nem fontos a 3g.
Nekem is megjött az invertori már3 napja.
-
sbazsi
veterán
lehet hozzá kapni valami designos készülékházat/hátlapot
-
AMD Power
titán
Hívásidővel találkozott már valaki? Kimenő, bejövő....
-
tomao
tag
ja és nem utolsó sorban végre láthattunk egy jó magyar válogatottat
ha valaki nem tudná 8-0 igaz a nem túl veretes san marino ellen -
david00888
csendes tag
lol,nekem is most jött meg
-
tomao
tag
hehe már vagy két hónapja kértem hozzáférést a googlenél az app inventorhoz és most írtak, hogy üdvözölnek, jó fejlesztést
-
bull84ghia
őstag
jól emlékszem hogy árult itt valaki turbosimet ami jó a voda 845-hőz?
pannonnal akarnánk használni -
oidka
tag
tok jo hattereket lehet talalni google-vel:
[link] -
arany1989
tag
válasz
hodostamas #5074 üzenetére
Na akkor jön az a rész hogy hogyan is kell beállítani a GRemote progit:
- Először gépre feltenni a GRemote Server Pro-t és amikor telepíted kiválasztod, hogy androidos telefonod van(Letöltési link))
- Aztán akinek van Market elérhetősége az GRemote Pro programot feltesz (a linben szereplő fájlban megtalálható a telefonra való kliens is)
- Gépen elindítani a Servert
- akinek van wifije, vagy bluetooth adapterje ammak autómatikusan elindítja a csatlakozási portot
- Telefonon bemész a Settings -> Add computer -> és rákatt a nagyítóra (ez autómatikusan megkeresi a géped, megtalálja ha WIFI-d van és ugyanúgy ha Bluetooth-od.)
- Aztán csatlakozik a géphez, ha csatlakozott akkor a gépen az értesítési tálcán a kis Gremote-os ikon zöld "G" betűs lesz.
- Ezután nincs más teendőnk, mint a számítógépen a Server programban megadni minden egyes lehetőséghez a billentyű kiosztást.
- Tehát az ablak bal oldalán található menüpontoknál kiválasztjuk a GCenter -> Enable GRace(sensor)-t és jobb oldaon pedig nyomunk egy Assingn Key-t - ekkor meg kell nyomni a telón a Kormány képpel jelölt opciót. Innentől kezdve van sensor támogatás.
- a többi menüopción belül mindig megcsinálod az adott parancshoz tartozó billentyű parancsot
- Tehát Assign Key és telefon megbök azon az opción amelyikhez a parancsot be akarod állítani.
Kb ennyi.
ha gondoljátok írjátok át érthetőbb formába annak aki nem érti meg.
-
oidka
tag
pdf, doc fajlokat mivel szoktatok nezegetni? a docs to go a legjobb?
-
kreg
aktív tag
válasz
Steve1207 #5069 üzenetére
köszi,majd nézelödöm.eddig symbianos nokiát használtam és azon nagyon bejött a MobiReader,jó lenne itt is v.mi hasonló,akármilyen formátumban. ami a media lejátszót illeti,fülessel jó a zene a gyárival is,videonál,füles nélkül eddig az össz. progi behasalt,plussz ugye a formátum támogatás...3 napja van ez a teló,leszek még okosabb is.
-
qltsar
veterán
válasz
arany1989 #5072 üzenetére
1. a telóra 24 hónap garancia van 1 év teljeskörű 1 év korlátozott.
2. azon kívül hogy 256mb RAM van benne semmiben sem különbözik
3. a wifit azért nem írtam a 2. ponthoz mert minden oldalon mást írnak (jah meg a processzorára is), de ha összegezhetem így 5 oldalból 3 szerint b/g/n képes a wifije. -
arany1989
tag
http://nonstopmobil.hu/huawei-ideos-gyorsteszt-a-legolcsobb-froyo-20101007.html
Ezt nézte már valaki? Szerintem jó vétel lesz majd.
Lehet hogy meg kéne várnom a 845-től és beruházni egy ilyenbe?
Szerintetek?
Most amúgy el tudnám adni a telót 20ezerbe, mamkari nélkül, csak gyári tartozékokkal.
A teló kb 3 hónapos, karcmentes, rootolt, de gondolom ettől nem lesz drágább XD
Ja és van még rajta kb 9 hó gar.
Szerintetek eladjam? -
arany1989
tag
Vááááá!!!
Emberek sikerült összehozni ezt a GRemote-os Sensor-os irányítást!!
Hatalmas nagy, így irányítani az autót a Need for Speedben, vagy akármelyik játékban!!
Ki..szott jó, próbáljátok ki!! -
Steve1207
veterán
1. médialejátszó: ha videólejátszóra gondolsz akkor RockPlayer vagy act1video player pl. Hangerőnél nem segít, ha kihúzod és visszadugod a fülest? zenénél ez szokott lenni, lehet itt is bejön.
2. fórumokat olvasgatni, fogalmam sincs ebook readerrel, talán Aldiko a neve, marketen is van, de nem tudom mit támogat
3. AdvancedTaskKillert használtam én is, célnak tökéletesen megfelel részemről, de már nincs fent semmi task killer
4. Amire nincs szükség azt bezárja úgyis a rendszer, nekem ahhoz nem kell task killer, hogy állandóan fusson úgymond "fölöslegesen", hogy olvasgassam a szabad ramomatenélkül is gyors a rendszer és nem hasal meg.
És a progikhoz ajánlom a mobilism fórumot (google megmutatja merre van)
A többiek remélem kiegészítik a hozzászólást több alternatívával -
kreg
aktív tag
Uraim, némi kis segitséget ha lehetne,tudom hogy x-szer ki lett már tárgyalva,de mégis...1.média lejátszó? amelyik nem halk és legalább az avikat megnyitja (esetleg flv,,,)jópárat kiprobáltam a marketről,eddig egysem az igazi 2.ebook reader? esetleg olyan amelyik pdb,prc formátumokat támogat? 3.task manager progiból melyik a legjobb?most az advanced task killer van fönn. 4.és végül egy teljesen hülye kérdés:hogy lehet bezárni azokat a progikat ahol nincs exit,quit,stb lehetöség? (plussz a maps is állandoan fut a háttérben...miért is?) elöre is köszönöm a segitséget!
-
Lasy
veterán
válasz
Davidka0716 #5058 üzenetére
legközelebb hétfőn leszek a gép elött.
Fel töltöm az egészet. -
gacsoi
senior tag
válasz
Davidka0716 #5063 üzenetére
Kár volt neked custom romot felrakni
)))))
lassan visszapakolod az összes cuccot))))
-
Steve1207
veterán
Belépsz vagy a gyáriba és beállításokban kikapcsolod, hogy az ne jelezzen (ez a gyárira vonatkozik), vagy a Handcentben a notificationsnál ha emlékeim nem csalnak. Valamelyik jelzést, így csak 1 marad(hat)!
Nálam a Handcent jelzése maradt meg, plusz alul jelzi a LauncherPro is.
-
gacsoi
senior tag
Ismét egy kérdés, mert már úgy rászoktam!!!
Felpakoltam a Handcent SMS-t.
Megy is barón, de ha üzenetem jön, az értesítési területen megjelenik a gyári sms kezelő ikonja is, vagyis mindkét progi fogadja az üzenetet.
Hogyan tudnám ezt kigyomlálni a rendszerből?????? -
Lasy
veterán
válasz
Davidka0716 #5054 üzenetére
Nekem at összes gyári app megvan.
-
Davidka0716
csendes tag
Nincs meg valakinek a gyári böngésző, úgy megszoktam és nekem valamiért gyorsabb is mint a dolphin.
Vagy tudja valaki, mi a neve?
-
pitius
tag
Lightweight Extensible Authentication Protocol (LEAP) is a proprietary wireless LAN authentication method developed by Cisco Systems...
Szóval céges környezetben nagyon sok helyen használják, így tudok csatlakozni a céges wifi hálózathoz. Laptopon a wifi connection manager-rel simán megy(szinte minden progi ismeri ezt a csatlakozási módot), de android-ban erre nincs alapértelmezetten lehetőség, annak ellenére, hogy maga a wifi driver tudja, a hardver tudja...
Na most marketen van pár free progi amivel mégiscsak lehet ilyen hálózatokhoz kapcsolódni (pl. Wifi LEAP free), de a fene se akarja kiadni másnak a a céges auth. dolgaimat.
A problémám annyi volt, hogy egy csomó custom ROM-ban telepítve (akár ezt a free verziót, akár a cég által készített és biztosított progit) egyszerüen nem csatlakozott fel.
kicsirics 1.3.2-ese jó volt, az alap vodás ROM jó volt, és most tomao 1.5-ös ROMja is oké.
MR újabb ROMjai sem voltak jók.(igaz a legújabbat nem próbáltam)
-
Lasy
veterán
-
qltsar
veterán
válasz
mkRoland #4981 üzenetére
nemértem ezt a garivesztéses históriát honnét vetted, persze ettől nem lehetetlen...
Amúgy, szeirntem nem én vagyok az egyedüli aki kipróbáltam már a froyo-romot a telóra, csak ugye még eléggé alfa fázisban van jelenleg. Simán visszalehet rakni rá a 2.1-et, nemértem, miből gondolod, hogy nem lehet megcsinálni. -
-
arany1989
tag
Srácok! Mr Edition 1.6.2-re felrakhatom az OC-s boot-fájt és a JIT-et?
Mert valami olyasmit olvastam itt visszafelé írtátok hogy Mr 1.7-től felfele.Boot idő mennyivel gyorsul ezektől?
Ja és sikerült beüzemelni a Gremote Pro-t. Hát eszméletlen nagy!!!
Igaz még a GRace-es Sensor-os telódöntögetős irányítást nem sikerült még belőnőm rajta, de azon kívül minden remekül muzsikál.
Esetleg ha valaki úgy dönt hogy felteszi magának, és be tudja lőni a GRace-t is, és megosztaná velünk hogy hogyan is sikerült, annak nagyon örülnék. -
Steve1207
veterán
place-apk-here-for-modding mappába raktam az apk-t. Kiválasztottam 22-vel a project apk-ját, majd kibontottam aztán pedig decompile és megvan a forrás. A visszafordítás nem akar menni egyelőre, mert egy mappám van amiben módosítások vannak, de mappát nem tudom, hogy adjak meg neki -.-
-
pitius
tag
-
oidka
tag
az uj firefox beta (fennec) meg mindig nem megy
-
Steve1207
veterán
válasz
cellpeti #5018 üzenetére
Akkor a kártyás Vitamax árakat nézd, ez a teló pl 30.900 kártyásan, de ha pl netről rendeled a vodánál akkor 2e bónusz van a kártyádra, lebeszélhetőség ha minden igaz. Én nem foglalkoztam vele, de többen írták. Szóval 29-ből meglenne a teló, a kártyáról azt a 2e-et meg el lehet használni. És itt a lényeg, hogy új teló, használt piacon olyan 22-24-ért találsz ilyen telcsit, akinek nem jött be vagy nagyobb kategóriára vált, garival természetesen.
Lasy kollégát pedig kérdezném: találtam egy forrást
Ez a LauncherPro-t módosítja, legalábbis különbőző widget felületeit (Facebbok, Friends stb)
Felraktam, csak ugye ez a sima Pro, nem a plus és nem tudom használni míg nem aktiválomVan valami módja, hogy a módosításokat átrakjam a LauncherProPlus apk-jába?
-
Steve1207
veterán
válasz
cellpeti #5005 üzenetére
A 2 év hűségidő az előfizetői csomagra szól, hogy nem bontod fel 2 éven keresztül és fizeted a havit. Akkor már inkább nézz utána az LG GT540-nek, mivel előfizus árban az is hasonló kategória.
Én a V845-öt kártyásan vettem 25-ért, 2 hetesen, szóval annyit biztos nem fizetnék az előfizetés miatt. -
oidka
tag
a tomao fele romba hogyan kell feltenni a magyar touchpal-t? (apk, odex megvan az gyari rombol, de nem telepul)
kiszedtem a gyari hattereket is, de hiaba rakom a /system/media/wallpaper -be nem listazza oket. mashova kell tenni?
-
cellpeti
nagyúr
Tervezek venni egy ilyen telót, ha megjön a pénzem. Gondoltam körbe kérdezek, hogy érdemes-e?
Látom van a Vodafone-nál 2 éves hűségnyilatkozattal 23.990,-ért. Ilyenkor csak a telóra szól a hűségnyilatkozat, vagy a megvett kártyára is?
-
Lasy
veterán
csengőhangot a ringo pro nevűvel, vagy
system/media/audio/
alarm
notification
ringtones
uiHa ezeket a mappákat megcsinálod a sdcard-on is akkor simán látnia kell, de soha nem próbáltam még ki.
WIPE azért kell, hogy minden rendesen menjen.
Még mindig a root után recoveryből nandbackup, és kész. -
Zoly75
aktív tag
Valaki leírja, hogy mi az a wipe? és miért szükséges?
Rom csere előtt mit és mivel érdemes menteni? -
Steve1207
veterán
válasz
cellpeti #4997 üzenetére
Az a kérdés mihez viszonyítják. Nincs összehasonlítási alapom androidos-érintős telókban, de nyilván a 2-3x ennyibe kerülő modellek gyorsabbak, viszont ki akar annyit költeni rá. A modolt romokkal elég gyors a teló, de én elejében gyári rendszerrel használtam és ott se tartottam lassúnak. A bill elfordulására a mostani rendszerrel is várni kell 1-2 mp-et, de szerintem ez nem vészes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max