Hirdetés
- Otthoni időjárás-állomás
- Egér probléma
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolom89
senior tag
válasz
rolcsibácsi #3497 üzenetére
Egy olyan macro lecsét akarunk mi is..
Képeket tolnál fel ami avval készült? Pontosan milyet rendeltél? Érdekelnek a részletek
ui: A pofámról lesülne a bőr hogy ha van egy ilyenem és nem avval kezdem a hozzászólást hogy posztolok 5 képet hogy lássák a lúzerek hogy mim is van
-
ForRedGlory
félisten
válasz
rolcsibácsi #3497 üzenetére
Zack, mi a f*szt keres a második képen?
Lőjjél vele makrót, de hirtelen -
Vagany
őstag
válasz
kontrabass #3494 üzenetére
Beállítások - Kijelző - Képernyőmód - Megjelenítés optimalizálása vedd ki a pipát
-
rolcsibácsi
őstag
na megjott a spigen tokom meg a lencsem is:
[link]mekkora mazli hogy a kamera magneses gyuruje pont raillik egyreszt a telo kamerajara de meg a tokban is mintha szabvany lenne ez a meret
-
robi baggio
tag
a sötétben piros kijelző javult valakinél?
-
buci30
addikt
Ha root-olva van a telefon akkor is jelezni fogja a frissítést?
-
kontrabass
csendes tag
Üdv..Azt megtudja valaki mondani, hogy azt miért csinálja a kijelző hogy hol világos a fényerő,hol halványabb én max fényerőn használom nem automatán ezt miért csinálja, segítsen nekem valaki fontos lenne..
-
Zolom89
senior tag
válasz
ForRedGlory #3487 üzenetére
Igen malom teteje
Vagyunk már 4en
Már csak olyan valaki kellene aki megrendeli ebayről
Bocsi csak le vagyok maradva.. Milyen frissités jött nektek? Mert nekem sajna nem..
-
Sz.Miki
őstag
válasz
Terraxx000 #3489 üzenetére
Nekem van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem is lesz javítva... ez a kijelző sajátossága lesz.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
ferrari1 #3475 üzenetére
Ez már a termékleírásnál kiderül a honlapon vagy a boltban, különben a dobozon van egy fehér cimke, amire vagy I9505 - Snapdragon 600, a Samsung Magyarország által hivatalosan támogatott, ez van minden nagy áruházban és szolgáltatónál) vagy I9500 - ez az Octás változat, elvileg Samsung Magyarország garancia nélkül, de ha van EU-s garijegy a dobozban, számlával itthon érvényesíthető (Lengyelországban pl. Octás a hivatalos).
-
ferrari1
őstag
Ne haragudjatok, biztos volt már de megkérdezem mert gyorsan kell döntenem.
Vásárlás előtt honnét ill. meg lehet-e egyáltalán tudni melyik procival szerelt a készülék?
-
buci30
addikt
Tré mobil még semmi. De nem is nagyon várom 1hét minimum
Amúgy aki root-olta annak nem is fog jelezni nem?
Max majd letöltheti és ODIN.
Vagy a root nem befolyásolja ezt csak ha főzőt rom megy fel? Akkor biztos nem jelzi a frissítést azt tudom. -
tsuckware
tag
A menübe való belépésnél eltűnt az az animáció, hogy alulról feltolja az ikonokat...
-
szaboba2
tag
Valahol azt olvastam, hogy van egy progi, amivel elvileg a 3 színen kívül másokat is elő lehet csalogatni...de nem tudom, hogy ez mennyire van így. A másik pedig, hogy bár én nem értek hozzá, ez csak egy gondolat: Szerintem ez úgy lehet, hogy egy-egy márkához van mondjuk 5-10 kód és amikor rányomsz, hogy nem jó a kód, akkor teszteli az adatbázisában levő következő kóddal, csak lehet hogy épp az előrebeállított kódok közül egyik sem lesz a te készüléked... ezért végül nem találja meg. Tehát szerintem amikor azt gondoljuk hogy nem csinál semmit, akkor épp egy másik kódot tesztel.
-
Muffi
aktív tag
válasz
szaboba2 #3467 üzenetére
Hát én is elküldtem egy emailt hogy melyik modell az a Set-box ami nem működik. Remélem javítják! De azt sem értem, hogy mikor kiírja h nyomjak rá és kérdezi utána h használt a kód? vagy nem használt, új kód kérése stb.. akkor rányomok h uj kód kérése és semmi nem történik csak a kis Led fény kéken felvillan és ennyi és akkor sem működik a T-Home Box :// A Led érzékelő színeit nem lehet megváltoztatni..ugye?
-
szaboba2
tag
Én egy picit más tapasztalatokról tudok mesélni! Kipróbáltam én is több tv-n is és többségén ment a dolog, viszont pl volt egy Orion, valamint egy Sony tv ami bár még nem hd tv, de azért nem is az őskorból valóak, és azokat nem tudta felismerni... azon gondolkoztam, hogy ilyenkor van ugye lehetőség visszajelezni, hogy milyen márka/típus volt az ami nem ment... elképzelhető, hogy adnak majd ki frissítést, ami már tartalmazza az addig hiányzó (és azóta bejelentésre került) kódokat is?
-
Muffi
aktív tag
Persze h T-mobilnál még mindíg semmi... szvsz több mint 1.5 hét mire mi kapunk frissítést
ezért nem szeretem ha T-s függő a telefon
Annyi még h kinek van otthon T-Home TV-je? Mert a Watchon-nál betudtam állítani hogy a TV működjön vele de maga a Set-Boxot nem. Beállítottam hogy CISCO a márkája, írta h nyomjam meg a gombot hogy átkapcsolja e a csatornát, de nem
ez valahogy nem működik...másnál? :$
Köszi előre is a segítséget!
-
mate198712
tag
Telenorosként (független) most jön le a frissítés nekem is.
-
Robertoq
őstag
válasz
szaboba2 #3457 üzenetére
Na csináltam kint is kettőt gyorsan:
Teszt1
Teszt2
Sajnos a szél eléggé fújt + az erkély huzatos, de ahhoz képest a szélzaj is elmegy, viszont pattogást továbbra se hallok#3458 Sz.Miki
szuper!#3459 ThorsHUN
Annyit még nem teszteltem, hogy valóst választ adjak. De 1-2 próbánál gyors volt.#3461 BFeco
ohmennyire (hányszor)? jobb azért mint frissítés előtt? Eddig 4et csináltam, jónak tűnik, persze lehet a környezet befolyásolhatja.
-
Vagany
őstag
válasz
Sz.Miki #3447 üzenetére
Nálam változtak:
Frissítés előtt: I9505XXUAMDF I9505OXXAMD8
frissítés után: I9505XXUAMDM I9505OXXAMDB
Maradt XEH
Működésben nem látok semmi különöset.Stabilitási gond, vörös fekete nálam előtte se volt, a menű fekete rondaságát ez nem javitotta, ahogy már korábban más is irta az MDM-ről. -
Sz.Miki
őstag
Nem figyeltem, nekem is erre változott:
AP: I9505XXUAMDM
CP: I9505XXUAMDM
CSC:I9505OXXAMDB"És azt lehet tudni, hogy kb miket érint a frissítés, miken változtattak?"
Nekem csak annyit írt, a frissítés kommentje, hogy nagyobb stabilitás.
A pontos változásokról nincs információm.
-
migabi24
nagyúr
Ez a frissítés elvileg megoldja a vöröses fekete problémát
-
kontrabass
csendes tag
Sziasztok...Azt szeretném kérdezni hogy jobb fotózni vagy videózni,ha be van kapcsolva a képstabilizátor vagy anélkül....
-
Vagany
őstag
Jönnek az új romok kifele: I9505XXUAME2
Ugy látom az MDM-ek ki is mentek kies-re. -
srq2
csendes tag
T: "Rendelés állapota: Érvénytelen."
ez sztetek miért?
-
tsuckware
tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne. A telefonom nekem is a telenor-tól van, de XEH a szoftver verzió, és tényleg független is. Viszont akkor majd frissíteni is XEH-s romra kell majd? Mert pl. a sammobilon van újabb verziós telenoros szoftver, de nekem azt írja h ez a legújabb...
-
Muffi
aktív tag
Lattam telenorra kijott vmi uj firmware. T-mobilosok mikor kaptnak frissitest? Es sammobilon miert nincs t-mobilos magyar rom?
-
-
Robertoq
őstag
Jogos, most néztem meg mit írnak róla és úgy látom módosították, régen minden smarttarifához járt
-
Burt1793
veterán
válasz
bulikavagyok #3420 üzenetére
A hangoknál a rendszerhangokat némítsd le, akkor nem lesz hangja a bekapcsolásnak sem.
-
zseko
veterán
-
Bekapcsolási hangot ki lehet kapcsolni vhogy (root nélkül)? Nagyon hangos, és full felesleges..
-
Sz.Miki
őstag
válasz
bulikavagyok #3418 üzenetére
Hogy robbant volna szét az akkumulátor a kezében...
Barbár állat...Az ilyen videóknak semmi értelmük.
-
Ezt miért?
Remélem nem volt még -
Burt1793
veterán
válasz
Sz.Miki #3413 üzenetére
Az enyém is karcmentes, de nem látszik, mert nagyon piszkos... Most már nem féltem, de így is jól bírja!
Próbáltam törölgetni most a kijelzőt, de annyira piszkos, hogy nem jön le, vízzel kéne.
A doboza mintha más lenne, mint az enyém.
Szólj, ha megérte váltani, úgy, hogy alap dolgokra használod. -
szaboba2
tag
Na még egyszer:-) nálatok is megvan ez a pattanó hang a videofelvétel elején? Vajon lehet javítani?
-
törölt tag
Sziasztok.A mai nappal boldog tulaja vagyok a telefonnak,de sajnos hiànyzik a telefonra egy jó navigàciòs progi.Sajnos erre a felbontàsra nem talàlok semmi megoldàst.Aki esetleg tud segìteni dobhatna egy privàtot elöre is köszi.Amùgy nagyon jó kis telefon.Szeretem
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU