- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
ricsi8800gt #17495 üzenetére
Függetleníteni vodafonenál, vagy sufnigsmben lehet. Ha független romot teszel rá, attól nem lesz független, csak nem lesznek benne szolgáltatói programok. De amennyire én tudom, ez a téma itt tiltott, szóval csak óvatosan.
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Kicsit off leszek. U8150re romot tud valaki? Magyar fórumokon nem sok cucc van fent...
-
icemad
nagyúr
Talán még egy lehetőség van. Ha jól értem, akkor a tableten gond nélkül fut a játék. Ha a tableten jó, akkor telepítsd fel ezt a programot a tabletre. Elindítod, utána kijelölöd ezt a játékot, és csinálsz róla egy backupot/mentést. Ez egy .apk fájl lesz, utána csak ezt kell átmásolni a telefonra, és utána telepíteni. Szerintem kb. 95%, hogy nem fog működni, de talán szerencsétek lesz. Egyébként nekem is van két kisfiam, tudom milyen nehéz nekik elmagyarázni ezeket a dolgokat... De türelmesnek kell lenni.
Mellesleg megnéztem a játék honlapját is, ott sem találtam semmi infót arról, hogy mik a minimum elvárások.
-
icemad
nagyúr
Azt esetleg nem lehet megoldani, hogy a telefonon telefonáljon, a tableten meg netezzen, játszon, filmet nézzen? Magyarul: nem értem miért kínlódtok a telóval, ha ott a tablet. Nekem is van tabletem, és azon tényleg jobban lehet játszani.
Azt meg már előttem is írták, hogy nem a play vagy market verziójától függ, hogy melyik játék fut, vagy melyik nem. Pl. lehet, hogy a hőn áhított játékhoz kell minimum 800x480 pixeles kijelző, ennek meg csak 320x240 van. De lehetnek más megkötések is. Például a multitouch vagy minimum processzor sebesség, típus, ram, gpu, stb. Pont úgy, mint pc-n. Egy vadonatúj pc játék nem biztos, hogy élvezhető egy 4-5 éves asztali pc-n. Telefonoknál meg még gyorsabb az elavulási idő.
Egy ötletem van még, hogy kapcsoljátok be a wifit a telón, utána menjetek el a play honlapjára számítógépen (https://play.google.com/store) és ott keressétek meg a játékot. A kompatibilis eszközök között vagy megjelenik a telefon, vagy nem. De ezen a honlapon rajta van minden, és innen közvetlenül lehet telepíteni a telefonra vagy tabletre.
-
icemad
nagyúr
Volt ez, utána Orange San Francisco (ZTE Blade), LG Optimus 3D (az ellenségemnek se kívánom...), LG Optimus 7, és most Sony Ericsson Xperia Ray. Tablet vonalon többet elhasználtam....Az biztos, hogy LG telefont soha többé nem veszek, a Ray árához képest jó (és gyönyörű), de az abszolút bajnok természetesen a Blade. Soha nem volt még olyan telóm, ami annyira jó, nagyon a szívemhez nőtt.
barca0519951: Nem pont Oroszországban... Kazahsztánban dolgoztam pár évig, főleg Tengizben és Atyrauban. Ott télen nem ritka a -35, -40 celsius fok.
-
icemad
nagyúr
Én már csak gps-nek használom. Kisfiamék megfürdették felmosóvízben, de túlélte. Sajna a telefonhangszórója meghalt, de minden más működik rajta hibátlanul. Szóval wifis, androidos gpsnek nagyon jó, ájjgó is szuperül megy rajta. (Főleg mostanában... elindítom az igo-t, mire elindul, lekaparom a jeget az összes ablakról...Szóval ready to go.
) Egyébként első androidos telóm volt nekem is, anno nem volt ez rossz. Sokat mókoltam vele.
-
icemad
nagyúr
Ezt olvastátok már?: [link]
Játékok a telóra. Sok, nagyon jó cucc kimaradt, de akkor mi lenne a második cikkben?
-
icemad
nagyúr
Hali Tomao. Rég hallottunk felőled. Ezt a frankó órát az időjárásjelzővel melyik programmal csalogattad elő?
Ma észrevettem a livehome-ban, hogy nem csak a betűtípust lehet benne egyszerűen cserélni, de a betűtípus méretét is!!! Nagyon nagyon tetszik ez a home progi.Tilos a warez a fórumon! Több ilyen linket nem szeretnénk látni.
[ Módosította: ollie ]
-
icemad
nagyúr
válasz
Steve1207 #8344 üzenetére
Engem nem zavar, igazából eddig nem is vettem észre. Ez valószínűleg beállítási gond lehet. Holnap mélyebben beleásom magam. Most töltöttem le hozzá win7 ikonokat, azokat beállítottam programokhoz. Meg a menüt is átállítottam 3x3-as elrendezésűre.Kicsit szellősebb, de átláthatóbb. A gyorskereséssel meg 2 kattintás, és megvan bármelyik program. Kár hogy a felső gyorsindító sávnak az ikonjait nem lehet megváltoztatni. (Vagy igen?
)
A widgeteket, meg ugyanúgy lehet átméretezni, mint launcherpro-nál. (Bár ez nem javítja az olvashatóságot.) -
icemad
nagyúr
Sziasztok. Aki szereti jobban testreszabni a teló kinézetét (pl.: Tomao), annak ajánlom a livehome nevű programot. Brutális mennyiségű beállítás és effekt van benne. Pl. 3d kocka vagy könyvlapozás effekt a képernyőváltásoknál. De pl. a menüben az összes feltelepített program nevét és ikonját (!!!) is meglehet változtatni. Ikonoknál lehet letölteni sémát a netről, de lehet saját képet is használni. Plussz a livehomeban van beépítve task manager, ikon letöltő és háttérképletöltő program is. Még csak 1 napja használom, de eddig nagyon meggyőző. Próbáljátok ki! Várom az ötleteket és (ha van) a képernyőképeket is. Egyébként én az applanet progival szedtem le, de szerintem marketen is fennt van.
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Aki a winampal kínlódik telón, az próbálja ki a Poweramp nevű progit. Sokkal jobb! Eq, könyvtárlejátszás, albumborító letöltés, többméretű widget és hasonló nyalánkságok. Még csak pár napja használom, de eddig szuper.
-
icemad
nagyúr
válasz
spedyboy #7923 üzenetére
Szerintem nézd meg mondjuk a T-mobilenál a ZTE Blade-t. Én azt vennék, ha nem lenne most ez.A router funkció programokkal megoldható. A hatósugara kb. 10 méter lehet szabadtérben. Szóval csodát ne várj tőle. (Természetesen most a router funkcióról beszélek, simán vevőként sokkal erősebb.) Ha nem jön be, mint telefon, akkor add el, és vegyél egy rendes wifiroutert.
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. A gyári vodafone home programnak mi a neve? Honnan lehet letölteni?
-
icemad
nagyúr
válasz
burasu4 #7815 üzenetére
Gratula! Majd leírhatnád, hogy melyik romot tetted fel, és mi a véleményed róla. Én még Leito féle romot használok 710-re húzva, de látom hogy jönnek az újdonságok.
Kicsit off: Tudtok valami honlapot, pdf fájlt, e-book-ot, amiből android programozást lehet tanulni? Magyarul lenne a legjobb, de az angollal is boldogulok. Az Android SDK-s honlapon már túlvagyok. Olyasmi érdekelne, amiben rengeteg mintapélda van, magyarázattal. Esetleg írhatnánk közösen a mobilarénás srácoknak, hogy legyen már egy android fejlesztői blog is, ha már badás is van...
-
icemad
nagyúr
válasz
cellpeti #7470 üzenetére
Grat a telóhoz! Jó kis gép.
Torrent van, asszem valami abt torrent a neve. Régen találtam, de telón én nem torrentezek...
Msn kliens van egy csomó, talán a Nimbuzz a legjobb.
Más: Honlappal mi a helyzet? Lesz? Nem lesz? Ez a fórumos megoldás nekem nagyon nem tetszik. (Ez szigorúan magánvélemény, persze ez is jobb, mint a semmi...)
-
icemad
nagyúr
Hali. Ingyenes tárhellyel nem is próbálkozol? A ucoz eléggé érdekes, szerintem az elég a cikkekhez, meg chathez. A fileokat meg dropboxba töltenénk, és linkelnénk a cikkekhez. Én csináltam már egy 845-ös oldalt ucozban, de azt csak magamnak, hogy a fontosabb cikkeket elérjem egy helyről.
-
icemad
nagyúr
válasz
szentkuti11 #4378 üzenetére
Pár válasz a kérdéseidre, szépen sorban:
-Ez relatív, attól függ, hogy mennyi programot használsz, de van rá megoldás. Custom ROMok általában jobbak ilyen téren, mint a gyári. Nekem nem lassú windows mobile után. (Sőt!)
-Eddig nem volt vele gondom.
-Kamera minősége nem nulla, de nekem átlag alatti. Talán Facebookra képeket feltenni elég... Egyébként is, egy 15000 forintos teszkódigital fényképező odaver az összes fényképezős telónak.
-Zárt oprendszeres telókat felejtsd el!!! Ez bármelyiknél jobb!!! Ez Android!!! Vannak hülyeségei, de azért mégiscsak jobb.
-Kijelzőérzékenység is relatív... Én rendeltem hozzá f@sza fóliát németből, azzal nagyon jó. Feleségem fólia nélkül használja, ő is csak néha panaszkodik a kijelzőre. Azért az iphone-tól messze elmarad. De ennyi pénzért...
-Nálam a telefonok 90% nem bírja egy hónapnál tovább. Ez megvan 5 hete.
-Ezt a kérdést passzolom. Majd a nagyok megmondják.
-
icemad
nagyúr
Dropbox letöltőlink a saját romomhoz:
[link] -
icemad
nagyúr
válasz
arany1989 #4267 üzenetére
Szia. Feltöltöttem a saját romomat, ami pár kritériumnak megfelel:
Alap: 1.6.2 mr.
-Vodás cuccok gyomlálva
-Live hátterek nincsenek kiszedve(Nekem hibák voltak vele eltávolításnál.)
-Okosított Launcherpro
-Galéria gyári, de angol
-Smskezelő úgyszintén
-Billentyűzetet azt raksz fel amit akarsz, ez tényleg nagyon könnyű
-Ezt nem tudom, mert csak pár óráig használtam a gyári romot. Milyen benne a naptárprogram? (Ez is angol amúgy.)
-Zenelejátszó gyári
-Ezt meg nem is értem... Ha custom romot raksz fel, előtte rootolni kell a telefont, utána meg lehet turkálni
-Framework gyári
-Plusz jópár kiegészítő program és widget. (Ezeket meg simán lehet törölni.)Letöltés: [link]
És pár képernyőkép: ugyanezt megtudjátok csinálni az alapprogramokkal:
A hibákat kérem jelezni!
-
icemad
nagyúr
Napok óta kínlódok itt a saját custom romommal, mire rájöttem, hogy miért nem telepít jópár alkalmazást. Egyszerűen az alkalmazás nevében nem lehet szóköz. Aki ezt tudta, az rengeteg idegtől kímélte meg magát, aki viszont nem, az figyeljen oda erre.
-
icemad
nagyúr
válasz
hodostamas #4245 üzenetére
Kösz, ilyet már régen keresek. Olyat nem tudsz, ami nem webről, hanem pl. a memkártyáról telepít?
-
icemad
nagyúr
Tomao: A romodban hogy lehetne megoldani azt, hogy a gombok fehér hátterűek legyenek? Vagy maradjon sötétszürke, de fehér felirattal. Könnyebben ellehetne olvasni. A betűtípust már lecseréltem, mert az is apró volt nekem. Egyébként jó kis rom, annyi bajom van még vele, hogy a google maps-t nem engedte frissíteni marketből.
-
icemad
nagyúr
Ha feltöltöd valahová, én szívesen tesztelném.
Azt nem tudja valaki, hogy ha recovery menüben csinálok egy backupot a telefonról, akkor azt hová menti? Vagy hogyan lehetne pc-re lementeni, majd később visszaállítani? Mert ez az egyik legjobb backup módszer, még a widgetek helyét, a háttérképet, a beállításokat, neveket, programokat mindent ment, sőt, a visszaállítás is gond nélkül megy. Csak, ha mondjuk megsérül a memóriakártya, akkor bukom a mentést is. Mindenfelé kerestem, de eddig nem találtam.
-
icemad
nagyúr
Hopsz... Az autosign ezzel a hibaüzenettel elszállt:
Auto-sign Created By Dave Da illest 1
Update.zip is now being signed and will be renamed to update_signed.zip
java.lang.NullPointerException
at com.android.signapk.SignApk.addDigestsToManifest(SignApk.java:179)
at com.android.signapk.SignApk.main(SignApk.java:325)
Signing Complete
A folytatáshoz nyomjon meg egy billentyűt . . .Mi lehet a gond? Eddig jó volt.
Szerk.: Hülye vagyok, a meta-inf mappából nem töröltem a fájlokat. Sorry...
-
icemad
nagyúr
Custom romban hol vannak az alap nyelvi fájlok?
-
icemad
nagyúr
válasz
Kicsirics77 #3956 üzenetére
Szerintem, ha simán a zip fájlba behúzol valami új dolgot, akkor újra kell szignózni az autosignnel.
Kicsit off:
Pár kép a készülő ROM-omból. Még tesztelés alatt áll, de már kb. 90%-a kész: -
icemad
nagyúr
válasz
tibi683 #3934 üzenetére
Vegyél vitamax kártyával, ahhoz 1000 forint a havi 50 mega és nincs túlforgalmazás. Csak a sebességet korlátozzák. Ha esetleg mégis galiba van (Mondjuk elfelejted megrendelni), akkor is csak max az egyenleged bukod. Ez a legtutibb. És hidd el, hogy telóra elég az 50 mega, ha nem torrentezel.
-
icemad
nagyúr
válasz
Mr. Nimbus #3741 üzenetére
Ha van rá lehetőséged szerezz hozzá Sennhaiser CX300-at. Azzal tényleg odab@sz a hangerő és a minőség. Most már eléggé olcsón lehet beszerezni.
-
icemad
nagyúr
icemad:
Miért akasz több fájlt telepíteni egyszerre? egymás után nem jó?Természetesen azért, mert lusta dög vagyok. Winmo-n pl. úgy működött a dolog, hogy felmásoltad a telepíteni kívánt fájlokat a memóriakártya egy bizonyos mappájába. Elindítottál egy programot, az beolvasta ezeket a fájlokat, utána ami kellett azt kipipáltad. Ezután egymás után, de automatikusan telepítette a programokat. Nem kellett mindig okézni. Romcsere után nagyon hasznos volt, elindítottam, elszívtam egy cigit, utána kész is volt. Szóval Androidra van ilyen?
Szerk.:
hodostamas: Erre azért kérdezz rá... Egyébként meg nem jó a kártya szóval... -
icemad
nagyúr
válasz
hodostamas #3583 üzenetére
Beviszed szolgáltatóhoz, adnak másikat "ingyé..."
-
icemad
nagyúr
válasz
hodostamas #3412 üzenetére
Nekem az 1.1 van fent, de semmi gondom nincs vele eddig. Bár nem tűnik gyorsabbnak, mint pl. egy 1.6.2 mr.rom.
-
icemad
nagyúr
Ajánlott játékok közül visszavonom a Mystique 2-t. Mire eljutottam egy érdekes helyre, összeomlott a rendszer, akksi ki-be segített. Kár érte...
-
icemad
nagyúr
válasz
AMD Power #3400 üzenetére
Tudom, hogy jó, én már évek óta használom különböző mobilokon. De custom rom-ba építve nekem még soha nem indult el. Kíváncsi lennék a megoldásra.
Más: Nem tud valaki olyan programot, amivel egyszerre több programot lehet telepíteni sd kártyáról? Winmonál és symbiannál van ilyen.
-
icemad
nagyúr
válasz
bull84ghia #3386 üzenetére
Hali. Letöltőlink? Operamini működik is? Kipróbálnám...
Ja, és összedobtam egy kis honlapot, még pre-béta fázisban van, de várnám az ötleteket, hogy mi legyen rajta. Fórum szerintem felesleges, mert annak itt van ez. Esetleg pár cikket összelopkodok máshonnan, hogy egyhelyen lenne minden. (Tudom, bunkó dolog.) Szóval, ha valakit érdekel és vannak ötletei (esetleg töltene fel programokat, saját témákat, vagy adminnak jelentkezne), az küldjön egy pm.-et. Nekem egyedül túl nagy falat, de hátha lesz aki segít.
-
icemad
nagyúr
Még pár játék:
Lövegtornyos: Grave defense, Crystallight, Guns 'n' Glory (Ez nagyon jó!)
Autóverseny: Asphalt, Raging Thunder
Verekedős: Super K.O. Boxing
Telefondöntögetős: Labyrinth. Abduction, Pong
Horrorkalandjáték: Mystique 1 és 2 (Ez eléggé brutális)
Meg van egy csomó billiárd, Sudoku és ezerféle játék a marketen. A kirakók is egész jók.
-
icemad
nagyúr
válasz
Kicsirics77 #3355 üzenetére
Nem is a gyomlálással van a baj, az tényleg hasznos. Nekem a telepítésekkel van bajom. Most azt csináltam, hogy egy herélt 1.6.2-es romot raktam fel, utána meg a memóriakártyáról pár kattintással felraktam az összes programot ami nekem kell. Eddig úgy néz ki, hogy műkszik.
Tomao: Na most már tényleg írj egy leírást, mert ez az utolsó munkád nagyon tetszik.
-
icemad
nagyúr
válasz
Black&White #3328 üzenetére
Brilliáns ötlet, ha lesz egy kis időm megpróbálom.
(#3323) Z0C!: Félreértetted, én arra gondoltam, hogy a custom romba beépítve nem működnek ezek a progik, csak ha külön telepíted fel őket. Szóval így az egész custom rom kreálás értelmét veszti, mivel a külön telepítésnek vannak nagyon egyszerű verziói is. Ráadásul a custom romban nem is nagyon lehet cserélni semmit. Pl.: email helyett alapból a k-9 mailt használni.
-
icemad
nagyúr
Olyan programot tud valaki, amivel a telefon aktuális állapotát lelehet menteni? Szóval mindent, ami most a telefonon van. (Programok, beállítások, névjegyzék, csengőhangok, de még a widgetek helyét is, szóval mindent.)
-
icemad
nagyúr
Természetesen ez volt az első, amit megcsináltam, de pl. az otthoni számomhoz betette egy 2 éve nem látott munkatársam nevét. Szóval a névjegyzékben ott volt, hogy "otthoni", de ha hívtam, vagy engem hívtak, akkor már egy teljesen más név volt ott. A szerkesztésnél meg meg sem jelent ez a név. Most már jó, de azt hittem felrobbanok a méregtől anno... És bocsánat a kissé vulgáris előző hozzászólásomért.
-
icemad
nagyúr
válasz
visityu #3237 üzenetére
Nekem van és volt is gmail-es fiókom, de úgy szoptam vele mint a torkosborz... Ugye, ez az első androidos telóm, gondoltam megadom neki azt a mailcímet. Erre ez a tirpák, köcsög, húgyagyú android még a picasa webtáramból is behúzta az összes nevet...
Volt benne vagy 1200 név, amiből talán 50-hez volt telefonszám is. A helyes megfejtés: Csinálsz külön egy címet csak ehez a telóhoz, és outlookkal szinkronizálod ami neked kell. Én szoptam vele vagy 2 napot, persze végül szoftver újrarakás volt, mert az elsőnek megadott gmail címet még törölni sem engedi. Na akkor repült is a teló, nem gondoltam volna, hogy ekkora szívás lesz vele. Azóta már megbarátkoztam az ilyen hülyeségeivel, de azóta sem értem, hogy az ilyeneket miért nem írják le soha sehová, csak azt, hogy mekkora király rendszer ez az android. Pedig 3 hete nem találok hozzá egy normális emailkliens programot...Bezzeg Hupikék Törpikékes kirakó van ingyé...
-
icemad
nagyúr
Szerintem meg nem ugyanaz a leírás:
3212-es hozzászólás: "-Recoveryben indítsd a telefont, de most hangerő le és zöld híváskezdő gomb nyomva tartása és bekapcsolás mellett.
-Válaszd a “Partition sd card” lehetőséget (moz2634-es hozzászólás: -Recoveryben indítsd a telefont, de most hangerő fel és zöld híváskezdő gomb nyomva tartása és bekapcsolás mellett.
Természetesen a hangerő FEL (!!!) + hívásindítás + bekapcs. gomb a helyes.
Azért linkeltem be az eredeti angol leírást is. -
icemad
nagyúr
Lecseréltem a saját 1.3.2re épülő romomat egy 1.6.2-re. Sokkal több progi van a marketen így, de néhány helyen nagyon nem magyar...A market miatt viszont jobb.
Más.: Custom romba betettem a touchpal.apk-t és hozzá a magyar nyelvi fájlt, de nem jelenik meg a választható billentyűzeteknél. Valahol olvastam, hogy másként kell telepíteni. Ehhez kellene segítség.
-
icemad
nagyúr
Hali. Egy ideje figyelem azokat a képeket, amiket ide feltöltesz. Nagyon szép munkáid vannak, de áruld már el, hogy mivel csinálod ezeket.Van valami adw témaszerkesztőd vagy csak különböző témákat variálsz? Párszor már megpróbáltam én is valami látványosat alkotni, de nem lett az igazi.
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Feltettem a mini info nevű progit a telefonra, mert tetszett a widgetje. Programindítás után nem kicsit lepődtem meg, ugyanis azt írta ki, hogy elérhető ram 179mb, ebből szabad: 72mb. Na ez a 179mb hogy jött ki neki? Ez programhiba, vagy nem 128mb lenne a beépített memória? Vagy a custom rom miatt ilyen? Akinek gyári vodás rom van a telóján az megnézhetné, hogy neki mennyit ír ki.Nekem 1.3.2 alapú saját custom rom van fent.
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Azt nem tudjátok véletlenül, hogy a market mi alapján dönti el, hogy egy programot letölthetek e vagy sem? Mert pár napja letöltöttem a Storm8-tól jópár netes játékot. Azóta felraktam a saját custom romomat, ezeket meg nem tudom letölteni a marketból. Esetleg aki játékra is használja a telóját és ezek megvannak neki, az az .apk fájlt eltudná küldeni? Köszönöm a segítséget.
-
icemad
nagyúr
A goto nagyon jó program. Nem csak az elmulasztott eseményeket jelzi, de közvetlenül lehet álítani a néma/rezgés/hangos profilokat is. Nekem ez volt fontos.
Más: Normális email programot tudtok ajánlani?
Lasy: Jó a win8 asztalod! Nekem kicsit már komor, inverzben viszont nem rossz...(Fehér alapon fekete betűk. Próbáld ki.)
-
icemad
nagyúr
válasz
Kicsirics77 #2379 üzenetére
Igen, benne van, de nem jó, erről a linkről nem lehet leszedni. Nézd meg te is:
[link] -
icemad
nagyúr
Sziasztok. Most láttam kelzsoca leírását a custom rom készítésről. Neki is kezdtem, de a 2. link már nem jó. (10-es letöltési limitet elérték.) Akinek megvan az feltenné valahová? Köszi.
-
icemad
nagyúr
Kelzsoca: Én is várom a "romjaidat".
Nekem is jobb lenne egy olyan rom, amiben csak az alapdolgok vannak, a többit majd felteszem én. Esetleg egy leírást is csinálhatnál, hogy hogy kell custom romot alkotni. És sok sikert.+1 kérdés: vodás apn beállításokat honnan tudom megszerezni, mert a 1.6.2-ben nem működik alapból.
-
icemad
nagyúr
Szia. Neked a smart shortcuts nevű cucc kell. Marketből letöltöd, utána elindítod. Kiválasztod a kontaktokat. Ott tudod rendezni bármilyen mappába. (Egy embert több helyre is tehetsz.) Utána bezárod a progit, visszamész az "asztal"-ra. Ott widget hozzáadása, kiválasztod a smart shortcuts-ot, azon belül a csoportot, amit kiakarsz tenni az asztalra. Ennyi. Ja, és ezt a programot lehet használni a könyvjelzőkhöz és a programokhoz is. Nagyon nagyon hasznos!!! Ajánlom mindenkinek.
-
icemad
nagyúr
Ha én akarok egy custom romot csinálni, akkor hogyan kezdjek neki? Hol találok leírást?
-
icemad
nagyúr
Szia.
Néhány válasz:
-Névjegyzéknél mindegy a felbontás, mert te választod ki egy adott képről az illető arcát, utána a kütyü automatikusan átméretezi a kiválasztott részt. (Legalábbis szerintem.)
Háttérképnél szerintem felesleges 1024x768-nál nagyobb képet betenni.-Tollból csak a pdakhoz való jó, golyóstollal ne használd!
Viccet félretéve, bármilyen pda toll jó hozzá, itt a személyes igényeket kell figyelembe venni. Pl. én vettem cserélhető fejű tollat. Kicsit nagyobb,mint a hagyományos tollak, de egy fordítással tudom változtatni a hegyét. Van benne piros/fekete golyóstoll, 0.5-ös rotring, és pda hegy is. Nekem jó, mert kényelmes, de nagy. Vannak akik a 400 forintos "fogpiszkáló" tollat használják. Ez kicsi, könnyebb magaddal vinni, de kényelmetlen, ha sokáig kell használni. Itt tényleg csak az számít, hogy neked milyen kell. Egyébként javaslom a puhább hegyű tollakat, a keményebb könnyen felsérti a fóliát. Van egy haverom, ő például műanyag darts-heggyel használja a telefonját.
-Astro fájlkezelőt most szedtem le, nekem harmadszorra jött le... De működik.
Remélem tudtam segíteni. Szia.
Szerk.:
bull84ghia: A gyári miért nem jó?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A T-Mobile Pulse után a Vodafone is saját márkás Android gépet dobott piacra.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest