Hirdetés
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vASalo
tag
válasz
hodostamas #5176 üzenetére
mi a baj a huzással? sérülhet a forrasztas a nagyobb hötermeléstöl?
én az oc-t használom jit nélkül. a jit-töl nekem néhol furra lassulások voltak. például hivás fogadáskor.
üdv, vASalo
-
qltsar
veterán
miylen romot?
-
qltsar
veterán
na elvileg ez működik
tévedtem...bootnál megáll és nem megy tovább, már a bootanim sem jön be:S -
qltsar
veterán
nálam még mindíg nemjó a nand restore... "error run nandroid-mobile.sh via adb" valaki ötlet?
-
Darth_Revan
veterán
Nah igen, de én nem fizettem elő erre a szolgáltatásra, Vodás csajszi kapcsolta be
Én úgy megoldottam, hogy Wifin kívül ne használjon mást netre, hogy kitöröltem minden APN-t
Először megijedtem, hogy tegnap csak e miatt ment netre adhoc-os hálon, de szerencsére Connectify-al e nélkül is megy a net
-
david6644
csendes tag
Az a helyzet ,h a blogodban lévő utasításokat követtem és mikor a mobil recovery módban van, a géphez előzőleg már csatlakoztattam, elindítom a superboot-windows alkalmazást és egy cmd ablak jön fel. Onnantól kezdve semmi nem történik én meg nem tudom ,h mit csináljak. Nem tudnál segíteni?
-
Bibby
addikt
válasz
Darth_Revan #5179 üzenetére
Ingyen sehogyan, hetente küldenek egy smst az egyenlegedről.
Ez a napijegy pedig ha egyszer előfizettél automatikusan ativálódik minden nap amikor használod a netet. Androidon valami kis bizbaz mindig frissíti magát ha van elérhető háló. Ezért kell figyelni, vagy valami kis tűzfal kellene ami semmit nem enged ki ha nem akarom. -
-atesz-
aktív tag
Sziasztok! Az újabb ROM-nál nem tudok csengőhangot beállítani a nevekhez ,vagyis beállítja látszólag ,tehát ott van a névnél ,de nem játsza le a hívásnál. (tomeo és mr romoknál) Ez beállítás hiba vagy rom?
-
Darth_Revan
veterán
Nah sikerült megint kitolnom magammal és hagytam, hogy átbasszanak
Kaptam SMS-t 1270-től, hogy nem tudják mai napra levonni a Mobilweb Napijegy díjat, ezután néztem utánna ,hogy mi ez. Hogyan tudom ingyen lekérdezni, hogy mennyi pénz maradt a számlámon? 2 SMS-t is kaptam, hogy 0 Ft van rajta, de Voda hálón belül még kicsöng.
-
david6644
csendes tag
Üdv
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Most vettem egy vodafon 845 és az elött nem volt még androidos telóm. Merre tudok letölteni egy custom romot és ennek a felrakásáról is keveset tudok. Minden kezdőnek szánt tanács, infó jól jönne.
Előre is köszi -
hodostamas
addikt
Amúgy a húzásról.
Telókat javítok smd, bga szinten, és hát.. nem nagyon merném húzni őket -
qltsar
veterán
én meg felraktam tomao 1.2-es romját, és a képernyő homályosodás nem jelentkezett még, igaz, hogy csak a JIT-et raktam bele OC-t nem.
-
hodostamas
addikt
Azt hiszem megvan mi okozta a múltkori wifi közben 100%-is proci használatot:
Music player ProMa reggel bekapcsoltam wifit, erre 100%-os proci, mondom mi a f...
Tegnap óta egy program került csak fel, ez a zenelejátszó. Leszedtem, rá 1-2mp-re már vissza ugrott idle-be a proci.
De érdekes hogy újra felraktam és most jó. -
Steve1207
veterán
Lehet az Mr 1.9-ből kellene összedobni az újat. OC 600MHz, JIT, framework (sima, mint ami az 1.4-ben volt alapból, battery fehér, kördiagramos kiírós ciklusos)
Programok tekintetében az eltávolításos megoldás jó lenne, nem baj ha letudom gyalulni a legtöbbet. A betűtípus természetesen az alap.
Nekem kb a mostani saját romom is ezekből áll csak nagyobb OC-vel az alapom, aztán mindent felrakok amit kell, csak fájlkezelő van benne ami fontos, hogy legyenÍgy lenne egy optimalizált ami támogat mindent ami eddig elkészült, mindenki úgy rakja a progijait ahogy akarja, ha szükséges leszedi ami bele lett integrálva. Ez a jól optimalizált rom bármikor jól jöhetne mindenkinek.
Ezután pedig fölöslegesnek is tartom a fejlesztgetést, max frameworkon lehet ügyeskedni, de a többségnek elég lenne ez az alap is. Utána inkább a 2.2-vel kellene foglalkozni, hátha kilehetne hozni valamit belőle, de ez az "1-2 dolgot hozzáteszünk"-nek és új verzió már nem látom sok értelmét.
-
qltsar
veterán
felraktam egy 1.9-es Mr Edition-t, itt nem homályos a képernyő egyik része sem 0 fényerőnél:S. tomao mi lehet a gond? eddig a te romodat használtam
-
qltsar
veterán
válasz
Steve1207 #5167 üzenetére
az imageről nekem is ez a véleményem, akinek kell az bemountolja valamivel. windows alapban ismeri a telefont, tehát nem igazán igényli a drivereket, legalábbis a win7, linux is alapból felismeri, tehát felesleges szerintem. tomao, odadobsz egy linket a rom mellé, hogy az eredeti cdképfájlt letudják tölteni, aztán kész
.
jah mégegy észrevétel, a képernyő jobb alsó sarka homályos, ez mitől lehet? de csak akkor ha nincs rajta fényerő.
Valakinek volt hasonló jelensége?most megpróbálok egy teljes wipe-ot, meg egy másik romot...hátha...
-
oidka
tag
azert marad meg par ikon: akksi, rezgetes, wifi, gps + esemenyjelzo ikonok (market, dropbox, stb.)
orat fokepernyon nezem, terero szokott lenni es nalam az ebresztes mindig be van kapcsolva
meg az is jo lenne ha pendrive-kent tudnam hasznalni, ha bedugom egybol lassam az sd kartyat anelkul, hogy a telefonon lecsatolna (tehat a telon belul is elerjem)
-
Steve1207
veterán
Pont egy ilyenen gondolkodtam én is, hogy összedobog magamnak valami új, erőforráskímélőbbet
Én 600mhz-re gondoltam, 528-hoz képest jó az is és tuti megy mindegyiken, de a jit az legyen ugye benne. A cd-kép csökkentésén én is gondolkoztam, ha a phonemanager cuccot kiveszed azzal már 10 mb-ot nyersz és csak 17mb az image, de aztán inkább kiszedtem, aki használni akarja bemountolja daemonba az imaget és ottvan minden... -
tomao
tag
azon gondolkodom, hogy csinálok egy all arround válrozatot, amiben ötvözöm a cr4zyt a solidot és az extremet
benne lesz minden mint a solidban, viszont letörölhetőek lesznek az ilyen alap dolgok és húzva lesz, de csak 630 vagy 650-ig ami biztosan stabil plusz lecsökkentem a cd képet és csak a driver lesz benne
mit szólnátok ehhez?
-
tomao
tag
-
tomao
tag
válasz
visityu #5159 üzenetére
1. le lehet szedni az órát a statusbarról, csak utána kell járnom és csinálhatok egy ilyen patchet, ha minden igaz ez témától függetlenül megvalósítható..
2. a lokscreen óráját jelenleg nem tudom, hogy meg lehet-e változtatni, de ezt valószínűleg én nem tudnám megcsinálni
-
barpici
csendes tag
A telefon újra van rootolva!, és szeretném megtartani a gyári roomot.
Tehát a kérdés újra:
Vissza raktam a gyári roomot. Elég sok progi került telepítésre, és a telefon szerint elfogyott a memória. Szeretném megérteni, hogyan működik a micro sd kártyára a program telepítés. Mit kell csinálni? A telefon rootolt, kérlek innen kezdjétek. -
visityu
csendes tag
-
Tatyla
őstag
tomao 1.5 extreme romját használom és most a handcent sms beadta az unalmast,hiába telepítem újra hibával leáll,megoldás?
-
barpici
csendes tag
Sziasztok! Kérek szépen segítséget.
1. Vissza raktam a gyári roomot. Elég sok progi került telepítésre, és a telefon szerint elfogyott a memória. Szeretném megérteni, hogyan működik a micro sd kártyára a program telepítés. Mit kell csinálni? A telefon rootolt, kérlek innen kezdjétek.
2. Fent volt a Mr. Edition 1.6.2 a telcsin és a Launcher Pro pár hét után kiírta, hogy lejárt a licence. A képernyő teljes sötétségbe burkolódzott, és ezért raktam vissza a gyári roomot. Ez így van a többi Mr. Edition roomban is? Ki lehet ezt küszöbölni?
Köszi!
-
Bibby
addikt
Óra frissítésével kapcsolatban lehet valamit csinálni?
Arra gondolok hogyha le van zárva a kijelző, megnyomok valamit hogy megnézzem az időt, akkor egy pillanatra korábbi időt mutat, és aztán ugrik a jóra. Nem sok, fél másodperc sem az egész, de kicsit zavaró. -
Gloob
addikt
Sziasztok
Itt is szólok, mivel sokan kerestek ilyen jellegű dolgot, és ez is csak Pulse telefon, hátha itt is jó. Ha valaki kipróbálja az erősítse meg a többiek számára, vagy cáfolja. Találtam egy progit a telefon összes adatának szinkronizálására. Névjegyek, sms, hívásnapló, naptár, riasztások, sd kártya. A neve MyPhone Explorer. Sony és androidos telefonokhoz. Usb és Wifi kapcsolódás. Magyar nyelvű és működik nálam a Pulse-val is USB-n keresztül. WiFi-n sajnos nem. Link a saját oldalára mutat: [link]. A névjegy a sz.gépen szerkeszthető, visszatölthető a változás, menthető a lista a sz.gépre. -
oidka
tag
válasz
pantomimes #5152 üzenetére
az en tapasztalatom az, hogy leginkabb a wifi fogyasztja az akksit.
erdemes kikapcsolni ejszakara, igy nekem 1-2%-ot merul a 20-30% helyett.
semmilyen task killert nem hasznalok. -
pantomimes
aktív tag
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ha nem rakom fel a task managert, akkor nem zárja be a programokat a rendszer. Kipróbáltam milyen nélküle az élet, de nagyon merült az akksi és gyanus is volt, hogy ha a böngészőt 1 nap után elindítom ugyanaz az oldal fogad.
-
tibi683
tag
válasz
Darth_Revan #5144 üzenetére
Tudnál segíteni?:S feltettem a progit amit ajánlottál de a telo nem csatlakozik a hálozathoz:S kiirja hogy cim lekérés stb de utána sikertelen...:S Miket kell beálitani? Az probléma hogy mikor emgcsináltam a megosztást akkor egy felkiálto jel mellet kivan írva, hogy "UPnP not Running." ? Előre is köszi a segítséget!
-
tibi683
tag
válasz
Darth_Revan #5144 üzenetére
Ha müködik akkor ezer hála! Már tegnap óta ien progi után keresgélek!
-
cellpeti
nagyúr
Normális gyors rommal mennyit bír a teló?
-
Darth_Revan
veterán
Tudna valaki javasolni 1 listát "must have" programokról+egy gps programot ami wifi nélkül is kommunikál műholddal?
-
Darth_Revan
veterán
Egyszerű.
Csak fel kell telepíteni a Connectify nevű programot, aminek a segítségével úgy megtudjuk osztani a Wi-Fi-t, mintha Hot Spot lenne a notebook, ezt már az alap Wifi kereső is látni fogja és netet is megoszthatjuk a segítségével.Kipróbáltam, ment Android Market, a letöltött Opera Mini és Blizzard Authentikator, valamint a Youtube kliens is.
u.i. Windows 7 alatt megy csak.
-
cellpeti
nagyúr
Szevasztok!
Van itt köztetek győri emberke? Jó lenne, nagyon kiváncsi vagyok a telóra.
-
pitius
tag
válasz
Darth_Revan #5140 üzenetére
Meg is osztod velünk?
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Darth_Revan #5132 üzenetére
Már mind1, rájöttem hogyan lehet rootolás vagy bármilyen fájl piszkálgatás nélkül ad-hoc wireless nettel is netezni androiddal
-
tomao
tag
na megcsináltam az összes fellelhető animációval az esspresso témát (alap LR845) és az átlátszót is, elérhetőek az az xda-s topikomban
a legjobban használható gyorsaság / szépség viszonylatában a fly in
valaki akinek van kedve, ideje, eszköze és szép a keze
az csinálhatna egy-egy videót az animációkról, köszi előre is
-
qltsar
veterán
válasz
hodostamas #5131 üzenetére
minek?
ígyis kiszakad a dobhártyám feles hangerőnél
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Darth_Revan #5117 üzenetére
Vagy esetleg alternatívaként tud valaki megoldást, hogy Bluetooth-on kapjon netet?
-
hodostamas
addikt
zenelejátszásnál kétszeres hangerőt próbáltátok már?
FM rádió indít, keresni frekit amin semmi nem megy.
Utána indít az alap lejátszó. --> 2x hangerő -
tomao
tag
-
qltsar
veterán
válasz
pantomimes #5092 üzenetére
Nalam is volt ilyen jelensèg, szinten legalacsonyabb fényerônél.
tomao azert nem jó mert a transparencys t nem lehet lpvel hasznalni, meg. nem atlatszo minden ikon ès így ronda lesz a notibar.t -
Darth_Revan
veterán
Valaki tudna javasolni 1 olyan Wifi kezelő szoftvert, ami tud ad-hoc hálózatra csatlakozni? Wifi Buddy még nem tud ilyet, legalábbis amit találtam még nem tud.
-
hodostamas
addikt
Jó kis program
Sok helyen írják hogy androidra is van, de viszont sehol nem találni
-
Steve1207
veterán
-
tomao
tag
válasz
pantomimes #5092 üzenetére
ez másnál is előfordul? fél órán át néztem a telefont minden fényerősségi szinten, de nem láttam hibát, xda-n is jelezték páran, nem tudom mi lehet
-
-
tomao
tag
miért nem jó az a téma flash amit linkeltem az imént, ugyanaz van benne mint az 1.4-es graphic patchben
a flashelés egyébként azért nem megy, mert a zip filet is újra kell signálni
lasynél asszem elérhető az update zippelő
köszi az észrevételt ki is javítottam az elírást
a build azonosítód hogy lehet mr edition-os ezt nem értem, nem annak kéne ott lennie :S
-
qltsar
veterán
megpróbáltam belerakni arról az oldalról az animokat az 1.4-es graphical patch-edbe, de nem bírja signelni a framework-res.apk-t a zipben...vagyis én megcsináltam a framwerk signelését, majd beleraktam az 1.4-es zipbe, de képtelen ráflashelni a telefon.
másdolog, mégegy észrevétel, az xda-s oldaladon elírtad két helyen az órajelet 694-re, 691 helyett. biztos csak félregépelés, de gondoltam szólok.@Lasy: most sajnos screent nem tudok mutatni, met nem otthonról írok, de nálam a 'Telefon névjegye' menüben, a Build azonosító a tomao féle romnál: 'Vodafone 845 Mr edition v1.32'.
-
sztbruno
csendes tag
Kaptam app inventort, de nem tudom használni...
-
Steve1207
veterán
Felraktam a fold animációs framework részt, egyáltalán nem bejövős.. eszméletlen ronda, ahogy "összehajtja" az oldalakat és egyebeket az animáció közben, plusz egy kicsit is lassabban jelenik meg az animációtól. "Az egyszerűbb az szebb" jelzőt használnám rá
Jó, hogy vannak ilyenek azért, majd ha fejlődnek megnézem újra, de addig megy vissza a régi framework.
-
Hy!
A tanácsotokat szeretném kérni! Egy ilyne telót adnának ráfizetéssel sony ericsson x1-es telómért! Szerintetek megéri? -
tomao
tag
ezt már én is akartam kérdezni, de sejtettem, hogy az egész romot is vissza pakolja
magyarán neked most vissza lett állítva arra az állapotra, mint amilyen akkor volt amikor csináltad a backupot
kezdheted előlről ha ki akarod próbálni az új romot
migrációhoz a titanium backupot ajánlom, elérhető marketről, csinálj egy teljes mentést, rakd fel az új romot, tedd fel megint az új rom alól a titaniumot és állítsd vissza, ez közel tökéletesen vissza fogja állítani a megszokott állapotra
-
tomao
tag
fent van xdas postban az LR845-ökben használt esspresso téma fold animációs változata, de itt eg yközvetlen link hozzá
külön az animációkat nem lehet patchelni, mert magában a frameworkben kell kicserélni az animációs leírásokat, tehát instant megoldás nincs, egyesével kell alkalmazni a témákra
-
Zoly75
aktív tag
Valamit nem értek, de nagyon.
A root-olás már megvolt korábban, most:
- csináltam egy backupot a nand-dal,
- tomao féle extreme rom fel,
- újraindítás, magyarul szövegelt nekem a telefon, de a kinézet megváltozott. Volt %-ban kiírt aksi, meg alul 5 gomb, meg más háttér, stb.
- aztán nand restore
- újraindítás, és minden teljesen ugyanúgy néz ki, mint az egész folyamat előtt.
Akkor most a restore visszarakta az eredeti rom-ot is?
Ha nem, akkor honnan tudom, hogy milyen rom van rajta, hogy a JIT megy-e, és hogyan lesz újra %-ban kijelzett aksim?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest