Hirdetés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Otthoni időjárás-állomás
- Egér probléma
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
RexpecT
addikt
Akkor várható, hogy lesz gyári 2.2?
-
pantomimes
aktív tag
Az eredeti zenelejátszóban tudja valaki hogy hogy lehet playlistet létrehozni?
Igazából shuffle-be szeretném egy előadó számait lejátszani, de csak albumonként engedi :S -
Z0C!
őstag
válasz
Kicsirics77 #2192 üzenetére
nagy arc vagy.
azthiszem miattad fogom updatelni a telót -
Kicsirics77
veterán
update_signed.zip
log me in
kelzsoca:kössz a programokat a jewels a legjobb -
kelzsoca
félisten
Töltöttem fel 10db programot:
-
kelzsoca
félisten
válasz
Kicsirics77 #2190 üzenetére
Átküldöm, de nekem meg a LogMeIn kellene
-
Bogyi007
veterán
válasz
Kicsirics77 #2184 üzenetére
Hmm ez egész jól hangzik. Ezt felteszem én is. Most az 1.3.2 van fent csak simán felrakom és kész vagy kell majd valami extrát még csinálnom?
-
kelzsoca
félisten
válasz
Kicsirics77 #2188 üzenetére
A Titanium Backup programot még szerintem betehetnéd, így a felhasználó akár a romból is törölhetné az általa feleslegesnek vélt programot
-
Z0C!
őstag
válasz
Kicsirics77 #2186 üzenetére
értem.
köszönöm!ui: isten vagy a log me miatt!
-
Z0C!
őstag
Hali!
mitől lehet az hogy AppBrain-en néhány alkalmazásra rálépek és kiírja hogy "Request item could not be found."
akkor ezekszerint az nincs is fent az AppBrainen? -
Kicsirics77
veterán
hamarosan fent lesz az egyedi rom amit csináltam,módosított boot képernyővel
köszönet kelzsocának lasynek és fattyunak a programokért és az instrukciókért
programok amik belekerültek:
adw launcher
sense theme adw launcher
gala s theme adw launcher
audioplayer with eq
beautiful widgets
androzip
andftp
ringo pro
facebook for android
log me in
időkép
iwiw
astro file manager
mobile systems officesuite professional
radio time(online netes rádió)
spb tv
yxplayer
dropbox
a vállakozó szelleműek majd tölthetik és tesztelhetik ha felkerült -
kelzsoca
félisten
válasz
david00888 #2179 üzenetére
Hát sajnálom, de szerintem sem lesz ebből már működő telefon
-
Bogyi007
veterán
válasz
MUKODJ! MUKODJ!
-
Lasy
veterán
válasz
nem vízállóak ezek a telefonok, mint a C702 pl.
-
david00888
csendes tag
hát igen,most googleztam egy csomót és mindenütt írják,h minél tovább hagyni kell száradni,de nem bírtam türelemmel...azért bizakodok,olvastam olyat is h vki kimosta a gatyáját a blackberryjével együtt és utána működésre bírta
meg igazából nem ázott be eddig telefonom,szal nem tudtam mit lehet/nem lehet ilyenkor csinálni.
viszont most bekapcsolt,a fehér dolog a széleken gondolom pára volt,mert azóta eltűnt.a trackball továbbra se működik,
most kikapcsoltam és visszatettem a rizsbeaztán meló után ránézek.
egyébként nagyon vigyázzatok ezzel,eddig két nokiát láttam elázás után és szinte alig lettek vizesek belül,pedig sokkal több ideig voltak vízben.ennek meg csupa víz lett az akkuja pár másodperc alatt. -
Lasy
veterán
válasz
david00888 #2177 üzenetére
Én a helyedben hagytam volna szétszedve állni olyan fél napot is, hogy tuti kiszáradjon.
Sajna ez már nem lesz javítható. -
david00888
csendes tag
sziasztok,
tegnap este sikeresen belecsúszott a zsebemből egy kád vízbe a v845öt...
kb 2-3 másodpercet volt vízbe.
neten olvastam a "rizses módszert",azaz pár órára egy zacskó rizsbe rakod a telót és elvileg kiszívja a nedvességet...
szétszedés/törölgetés után rögtön próbáltam bekapcsolni,de nem sikerült,ahogy olvastam jobb is.1,5-2 óra múlva megint próbáltam,akkor bekapcsolt,előjött a homokóra,majd amikor bejött az android felirat akkor kikapcsolt és be se lehetett kapcsolni utána...
rá 1-2 órára megint ugyanez történt...
majd kb az elázás után 5-6 órával sikerült bekapcsolni,recovery módban próbáltam hátha úgy nem kapcsol ki.a trackball 10-20 másodpercig működött,utána már csak nyomásra reagált.ezután bekapcsoltam simán a telefont,bebootolt gond nélkül,viszont se az érintő képernyő,se a trackball nem reagált és a sim kártyát sem olvasta be.ezen kívül látszólag minden rendben volt...aztán kb 1-2 perc használat után kikapcsolt,nem merek megesküdni,de mintha hallottam volna egy pattanást is és a képernyő azóta a széleken kicsit fehéres...sikerült rövidre zárnom...? -
kelzsoca
félisten
válasz
apuka73 #2173 üzenetére
Mondjuk tedd ki az asztalra az Auto-sign mappát (benne az update fájl)
parancssor:
C:\Users\Zsoca>cd auto-sign
Ekkor bent vagy a mappában, ami így néz ki:
C:\Users\Zsoca\Auto-sign>
És beírod a következő parancsot, majd enter:
java -jar signapk.jar testkey.x509.pem testkey.pk8 update.zip update_signed.zip
-
atomsuti
csendes tag
Sziasztok!
Még új vagyok a fórumon viszont végigolvastam az egészet
Nekem is van egy ilyen csodálatos készülékem eddig teljesen meg vagyok vele elégedve. SD karit még nem vettem bele de utánna jöhet az új rom (Y)
Viszont valaki már korábban felvetette de nem találtam meg a választ rá hogyan lehet megfordítani a névjegyzékben a neveket hogy ne a "keresztnevet" tolja előre hanem a "család" nevet?
Előre is köszi és üdv. !
-
viw
aktív tag
segítsetek pls. feltettem ezt, mert hátha jó...
aztán hátha nem lett jó... mert azóta nincs wifi. azt mondja ha bekapcsolom,h. "nem lehet hálózatokat keresni".
ezt,h. csinálhatom vissza? esetleg romcsere?!
köszi előre is, -
kelzsoca
félisten
Nem, ezzel sem megy.
Én winrar-t használok és minden azonnal megy vele, ezért is raktam ki a leírást.
apuka73
A megfelelő java telepítőt tetted fel?
Bár nem tudom melyik win7 verziót azon belül is a 32 vagy a 64 bitest?
Nálam win7 home premium van fent 64 bites, ehhez szedtem le a megfelelő packot. -
Lasy
veterán
válasz
kelzsoca #2161 üzenetére
winrar-t nem szabad használni, csak a sima alap tömörítőt, ezzel sokat szenvedtem a bootanimáció cserénél.
lehet azért nem mert nem ez van letöltve neked.
ugyanis ha nincsenek benne azok a fájlok akkor nem fog menni. -
Lasy
veterán
válasz
apuka73 #2159 üzenetére
bent van a mappában gondolom a update.zip fájl.
akkor parancssorban lépj be a mappába, és írd be ezt:
java -jar signapk.jar testkey.x509.pem testkey.pk8 ROM.zip ROM_signed.zippersze a ROM helyett az legyen, hogy update
Én így csináltam röviden.
Custom ROM módosítása:
1. Kitömöríted a ROM.zip-et
2. A META-INF mappából a com mappán kívül mindent törölj
3. A /system/app és a /data/app mappából töröld a számodra felesleges appokat, ha egyéb GYÁRI appot szeretnél hozzáadni, akkor másold a /system/app mappába, ha a marketről is letölthető appot akkor azt célszerű a /data/app mappába
4. Most zip-eld be újra az egész ROM-ot.
5. A ROM.zip-et másold be az Auto-sign mappába
6. Parancssorban lépj az Auto-sign mappába, majd futtasd ezt a parancsot:
java -jar signapk.jar testkey.x509.pem testkey.pk8 ROM.zip ROM_signed.zip
7. A ROM_signed.zip-et másold az SD gyökerébe
Kész, mehet a flashelés. -
Nedudgi
aktív tag
Szaisztok.
Sygiccel jelentkezett valakinek az a hiba, hogy a térkép látszik, minden működik, viszont alul kiírja térkép nézetben hogy "Closed GPS connection check hardware settings" és nem talál jelet. Google maps-al működik a GPS frankón.Köszi,
G.
-
apuka73
tag
egész pontosan így miután rányomok a sign.bat-ra.
-
Lasy
veterán
System Preferences (rendszer beállítások)
Swipe down actions ( alap képernyőn ha lehúzod az ujjad az ujjad mit csináljon)
Swipe up actions ( alap képernyőn ha fel tolod az ujjad az ujjad mit csináljon)UI settings(felhasználói felület beállítás)
desktop dots (Ha nincsen pipa akkor a menü mellett csak 1-1 ikon van!)
dockbar (amennyiben ki van pipálva akkor alatta lehet olyan csinálni, hogy eltünteted a menü részt mint a képemen van)
closing dockbar (a középső ikont felfelé húzva eltűnik a dockbar)
Hide icon labels (elrejti a progik neveit) Ez kimaradt a te leírásodból.
Hide all apps bg (dockbar háttér elrejtése a középsőnek)
Hide AB bg (dockbar háttér elrejtése bal jobb oldalon)Jelenleg ennyi amit pluszba tudok neked beleírni.
-
apuka73
tag
Vodafone 845 Custom ROM módosítás
Először is szükségünk van erre:
[link]
Töltsük le majd telepítsük fel a programot.
Majd ha ez megvan töltsük le ezt a fájlt, és csomagoljuk ki, mondjuk az asztalra
[link]
Ha ezekkel megvagyunk keressünk egy számunkre tetszőleges custom romot (pl: vodafone 845 mr edition x.xx)
Csomagoljuk ki a romot (winrar-kicsomagolás)
Ha mindent jól csináltunk kapnunk kell 3 mappát és egy fájlt:
- data
- META-INF
- system
- boot.img
A META-INF könyvtárból töröljünk ki mindent a com mappán kívűl (törölni: cert.rsa, cert.sf, manifest.mf)
A data mappában találunk egy app mappát benne azokkal a programokkal amit a rom készítők tettek bele egyénileg a romba.
A marketen és egyéb helyen fellelhető programokat is ide kell tenni (még nem teszteltem hogy települnek -e)
Innen ezt a 3 alkalmazást ajánlott törölni ha nincs rá szükségünk:
- DocumentToGo.apk
- com.fancywidget.android.apk
- com.google.android.apps.maps.apk
A többit nem érdemes, mert különben problémáink lehetnek a használat során.
A system/app mappában találjuk meg az összes többi gyári programot, ahonnan kitörölhetjük azokat amire nincs szükségünk (google talk és ezzel kapcsolatos fájlokat nem ajánlott törölni, ellenkező esetben nem fog működni a market letöltő része)
Ha mindezzel végeztünk csomagoljuk be a 4 fájlt (data, meta-inf, system, boot.img) ügyeljünk arra hogy a becsomagoláskor .zip tömörítést használjunk a .rar helyett, illetve nevezzük át a fájlt update.zip névre.
Ezután tegyük be a becsomagolt fájlt az auto-sign mappába, majd itt nyomjunk rá a sign.bat fájlra, erre feljön egy dos ablak a következő szöveggel:
Auto-sign Created By Dave Da illest 1
Update.zip is now being signed and will be renamed to update_signed.zip
Pár másodperc után a következő felirat látható:
Signing Complete
A folytatáshoz nyomjon meg egy billentyűt . . .
Ezzel készen is vagyunk, a kapott update_signed fájlt tegyük rá az SD kártyára, és a megfelelő módon indítsuk a készüléket (hívás indítás+hangerő nyomva tartva majd kapcsoljuk be a készüléket)
- Menjünk a Wipe részhez és válasszuk ezeket sorban:
- Wipe data/factory reset
- Wipe Dalvik-cache
- Wipe SD:ext partition
Minden lépést meg kell erősíteni a navipaddal.
- Hangerő gomb le a főmenübe lépéshez
- Válasszuk ki a "Flash zip from sdcard" lehetőséget.
- Válasszuk ki azt a romot, amit felmásoltunk erre a kártyára, erősítsük meg a navipaddal
- A folyamat végén válasszuk ki a Power off opciót.
- Indítsuk újra a telefont
Ha mindent jól csináltunk a rom gond nélkül települni fog.ezt próbáltam csinálni
-
apuka73
tag
segitég! nekem azt írja ki hogy a megadott nevet <java> a rendszer nem ismeri fel belső vagy külső parancsként.
-
Bogyi007
veterán
Ps3 Trophies is egy jó kis alkalmazás a Marketen - akinek van Ps3 konzol otthon ezzel a trófeagyűjteményét és a barátlistáját tudja megvizslatni.
-
Fonyod
tag
Ha esetleg valaki szeretne javítani a fényképező részen, annak ajánlanám a zoom pro nevű programot (ha még eddig nem került szóba)!
Max 5x zoom (kézzel állitható)
tucatnyi beállitási lehetőség
képszerkesztés
animáció
stb, stb. -
Lasy
veterán
válasz
fattyu666 #2104 üzenetére
a 706-os hozzászólásban van a link hozzá.
-
tsabeekaa
aktív tag
Sziasztok!
Android 1.0 driver. ez mi?
Emiatt nem megy a superboot
-
Fonyod
tag
Én egyenlőre nem vállalkozom a saját rom készitésre, de ha valaki "összeütne" nekem egy olyat amiben az a kezdőasztal van, mint a gyári programban (sajnos a nevét nem tudom) az jó lenne. Most az 1.3.2.-t használom, de elég sok helyen angol, ami nekem nem megy, így jó lenne a teljesen magyar program.
Vagy ha valaki lemagyarítaná - az még jobb lenne!Köszönöm!
-
kelzsoca
félisten
Ismét egy másik rom tőlem, pár programmal kiegészítve: [link]
-
pitius
tag
válasz
Bogyi007 #2126 üzenetére
Amikor itt felmerült, hogy milyen navi programot érdemes használni, páran említettük, hogy ezt. Utánaolvasva, mobilra ez most a legjobb...mivel nem éjjel-nappali GPS navigációra van egy mobil se(tipustól függetlenül mondom), ezért ez a tudás + plussz a térképtámogatás tökéletes. És ráadásként teljesen jól jelenít meg mindent a QVGA felbontáson is (320x240).
-
Bogyi007
veterán
válasz
kelzsoca #2047 üzenetére
Bár én maradok azt hiszem a letöltött 1.3.2-nél, teljesen belaktam már és kipakoltam onnan azt amire nem volt szükségem.
Egyébként a Navigon teljesen perfekt módon működött tegnap. 490 km volt a teljes táv vele és ebben vaskosan benne voltak a legkisebb Pesti utcák is ahol azt hittem kinézetre hogy még a verebek sem mernek berepülni. Egyszerűen tökéletes a program. A pesti utcáknál volt hogy párhuzamos iránysávokat is felkínált vagy jelzett ha jobbra kellett menni egy felüljáróval megspékelt egyenes szakaszon. Keresni sem lehetne jobb navigációt erre a telóra de azt hiszem más készülékeken sem van nagyon jobb nála.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Kicsirics77 #2123 üzenetére
Jah, értem, de azért látod mekkora lehetőségek vannak ebben az androidban nem?
(#2124) Tatyla
Más eszköz nincs ami lekezelné a kártyát, pl: nyomtató, másik telefon stb..
-
Kicsirics77
veterán
válasz
kelzsoca #2121 üzenetére
mert éppen suliba vagyok és nem ezzel kellene most foglalkoznom
majd holnap ha lesz időm akkor megcsinálok mindent mert van egy csomo minden amit bele pakolok
fattyu:köszi
update_signed.zip -
fattyu666
tag
válasz
Kicsirics77 #2119 üzenetére
Átküldtem mail-ben.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Kicsirics77 #2119 üzenetére
De miért nem csinálsz friss romot mert most már elmondtam hogy a marketből leszedett progikat hol találod, és azt is bele lehetne akkor égetni a rom-ba, nem kellene mindig töltögetni őket.
(#2120) Tatyla
De ha eleve írásvédett volt akkor hogyan használtad eddig?
-
Tatyla
őstag
válasz
Kicsirics77 #2117 üzenetére
de megformázni se engedi az a baj,meg ugyebár az lenne a cél hogy rájuttassam a romot
-
fattyu666
tag
Ajánlanék három progit, ezek nekem jól jöttek.
RadioTime
Online Rádiók hallgatásához WIFI-n keresztül.
Magyar nyelvű a progi.AudioPlayer With EQ Platinium
MP3 lejátszáshoz, nekem jobb mint az AstroPlayer.
Ebben is van EQ.yxplayer
Filmnézéshez.
Konvertálás nélkül játsza az AVI filmeket AC3 hanggal is.
Nem szaggat, nem pixeles a kép.Steve1207 Köszi, közben le is jött a ROM.
-
Tatyla
őstag
válasz
Kicsirics77 #2114 üzenetére
beraktam a fényképezőbe és így mikor rácsatlakoztatom a win7-re bejön hogy ott a meghajtó be tudok lépni meg minden de írásvédettként jelzi és nem tudom mit tegyek,azt hittem a bővítőn a kis pöcköt kell áthúzni de az se megoldás,vagy lehet az a baj hogy a fényképezőröl csak lefelé lehet húzni felfelé nem lehet pakolni?
-
kelzsoca
félisten
válasz
Kicsirics77 #2105 üzenetére
amiket az ember felpakolgat a marketből azokból lehet valahogyan .apk telepítőt csinálni???
Tedd fel ezt: EStrongs File Explorer
Telepítsd fel a marketból a programot, ha megvan akkor menj a C:/system/sd/app mappához ami kell azt másold ki (itt lesz a feltelepített program .apk telepítője) menj vissza az sd kártyára oda meg illeszd be és voálá már meg is van.
Ezután az összeszedett programokkal csinálj egy friss romot magadnak és kész(#2107) Tatyla
Az is egy megoldás, de a fent leírt talán egyszerűbb.
-
Tatyla
őstag
senki nem tudja hogy tudnám levenni a z írásvédettséget az sd kártyáról?
-
Kicsirics77
veterán
boot animáció cserével próbálkozom
-
Black&White
addikt
Na nekem totál lehalt az egész, se normál boot(android animációnál csak tölt...), se recovery mód(homokóra látszólag lefagyva).
Ilyenkor mi van?Szerk, Recovery elindult!
-
Tatyla
őstag
válasz
Kicsirics77 #2105 üzenetére
van egy olyan program hogy appSaver na az csinál a telepítettből apk-t és így kimásolható a gépre
-
Kicsirics77
veterán
válasz
kelzsoca #2102 üzenetére
igaz ha simán bekapcsolja launcher nélkül akkor elméletileg még csatolni kéne neki mint fájl kezelőként és akkor tud rá másolni,ez nekem eszembe sem jutott
fattyu: asszem máshová nem került fel,szóval inkább valami letöltésvezérlővel próbálkozz
más amiket az ember felpakolgat a marketből azokból lehet valahogyan .apk telepítőt csinálni??? -
fattyu666
tag
Szeretném letölteni ezt az eredeti ROM-ot, csak hogy meglegyen, ha kell
V845 V100R001HUNC02B221SP02(Hungary Vodafone)
De a Huawei oldaláról nem indul meg nekem a letöltés.Valaki adna egy linket ahonnan le is tölthető?
-
Tatyla
őstag
válasz
Kicsirics77 #2100 üzenetére
most az a fő gond hogy írásvédettnek mondja mert a digitális fényképezőbe raktam a kártyát hogy tudom levenni az írásvédettséget mert ha ez sikerülne rá tudnám másolni a romot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)