- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
siva
aktív tag
válasz
okiszPSX #16268 üzenetére
No lám, én tavaly nyáron fejeztem be a bohóckodást. Bohóckodást (előtt nekem is qstar minimal volt fenn) mikor feladtam, feltettem egy fzf 5.2-t, azóta az megy. Néha benézek ide, hátha lett egy újabb stabil jó ROM, de még mindig a ugyan az a helyzet.
vagy más?
Van itt 5 emberke aki ugyan azt az új ROM-ot használja teljes megelégedéssel, már 1 hónapnál hosszabb ideje? -
siva
aktív tag
Szerintem, várj még vele, meg fogod bánni.
Én 2.3.5 update 14 -ről tértem FZF 5.2-re vissza.
Túlfogyasztott, pár alkalmazás beragadt, vagy fel se települt, FZF -hez képest elég sok nyűgje volt még nekem.
De a rendszer folyamatossága dicséretre méltó, csak hát a többi ne lenne. -
siva
aktív tag
válasz
laci23-1 #13450 üzenetére
Lehet, hogy hibás a flashed?
Próbáld a következőt:
Ne! töröld a DLOAD mappát hanem nevezd át,
,ajd másold újra fel, (hogy fizikailag máshová kerüljön)aztán, biztos hogy jó gyárit töltöttél le?
Nekem a működő:
V845%20V100R001HUNC02B221SP02%28Hungary%20Vodafone%29.zip
méret: 110 MB (115 771 027 bájt)
lemezterület: 110 MB (115 773 440 bájt)dload
méret: 200 MB (210 033 680 bájt)
lemezterület: 200 MB (210 034 688 bájt)ezzel én kifogytam....
-
siva
aktív tag
válasz
elfelejtette #13324 üzenetére
Nekem ez elképzelhetetlen, 0 használattal 24 óra volt, sajna a Navigon mindig beragadt és fogyasztott, még lefagyasztott állapotban is...
-
siva
aktív tag
Nekem semmi gond a felső status barral, közben megjelent az update 14 (cm7.1 RC1 2.3.5), lehet javítva lett a wifi kapcsolódás probléma?
-
siva
aktív tag
sajna nekem meg egyetlen navigációs program sem megy 4.-nél tartok
-
siva
aktív tag
És én is qltsar 235 romját használom. Pár észrevétel, ha esetleg ezen lehet segíteni, wi-fi lealvás után nekem sem ébred fel mindig, ahogy nézem elfelejti azt hogy mihez volt utoljára kapcsolódva, ezért kiraktam az asztalra a wifi beállítás gombot majd kapcsolódás és megy, nekem az apn beállításoknál tííltva van minden adatforgalom, sajna ezt a noti baron nem jelzi, remélem sunyi módon nem kapcsolódik be és ledarálja a kártyám...., és szintén jobban szeretem az aku kijelzését is számmal ezért az asztalra raktam egy battery widgetet, ha esetleg a noti barra is valamelyik program kirakná erre az ötletet szívesen várnám, egyenlőre úgy érzem, hogy az energia fogyasztása is rendben van, a rendszer egyenlőre a nagyon fűrge érzetet kelti, maradjon is így és akkor boldog leszek...
-
siva
aktív tag
v13 rom installálásakor, Install update... , várok, várok, de nem történik semmi
mi lehet a gond? -
siva
aktív tag
mi az ami még nem jó a 2.3.5 -ben? hogy ne rc legyen hanem végleges?
-
siva
aktív tag
Nekem is megoldódtak az akku gondjaim qltsar rom -jával...
-
siva
aktív tag
Akkor Qltsar -t kérdezném, hogy tervezed-e, hogy kiadsz-e egy új ROM-ot?, mert akkor én is felrakom a régit, aztán kész...
-
siva
aktív tag
Na kezdek én is egy kicsit morc lenni, nem tudom mi fogyaszt ennyit, de az nem normális, ha 0 használat mellet 5 óra alatt 50 -re megy le az aku. Melyik rom a leggazdaságosabb ilyen szinten?
-
siva
aktív tag
válasz
kaller1 #11768 üzenetére
Engemet is megszívatott ez, és amikor visszatettem egy 2.1 -s romot akkor is ezt csinálta (hiába már a kezdetek óta file Expert -el wifin küldtem át amit akartam, usb-t semmire) na akkor lett nekem gyanús a dolog, hogy én lehetek a balfék, szóval le kell húzni az üzenősort (felül) USB-s eszközre klikkelni és engedélyezni az adathozzáférést. Innentől kezdve már írható adattárként lesz látható...
Valszeg ezt kell csinálni 2.2, 2.3 Romnál is, de én most egy időre nem vágok bele
-
siva
aktív tag
Előbbire esetleg valami ötlet?
Ez egy noname 8 GB -os microSDHC.
más ROM -kal gond nélkül ment. -
siva
aktív tag
Nekem a FZF_CM6_2.2.1_HU nem kezeli a microSD-t sajna.
-
siva
aktív tag
Nekem a Mr 1.9 a boot macin nem jut túl.
Másnak nem volt problémája? -
siva
aktív tag
Akinek nem frissülnek vagy nem működnek a progik, egy lehetőség lehet, hogy Task killer (ha van) leállított bizonyos funkciókat.
-
siva
aktív tag
Én a titanium backupot használom. Ez program + adat szinten tud menteni. Recoveryt nem próbáltam.
-
siva
aktív tag
válasz
Bogyi007 #2644 üzenetére
Custom romal te 119 ext2 MB-t (rejtett partició) adtál a rendszernek program telepítés céljából, ha telepíthettél valamit erre a területre is kerülhetek programrészek. Ha kiveszed a kártyát nyilván hiányozni fog.
Itt írták, hogy kártya klonozás segíthet.
Tehát nem ajánlott még elindítani sem kártya nélkül. Ez persze nem jelenti azt, hogy valamilyen szinten nem tudna működni, még az is lehet, hogy teljesen hibamentes lesz. -
siva
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #2032 üzenetére
Olvastam valahol, hogy infra alapú, a széltől kezdve a napfényig minden bekavarhat neki. Én a legkisebbre raktam az érzékenységét.
-
siva
aktív tag
Próbáld esetleg újra particionálni, de más megosztásban. Adj 1 GB-t a rendszernek a többi meg maradék.
-
siva
aktív tag
Még annyit fűznék hozzá apuka73-hoz, hogy a "waiting for device" felirat csak egy pillanatig látható, esetleg keress másik USB aljzatot.
-
siva
aktív tag
Sőt biztos
U8120 - Vodarom
a másik U8150 - ből kotyvasztott Voda Android 2.2 firm -
siva
aktív tag
válasz
kelzsoca #1930 üzenetére
Hát ahogy olvastam már csak
Knowns bugs:
- WiFi not working
- TrackPad not working (also not working the button)
- Notification Bar causes crashes
- Bluetooth working but no MAC info (not tested yet)
- No screen calibrating optionsezek nem működnek rendesen a 2.2 voda 845 -ben.
A leírás szerint a 2.2 -ben nem lesz engedélyezett a dolog (task leállítás), ebből volt következtetve, hogy talán 2.1 -ben, és az alatt sem kéne.
Itt előkerült az is, hogy egyik task killer után x memória lesz szabad, a másik után y memória. Na most ha lelövök egy alkalmazást, és ha ez így van, akkor ott tuti, hogy beragadhat egy két folyamat, ami ha nem is zavar sok vizet, de proc időt eszik, akkumulátort eszik. -
siva
aktív tag
Itt sokan érdeklődtek az utóbbi időben a task killerek után.
van itt egy írás:
[link]
Érdemes elolvasni, én ennek hatására nem nagyon használom, max megnézem miket állítana le és megteszem magam, szabályosan -
siva
aktív tag
Emberek ahogy elnézem a custom rom forumbejegyzéseit, napokon belül android 2.2 -nk lehet, és kezdődhet elölről a rom bohockodás.
-
siva
aktív tag
A ROM 512 MB ez biztos itt van az alaprendszer (Android). Akkor ide írom amit a system info progi kidobott:
SD card Storage:
Total: 6.91 GB free: 3.24 GB -ez vili
A2SD storage:
Total: 458 MB free: 367 MB -ezt adtuk pluszba
Iternal storage:
Total: 190 MB free: 91.33 MB
System storage:
Total: 170 MB free: 59.9 MB
System cache:
Total: 70 MB free: 68.46 MB
Memory:
Total: 179 MB free: 56.29 MB Idle: 10,34MB
Buffers: 296KB
Cached: 45.94MB
Swap Total: 0
Swap free: 0 -
siva
aktív tag
Alapban 128 MB flash belső memóriája van a telónak. Ez egy kicsit kevéske főleg aki sok alkalmazást akar telepíteni. Ehhez adtál te +512 MB-ot, Így most 640 MB van neki. Nyilván nem operatív tár amin a programok futnak hanem egy telepítésre + rendszernek szánt terület..
Szerintem rakd fel a Quick System Info PRO-t ez mindent megmutat -
siva
aktív tag
Szerintem először, dugd fel a telót egy PC-re és válaszd az dokumentációt, kérdéseid felére megkapod a választ.
Érdemes legelőször, az adatátvitel kikapcsolásával kezdeni (nehogy a számlád elszálljon), ezt a beállítások, Vezeték nélküli és hálózati beállítások menüpont, Mobilhálózatok, vedd ki a pipákat mindenhonnan, majd irány a market (Wifin) és telepítsd az APNdroidot és tilt le vele mindent. Innentől kezdve nagy meglepi nem lehet. -
siva
aktív tag
válasz
Davidka0716 #1403 üzenetére
Nekem a rockplayer (default beállítással) h264 (felbontástól független), aac 44100hz@2ch mp4-t ritka vacakul játssza le. Pár mp4 -t próbáltam amit a jetVD youtube-ról szedet le. Viszont a rockplayer tudja használni a beépített lejátszót is azzal meg tökéletes.
(ezért is gondoltam, hogy még béta szegényem) A többi lejátszó (Astro player beta, Meridian amiket próbáltam) jól boldogul az mp4-el (gyanítom mindegyik a belső codecet használja) -
siva
aktív tag
válasz
Davidka0716 #1377 üzenetére
Gyakorlatilag csak az első kérdésed ami a választást el tudja dönteni, mert a többi majd nem rendszer függő, és mivel mind a kettő android, így nem releváns.
1. válaszolnak a többiek
2. AVI: Egyetlen divx lejátszó van, ami még csak béta. RockPlayer: Nem tud még szinte semmi extrát (felirat....) csak lejátszik mindenféle konvertálás nélkül és kész. Ha konvertálgatsz (ahogy írtad) akkor mp4 -be kell (felbontástól függetlenül) és innentől kezdve megeszi az összes mediaplayer.
3. van. Pl: Aldiko
4. van -
siva
aktív tag
válasz
hodostamas #1260 üzenetére
Ja én is olvastam.
Ennek ellenére én még mindig nagyon szeretem.. -
siva
aktív tag
Hali
A beépített gmail progival a levél mellékleteket hogyan tudom lementeni?
Vagy valamivelegyszerűen nem megy
-
siva
aktív tag
Ott a nimbuzz, simán használja a skype topológiát (tehát bejelentkezik rá) megy a chat, a voip rajta Wifin is, sajna percdíjai telefonra nem olyanok, de majd talán az is. Mobiltöltő? mire gondolsz? autosra? van USB-s szivargyújtós.
Nekem kezd kicsit lassú lenni. Kb. 40 db jatékot, 20 alkalmazást tettem rá Task killerrel írtva van a fölös. De ennek ellenére a ADW launcher 7 desk-el már jelentősen be tud lassulni. Nem értem miért, mert a háttérbe nem fut semmi (legalábbis az advanced task killer szerint) a memoria meg , 26 MB szabad memre csökkent szintén nem tudom miért. -
siva
aktív tag
Itt van valami cucc (most töltöm)
index -
siva
aktív tag
válasz
Komplikato #665 üzenetére
maximum
-
siva
aktív tag
Fordítva kell.
Először rádugod USB-re, majd megjelenik egy ablak 4 lehetőséggel, és ott válaszd a PC Suiteot.
Gond szokot lenni nem megfelelő USB HUB, akár a számítógép kivezetésén is.
Próbálj meg több usb foglalatot. Esetleg USB Deview programmal lehet kotorászni. A gond az, hogy a windows eléggé megörzi az USB eszközök adatait, és néha nem hajlandó újraregisztrálni, még ha ugyanaz az az eszköz akkor sem.... -
siva
aktív tag
Végül még ma megcsináltam, sok helyen írtátok, hogy a recoverybe miként kell belépni, nekem a hívás kezd + hang fel + bekapcs gomb vált be. Nekem sem ment akármelyik számítógépről (valszeg USB hub a bűnös).
Jó fapados lett a dolog, lehet szöszmötölni amire az ember felépíti. -
siva
aktív tag
És már itt az 1.2 -s custom rom
Nagyon gyorsan fejlődik....
jövő héten én is nekiállok... -
siva
aktív tag
No, mi ez a pangás?
Szoftverekkel, hogy állunk?
- Navi? - Nekem, most Sync megy, esetleg jobb, valami?
- Voip kliens? fring nekem sajna nem megy, olyan kéne ami barátságos árával jóval alatta van a vitamax 45Ft nak
- proxy beállítái lehetőség még hiányzik
- tömörített *.zip, *.rar ti mit használtok? -
siva
aktív tag
Itthon wifin (router) keresztül megy
munkahely: windows 2003 server környezet, Acces point -ra felcsatlakozik, ennyi.
Az a beállítás kéne, mint egy windowsos környezetben a böngészőknek be lehet állítani, a proxy ip címét és a http portot, hogy menjen.
Ez a összes böngésző beállításában benne van windows alatt, de szerintem linux alatt is.. -
siva
aktív tag
Internet eléréshez proxy szervert be lehet állítani? akármelyik böngészőn
hogyan?köszi
-
siva
aktív tag
Hát azzal se találom, a Home tiszta üres, szerintem töröltem véletlenül az első 10 percben
Elküldené nekem valaki a borsodi.szabolcs@gmail.com címre -
siva
aktív tag
válasz
alamuszi #190 üzenetére
Aha, hát nagyon láma vagyok de nem találom, ezt keresem már rég óta.
Lehet sikerült letörölnöm?
Nekem a telefon menüben ezek vannak:
Hozzáadás, Háttér, Témák, Keresés, Értesítések,Beállítások.
A fő menüben meg (már telepítettekkel együtt, hogy teljes legyen):
APNdroid, ASTRO, Beállítások,Böngésző, Document (Erre gondoltam, de ez valami konvertáló) Dolphin browser, Ébresztő, Email, Facebook, Fájlkezelő, FM rádio, Galéria, Gmail, Hangrögzítő, Hívásnapló, Kamera, Maps, Market, Naptár, Névjegyek, Notepad (üres), Rendelkező.(üres), Számológép, Talk, Tárcsázó, Task manager, Twindroid, Üzenetkezelés, YouTube, Zene
hát ennyiKösz a segítséget..
-
siva
aktív tag
Én a képernyő tetején lévő (értesítési sáv) ikonjaira lennék kíváncsi.
Mióta cserélgettem egy másik vodás sim kártyával kezdenek megjelenni különféle felkiáltójeles ikonok...
Valamint más egy kicsit az rezes érintkezője a másik SIM kártyának lehet ez gond?
A névjegyeket nekem sem olvasta be. -
siva
aktív tag
Nos, én is kezdő droidos lettem ezzel a masinával
Milyen progikat ajánlotok még?
Astro, APNDroid, Advanced Task Killer, pipa
Még ne küldjetek az android topikba, majd idővel
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
ma A T-Mobile Pulse után a Vodafone is saját márkás Android gépet dobott piacra.
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest