Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitius
tag
válasz
AMD Power #3596 üzenetére
Én most a telefont, sima telefonként használom(azaz próbálom az okos részeit nem használni), napi 10 perc wifi(hogy tudjam hány fok van odakinn), napi 10 perc játék, és kb. napi 20-30 perc beszéd....(éjszakára kikapcsolva - kb. este 11-től reggel 6ig), ötödik napnál tartok és az akksi 40%on áll...
-
pitius
tag
A LockBot miért nem jó. Valaki korábban linkelte, azóta azt használom, mert kisláynom (nincs másfél éves) roppant hamar rájött, hogy hogy is tudja feloldani a bill.zárt.
Ezzel meg ugye csak bejön a feloldóképernyő, de semmi más egyéb fizikai gombnyomásra nem old fel. Annyi van, hogy a LockBot menüjében, az Unlock Menu-t ki kell kapcsolni(mert emiatt a feloldóképernyőn, ha nyomsz egy menü gombot, majd egy hívásgombot, akkor felold.
-
qltsar
veterán
most vettem észre, de a doubleTwist widgetnél nálatok is 49%os a CPU, vagy ha akármilyen mp3mat letjászatok, bármilyen lejátszóval?
ha csak a lejátszó miatt lehet, plz. javasoljatok valami alternatív lejátszót ami hasonló!
köszi!
-
Bogyi007
veterán
válasz
AMD Power #3596 üzenetére
Van benne valami. Én részemről a beállítások - mobilhálózatok - adatszolgáltatásnál ki szoktam venni a pipát, Valamint amikor a telót nem használom akkor a beállítások - fiók és szinkronizálás beállítások - háttéradatoknál is kiveszem a pipát és persze a GPS és WIFI is ki van ilyenkor kapcsolva. Így jelentősen visszaesik a fogyasztás. Ha meg ezek közül mégis kell valami akkor a Quick Settings progival gyorsan vissza lehet bármit kapcsolni vagy a Beautiful Widget gyorsindító widgetjeivel.
-
AMD Power
titán
Ma nem használtam sokat a telefonomat. Reggel 99% volt az aksi. Estére ez 29% lett. Pedig ma tényleg alig ment a telefon. Se wifi se GPS. A háttérben futó "sok" program leszívhatja a gépet ennyire?
-
Bogyi007
veterán
válasz
Steve1207 #3489 üzenetére
Nekem is lassult a telóm és azt hiszem azóta van ez amióta a SetCPU fel van rakva. Én is leveszem szerintem, egyébként még mindig az a bizonyos 1.3.2-es rom van a telón amit kicsirics csinált másodjára (az a hullámzó kék színű boot animos) semmi bajom sincs vele, tökéletesen megy minden rajta. Egyébként az Opera Mini ami benne volt nálam sem ment, azt újraraktam és minden oké vele, aztán korábban írta valamelyikőtök hogy jó lenne egy 4x1-es widget ami időjárást és időt is tartalmaz, nos a Beautiful widget tud ilyet is. Beautiful Smaller Home weather widgetet kell választani és ilyesmi eredményt lehet elérni.
Ha esetleg valakit érdekel akkor leírom a Beautiful Widgethez a Clock Skin a Hi-Wood Vegas den-től a Weather Skin pedig a PerfectWeather Thomas J. Bergmann-tól.
-
Steve1207
veterán
Off téma:
Valaki próbálkozott már a connectify-me-vel? A DSL netet szeretném megosztani egy usb wifi adapteren keresztül. Gyári drivere nagyon "rossz", a realtek kezelőprogramja meg hagy kívánnivalót maga után. Már használtam vele, de elég körülményes beállítani és ritkán kapja el, hogy csatlakozzon. Alapból felismert Win7 drv-vel pedig nem ismeri a kezelőprogramja.
Most néztem az új connectifyme betat, egyből csatlakozik, elméletileg meg is osztja a netet, de szerintem csak az alaplapi ethernet portot nézi, mintha közvetlen netkapcsolat lenne. Így a dsl csatlakozásomat nem veszi figyelembe a progi. Valakinek egy fix megoldása, hogy egyszerűen lehessen netet csiholni? Adott: realtek ethernet, dsl kapcsolat, usb wifi adapter (realtek 8187B). Oprendszer Win7, valamint WifiMini portot kell létrehozni.
Kicsit unom, hogy napi 2-3 óra szenvedésbe telik netet csiholni így a telóra. (ezekkel akarom megoldani, nem akarok most routerre költeni)
Ha van ötleted pm, ne offoljuk a topikot. Köszi srácok! -
tomao
tag
válasz
bull84ghia #3592 üzenetére
gondoltam rá, hogy rögtön megírom a widget nevét, de így viccesebb
battstat a neve és letölthető marketről, a képernyőmön a small numbers változata figyel
-
tomao
tag
válasz
bull84ghia #3590 üzenetére
röviden válaszolva igen
-
bull84ghia
őstag
-
tomao
tag
kész van a vodafone logós adw téma, használjátok egészséggel
[link]
így néz ki a gomb, a változatosság kedvéért, beraktam egy új hátteret
-
icemad
nagyúr
icemad:
Miért akasz több fájlt telepíteni egyszerre? egymás után nem jó?Természetesen azért, mert lusta dög vagyok. Winmo-n pl. úgy működött a dolog, hogy felmásoltad a telepíteni kívánt fájlokat a memóriakártya egy bizonyos mappájába. Elindítottál egy programot, az beolvasta ezeket a fájlokat, utána ami kellett azt kipipáltad. Ezután egymás után, de automatikusan telepítette a programokat. Nem kellett mindig okézni. Romcsere után nagyon hasznos volt, elindítottam, elszívtam egy cigit, utána kész is volt. Szóval Androidra van ilyen?
Szerk.:
hodostamas: Erre azért kérdezz rá... Egyébként meg nem jó a kártya szóval... -
oidka
tag
mtd4-en van a system.
sikeresen felraktam a billzar javitot, de nem teljesen ezt vartam
igy csak a power gombra kapcsol be a kepernyo es hozza be a billzarat amit ugyanugy kinyit a menu gomb..nekialltam en is turkalni a fajlokat
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
hodostamas #3583 üzenetére
Örülj hogy mukodik a telóval!
-
icemad
nagyúr
válasz
hodostamas #3583 üzenetére
Beviszed szolgáltatóhoz, adnak másikat "ingyé..."
-
hodostamas
addikt
Hm, aszem megvan a lehetséges oka a telefon újraindulásomnak.
A sim kártyám lassan már 7-8 éves lesz, az érintkező felülete már eléggé ratyi.
Mikor megvettem a k770-et 1 éve, az is újraindult néha hívás közben.
Akkor jól megpucoltam kontakt sprével, és megjavult. Lehet megint az a baja most. -
wwenigma
Jómunkásember
-
oidka
tag
mtd4 -en van a /system? remountolnom kene rw-vel mert az adb push szerint nincs hozza jogom.
-
tomao
tag
válasz
bull84ghia #3575 üzenetére
én most épp valami overclock widget elnevezésű progit tesztelek, pár perc után annyit tudok mondani, hogy hiába veszem le a screen off frekvenciát, nem lassul be a telefon feloldáskor, eddig jónak tűnik
holnapra okosabb leszek, hogy van e értelme fent hagyni
-
Tatyla
őstag
válasz
bull84ghia #3575 üzenetére
és ezt hogy állítottad be a telóhoz van valami trükk amire oda kell figyelni?
-
duo
addikt
válasz
hodostamas #3574 üzenetére
2196 os bejegyzés [link]
kicsirics romja -
Z0C!
őstag
válasz
hodostamas #3574 üzenetére
Kicsiricsi romját használom...eddig semmilyen problémát nem tapasztaltam.
-
bull84ghia
őstag
Próbáljátok csak ki a cools progit, az nem állítgat semmit csak akkor avatkozik be amikor elsötétül a képernyő. Szerintem ami folyamatosan figyeli a cpu-t, többet fogyaszt mint amennyit tartalékolna, nekem adw és cools soha semmi baj nem volt
-
hodostamas
addikt
válasz
hodostamas #3571 üzenetére
Most hívtak, alig fél perc duma után restartolt a teló.
Aszem rom újrarakás lesz. Felrakom akkor majd kicsirics romját, ha kapok linket
1.6.2-nél és gyári romnál sem volt ilyen hívás problémám. -
gaboh
csendes tag
Üdv! Azt szeretném megtudni hogy a GPS és a WIFI hogy produkál benne?Vmint milyen minőségileg a képernyő!Illetve hogy mijen játékok vannak rá!
-
Tatyla
őstag
válasz
hodostamas #3571 üzenetére
hát nem tudom,nekem is fenn van a setcpu reggel meg délután munkába és vissza hallgatok zenét kábé olyan 40-40 percet,nyomogatom is napközben kis fórum olvasgatás,böngészés max összesen egy fél óra, és egy nap alatt huss le is merül az aksi,erősen gondolkozom hogy leszedem inkább...
-
hodostamas
addikt
Tegnap felraktam a setcpu-t. Más rootos progit nem raktam fel.
Reggelre furcsa is volt hogy eléggé lemerült a teló. Most feltöltés után, kis piszgáltatással 10-20 perc alatt ~20 merül az akksi. töltőről lehúzás után 2-3 perc múlva 4-6%-ot.
Setcpu-t leszedtem, helyette van a cools-ot raktam fel.
Az kavarna be?
Kicsit úgy érzem mintha valami beragadt volna a rendszerbe, és újraindítás után is benne van. Viszont a futo szolgáltatásoknál nem látok semmi nem odaillőt.
Valaki írta hogy a launcherpro nem a legjobb, és meríti akksit. Most leszedtem azt is, és helyette raktam fel ADW-t.
Amúgy az 1.3.2-es mr rom van fent.
Egy linket kaphatnék kicsirics romjához? -
duo
addikt
válasz
hodostamas #3565 üzenetére
2 dolog lehet.
1: felpakoltál valamit ami rogyasztja az egész rendszered. (jah rootként igazán könnyű elbaszarintani a linuxot)
2:tényleg besült a mutatvány és a telő megadta magát.az első esetben nyomni a factory resetet és kezdeményezni pár hívást.
vagy visszaemlékezni mikor kezdte ezt produkálni a teló és lépésről lépesre leszedni a telepített alkalmazásokat próbálva hogy megvan e még a jelenség.
vagy valamelyik filekezelővel amivel a filerendszerben is tudsz járkálni meg keresni, meg kllene nézni az összes log filet. ha szög került a virslibe az el van naplózva szépen na azt kéne bekopizni és linuxhoz érző embereknek megmutatni. hibaüzenet bemásolása googlebe is segíthet.a második esetben voda szoftver vissza és megtört mosollyal visszavinni a vodához szervízelésre.
--------------
én kb ezeket tenném.más hirtelen nem jutott eszembeszerk: most látom fentebb írták hogy moddolt rom esetében. na igen. ez megerősíti amit írtam.
próbáld ki kicsirics 1.3.2 modját, 107 mega azt hiszem. az gond nélkül megy. (ilyen kékes káosz a bootscreen) nekem az van fent eddig hibátlan -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
hodostamas #3565 üzenetére
Ha moddolt rom akkor nem feltétlen, ha gyári akkor necces. Gyárival nekem nem volt probléma, origi homescreen nem fagyott. Moddolt rommal volt hasonló, illetve neha fagyott 1-2 progi.
Sőt, Optimuson is hasalt mar be a rendszer....
-
bull84ghia
őstag
Na holnap visszem vissza a telót, kíváncsi leszek hogy gariban javítják-e vagy sem, az sem baj ha nem mert max nem lesz touchpadom, ugysem használtam soha a tapi részét csak a gombot
-
hodostamas
addikt
hívok valakit, kicsöng, egyszer csak rezzen a telefon egyet, nézem homokóra, restart..
Kezdem azt hinni rossz döntés volt ez a telefon. -
Laca1111
csendes tag
Sziasztok
nekem 1.3.2 van fenn és hiányolom azt a felső "ikonsort" ami a gyári Romban megvolt , szinkronizalasra , fényerőre, meg WI-FI kapcsolgatasra, nem tudjatok veletlen mi a neve, honnan lehet letölteni ? (vagy hol talalom az 1.3.2 ben ) . Előre is köszi !
-
tomao
tag
egyszer már sikerült egy órás szenvedés árán rendesen leírnom a howto-t, azonban valószínűleg egy szerencsétlen mondat miatt törölve lett a hozzászólás
röviden a lényeg az, hogy ezek az apk-k megnyithatóak winrarral, így lehet bennük turkálni,
ami nekünk ebből lényeges: meg lehet változtatni a képfájlokat, ügyelve arra, hogy a módosított képfájl ugyanazzal a névvel és ugyanoda kerüljön a tömörítményben, mint ahol volt
a képszerkesztést, vagy csereberélést gondolom nem kell magyaráznom
a probléma az, hogy a mókolás következtében megsérül a program, így újra kell hitelesíteni, ehhez kell külön egy auto-sign csomag, amivel úgymond lepecsételed és működöképessé varázsolod az alkalmazást
lehet, hogy bonyolultnak hangzik, de ha a környezet meg van hozzá, akkor pár perces munka cserélgetni a képeket, akár az adw témafájlokban is
ha valakit bővebben érdekelne ezen túlmenően, vagy kéne az auto sign package, akkor írjon privátot!
elnézést kető lett
-
tomao
tag
egyszer már sikerült egy órás szenvedés árán rendesen leírnom a howto-t, azonban valószínűleg egy szerencsétlen mondat miatt törölve lett a hozzászólás
röviden a lényeg az, hogy ezek az apk-k megnyithatóak winrarral, így lehet bennük turkálni,
ami nekünk ebből lényeges: meg lehet változtatni a képfájlokat, ügyelve arra, hogy a módosított képfájl ugyanazzal a névvel és ugyanoda kerüljön a tömörítményben, mint ahol volt
a képszerkesztést, vagy csereberélést gondolom nem kell magyaráznom
a probléma az, hogy a mókolás következtében megsérül a program, így újra kell hitelesíteni, ehhez kell külön egy auto-sign csomag, amivel úgymond lepecsételed és működöképessé varázsolod az alkalmazást
lehet, hogy bonyolultnak hangzik, de ha a környezet meg van hozzá, akkor pár perces munka cserélgetni a képeket, akár az adw témafájlokban is
ha valakit bővebben érdekelne ezen túlmenően, vagy kéne az auto sign package, akkor írjon privátot!
-
bull84ghia
őstag
válasz
hodostamas #3558 üzenetére
Ez a tippem nekem is, most felrakom mégegyszer a gyári romot, oszt ha nem jó holnap vissza viszem. Csak az a poén hogy nem is használtam a touchpadot
-
hodostamas
addikt
válasz
bull84ghia #3555 üzenetére
Akkor az faszán meghallhatott :/
(annyira hogy nem is érzékeli az android rendszer az egészet, és ezáltal úgy veszi mintha nem is lenne benne, így a menüből is kiszedte a beállítási lehetőségeket?)ZOC! én is remélem
-
bull84ghia
őstag
válasz
hodostamas #3542 üzenetére
Na ez nekem nincs!
-
-
qltsar
veterán
válasz
hodostamas #3548 üzenetére
köszi szépen, mindjárt megis lesem. amúgy nekem ez az adw nem igazán jön be
. lehet visszatérek inkább a gde-hez.
igazából szeretem a jól megszokott környezetet, adw alá találtam ubuntu-s témát, de szerintem nem adja teljesen vissza azokat a színeket, amiket nap mint nap ubuntuban látok.
gde-hez találtam windows 7 theme-t az nagyon pöpec, főleg az asztalforgatás, csinálok majd shotokat. tudom kicsit csilli villi dolog lesz, de nem igazán terhel, windows mániásoknak kötelező -
qltsar
veterán
azt a bizonyos középső gombot hogy tudnám testreszabni?
esetleg ismertek olyan programot, ami egy hónap napjait kirakja nekem szépen widget formályában az egyik asztalra?steve: köszi a progit, kíváncsi vagyok, hogy ide hogy sikerül felrakni a képeket
-
tomao
tag
válasz
bull84ghia #3481 üzenetére
egészen nyugodtan
-
qltsar
veterán
a screenshotokat milyen alkalmazással csináljátok a telefonról?
-
hodostamas
addikt
válasz
bull84ghia #3540 üzenetére
Általános infók és opciók-> érintőpad
itt találod. -
törölt tag
válasz
hodostamas #3537 üzenetére
több mint egy hónapja vettem, és néhány napja csinálja.
csak azért nem vittem vissza eddig, mert nem zavart annyira... -
Z0C!
őstag
nu.
nekem is szervízben volt..villogott a kijelző :/
pillanatok alatt (2nap) megoldottákegész pofásak a témák
-
Lasy
veterán
válasz
bull84ghia #3532 üzenetére
menu, beállítások, kijelző, és ott alul kalibrálás.
-
bull84ghia
őstag
válasz
hodostamas #3530 üzenetére
úgy néz ki én vihetem vissza gariba, teljesen halott a touchpad, csak a nyomást érzékeli a görgetést nem, gyári rom van most rajta, de még azt a menüt sem találom amiben az érzékenységét lehet álltani, pedig minden összeállt végre,
-
hodostamas
addikt
11 fele raktam fel telót töltőre. nemrég vettem le, ~15 perce, maxra feltöltötte.
Már 92%ot ír úgy, hogy írtam egy sms-st, meg volt egy 10mp-s hívás. :/ -
oidka
tag
dmesg szerint reggel 5-kor ujraindult
-
oidka
tag
válasz
Kicsirics77 #3524 üzenetére
a regi nokiaban is volt ilyen opcio, ez nem netes. gondolom bekapcsolaskor lekeri az idot a szolgaltato halozatabol (tehat egyszeri, nem innen veszi a pillanatnyi idot)
bull84ghia:
gyari rommal is jo? kell hozza particionalni az sd-t? -
hodostamas
addikt
válasz
bull84ghia #3523 üzenetére
el tudnád nekem is küldeni? köszi.
-
bull84ghia
őstag
Cools nálam remekül működik 3 napot simán bír a teló.
Key assign.zipet úgy rakd fel hogy recovery, instal from sd és ott rányomsz, innentől kezdve csak a bekapcs gombra fog feléledni
-
hodostamas
addikt
válasz
Kicsirics77 #3520 üzenetére
Pl én
Viszont az elején ki kell kapcsolni, beállítani az időzónát, és vissza, mert nekem most mind a két rom telepítésnél 2 órával vissza ment az időbe
Ha ezt beállítottam, utána már pontos. -
Lasy
veterán
válasz
hodostamas #3516 üzenetére
Igen már nekem is, csak a widgeteket kellett újra kitenni. Nem akarta elindítani.
-
oidka
tag
most vettem eszre, hogy a phone weaver sem valtott profilt (ez is az ora alapjan valtana).
-
hodostamas
addikt
Most keltem erre látom jött a postás
Megjött a screen protector amit rendeltem.
1-et el is rontottam egyből, szöszmötös lett mikor raktam fel és próbáltam a buborékokat eltüntetni2.-ra viszont felment jól. Nem rossz. 850-et megért, és 3 nap alatt itt volt a posta.
Lasy: Igen, miután felraktam az 1.3.2-es romot minden megjavult a telón
-
duo
addikt
válasz
Kicsirics77 #3513 üzenetére
köszi
úgy volt ott hogy megjelenési beállítások.
-
duo
addikt
válasz
bull84ghia #3493 üzenetére
én is köszönettel venném. priviben dobok egy mailcímet.
-
duo
addikt
nekem is fent volt vagy 10 óra hosszat (ebből 7-et aludtam)
lassú boot, semmi sincs benne de azért a jútyúb kliens ott maradt. kicsirics romja ment vissza, a 107 megás. titanium backuppal gyomláltam egyet (csak néhány szoft csere) mindenem van ami kell és hasít mint a szél. a szabad ramom meg nem sokkal kevesebb mint amikor az a retard-ROM volt fent...viszont hol állítom be hogy csak a készülékre felmásolt telefonszámokat mutassa? nem találtam vhogy, magától meg nem ajánlotta fel...
jah lasynak ment(3502)
-
oidka
tag
direkt kikapcsoltam majd pedig vissza, hogy kiirja: ebresztes 8ora mulva.
aztan hagytam magatol kikapcsolni a kepernyot.nem ertem miert ilyen megbizhatatlan
csak rootolva van, a bill fixet nem tudom hogyan kell felrakni
-
oidka
tag
ma sem ebresztett, de legalabb 8ora alatt 1%-ot merult
(alap rom, semmi setcpu..) -
Lasy
veterán
Jó lenne, ha nem wipe-olnám a gépemet, de most nézem, hogy az ébresztő sincsen benne, számológép sincsen...
De lehet ez alapján nem is lesz frissítésem, az tuti, ugyanis 3szor lassabb a bootolás.
Mégiscsak a sajátom a legjobb. -
qltsar
veterán
válasz
Kicsirics77 #3505 üzenetére
Igen, hat igazabol nincs ami elinduljonxD. Bemountol egy 0Mb-os ures imaget ha rakotod gepre.
-
qltsar
veterán
válasz
Kicsirics77 #3499 üzenetére
Szerintem arra a 6x megas romra gondol.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest