Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z0C!
őstag
azt hittem csak kamu...de aztán tényleg jót mér.
hihetetlen...
1 L energiaüditő után 95-98 a pulzusom, aki meg egészséges életet él, annak 72-77 között volt.. -
Lasy
veterán
Hamarosan letölthetőek a narancs témák a lasy.4shared.com oldalról...
FRAMEWORK mappából.
new orange fold by Lasy.zip
new orange fly by Lasy.zip
new orange flip by Lasy.zip
new orange bounce by Lasy.zip
névvel. -
Zoly75
aktív tag
Az esetleg már kiderült, vagy tudja valaki, hogy miért nem megy fel a myMemo (eredeti rom-ból) a tomao-féle 1.6-os romra?
Valami más alkalmazást is fel kell rakni előtte? -
Lasy
veterán
-
Jumboo
csendes tag
Sziasztok!
Vettünk a munkatársaimmal egy-egy 845-öt, amiket sikeresen rootoltam, feltettem az Amon-ra-t, aztán a Mr. Edition 1.7-et. (Az enyémen megfordult több is, minden probléma nélkül)
Ahogy kijött az újabb verzió a ROM-ból a többiek le akarták frissíttetni velem a telefonjukat (én közben beleszerettem a Droidba és vettem egy erősebbet, ezt pedig eladtam) de nem tudok belépni a 3 telefonból 2-vel Recovery módba. Hiába nyomom a billentyűkombinációt, semmi sem történik. Van esetleg valakinek ötlete? -
Lasy
veterán
Íme egy teljesen szolid narancssárga framework!
a kiválasztó képek narancsok, és az akku is teljes kivétel a 10%tól lefelé.
Illetve fekete fehér a többi ikon.
képeket csinálok hamarosan, és a többi animációval is feltöltésre kerül.
letöltése -
tomao
tag
válasz
pantomimes #5380 üzenetére
hát felteheted az 1.6-ot és akkor nem fog menni, vagy felrakom csak a jelenlegi kernel patchet, de attól gyorsabb lesz a procid, nem baj az?
-
Jarod1
veterán
Hali hogy tudom a usb-s sincronizációt átváltani Bt-ra?
-
Lasy
veterán
Folyamatban egy narancssárga framework.
Természetesen benne a 4 animációval, és akár a sima eredeti animációval is. -
pantomimes
aktív tag
TOMAO, olyan patch-t is lehet ami inaktívvá teszi a touchpadet???
Nekem 1.2 van és utálom a touchpad-t.
-
Tatyla
őstag
tomao synthezis romjánál másnak se megy a digital pad a manuális vagy én basztam el valamit?
-
qltsar
veterán
-
tomao
tag
válasz
tomiee85 #5367 üzenetére
most épp az eredeti magyar romból fogok csinálni egy új romot amiből kinyerhető többek között az eredeti launcher is, majd felrakom külön, ha meg nem előznek mások
valaki mondta hogy nem működik az optikai touchpad, egyszer már írtam, hogy le van tiltva
recoveryben persze működik
akinek eddig sem kellett annak jó, akinek hiányzik ma jönni fog a patch hozzá
szerk: a froyoról annyit, hogy úgy láttam a huawei kiadta ugyanazt a kernelt amit a puse minihez, vtehát ugyanott vagyunk ahol a part szakad
valakinek vernie kéne az asztalt a huaweinél és a googlenél felváltva
-
Z0C!
őstag
telefonos vírus igen kevés van...a nagy számlát nem feltétlen vírus okozhatja, hanem emberi "mulasztás" (hülyeség)...
kapsz SMSt, ami hivalkodó...válaszolsz rá...itt már ráutaló magatartás következtében elfogadtad a feltételeket.
kb olyan mint a FaceBookon a nyerj TVt vagy szifont...
soha senki nem fog nyerni..kb ennyi. -
tomiee85
senior tag
Egy olyan kérdésem lenne még hogy nekem nagyon bejön a sok oldalas (gyári elrendezés). Van olyan custom rom amiben ezt megőrizték?
Melyik az a progi ami programokból .apk telepítőket csinál? -
oidka
tag
válasz
tomiee85 #5362 üzenetére
amonrecovery-vel csinalod?
legeloszor en felulirtam a benne levo fajlokkal a rendszerben levoket, ugy is mukodik.
most olyan firmware-t hasznalok amiben alapbol benne van (tomao 1.5 solid).ezek a lehetosegek vannak
--
van valakinek 200 folott a be ido? (telefon nevjegy -> allapot -> legalul)
-
tomiee85
senior tag
Köszönöm a válaszokat mindenkinek.
Egy érdekes kérdés még. Format factoryval szoktam mkv-kat átkódolni a telónak fogyaszthatóvá. De néha nem jött át a hangsáv vagy dupla feliratot kaptam. Ezeken tudtok segíteni?
-
oidka
tag
huawein-n fent a kernel forraskodja
-
BigT
senior tag
Lasy: az oldaladról leszedtem az IGOt. de kilóg itt is, ott is.... hogyan lehet ezt orvosolni? akár privátban is jöhet válasz.... Köszi
-
Z0C!
őstag
válasz
hodostamas #5336 üzenetére
gyári headset-nél is ez van?
-
-
tomiee85
senior tag
SZiasztok!
Lenne pár kérdésem, akinek van ideje és megválaszolná megköszönném.
1. Milyen billentyűzárat használtok? Mert ugye alap bill. záron menü gomb is kiold ami a halálba kerget. Ha mintázatot raksz rá akkor meg állandóan vészhív. Lockbot freet próbáltam az meg bugos és fagyogat.
2. Nektek is előfordult hogy csakúgy magától kikapcsolt?
3. 2.2ről mi a legfrissebb fejlemény.
4. Van értelme antivírus szoftvernek?
5. Handcenthez létezik magyar verzió és ki lehet küszöbölni a bugját hogy ha kapsz egy a-mailt nem abba jeleníti meg automatikusan hanem a gyáriban?
6. Milyen billentyűzetet érdemes használni? (próbáltam touchpal, gyári SlideIt utóbbi tetszik kicsit bugos mert néha csak úgy ott marad a képernyőn és nem magyar)
7. láttam a füles problémát hardveresen de szoftveresen nincs rá vkinek vmi ötlete?
Köszi előre is -
qltsar
veterán
válasz
Kicsirics77 #5339 üzenetére
a hiba valószínűleg a framework-res.apk-ban van. próbáld meg nem moddolt-al csinálni, hátha jólesz
.
-
Zoly75
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #5338 üzenetére
Tényleg nem írják a JIT-et, meg OC-t, pedig nekem rémlett valahonnan. Akkor bocsi.
-
Kicsirics77
veterán
-
Zoly75
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #5334 üzenetére
és ez akkor 691 MHz-en ketyeg?
a beautiful widget nem fizetős? -
hodostamas
addikt
Füles szokol rádió minőség probléma megoldva
(igaz hardveresen)
A pirossal bejelölt részt kell leszigetelni(nálam most per pill tixó, de akár lehet jól tapadó alkoholos filc is), utána nem szokol rádió minőséggel indít.
(oka valszeg az, hogy a gyári füles felvevő gombját ha megnyomjuk, akkor rövidre zárja a piros, illetve a kábel felőli részt. A sima 3 érintkezős jack-nél ugye meg olyan mintha folyamatosan nyomnánk a gombot. ettől hülyülhet meg.) -
Kicsirics77
veterán
igaz de mikor wifizel és találsz valamit akkor meg jól jön ha csak barcode van hozzá
tölthető akinek kell -
Lasy
veterán
válasz
Kicsirics77 #5332 üzenetére
Nekem nem, mert a netem, nem a SIM-emen van, hanem egy másikon.
Így mindig cserélgetnem kellene. -
Lasy
veterán
válasz
Kicsirics77 #5330 üzenetére
hehehe ebből csak az ADW-t használom.
-
Kicsirics77
veterán
friss ropogós 1.9 mr rom hamarosan saját szájízre
egyedi hangok és adw launcher home kezelővel
belerakva a barcode scanner és a beautiful widget -
predoc
csendes tag
Szerintetek egy 4 Gb-os kártyát meddig particionál a teló?
@Lasy köszönöm, most a kártya újra particionálásával küzdök....
-
szucs2
tag
Lasy - jól értem hogy a - voda845nandroid.rar - rom mentésed recovery előtti állapot ?
Tehát ez jó a - garanciás,szűz verzióhoz ? -
Tatyla
őstag
nekem ebben az uj tomao romban nem jo az analog kurzor
-
pitius
tag
válasz
sesshou #5317 üzenetére
FormatFactory 2.45ös verzióval AVC(H.264) 320x240felbontás, MP4 file-t AAC hanggal. Prímán lejátsza még az alap videólejátszója is. (ebben a felállásban a hardveres gyorsítás is befigyel, nem csak a cpu számol)
Ha ragaszkodsz a divx/xvid-hez, akkor is érdemes alacsonyabb felbontásra kódolni.
-
sesshou
senior tag
Habár teszem hozzá még ma megtörténik a root-olás és felteszek egy custom romot az nem tudom segít e a dolgon.
Tudtok ajánlani romot? lehetőleg stabilt. -
sesshou
senior tag
Tudom hogy volt már kérdés de nem találtam meg sajan. a touchpad megőrülésére nagy napsütésben megoldásra került végül? és egy másik kérdés hogy miév érdemes konvertálni a videókat? mert ahogy láttam az avi-val eléggé szenved a teló.
-
qltsar
veterán
recoveryben ígyis-úgyis formázni fogod, ígyhát ott, kikapcs állapotban hangerő fel, és a hívásfelvétel lenyomása mellett bekapcsolod, ezután:
válaszd “Partition sd card” (touchpaddal navigálj):
-> “Partition sd card”
-> swap-size = 0 MB
-> Ext2-size = ide egy általad jónak látott összeget írj (ha 256nál kisebbet szeretnél, akkor felesleges a procedúra, mivel a telefonmemória is bőven elég, nekem fentvan az IGO-tól kezdve mindenféle program, és van több mint 80MB helyem, természetesen ez is elfogyhat...de nehéz beteríteni)
-> FAT32-size = Remainder (automatic setting)
-> Véglegesítsd a műveletet, majd várj míg megcsinálja a partícionálást.
-> Ezután: SD:ext2 to ext3
-> Véglegesítsd a műveletet, és várj.
-> Hangerő le, lépj ki a főmenübe
-> Majd 'Power off' -
qltsar
veterán
megnéztem, nálam sem jó, de nem is telepíti fel. valószínűleg van valami függősége egy másik alkalmazással, ami szintúgy nincs feltelepítve, de nem valószínűtlen a megoldhatósága, csak így nemtudok rá mit mondani, mert sohasem használtam
esetleg ittvan ez, alternatívaként: [link]predoc: biztos vagy benne hogy nem oda rakja? ha win alatt vagy tegyél fel egy ext2fds-t, vagy ha linux alatt vagy (ez a biztosabb) ott bemountolja automatikusan az ex3-mas partíciót.
-
tomao
tag
sajnos jelenleg csak ilyen félig meddig magyar megoldás létezik, de lehet rá fogom szánni egyszer az időt, hogy az eredeti magyar romból építsek egy custom romot és akkor az talán teljesen magyar lesz, még ez sem biztos ki kellene próbálni
a telepítés előtt formáztad az sd kártyát? és csináltál ext particiót? mert ha nem akkor nem fog az sd kártyára telepíteni semmit, ha csináltál akkor pedig automatikusan az sdre pakolja a telepített alkalmazásokat az app2sd
-
arany1989
tag
-
predoc
csendes tag
Sziasztok....nekem nem régen van ilyen telefonom, eddig csak olvasgattam, gyűjtöttem az információkat. Ma felraktam a telóra az LR845 v1.6 ROM-ot. Lenne kérdésem: eltűnt a magyar nyelv, csak angolul ír ki mindent....a régióknál nincs is magyar opció, hol lehet vissza kapcsolni magyar nyelvre?
Másik: nekem ugyanúgy a teló memóriájába telepíti az alkalmazásokat, mint vodás korában...azt hol lehet beállítani...mármint, hogy a kártyára tegye a programokat?
Köszönöm :-) -
tomao
tag
tudom hogy mivel kapcsolt ki
kernelben letiltotta kalt kaffe aki készítette ezeket a tuningolt változatokat, de azóta csinált olyat is amiben engedélyezve van, tehát lényegében csak ki kell cserélnem, de macerás és ma már nincs kedvem hozzá
egy kis utánajárás után valószínűleg én is bele tudnék nyúlni a kernelbe, egyelőre azonban nem vetemedtem ilyenre (amíg van aki megcsinálja helyettem
) azonban lehet, hogy ez lesz a megoldás a froyo problémára is
-
qltsar
veterán
-
tomao
tag
friss hír, 1.6 alatt nem működik az optikai touchpad vagy mi
holnapra javítva lesz az is
persze akit idegesített eddig annak jó hír
-
arany1989
tag
Valaki tudna nekem egy transparent-es (átlátszós) Zenelejátszós Widget-et?
Esetleg összedobhatnátok egy olyan verzsönt is amiben a fő motívumok a fekete és a fehér lenne és mondjuk lehetne Black&White a neve
Na meg szerintem sokan örülnének egy olyannak is ami hasonlít egy kicsit az Ubuntu-ra.
Képpel ilusztrálva
Itt van valami hasonló
Legalább is én örülnék egy hasonlónak
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest