Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Autós kamerák
- Akciókamerák
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
Terraxx000 #2099 üzenetére
ja az ilyen, gondolom ezzel is egy kicsit ki akarjak kuszobolni azt ha lerakod valahova akkor ne fogja be teljesen a szajat az amire raktad. bar szerintem hulyeseg a telo hatuljara rakni a hangszorot de ha mar ott van, engem nem zavar a kidomborodas
-
Terraxx000
csendes tag
Sziasztok! Nekem is megjött a telefon!
Lenne egy kérdésem, a telefon hátulján a hangszóró nyílásnál a középső műanyag nektek is kidomborodik?
Eléggé idegesítő ha alapból ilyen! -
rolcsibácsi
őstag
na jo sikerult de ezzel is vagy 5 percet szoptam mire lett belole valami.. azert fura a dolog mert S2ben is volt valami hasonlo csak sport vagy minek volt nevezve de azzal egyszerubb volt ilyet csinalni, s3bol kihagytak most meg van egy eleg nehezen hasznalhato.
@Robertoqu, ja arra gondolok, tog gaz hogy semmi progi nincs androidra amivel lehet olyat csinalni, pedig par videoban az is benne volt mar..
http://www.youtube.com/watch?v=cuZjB43T3Zw ehhez is root kell meg mindenfele mokolas..
-
Robertoq
őstag
válasz
rolcsibácsi #2088 üzenetére
A Photo Sphere gondolsz? Azt én sem találom
Elméletileg a Samsung Orb lesz a megfelelője, ami majd érkezik valamikor...
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #2087 üzenetére
[link] Itt olvastam, de lehet nem is azt jelenti, hogy zárt... viszont az első 10 oldalon beszarattak... de most nincs időm tovább olvasni.
-
buci30
addikt
Nekem ment de elég trutyi lett.
De működik.
Mondtam havernak induljon el és lóbálja a kezét rendes ,hogy legyen mozgás és kicsit gyorsabban menjen.
Én olyan messze álltam ,hogy "A" pontból "B" pontba amikor megy akkor benne legyen teljesen a képbe az egész rész.
A telefont nem kell mozgatni véletlen se ezért kell olyan távol állni. Kb 3m volt.
Csinált nem is tudom mennyi képet (lehet 3 pasz) de a végén összevágta egybe ott olyan mintha 3 képet vágott volna egybe. De a középső elég homályos lett. De gondolom gyakorolni kell akit érdekel. -
rolcsibácsi
őstag
xda-n vagy valahol meg nincs egy csokorban osszeszedve hogy milyen szoftok vannak ra? mar nem fozottekre gondolok hanem amik a kieshez vannak abbol tennem fel a legutobbit odinnal? vagy meg nincs is ra semmi uj amiota kijott?
ja es a developer modot el is lehet tuntetni valahogy?
-
Vagany
őstag
válasz
Nebaaaa. ezt eddig miért nem mondta senki
-
spawn21
veterán
válasz
nem arról volt szó anno, hogy nem lesz zárva?
-
Def26
félisten
válasz
És ez mit jelent?
-
rolcsibácsi
őstag
igaz zarulhatna magnesesen, meg egy kicsit vastagabb a hatlap mint a gyari de nem rossz
@FoRedGlory: es ez most mit jelent? elobb utobb ugyis kinyitjak ezt is nem?
en a fenykepezobol azt a korbefotozast hianyolom, megvan azert valahol vagy meg mindig nincs semmi alternativaja az ios-es photosynthnek?? nexus 4en mintha gyarilag is benne lenne, akkor ebben hol van? mikor kivalasztom a panoramat, ugyan kiirja hogy lehet fel es le is fotozni de megis ott egy csik amin vegig kell menni.. szoval fel es le nem lehet?!
-
ForRedGlory
félisten
OMFG.... zárt bootloader van az I9505 telefonokon...
Az I9500 (elméletileg) NEM zártA véleményem megtartom...
Write Protection: Enabled
-
BroCreSt
aktív tag
Nem értem..
Rendelhető az S4, (Kosár) de nincs raktáron nekik.Csüt. lett rendelve 2 is, (én+ismi) pénteken mindkettőnket hívtak, és mondták majd jön e-mail, ha szállítás alatt lesz, mert jelenleg nincs.
Akkor más hogy kaphatta meg, pláne pénteken.. -
Def26
félisten
Nektek működik a drama shot?
-
rolcsibácsi
őstag
Erre a tobb ablakos modra csak az a par poszttal feljebb linkelt video utan jottem ra
Eleg komolySehol mashol nem lattam pedig ezer videot megneztem mar a telorol
-
kakuk100
őstag
Sziasztok! Van már valamilyen kernel hozzá?
-
mate198712
tag
Na emberek az én S4esem is megérkezett, ahogy szokott hibásan fááákkk :@ !
Tavaly S3-as is hibás volt.A króm v. alu. keret felső részén van egy illesztés, és ott kiáll az diszkeret. De még ezt el is viselném, de azt hogy fehér legyen az a rész ami kilóg :S :S :S tiszta viccc !!!!
Am laggolás megvan nekem is, plusz 2-3 antutu után süt rendesen
.
De am tetszik nagyon!!!
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
ForRedGlory #2079 üzenetére
bocsi
-
ForRedGlory
félisten
válasz
rolcsibácsi #2078 üzenetére
Ez mi ez? Szürke levegő?
-
rolcsibácsi
őstag
vegre ez is megjott
-
migabi24
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #2074 üzenetére
Nem olyan nagy probléma ez szerintem, én pl. a gyerekeket fényképezem vele arra tökéletes
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
rolcsibácsi #2070 üzenetére
-
Mangerd
aktív tag
Most csörgött a futár, 20 perc múlva érkezik. Majd megnézem, hogy laggol-e, ha meg tudom..
Szerencsére bementem a T-hez, hogy microSIM-et szeretnék. Megkérdezték, hogy a nevemen van-e az előfizu, mondom persze a név stimmel, de a személy nem... Nekem adhatnak microSIM-et. Új előfizetést és 200ezrest telefont vehetek 2 kattintással, de a SIM kártyámat nem cseréltethetem ki felhatalmazással se. VICC!
Kíváncsi vagyok SIM nélkül tudok-e vmit csinálni vele...
Ja és korábbi kérdésre, azért szolgáltatónál veszem, mert kp-ban nincs ennyim, itt meg kamatmentes részlet. (a forint meg ugye csak hígul, Present Value ill. Future Value kifejezések pénzügyből
)
-
rolcsibácsi
őstag
a kamera latoszoge eleg kicsi,szerintem meg az i5 is tobbet latott, de egy note 2 mellett meg mar vicces is ez a csolatas
-
Zolesz007
őstag
Sziasztok!
Ezt az infra távirányító dolgot kipróbálta már valaki?
-
buci30
addikt
válasz
ForRedGlory #2066 üzenetére
S azt is tudod ,hogy mi mire jó?
-
ForRedGlory
félisten
válasz
rolcsibácsi #2060 üzenetére
Fejlesztői lehetőségekben, de ezt márt írtuk nem egyszer
Ez alapból rejtett, elő kell hozni a build számra való kattintgatással (kb 8-9 kell)
-
buci30
addikt
-
rolcsibácsi
őstag
amugy nekem nemcsak a touchwizzel vannak lagjaim
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
ForRedGlory #2056 üzenetére
szoval hol kell?
meg azt sem talalom hogy kikapcsolhassam az opciok mutatasat hogy mivel hasznalhatom a headsetet amikor bedugom azt
nekem egy haverom mivel tudta hogy ilyet fogok venni nezgetett rola videokat o is es tobbnyire olyanok voltak rola a reviewek ahol meg megakadt a szoft itt ott es kerdezte is hogy ezek meg csak teszt keszulekek vagy mi? pedig neki iphone3g je van ami mar nem egy mai darab.. a lag az lag, mindenki latja (akinek van) akinek van de nem latja az hazudik
-
migabi24
nagyúr
válasz
ForRedGlory #2056 üzenetére
Én is használtam ezt a funkciót eddig, S3-nál jótékony hatása volt a smoothságra, de itt nem ok
-
joey04
titán
Ehhez a laghoz: El kéne dönteni, hogy kinek mi számít lagnak. Itt egy videó. Na ezen szerintem igen sokszor akadozik a készülék. De persze láttam olyat is, ahol nem. Kiindulási pontnak jó ez is.
-
Robertoq
őstag
Na végre megjött
-
migabi24
nagyúr
válasz
ForRedGlory #2051 üzenetére
De aki nem ért hozzá az meg azt hiszi, hogy ezt kikapcsolja és megszünnek a laggok
-
rolcsibácsi
őstag
nekem azt irja a kies hogy az en telom szoft verzioja nem tamogatott a frissitesre. ez mitol lehet?
ti hova teszitek a zeneket hogy lassa oket a lejatszo? s3on olyan popecul ment ez a dolog nem ertem miert basszak el... persze gondolom en benazok valamit de miert kell bonyolitaniuk?
-
Vagany
őstag
Majdnem két giga egy ROM
. Nekem ez meglepő, SGS-en max kb 300 mega
.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
ForRedGlory #2026 üzenetére
londonban eldegelek.
amugy a laggok azok nano laggok, esetenkent mikrok.
de azert erdekelne hol kell kapcsolgatni ezt a 2d 3d dolgot -
migabi24
nagyúr
válasz
ForRedGlory #2040 üzenetére
Te miről beszélsz? Azt terjeszted, hogy ha ezt kikapcsolja az ember akkor nem fog laggolni a teló, holott ez a funkció gyárilag ki van kapcsolva, de még a menü is rejtve van ahol be lehetne kapcsolni
-
ForRedGlory
félisten
-
atike
nagyúr
S4 vs One
teszt
(1. rész) -
Muffi
aktív tag
válasz
ForRedGlory #2040 üzenetére
Amúgy hol kell ki-bekapcsolni ezt a 2D-t? Meg számít vmit ha bevan kapcsolva azon kívül h lagol?
-
bmarko
tag
Ha van köztetek vállalkozó kedvű S4 tulaj kis linux mániával, akkor van egy lehetséges megoldási ötletem. Mivel nincs S4-em tesztelni nem tudom... Hozzávalók linux + arm toolchain + samsung gt-i9505 kernel forrás + mentett initramfs valamelyik hivatalos kernelből (bár ezzel már egy CWM-et is lehetne dobni a kernelhez, esetleg rootolt kernelt, nem olyan nagy mágia). Amit én próbaképpen módosítanék a kernel configban, a cpu governor-t átraknám az alapbeállításból performance-ra. Biztosan akkuidő vesztéssel járna, de egy próbát megér...
-
Bone123
HÁZIGAZDA
-
Def26
félisten
válasz
rolcsibácsi #2003 üzenetére
Nálam semmi baja a rendszernek. Nem akad, laggol, stb. Kicsit gyorsabban merül mint az s3, de gondolom ez szoftveres gond lesz.
-
migabi24
nagyúr
válasz
ForRedGlory #2026 üzenetére
Akkor láthattad, hogy a gpu kényszerítés nincs bekapcsolva, szóval ne terjeszd ezt a butaságot, laggol a telo nincs ezen mit szépíteni, elkapkodott rommal adták ki
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Galaxy S4 vs. iPhpne 5 vs. S3 törésteszt. A háttal érkezést mindhárom bírja, oldalra érkezve az i5 és az S4 képernyője ép marad, as S3-é nem, arccal lefele az iPhone és az új Galaxy is megadja magát.
-
lafaty80
addikt
válasz
rolcsibácsi #2021 üzenetére
Párnaeffekt? Ezt nem értem, lehet hogy csak én nem persze
Nem olvastam és tapasztaltam ilyet, de van valami kép erről?
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
Jó kis képek ezek, főleg a házról és a kézről. Fura ez az imageshack, sehogy sem tudtam rávenni a teljes kép mutatására, de sikerült külső progival letölteni.
-
spawn21
veterán
szerintem sem laggol a droid már.
Pláne az enyém (XZ) remélem veszi a lapot akinek szántam
Rolcsibácsi bárcsak az Sony is ilyen jó képeket lőne. De abban valami botrányosan szar
hiányzik az s3-am
-
spawn21
veterán
válasz
nem is rosszak ezek a képek.
Kamerában biztosan nem kell szégyenkeznie a Samunak.
-
ThorsHUN
őstag
válasz
Nekem nem jon be semmi
-
rolcsibácsi
őstag
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Részben Android, részben TouchWiz a megakadások oka, S2, S3 esetében is eliminálta a Samsung a nagyját, de bennmaradt egykét röcc, amiért a Gugli körmére kellene nézni. A lockscreen widgetek ésatöbbi miatt a 4.2-es Android nagyobb erőforrásigényű a 4.1-nél, nem is rohan a HTC, Sony a frissítéssel, a Samsung viszont már annak optimalizálásán dolgozik, azaz lépéselőnyben van. Általában az első pár hét meghozza az előrelépések zömét, utána a frissítések beállnak egy lassabb szintre. Most pedig van annyi funkció, hogy akadjon a Samunak dolga, úgyhogy dolgozzanak a szorgos koreai kezek.
-
muveszur
addikt
válasz
ForRedGlory #1992 üzenetére
Elvileg ha az EU-ban veszed nem itthon a telefont, és Samsung garanciával, akkor itthon érvényesíteni tudod azt, de Prémium szervizre nem vagy jogosult, be kell vinned a Telemaxhoz.
-
istnag
addikt
válasz
ForRedGlory #2015 üzenetére
Igazad van, én tényleg elsiklottam felette,de akkkor ez egy jó hír végülis.
Köszönöm. -
toeki
senior tag
válasz
ForRedGlory #2015 üzenetére
elvileg alapból nem elérhető a fejlesztői lehetőségek vagy rosszul emlékszem?
-
joey04
titán
válasz
Érdekesek ezek a nagyon eltérő tapasztalatok, Én pont az s3-nál tapasztaltam akadozást, még szépen letisztított magánkészüléken is, egy kiállított nem végleges S4-nél meg közel sem találkoztam annyi laggal.
2012: 2 év gyári HU garival? Vagy az aprós németből érkező? Nem mindegy...
-
istnag
addikt
válasz
Bone123 #2010 üzenetére
Mindegy remélem javítják majd,mert ez nem tesz jót az android megítélésének sem. Pedig én bátran állítom,hogy a 4.0.4-től kezdve az Android felvszi a versenyt az iOS -al,stabilitásilag és gyorsaságilag is. Párom jelezte,hogy Ő igényt tartana egy ilyen telefonra
,várhatóan mire oda kerül a sor, jön rá update és minden rendben lesz.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
A friss tulajok lőhetnének és feltolhatnának egy-két nappali fotót, mondjuk égről, gyors mozgásról erős fény alatt, páran írták, hogy autó módban az expozícióidő relatíve hozzú. Megnéznék ilyen fotókat autó és sport módban összehasonlítás végett.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Na, arra várhatsz.
Ilyesmit nem szoktak kommentelni, de amúgy sem látnak ki a munkából. Tipikus gyermekbetegségek, lag, 1-2 képernyő furcsaság, az első vásárlóknak jut a tesztelési feladat, aztán amit kell HW-ben SW-ben javítanak. Kíváncsi vok az első magyar Octás véleményre.
-
GLOCK34
aktív tag
Nálam wifi és térerő( Debrecen,T-mobil) probléma van,de nagyon. Volt már vonalszakadás is de csak a Samun,a másik telefonon full vagy max 1 egység hiányzik.
Tapasztaltatok ilyet? Lehet,hogy hibás? -
bakos1
tag
A kamerát fehér falnál tesztelte már vki? Van rózsaszín folt, vagy megoldották? Üdv.
-
RECSKA
veterán
válasz
Mivel maga a hardver a leggyorsabb jelenleg kaphato soc, biztos nem annak a baja. Nekem ennek az elodje van, es semmi ilyen bajom nincs.
A kapkodas miatt gondolom nem elegge tesztelt szoftverrel jott a draga. A samsungot ismerve, gyorsan javitjak.
-
istnag
addikt
válasz
Most már egyre többen írják ez a laggolásos dolgot. A Samu nem nyilatkozott még erről valamit?
-
rolcsibácsi
őstag
nektek is akadozik a rendszer? ugyan s3am csak 3-4 honapig volt de ugy emlexem hogy az nem volt ilyen laggos, pedig ezen is kikapcsoltam az osszes csicsa featuret. probaltam mas launchereket is de azok sem jobbak. nova, apex stb.. pedig elvileg nagy lepes a proci meg benchmarkokban is dupla olyan jo, ennyire gaz lenne a 4.2.2?
igaz i5ot csereltem most le erre de akkor is ugy emlexem hogy s3 azert nem volt ilyen.
kameranak a zarideje is eleg rossz sztem. eleg egyszeru homalyos kepeket loni vele.
de meg csak ket napja van meg nem panaszkodom, csak a regi rendszerrel nem voltak ilyen torrent meg fajlos bajaim semazz ertesitesek rezgesi idejet nem lehet valahogy allitani meg most sem? idegesitoen hosszan rezzen email vagy smsnel
-
Criton
veterán
Erről tud valaki valamit? Új firmware S4 I9505-hez, igaz még csak Németország kapta meg.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Háztartási gépek
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest