Hirdetés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Otthoni időjárás-állomás
- Egér probléma
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
david00888
csendes tag
akkor visszaszívom
eddig megvoltam elégedve a gyári fülesekkel nagyjából,szóval most vettem külön először.egyébként elég jól szól a telefon.
más:
tomao 1.2 romra lehet flashelni wipe nélkül a mr rom 1.9et?még régebben azt írta tomao,h csak wipeal,de azóta már az mr rom is deodexálva van szal gondolom működne. -
Steve1207
veterán
válasz
david00888 #4896 üzenetére
Ez elég sok telóra jellemző. Tegnap hajnal 3-ig olvasgattam miként lehet OpenGL támogatást létesíteni a telóra, de ha minden igaz csak cpu emulálással lehet, valamint a fejhallgató problémára megoldás van-e.
A PulseMini r3B MG custom rom-ban található headphone fix javítás. Mivel a huawei gyártja az összeset, gondolom ugyanúgy lehetne javítani is a problémát. Mindenesetre ha azt javítja amire gondolok, lehet nem lenne rossz portolni valmi módon a javítást -
Zoly75
aktív tag
válasz
Mert hát egy headset-nek gondolom van 1 szál a mikrofonhoz is, egy normál fülesnek meg olyanja nincs. Furcsa lenne, ha ez nem kavarna be.
Bár nem értek hozzá -
sagesz93
addikt
válasz
mivel a 2 telefon szinte ugyanaz..
-
david00888
csendes tag
vicces,mert most olvastam,h a pulse minin is jelentkezik ez a füles probléma.azért elég röhejes,h 2 telefonba is elköveti úgyanazt a hibát a huwaei.egyébként elvileg azzal van a gond,h egy natúr jack füles csatlakozóján 2 ilyen fekete "barázda" van,míg a telefonokhoz adott füleseken 3.gondolom a gombok miatt vagy nemtom.mindenesetre én most rendeltem egy nokia adaptert,azzal mennie kell gond nélkül.plusz van rajta gomb,úgyh lehet léptetni számot végre,anélkül,h elővenném.
-
T.Idy
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 2,5éves sony K770i-m. Tudja valaki mivel lehetne rajta segíteni, hogy ne csak 1féle kártya kerülhessen bele?
Mára már gondolom sokat fejlődött a technika, kaptam hozzá gyári adatkábel, azzal tudok-e valamit kezdeni?
progi vagy kód, folyamat?
THX előre is! -
Lasy
veterán
egy piros mod MR 1.9 alá...
Még csak kezdetleges... -
Lasy
veterán
Recovery menü belépsz.
Ezt lehet quicboot-al, vagy a 3gombos megszokott módon.
- Backup / Restore menüpont
- Nand backupvisszaállításnál:
- Nand restore.Nand backup +ext kell ahhoz ha van particionálva, ha nincsen akkor elég a sima.
De ha nincsen particionálva akkor nem is engedi a mentést a +ext-el.3.5-es headset. Nokedli másolat szerű, de fél hangerővel is tökéletes volt nekem, és nem csak nekem.
Illetve én a HPM-77 felsőmet használom hozzá, de ami jött vele együtt az is agybadugós. -
qltsar
veterán
hívásfelvétel + hangerő fel + bekapcs, recoverymenü, backup/restore, és ott nand backup.
de amúgy szerintem ez csak akkor működik, ha csináltál ext partíciót az appoknak. én nem szoktam, viszont soha nem volt jó a nand backup az ext nélkül.@Lasy: csak füles, vagy hosszabb 3,5es csatlakozós mikrofonos headset?
-
Jarod1
veterán
Tudjátok mi tetszik még az adroidban?
nincsenek sablonos csengőhangok, számomra legalábbis teljesen új csengő,-jelzőhangok vannak...
-
hodostamas
addikt
Mást nem szokott néha zavarni a rezisztív kijelző?
Ha középen van nyomva, érezni ahogy a két felület összeér.
Vagy ha középről indulva húzom az ujjam, akkor a széléhez érve érezni hogy na itt a kijelző vége.
Fura, ennél valahogy jobban érezni ezt mint más telónál. -
Lasy
veterán
-
duo
addikt
ha van az sd karid gyökerében jó romod, akkor akksi ki akssi be recovery módban indít, wipe, rom flash. ha nincs (mint ahogy egy hibás framework flashelése után nekem nem volt) kártya ki és bele kártyaolvasó/digitális fényképezőgép stb, pcvel összeköt egy jól működő romot kiválaszt felmásol, kártya vissza telóba, recovery, wipe, flash from sd. újraindít, nagy kő szívről le.
-
oidka
tag
felraktam az overclockot es most nem jut tovabb az android logonal
-
viw
aktív tag
bocs ha már volt róla szó, de hogy tudom pl. az mr 1.7 és hasonló romokat amikben nincs az az automatikusan induló modul, úgy csatlakoztatni,h. lássa a pc (winXP) a teló sd kártyáját?! kösz,
-
Lasy
veterán
Van JIT eltávolító is, az is fent van a blogomban.
De itt volt is írva.ayden:
Sajna a navigont, még nem is próbáltam.oidka:
Teljesen nem lehet eltüntetni a menü része ott marad.
menü, ADW setting, UI setting
szedd ki a Closing dockbar -tól a pipát.
Persze ez csak addig igaz míg nem teszel oda ikont. -
ayden
tag
Valakinek nem volt olyan problémája Navigonnal, hogyha külföldre tervez utat akkor nem tudja megcsinálni. Elkezd magyarázni, hogy mit kéne átállitani, de már alapból is azon van, és nem inditja el az utat. Mi lehet erre a megoldás?
-
vASalo
tag
válasz
kelemen111 #4844 üzenetére
van JIT eltávolító patch? vagy marad a nand restore?
szeretném kipróbálni, magában az OC-t.
szintetikus tesztekben és számolásigényes dolgokban jól domborít ez a JIT, de nekem is van néha fura lassulás itt-ott.üdv, vASalo
-
Lasy
veterán
nem kell előcsalni, egyből megjelenik.
vagy gondolom a témáknál ki kell választani a stickers-et
ha minden igaz annak az alapja volt.Vodafone 845 Mr Edition v1.9
Replaced Gmail, STK, Music & Agenda from latest huawei build
Back to red framework as default (Lockscreen issue fixed)Vodafone 845 Mr Edition v1.8
New kernel from B236
Added HTC_IME (can be deleted)S készítem hozzá a FULL RED modot.
-
Zoly75
aktív tag
Összegyűjthetnénk, hogy ki milyen (gyáritól eltérő) ROM-ot használ, próbált, és, hogy mi volt az előny, hátrány.
-
duo
addikt
válasz
kelemen111 #4844 üzenetére
Igen én. úgy belassult a cucc mint malacka az ellenszélben. leszedtem volna de közben szívtam egy nagyot (galéria-fiaskó én voltam a f@sz) így 1.8 Mr rom ment fel ez kb azt tudja mint a tomao féle cucc és ezt most kicsit hagyom Az általam módosított tomao framework gyönyörűen működik UOT kitchen rulz
-
AMD Power
titán
Van nektek olyan ,hogy véletlenül nem nyomjátok be a bill zárat?
-
kelemen111
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Köszönet a ROM faragók munkájáért! Jelenleg a Tomao féle Lightning Red 845 v1.2 ROM-ot használom, nálam nagyon bevált. A JIT viszont sokat rontott a teljesítményén. Az OC-t nem próbáltam, de JIT valamiért nem vált be. Tapasztalt más is hasonlót?
-
tomao
tag
Itt az LR845 v1.5 extreme
benne a JIT és az OC kernel plusz egy kis változtatás
és egy kis meglepetés is, elérhető ugyanott: transparency theme
jelenleg csak adw vagy zeam launcherrel megy és ezekben is ki kell venni a pipát a wallpaper hack menüpontokból, mert különben fekete marad a notification bar
a battery bigyót ne szidjátok, mert morcos leszek
saját kezűleg csináltam egyesével
-
Bibby
addikt
Van olyan lejátszó, amivel stream media működik?
Pl elmegyek justmusic.fm-re, rákattintok a linkre ésbetölt a lejátszó. Most bejön az astro player de nem tudja lejátszani. -
arany1989
tag
Ez a naptár kéne nekem!
Valaki meg tudja mondani merre tudom letőlteni ezt a gyári voda ROM-ban is megtalálható naptár programot?
Esetleg valaki aki rootolt gyári voda romot használ, ki tudná nekem backup-olni és elküldeni mail-ben?Már minden hol rákerestem erre a naptárra, de sehol egy letöltő link, vagy apk program
-
Steve1207
veterán
Egy csöppet besz**attam magam. Úgy emlékeztem van a LauncherPro-ban nyelv állítás lehetőség, ezért felbuzdulva gyorsan begépeltem az egész menü szövegét és fordítgattam. A végén meglepett, hogy hol is van a nyelvállítás? Akkor jöttem rá, hogy ebben nem is volt
Mindenesetre ha aktuális lesz a többnyelvűség a programban írjatok rám és beküldöm, hogy integrálja -
fkenny
senior tag
Sziasztok!
Ugyebár mindenki tudja, hogy a teló gyári fülese egy rakás f.s. Hát nekem volt itthon egy megboldogult S.E. teló fülese ami jól szól de hát annak spec csatija van. Hát átoperáltam a fülbe cuppanós részét, a teló gyári fülesének a vezetékére. Az eredmény nagyon jó lett
kukkantsátok meg
Véleményt nyilvánítani kötelező -
Z0C!
őstag
Üdv!
gyors kérdés!
Rootolva, Recovery-zve a teló, de nem látja a telefon az SD kártyát.
2GB.. USB-n nem érzékeli hogy ott van, amint leválasztom az USB-t a telóban látni a kártyát...valaki?
-
Steve1207
veterán
Ha van LauncherProPlus-os van benne olyan widget. Widget létrehozás az asztalon > LauncherProWidgets > People, itt beállítod hogy nézzen ki és kiválasztod a kedvenceket. Sima regisztrálatlan LP-val nem működik.
Vagy widget létrehozás > Folder > Csillagos névjegyek és lesz egy mappád, ami tartalmazza a kedvenceket.
-
topkonzol
csendes tag
válasz
sztbruno #4809 üzenetére
Töltsd le ezt:
http://www.jbthemes.com/anderweb/ADW.Launcher.0.7rc3.zip
Másold az SD kártya gyökérkönyvtárába.
Indítsd Recovery módban a telefont.
Válaszd a "Flash zip from sdcard" menüpontot és flasheld a telefonba.
Ha végzett "Power off".
Miután újra bekapcsoltad a telefont és be tudsz lépni ismét a menübe állítsd és kapcsold be a Wifit, mert hamarosan ismét kérni fogja a frissítést, de ha lefrissíted minden ugyanúgy fog működni mint régen... -
Bibby
addikt
Van a telefonkönyvben olyan hogy kedvencek, ahova be tudom rakni a gyakrabban hívott néhány számot. Van lehetőség arra hogy ezt valahogy a home screenre kitegyem?
-
arany1989
tag
GRemote
Tudtok nekem egy kicsit segíteni ennek a programnak a beüzemelésében?
Sajnos nincs Wifi-m és nem tudom leszedni Marketről a telóra való progit.
Ami kell a gépre az meg van (az más tény hogy hogyan).
Valaki le rippelné nekem a telefonjáról az apk-t és elküldené nekem mail-be?
Előre is köszönöm! Isten hálálja meg felebaráti jótékonykodásaitokat!Ja és az amit ezek a Kínaiak művelnek a telefongyártásban és a szoftver moddolásban az kegyetlenség.
Jó lenne ez a MIUI a 845-re -
Steve1207
veterán
válasz
csirifiszkio #4818 üzenetére
Először is az a kérdés, hogy gyári vodafone-os rom található a készüléken vagy valami custom rom.
Vodafoneos romnál ha minden igaz csak nagy háttérképet lehet berakni, hogy jól jelenítse meg, előny az 1024-es vagy nagyobb szélességű háttér. Viszont úgy emlékszem alapból hülyén kezeli és akárhogy rakod be rosszul fog kinézni bármekkora méretű a kép, nagyon belenagyít a közepébe.
Custom romoknál a háttér mérete a kijelző felbontásához viszonyítva 480x320 (szélesség x magasság) minimum. Ezt tudod fixálni pl LauncherPro-val, hogy ne mozogjon ha oldalt váltasz, általában a közepe marad ilyenkor mindig meg háttérnek.
Én a dupláját, 960x640-et használom háttereknek, fájl méret tekintetében se óráisi és jól néz ki a kijelzőn.Harmadik eset ami felvetődött bennem, hogy a gyári voda romra telepíted fel a LauncherPro-t, gondolom marketen megtalálható. Onnantól kezdve a második, custom romos rész lép életbe.
Remélem részletes voltam. -
csirifiszkio
csendes tag
Bocsi csak annyit szívtam már.
Nekem nem megy sehogyan sem. Amikor Painttel átméreteztem 240x320-ra készüléken jó is. Amikor háttérképnek jelölöm akkor rákérdez ugye hogy mentés forgatás mentés és egy kis narancssárga keretet lehet mozgatni amikor rányomok a menésre akkor szétesik az asztalon a kép. Ezért írtam nektek hátha nektek megy.
-
Lasy
veterán
válasz
csirifiszkio #4812 üzenetére
Milyen türelmetlenek az emberek ma!
több lehetőséged is van.
1
Függ attól hogy milyen Hume alkalmazást használsz.
Be tehetsz 240x320-as képet. Mely nem fog elmozdulni.
2.
Átlag 640*480as képnek jónak kell lennie.
De ha szebb képet szeretnél akkor a nagyobból Kovács érdemes. -
qltsar
veterán
válasz
csirifiszkio #4800 üzenetére
16GB elméletileg.
-
gacsoi
senior tag
Skacok!!!!
Valaki telepítette már voice caller id-t???
Ez az az app, ami kimondja a hívó nevét.
Működik is rendesen, csak ékes angolsággal beszél, és a nyelvek között nincs magyar, pedíg állítólag TTS van magyar.
Valaki meg tudná mondani, hogyan tudnám rábírni a magyar nyelvre???? -
csirifiszkio
csendes tag
válasz
csirifiszkio #4800 üzenetére
Nincs senkinek tapasztalata?
-
sztbruno
csendes tag
Hali!
Lightning Red romot használok és lejárt a Launcher Pro. Gondolom más is találkozott már hasonló problémával. A gondom az, hogy nem volt bekapcsolva a wifi, se 3G és most nem tudom sehogy sem frissíteni (nem érek el semmit, csak a notification bart, a böngészőt és a hívásokat(azért ez megnyugtat, hogy legalább a telefon működik. PC-re le tudom tölteni a friss LP-t, de a telefonra nem tudom feltelepíteni. Nem szeretnék újra rakni egy másik romot, de eddig még semmilyen megoldást nem tudtam kitalálni. Ha valaki találkozott már ilyen problémával kérem irja meg, ha sikerült neki megoldani.
Egyúttal itt köszönném meg a fórum aktívabb tagjainak a munkáját, mivel nagyon sok mindenben segítettek, sikerült egy tökéletesen működő telefont használnom a mai napig
Remélem ez is meg fog oldódni.
Üdv
Bruno -
tomao
tag
na megint nem vagyok egy fél napot és mennyi komment
nemsokára én is készen leszek pár dologgal és felteszem őket, de addig is itt egy kis videó milyen hülyeségeket tudnak megcsinálni a kínaiak
-
duo
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!