Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen processzort vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mondomén
őstag
válasz
rolcsibácsi #2499 üzenetére
Próbálj ki normális lejátszót, ami rendesen összeszedi az sd-n lévő számokat. Így nem is kell megnyitogatni majd fájlkezelőből... poweramp például
-
rolcsibácsi
őstag
Nem ertem hogy amik regen mykodtek s3on most miert nem. Beraktam par zenet az sd kartyan letrehozott music mappaba es van amit felismer a play music van amit nem... nincs semmi keteso gomb sehol?.. meg ha a fajlkezelobol nyitom meg a zenet akkor csak megnyitja a fajlt de kilepesnel meg is all, nincs semmi mod arra hogy berakjam a zenelejatszokba??
-
Robertoq
őstag
#2466 zseko
Sikerült, kösziViszont úgy néz ki valami nem kerek a telóm mikrofonjával
Ilyen a hangja egy általam felvett videónak
Van hogy hirtelen elhalkul (4mp-nél) vagy pattog(17mp-nél). Viszont a probléma nem mindig áll fent, mert pl telefonáláskor tökéletes és volt már olyan is, hogy pl hangos képnél tökéletes volt. Hangrögzítésnél hasonló.
Ti tapasztaltok ilyet? Hétfőn jött a telefon, cserélhetik ilyen miatt 3 napon belül? Vagy az hogy működik? -
rolcsibácsi
őstag
Amugy az a saveltunes vagy mi ami can a menuben a feher betukkel fekete hatternel az nem csak a menuben van. Bingeszoben is es smsirasnal is. Sztem ilyen a kijelzo..
-
Gold_fish
tag
A gyári böngésző átveszi az asztali gépen/mobilon Chrome böngészőben elmentett könyvjelzőket? Az S3 gyári böngészője simám és automatikusan átveszi, az S4 nálam nem.
-
LuXAA
csendes tag
válasz
mate198712 #2487 üzenetére
Én most ilyen memóriakártyát rendeltem, 3-4e HUF-al olcsóbb, mint bármelyik boltban:
Kiváncsi leszek a sebességére... :-)
-
BFeco
aktív tag
Nekem egy Telenoros Galaxy S4 van (hétfőn érkezett). Független! Simán megy a céges T-Mobile kártyámmal. Nézd meg Te is!
[szerencsém volt] -
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
Burt1793 #2483 üzenetére
Érdemes picit drágább Ultra kategóriás cuccot venni, mint pl. egy ilyen.
-
mate198712
tag
16 gb micros sd kártya ennyiért szerintetek jó vétel ?
-
buci30
addikt
Valaki tud valami jó hívás rögzítőt?
S3-ra próbáltam a Call Recorder
és a
Total Recall-tAz első az jó volt a Total R. az meg jó volt de néha nem halottak rendesen így valamibe belenyúlt és törölnöm kellet ezért.
S4-en most egyik se okés.
A Call Recorder-t bármire állítom mindig csak a saját hangom veszi felValakinek ami jó?
Ez az All Share Cast dongle készülék mennyivel jobb?
Úgy értem ha pl van DLNA a tévémbe és ugye az S4-be is van, akkor ez muszáj még hozzá? Mert ez nélkül is megtudom osztani a videokat a TV-vel. -
migabi24
nagyúr
Nálatok is kotyog a hangerőgomb, eddig csak az tűnt fel hogy majdnem síkba van a kerettel így nehézkes a kezelése, de ha megkopogtatom akkor lötyög
-
zseko
veterán
Megnéztem de sorry, nálam eddig ez a legrosszabb böngésző amit próbáltam
Az user agentet hiába teszem át asztali módba nem érdekli, akkor is a mobilos youtube-ot adja be. Eddig minden eddigi böngésző beadta a rendes oldalt asztali böngésző ua-t beállítva. De itt még a mobilos se rendesen jelenik meg, a fele hiányzik a képről, fektetve még elmegy de álló módban még a mobilos nézet is használhatatlan rajta.
-
Sofian
őstag
-
Vagany
őstag
Nem kapcsol le teljesen az amoled feketénél. Még az öreg sgs-emen is látni valami zöldesedést de csak korom sötétben. S2-n mindig a WC-ben keresgélték az emberek a foltokat
. ha jól emlékszem ott a ragasztó miatt voltak sárgás zöldes foltok (azért látható sötétben mert nem kapcsol le a led sem teljesen), de ez vörös érdekes.
-
migabi24
nagyúr
Ez durva, megnéztem lcd test progival és azon is vöröses a fekete, tehát nem csak töltésnél van a hiba hanem mindig
-
migabi24
nagyúr
Töltésnél vettem észre sötét szobába, hogy a fekete nem fekete hanem vöröses , utána olvastam, és xda-n is panaszkodnak rá, azt írják nem kapcsolnak ki a piros subpixelek ezért vöröses a fekete
-
zseko
veterán
válasz
Robertoq #2459 üzenetére
Kiválasztod a menüből. Van 1/2, 1/4, 1/8, és van 2x, 4x, 8x sebesség.
(#2461) hanti Ma tettem fel, nekem nem megy vele egy böngészőben sem a flash. Jah, az általam próbáltakban (gyári, chrome, opera). A vezérlőgombok felvillannak egy pillanatra, aztán kiírja hogy nem támogatott, vagy hiányzik, stb. Olyan mintha szándékosan lenne letiltva. Egyéb noname meg kitudja milyen böngészőket meg nem fogok feltenni ezért.
-
hanti
senior tag
A legújabb:Flash_player version 11.1.115.54
-
zseko
veterán
I9505XXUAMDF van az enyémben. Egyébként ha ráteszek egy független romot, attól még működni fog? Vagyis úgy értem hogy nem az érdekel hogy független legyen, hanem hogy ha olyan új rom hamarabb jön ki akkor azt tenném rá, és akkor attól még használhatom, csak ugyanúgy Telenor záras lesz.
(#2456) Sofian azt láttam, bár megkavart kicsit hogy nem I9505 van írva
De az iróniáig már nem terjed az angolom, egyelőre csak épp hogy olvasni tudom
-
Robertoq
őstag
Hogy lehet lassított felvételt csinálni?
-
Vagany
őstag
A sammobile-on is folyamatosan bővül a lista.
A telenoros ezzel a rommal jött ki?
I9505XXUAMDF I9505PANAMD8
(Akinek van megnézhetné) -
assemble
addikt
-
zseko
veterán
Hogy lehet a pc-vel összekötni?
Hogy fel-le tudjak másolni?
-
rekyt9
csendes tag
válasz
robi baggio #2441 üzenetére
Megpróbáltam chromot is, de sajnos ott sincs semmilyen flash nálam. Onlinefilmet akartam vna nézni de esélytelen
-
zseko
veterán
válasz
robi baggio #2441 üzenetére
Ha jól emlékszem pont a Chrome az amiről azt írják, hogy alapból sem és sehogy sem támogatja a flash-t.
-
Sword
őstag
válasz
robi baggio #2439 üzenetére
Köszi, én is csak kerestem Majesticnek
De megnézem akkor mi ez -
rekyt9
csendes tag
Üdv, nincs alap böngèszőben flash player ahogy èszrevettem. Honnét tudnám letölteni? Valamint pl rtl mostnál is kéri a silverlightot
Ismerősőmnek note2-n alapból futottak a dolgok. Válaszaitokat és s a segítséget előre is köszönöm
-
robi baggio
tag
na az a kamerás összehasonlítás is fos (s4 vs one)...Ezt a sok fake cuccot amit kidobnak hirtelen,csak h fikázzák az s4-et.
-
mycso
veterán
válasz
skilled88 #2394 üzenetére
Nem a véleményeddel van a baj, hanem a valótlan butaságokról, amiket próbálsz itt előadni.
A másik, meg ezek a nokiás, meg stb képek, amiket linkelgetsz.
1, linkeltélvalami hipernokiás képet, elmosódott részletekkel, meg meg pöttyös égbolttal, most erre mit kellene reagálnunk?
2, a SE képet megint nem értem, a maga korában jónak számított, de most mi a kérdés?A root-os rosszindulatú megnyilvánulásodra meg nc.
-
majestic
őstag
Akadna itt egy olyan kedves emberke, aki le tudná tölteni nekem a Samsung SmartView 4.0.2-es verziót (ingyenes) és feltöltené valahová, hogy leszedhessem? Az én telcsimre nem engedi letölteni, de megy rajta.
Előre is köszönöm!
-
skilled88
tag
Te meg az a fajta vagy,ha az s5 kijönne 1 hónap múlva..s4 eladnád azt meg vennéd az S5 öt csupán rajolásból közbe egy indokot nem tudnál irni miért cserélnéd le..mert az anyuci jól áll azt megtehetem felfogással..
-
Sword
őstag
-
majestic
őstag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha külföldről veszek telefont (Németország, Ausztria vagy Anglia), akkor lesz-e benne magyar nyelv alapból?
Köszi
-
spawn21
veterán
Mi a rettenet folyik ezen a fórumon!?
Emberek, akinek nem jön be, az vegyen mást.
Tárhely gondok, laggok ugyan már.
Tele van a telefon futurel, szerintetek az hol lehet a telefonban? Memóriát foglal vagy nem? Ha nem kell az amit tud vegyél mást.
Laggok téren is inkább nyitott szemmel kellene járni. Mindenhol van. Kap a szoftver frissítést és ennyi. Mert a One nem volt rossz először? Nem a franciákat. Szar kamera, de kapott egy frissítést és voala.
Tele lett trollakkal ez az oldal. -
Jadro
veterán
Keveset játszok telefonon, de rémlik, hogy az ilyen nagy játékoknál rögtön lehetett külső kártyára telepíteni. Gondolom játéka válogatja, hogy lehet-e telepíteni külső tárhelyre vagy nem, de ha már párat ki tudsz tenni, félsiker.
Találtam egy ilyen megoldást XDA-n. Root persze kell hozzá.
-
HUTCHDB
nagyúr
-
frisco
aktív tag
válasz
skilled88 #2402 üzenetére
Fura alak vagy es erdekes habitussal, az ilyen fajtat messzire elkerulom a valo eletben, sajnos a forumelet velejaroja, hogy neha osszefujja a ................ a szel.
Sosem ertettem, hogy mi ertelme a negativ hirekkel, fikazaskozeli kommentekkel "oromkodni" egy forumban, valoszinuleg mentalisan serult lehetsz.
Kerlek ne vedd tamadasnak amit irtam - nem ismerlek, mindegy ki vagy mi vagy - gondolkodj el magadon egy kicsit, epito jellegu lehet. -
Sword
őstag
válasz
HUTCHDB #2407 üzenetére
Bocs nem kötekedés és jön a kötekedés
Először is kezdjük ott, hogy eddig 32 gb-os (minimum 29 elérhető + oprendszer) tárhelyhez voltam szokva, azért vettem meg a 16-ost, mert sd-vel bővíthetem. Gőzöm sincs, hogy SD-re milyen módon és miket lehet telepíteni (ahogy nézem, kb. semmit....), a kérdést ezért tettem fel, ha lesz arra is válaszod, megköszönöm.Egyébként:
- NFS Most Wanted 1.98 Gb
- Asphalt 7 majdnem 2 Gb (most letöröltem, hogy legyen helyem, ezért nem tudom pontosan)Storage jelenlegi állapota (törlések után!):
- apps: 3.6 gb (ne mondjuk, hogy sok szerintem)
- misc: 1.6 gb (ebből document sync 1.2 gb)
Hozzá jönnek a nem offline navik állományai, amik ki tudja mikor törlődnekÉs még ezer apró vacak, ami a mailekhez, letöltésekhez, dropbox stb. favourites-hez kapcsolódók.
Ha ezt itt fent összeadjuk elérjük a 6-7 gigát és mondom, hogy töröltem 1-2 nagyobbat, mert fullon volt.Remélem nem jön ki a Fifa 13, mert az 4 giga volt anno iPhone-on kb. ide tuti nem fér fel
-
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #2403 üzenetére
az s4 videozasi kepessege milyen?
nyilvan van nalad "EGY" masik telefon....ahhoz kepest erdekelne! -
ForRedGlory
félisten
-
skilled88
tag
-
belashx
senior tag
válasz
skilled88 #2394 üzenetére
Nem a véleményeddel van baj, hanem azzal, hogy próba nélkül leszólod, butaságokat beszélsz.
Mint azt láthatod, S2-m van (holnap estig), amivel szinte tökéletesen elégedett vagyok, kivéve a videós képességeit (fókuszáláskor akad a videó). Ennyi. Szerintem teljesen jó a kijelző felbontása, és minden egyéb paramétere, de kütyümániás vagyok, ezért cserélem. - működik a marketing sz@rság.
A K750i korának legjobb fényképezős telefonja volt, de azért van fejlődés. Számomra fontos a telefon kamerája, mert nincs külön gépem, ezért (is) választottam az S2-t, ill. most az S4-et. Fontos, de nem az egyetlen kritérium, mert akkor Pureview lenne most a zsebemben.
(viszont az a telefon minden más tekintetben katasztrófa)
És ne legyen igazad a csalódással kapcsolatban.
A szoftvert meg tényleg csiszolhatták volna, de gondolom nagy volt a nyomás, és inkább kiadták így, mintsem a konkurencia erősödjön - a hypenak köszönhetően meg úgy sem lesz gond az eladásokkal az 1-2 szoftveres hiba miatt.(Egy kicsit összeszedhetnéd a mondandódat, mert nehéz kihámozni a lényeget a hozzászólásodból.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- PlayStation 1 / 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Synology NAS
- iPhone topik
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD