Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen processzort vegyek?
- Otthoni időjárás-állomás
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
gacsoi
senior tag
Skacok!!!!
Rom manager alkalmazással találkozott már valaki???? -
Kicsirics77
veterán
válasz
hodostamas #5997 üzenetére
ha normálisan van kalibrálva akkor pont jól lehet vele írni bármit
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Én fogdostam ezt a telót. Nem kicsi ez? Mármint SMS-t írni rajta nem kicsi?
Ma kicsit játszadoztam egy Samsung Galaxy S-vel és nem igazán sikerült rajta írnom, de ez gondolm megszokás kérdése csak.
-
Lasy
veterán
válasz
Steve1207 #5990 üzenetére
Na ez már tetszik.
apuka73:
tudom, de mind a kettő ugyan arra épül, igaz az egyik megy a v845-ön, de csak és kizárólag a 528 MHZ-n.
de ott is vannak apróbb gondok.gacsoi:
tudom, csak ha láttad volna milyen flegmán írt a youtube oldalamra mert nem adtam neki oda EZ KELL NEKEM mondatra az R2D2 bootanimációt, és még rendesen sem tudja leírni azt hogy Lasy...
mindig csak LAZY lesz belőle....
Pedig 4betű könyörgöm ennyire nagy gond? -
Steve1207
veterán
Kicsit letisztítottam a főképernyőm
-
gacsoi
senior tag
Sorry, nem nagyon követtem figyelemmel ezt a projectet.
A másik fórumon a rendrakás nem neked szólt, csak ellenálhatatlan kényszert éreztem, hogy helyrerakjak emberkéket!!!! -
apuka73
tag
most vettem észre hogy kaptam egy privit Lasy-től
köszönöm
amúgy ezt a romot próbálta már valaki:[link]egy napja tesztelem,teljesen magyar,képernyőzár csak a csuszkára nyit,egyedül az apn-t kellett beírni.
-
qltsar
veterán
válasz
pantomimes #5906 üzenetére
khm...legújabb launcher pro: [link]
___________________úgy néz ki bukjuk egyenlőre a froyo-t, ugyebár a huawei 8150-es 2.2-őt próbálja kallt_kaffe portolni, eddíg semmivel több sikerrel mint a szeptemberi próbálkozásnál.
ahogy már említettem pár oldallal előbbre, a készülékben atheros ar6000-es kártya van, a 8150-esben, viszont Broadcom.
Nem is ez lenne a probléma, mert a drivert én is megtaláltam (mármint az ar6000-eset, amit bele lehet(ne) integrálni a rendszerbe), azonban nem kompatibilis a 2.6.32-es kernellel.
még ez sem lenne nagy probléma, de downgrade után (2.6.29-re) sem hajlandó működni a wifikátya.
___________________tomao: szerintem próbáld meg a malájromos normál 600mhz-es integrációt majd a kövi romodba, ha kell elküldöm a nandbackuppal kimentett boot.img-t, meg ami kellhet még, csak írj.
azért gondoltam erre, mivel olvastam, hogy nemcsak nekem van ilyen problémám, viszont kompatibilis a romoddal, mostis ezt használom -
-
sesshou
senior tag
Koszonom a segitseget es a turelmet amint lessz egy kis idom neki esek. megegszer koszi.
-
argent
csendes tag
Sziasztok!
A segítségetekre volna szükségem. Gyári rom van fent a vason, ezen egyenlőre nem kívánok változtatni, de engem nagyon zavar a g-sensor működése, leginkább akkor amikor a tel.könyvben keresek vmit gyaloglás közben aztán billen egy picit a teló máris lapoz.....
Ki lehet végérvényesen iktatni ezt valahogy? Egyébként sem veszem hasznát....A válaszokat előre is köszi!
-
tomao
tag
válasz
sesshou #5970 üzenetére
először is arra kérlek, hogy olvass visszafelé, mert sok dolgot már többször is leírtam
gondolom akkor most az ehhez eredetileg mellékelt adw-t használod
az is jó hozzá, vagy ha teljesen ugyanazt akarod elérni, akkor beszerzed a launcher prot vagy annak a fizetős változatát a plust (a lényeges különbség közöttük, hogy lehet a widgetek méretét változtatni)
ha ezek közül valamelyik megvan, akkor nincs más teendőd, mint elrejteni a notification bart, nézd végig a beállításokat /menu/ preferences - vagy valami ilyesmi
ez a funkció egyébként használhatóbb adw-vel, mert egy sima ujjmozdulattal előhívható, ezt a launcher proban szenvedősebb elérni, de nem lehetetlen, mivel a dockhoz hozzá lehet rendelni ujjmozdulatokat, magyarán ott is meg lehet oldani, hogy le tudd húzni majd az elrejtés ellenére
a launcher prot viszont egyedülállóan könnyű variálni a lenti ikonok tekintetében, netről beszerezjetőek hozzá ikonpackok is, stb. stb.
a következő rovat a google segít
háttér: keress egy jót a netről, vagy nézd vissza a fórumot, belinkeltem ezt a kéket is már
óra: typoclock, ezt is linkeltem már
időjárás: weather forecast widget marketen, vmi spanyolos nevű fickótól / fizetős változatban nézhet ki máshogy is / valaki kérdezte LAVAR téma vagy mi, az amelyiknél nincs ikon
akksi: battstatt marketről
térerő: transparent mobile signal widget, elérheted itt [link]
a jobb alsó sarokban meg egy taskkiller van, ami neked lehet, hogy nem is kell
-
Lasy
veterán
-
burasu4
senior tag
Az előbb általad belinkelt képen, (főképernyő), alul a menü ikon mellett balra is ás jobbra is több van, mint nekem. Nekem 1-1 van. Névjegyzék és böngésző. Egyik sem kell oda.
A húzással nincs gondom, az a 3 ikon úgy mond be van oda építve. A menü az fix rendben van. De a másik kettőt hogyan kell változtatni. ?
Rem érthető vagyok! -
Lasy
veterán
válasz
sesshou #5957 üzenetére
nem kell hozzá wipe.
csak flash from SDcard.Megcsináltam a gyári alkalmazásban az ikon cseréket, és készen van a BUFF alarm Clock
-
burasu4
senior tag
Hy! A minden képernyőn megjelenő 3 alap ikont - névjegyzék, menü, web - hogyan lehet megváltoztatni, hogy mást rakjak ki?
-
sesshou
senior tag
a témákat hogyan kell telepíteni? megpróbáltam feltenni a vanília témát de csak a felső sáv lett fehér.se az ikonok se a háttér nem változott recoveriből telepítettem de nem csináltam vkip ét ez lehet a baj?
-
Zoly75
aktív tag
Marketen lévő alkalmazásokat valahogy le lehet tölteni számítógépre telefon nélkül?
-
Lasy
veterán
-
Amu
tag
de gondolom, akkor a gar ugrik
megyek és utána olvasgatok, mit hogy kell
köszönöm -
Amu
tag
válasz
Kicsirics77 #5940 üzenetére
?
passz, nem tudom
használtan vettem innen. Annyit tudok, hogy 4 hete járt vodánál sw frissítésen (papír van róla) -
Lasy
veterán
nem tudja valaki, hogy a keytool-t hol tudom letölteni, mert nekem nem szedte le az android SDK
-
Amu
tag
találkozott már vki a gondommal?
hiába állítok be csengőhangot és képet 1-2 emberkéhez, nem rakja be.
másnál meg tökéletesen működik, miért lehet ez?
-
Z0C!
őstag
most így néz ki.
illetve még jobbra egy zenelejátszó található + az audio control
Launcher Pro Plus + home made icons
-
Lasy
veterán
válasz
vinacarlos #5932 üzenetére
Sajna akkor nem tudom, nekem ennyi elég szokott lenni.
-
Lasy
veterán
válasz
vinacarlos #5927 üzenetére
mkRoland még nem használja szerintem...
Kis várakozás után sem?
Nálam úgy szokott menni. -
Lasy
veterán
válasz
vinacarlos #5922 üzenetére
Ez mindenhol előfordul. legalábbis operamininél igen, mert ugye a két kapcsolat nem egészíti ki egymást.
ha lecsatlakozol wifiről, várd meg míg eltűnik a wifi jel a kijelzőről, és utána nem lesz ilyen gondod.ZOC!
én egy tollatt használok hozzá, és tökéletes. DE megvan még a KP500ból az összecsukható cerkám is.Imis, nekem nem, de függhet attól is milyen alkalmazásokat használsz.
-
imis
senior tag
tegnap feltettem a "Lightning Red 845 v1.7 synthesis" romot, nagyon jónak tűnt, de nekem nagyon zabálja az akksit. A v1.2-vel nem volt ilyen gondom.
-
Zoly75
aktív tag
Ja, akinek kell hozzá cerka, láttam az Office Depotban mini cerkát, amit rá lehet applikálni a telefonra a nyakba akasztó helyére. olyan 250 Ft körül volt. Bővebbet nem tudok róla, mert nem vettem, csak láttam.
-
vinacarlos
tag
Belefutottam valamibe amit nem értek: bekapcsolás után ha wifi hálózatra megyek a telefonnal, semmi probléma. utána próbálkoznék mobilhálózattal, és semmit nem tölt be. de ugyanez fordítva is meg van, ha először mobilnet megy és utána bekapcsolom a wifit, nem tölt be semmi, bár azt jelzi, hogy van kapcsolat. valaki tud segíteni?
-
Simtu
senior tag
Sziasztok!
Nézegetem a telót, lehet, beruházok 1 ilyenre. 2 kérdésem lenne:
-Sennheiser cx300 fülessel használnám, azzal jól szól?
- Milyen a kijelző minősége? Pl. egy 320*240-es SonyEricssonhoz viszonyítva?Köszi előre is!
-
Amu
tag
Sziasztok
új vagyok, 2 napja van ilyen csoda mobil
lenne egy kérdésemnem mindenkinél tudok beállítani hívóképet, illetve csörgést
vkinél megengedi vkinél nem
ill annak jelentősége, hogy gmailos vagy telefonos címjegyzékben van valaki? azon kívül, hogy ugye gmail megmarad)
és egy uccsó kérdés még: téma telpítés, majd ugyanott jelenik meg mint a gyári? vagy meg kell keresni valaholköszönöm a hozzászólásokat előre is
-
vivo
csendes tag
válasz
Steve1207 #5831 üzenetére
Teljesen igazad van. Én a fő hiányosságának talán a multi-touch képességet érzem. Az tényleg nem nagy gáz, hogy a kamerája olyan amilyen. A méretét viszont szeretem, mert sokkal jobban elfér egy kézben, mint a többiek.
A virtuális billentyűzetet már álló módban is megszoktam, eleinte mindig forgattam, de mostanra nagyjából belőttem, mennyire kell mellé ütni a gomboknak, mint ahova elsőre gondolnám, így egészen jó. Csak azt hiányolom, hogyha mellé nyomok egy gombnak, akkor nem lehet átcsúsztatni a jóra. Akkor lenne szuper.
-
pantomimes
aktív tag
A launcherpro az direkt szivatja az embert?? 1.2 es tomao romom van, launcherpro plus 8.0.0.1 fennt van, erre újraindításnál benyögi hogy updateljem, mégis mire? Kezd elegem lenni ebből az egészből, androidból meg a vodafone-ból is, sehol nincs normális térerőm, egyszerűen hihetetlen, hogy a munkahelyemen ki kell mászkálnom a lépcsőházba telefonálni, mert csak ott tudok elviselhetően, a 3g-ről meg jobb ha nem is beszélünk.
Most megpróbálok valamit csinálni, hogy legalább működjön ez a szerencsétlen, de a launcherprotól én megszabadulok egy életre.
-
Zoly75
aktív tag
Froyo téma.
ezt láttátok? vagy csak én vagyok lemaradva.Mindenesetre a végén van egy post, eszerint hiába lesz froyo a flasht nem fogja támogatni.
-
Z0C!
őstag
mitől van az hogy mostanság a Gmail napjában 1x ha frissít, és akkor jön ilyen 80mail..
pedig beállítottam azt a freqvencit hogy 5percenként nézze a postaládát..mit ronthattam el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra