Hirdetés
- Otthoni időjárás-állomás
- Egér probléma
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
LaptopSystem #2797 üzenetére
Én mielőtt vásároltam 10.000 hozzászólást olvastam el, nem kell kapkodni, aztán döntesz.
-
Most már oké minden a gyári böngészővel
-
belashx
senior tag
válasz
N.YCityBoy #2794 üzenetére
Bizony jól sejted, csak a gyári Samu alkalmazásokban + a feltelepített Youtube is támogatja a Smart Pause-t.
(A kipróbálásnál leírja, hogy hol elérhetőek ezen funkciók + jelzi is a statusbaron, ha elérhető ill. aktív valamelyik.) -
-
RECSKA
veterán
válasz
LaptopSystem #2795 üzenetére
Olvass vissza... Rengeteget beszetlek errol.
-
válasz
N.YCityBoy #2794 üzenetére
akinek volt S3-mas telefonja és vett egy ilyet mik a főbb különbségek?
anyag használata milyen?az új funkciók amiket bele tettek mennyire használhatóak?
-
Kipróbáltam a felhasználói kézikönyvnél tudom ezen funkciókat alkalmazni és az ikonok is jelen vannak a statusban, akkor végül is nem mindenhol használhatók ezen funkciók jól sejtem?
Chromot használok böngészőnek! -
szeretném megkérdezni,hogy milyen a telefon?
megéri S3-ról S4-re váltani?
-
belashx
senior tag
válasz
N.YCityBoy #2788 üzenetére
A böngészőben biztosan nem kell semmit beállítani, elég ha aktiválod ott, ahol ki is lehet próbálni.
Ugye csak a gyári böngészőben próbálkozol? -
kissandras20
aktív tag
AIR view-el (amikor a képernyő felett tartom az ujjam), csak információkat kaphatok adott dolgokról, vagy esetleg lehet nyomás helyett is használni?
-
válasz
robi baggio #2789 üzenetére
Nekem valami nem jó várhatok én ítéletnapig akkor sem működik
Néha csinál valamit a szem ikon a statusban de leginkább szürke mintha deaktív lenne! -
robi baggio
tag
válasz
N.YCityBoy #2788 üzenetére
A weboldal görgetése a fej fel-le bólintásával érhető el, nem a szemet figyeli az érzékelő.Csak meg kell várni, h rád fókuszáljon
Én az integetős hívásfogadást kedvelem a legjobban, és egyből kihangosítva fogadja a hívást
-
válasz
belashx #2784 üzenetére
Nekem a teszt módban működik de a gyakorlatban a képek scrollozása igen de a weboldalak görgetése nem, a kis kéz ikon sem jelenik meg a status barban!
A fejjel görgetés pedig csak teszt módban máshol nem, akkor most van valami az érzékdlővel?
Vagy van valami amit ki kell kapcsolni vagy valami speckó beállítás? -
buci30
addikt
válasz
robi baggio #2768 üzenetére
Én Sygic-et használom jelenleg.
Nem az új versio hanem a 12.6.6
Ez simán feltelepül és lesz egy Sygic ikon és egy download(ezzel jönnek le a térképek).Pillanatok alatt kapcsolódik és talál jelet.
Hosszabb úton még nem próbáltam S4-be, így nem tudom mennyit fogyaszt vagy ,hogyan melegszik majd.Azt viszont nem tudom ,hogy mivel nem az új veriso akkor a térképek se ujjak ilyenkor? Vagy annak semmi köze hozzá mert azt a szerverről szedi le?
-
belashx
senior tag
válasz
N.YCityBoy #2782 üzenetére
Mindkettő működik, de én sem fogom használni a Smart Pause funkciót - az integetőset igen.
(A legyezős cuccnak az érzékelője a hangszóró mellett van a jobb oldalon.)
-
Muffi
aktív tag
16 Mag..pff ez mar tényleg felesleges! !! Link:http://www.mobilport.hu/hirek/20130504/16_maggal_tamad_a_galaxy_note_iii/
-
Valakinek működik ez a videó szünet funkció meg a kéz nélküli irányítás, mert nekem be vannak kapcsolva de nem igazán működnek, nem mintha sokat használnám őket csak ki akartam próbálni ezt is ha már van ilyen!
-
Greg-77
aktív tag
Valakinek van esetleg tapasztalata S3 vs S4 zene hallgatással kapcsolatban? Mennyivel teljesít gyengébben a wolfson-hoz képest?
-
joey04
titán
válasz
rolcsibácsi #2764 üzenetére
Érdekes meglátás, valami guru talán válaszol.
-
belashx
senior tag
válasz
rolcsibácsi #2775 üzenetére
Passzolom. Bocs.
-
LuXAA
csendes tag
Vki felrakta mar ezt? I9505XXUAMDN? Ha igen, milyen? Gyorsabb?
-
belashx
senior tag
válasz
rolcsibácsi #2771 üzenetére
Áttettem a régi SD kártyámat, és simán betette a zenéket róla.
-
szaboba2
tag
Szia!
Tegnap megpróbáltam beregisztrálni magamat a Samsung apps-ba, de valamilyen hitelesítő e-mailt vár, amit viszont én nem kaptam azóta sem, spamok között is néztem. Így sajna nem tudom befejezni a regisztrációt :s Nincs valami ötleted, ötletetek, hogy mi van ilyenkor?
-
válasz
rolcsibácsi #2771 üzenetére
Nekem felismerte egyből az SD kártyán lévőket is, valamit rosszul csinálsz szerintem
-
rolcsibácsi
őstag
Azzal csak en szopok hogy a gyari lejátszóval talaljak valami zenet? Egyet se lat akarhova teszem..
tenyleg muszaj a powerampot hasznalni?? -
majestic
őstag
válasz
N.YCityBoy #2760 üzenetére
Először nem akarta a jót, mostmár minden ok, műxik!
-
majestic
őstag
válasz
robi baggio #2768 üzenetére
Engem is, de nagyon!
Esetleg priviben súgjátok meg, légyszi!
-
rim411
csendes tag
S2-ről váltottam. Ez az ugrás tetszett, de (mivel) mindenki ír vmi mínuszt, nekem a töltőzsinor rövid. A fotó minőség nagyon jó.
-
rolcsibácsi
őstag
En azon gondolkodtam a kijelzovel kapcsolatban hogy lehet hogy a fekete hatternel azert nem tud megjeleniteni gorgetes során normalis sorokat mert a pentile matrixot ugye nem sorban rakták egymás utan hanem rombuszos az elrendezes vagy ha ugy tetszik gyemantos.
S3 mellett nezegetve nekem ezert is tunik kicsit akadosabbnak hisz mig a regin folyamatos a kirajzolas ezen gorgetes utan lesz csak látható minden.
de nem ertek annyira hozza csak gondolkodom. Sztem nem szoftveres a gond hiszen mindenhol ez van fekete fehernel. -
Hami33
aktív tag
válasz
BroCreSt #2741 üzenetére
Nyilván amit pont szemből látunk kijelző fehér mivel a mellette lévő két telefont már nem ugyanabból a szögből látjuk és kicsit torzul a fehér árnyalat. Egyforma az a kijelző csak a betekintési szögek változása miatt kicsit változik főleg a fehér árnyalat. Régebbi kijelzőknél jellemző volt pl ha egyik szemmet letakartuk sárgás volt ha másikat meg kékes,mivel annyira kicsi betekintési szög különbség is kiadta.
-
Vertigo
aktív tag
válasz
ForRedGlory #2744 üzenetére
htcnek lathatoan joval kisebb a framerateje, vizualisan ugy 15fpsnek hat...
...de a stab tenyleg jo lenne az s4be! -
Gold_fish
tag
válasz
BroCreSt #2741 üzenetére
Ez igen
Ez már nem zászlóshajó, hanem armada
Úgy látszik, nem is nagyon van egyforma kijelző, valami apróság mindegyiknél előfordul valszeg. Nálam pl van keresztbe két olyan, kb 1mm-es sáv, ami szürkés, fehéres háttérnél, alacsony fényerőn nagyon enyhén világosabb. Az egyik a kijelző aljától úgy 3 centire, a következő (ami még enyhébb) meg a kb. u.a távolságra az előzőtől. Egy bizonyos alkalmazás szürkéjénél tűnt fel tök sötétben. Aki nem tudja, szerintem akkor veszi észre, ha nagyon nézi, és megmutatom, hogy hol nézze. Színes megjelenítésnél meg én sem látom, és kb fél fényerőnél már láthatatlan. Szerintem egyáltalán nem zavaró, viszont ha ez hiba, akkor legalább van egy kijelzőcserém tartalékban. Viszont nagyon pozítív, hogy az S3-mal ellentétben megszűnt a sötétben ragasztófoltos kijelző issue, itt sötétben a fekete nagyon fekete, mintha a ledek teljesen lekapcsolnának.
Ami még esetleg kötekedésre adhat alapot, az az, hogy a hátsó kamera körüli rész szerintem elég gagyi lett, és ráadásul karcos is gyárilag. Nem izgatom magam, mert két hét után úgyis így nézne ki egy ilyen borítás a telefonok 90 %-án, és volt kezemben hat S4 eddig, és mind ilyen volt. Meg ha már kamera, én még nem láttam olyat, hogy a kamera lencse pont középen legyen a védőborításban, bár az enyémen majdnem ott van
-
-
belashx
senior tag
-
majestic
őstag
Milyen progival lehet távírányítani a tv-t? Csak azt ne írjátok, hogy a WatchON-al, mert azzal csak azt tudom beállítani, hogy milyen tv-akarok írányítani és kész!
-
belashx
senior tag
Ha van olyan, aki S2-ről váltott, annak milyen tapasztalata van a fülhallgatóról? Nálam a sokkal kevesebb mély, sokkal szebb magas a jellemző.
+ egy kis info:
Feltettem a legújabb MDN romot, de a menüs-görgetős probléma még mindig fennáll -
szaboba2
tag
Tudnátok segíteni? Tegnap be akartam reggelni a Samsung app-on, megadtam az adatokat és azóta valamilyen hitelesítő mail hiányában nem enged tovább...csak sajna nekem nem jött semmi, spamokba sem :s
-
majestic
őstag
Srácok!
Az ezen az oldalon lévő Firmwarek mind hálózatfüggők???? Vettem egy telcsit, amit függetlennek adtak el, de nekem van egy gyanúm, hogy trés csak. Hogy lehet (más szólgáltató kártyája hiányában) kideríteni, hogy független-e?
Ez a firmware verzióm: i9505xxuamdf
Segítsetek légyszi, mert akkor megyek vissza és csinálok nagy balhét!
-
csipuka
senior tag
válasz
Hm a HTC-nek annyi baja van, hogy nem eles. Mondjuk ez eleg komoly baj.
-
FireShadow
senior tag
válasz
Nagyonjoo!! S4 vidiben 2percnél latszik az ami a htcnek nem ment
hamar összeszedte magát és ujra éles lett. HTC keves fps és kb vegig eletlen. De legalab stabil.
-
Muffi
aktív tag
válasz
Az S4 tényleg jobb.
a One nekem olyan mintha lassabban vette volna fel a videot. De a one is eleg jo videot csinal!
Koszi a videokat!
-
mondomén
őstag
válasz
S4 tényleg jobb. Viszont az a rohadt stabi jól jönne a One-ból...
-
Sword
őstag
válasz
N.YCityBoy #2738 üzenetére
Az első mobilom
-
ForRedGlory
félisten
Ha valakit érdekel...
HTC One vs. Samsung Galaxy S 4 tűzijátékA vég következtetést le lehet vonni. Szerintem S4 utcahosszal élvezhetőbb/tisztább videót készít, pedig azt én fogtam.. Érdekes, hogy szerintem a hangja is jobb, tisztább, pedig a HTC durván vesz fel... Az viszont tuti, hogy egyik sem torzít. Úgy kell elképzelni, hogy kurva hangos volt, tőlem 20 méterre lőtték fel a tűzijátékot.
Szóval itt nálam egyértelműen az S4 nyert.
-
Hunreal
tag
válasz
robi baggio #2740 üzenetére
primo
-
BroCreSt
aktív tag
Egyik sem laggol!
Viszont a kijelzőnél a fehér háttér mindegyiknél más.
Egyiknél enyhén rózsaszínes, mint az S3-nál.
Másiknál zöldes beütésű, harmadiknál talán egyik sem látszik. -
mate198712
tag
válasz
ForRedGlory #2659 üzenetére
Köszi az infókat
. Igazad volt! Sokkal jobb lett így, bár annyit vettem észre hogy ha mindet +5 re rakod akkor nekem kicsit akad, ha csak green van +5 ön akkor nem akad :S , érdekes
Na de máris barátibb így
Thx!
-
Pár órás tapasztalatom
Első feltöltéssel 5 óra folyamatos wifi és kijelzőhasználat 3/4 fényerőn semmi takarékosság, 1 óra játék Dungeon Hunter 4 játékkal, minden szinkronizálás bekapcsolva/ Facebook, email kliensek, stb.../ minimum 15 APP háttérben "dolgozott" töltögettem is vagy 7GB cuccost is rá, és persze a holtidőkben folyamatos tapizás, videó nézés, fényképezés, hívások, stb...és még van 42% az aksiból
Szerintem ez nagyon jó
És pont most jött le a Most Wanted ahogy ezeket a sorokat írom és ki is fagyott a teló rendesen
Ja és semmi laggolás vagy akadás soha és sehol, ami nagy szó
Aki fikázza ezt a remek kis készüléket annak ajánlom figyelmébe ezt -
majestic
őstag
Na én is megvettem a telcsit és mindjárt lenne egy érdekes kérdésem:
A telefon Ausztriából származik, független, én bontottam ki. A telefon ki akartam próbálni, hogy van-e új szoftver és azt írja ki, hogy Ez egy módosított eszköz. Szoftverfrissítés nem elérhető. Ugyanakkor a Kiesben a legújabb szoftververziónak írja ami rajta van....
Ez nálatok is így van?
-
zseko
veterán
válasz
Brett Shaw2 #2716 üzenetére
ha azt írja akkor azt írja
Én is látom mik a hibái, és (#2719) Burt1793 is elég jól leírta amit én is gondolok. Nem gondoltam, hogy az S2 után ennyivel jobb lesz, de jobb minden tekintetben. És amennyibe végül nekem került annyiért nekem bőven megérte, és bár én se örülök a hibáknak, de nem is fogom elhallgatni őket.
-
Burt1793
veterán
Nem, ez nem lehetséges, mert 550 km az mondjuk 6-7 óra időben (gondolom nem a városban kanyargott), így egy kis töltéssel is ki kell bírnia. Biztos lekapcsolta a töltést a telefon, a primo rendesen melegít, én is azt használom, a töltés nem áll le, de nem kizárt, hogy a felső részen megvan az 50 fok...
tipp: van más navi szoftver is, pl sygic, én nem szeretem, de használtam és az bizony alig melegíti.
Az a furcsa, hogy nagyon melegszik az igo-val, de mégse merül jobban.
A sygic meg a leállítása után is meríti a telefont (GPS off esetén is)... -
Hunreal
tag
A HTC-nek van egy betegsége, még pedig a melegedés. A probléma éppen a zárt ház. A primo+az autós töltés együttese annyira felmelegíti a telefont, hogy a hőmérséklet felszökik 55 fokra. 55 foknál a telefon biztonsági műkődése miatt lekapcsolja a töltést (villog 2 különböző színű led + egy fehér gyári hibaüzenetes ablak bejön, hogy gáz van pistikém) így a telefon energia utánpótlás miatt szépen lemerül. Ha nem én tapasztalom ezt, akkor én nem hiszem el... de így van/volt folyamatosan...
Külföldi fórumokon is írtak erről. A megoldás az egyik srác szerint az volt, hogy a klíma fölé helyezve tök jól működik...
Ha már megveszek egy gépet 100+ -ért, akkor nem ezt várom el és szerintem ez már nevetség kategóriába tartozik.
-
Hunreal
tag
Jelentem, hogy megvolt az első 550 km a telóval, így alkalmam volt a gps-t és az aksihasználatot is kipróbálni. Az utóbbi pontot azért is mondom, mert mint korábban mondtam, az előző telefonom egy HTC one X volt és a melegedési problémák miatt (55 fok felett letiltja a telefon a töltést) nem tudott fele ennyit utat se lenavigálni a hárombetűs navigációs cég primo szoftverével. (Megjegyzem kötözködőknek, hogy legálisan beszerzett, de telefonra átmásolva)
Pontosan 100%-on levettem a készüléket, majd elindultam a célomhoz. Most értem haza és csodák-csodájára 100%-al vettem is le. A készülék végig pontos volt, nem vesztett jelet sehol sem. Nekem már ezért is megérte. Szóval gyerekek én csak ajánlani tudom. -
BroCreSt
aktív tag
1-ből 3!
A nagy Lagg teszt, hamarosan!
-
Burt1793
veterán
válasz
nyugi, ő is megírta, hogy nem kell foglalkozni más véleményével, de legfőképpen nem más véleménye szerint kell telefont venni. Figyelembe lehet venni, de ez a kijelző elmosódás nálam már szarrágás kategória. Lehet, azért, mert egy 2 éves telefonon tapasztalom, de engem szerintem az S4-en se zavarna.
Attól meg remélem nem érzi senki felsőbbrendűbbnek magát senki, hogy az ő szeme a jót is szarnak látja. Persze senkinek sem kötelező megvenni, csak nem kell lehülyézni azokat, akik megveszik, és nem látják a hibát vagy nem akarják látni, ez már nonszensz!
S Z E R I N T E M... -
Zolesz007
őstag
válasz
azért írt jókat is.
-
Gold_fish
tag
válasz
Samsung SPS #2684 üzenetére
Köszi! Ma beszéltem a Telenorral, és a Samsunggal is. Mindkét forrás megerősítette, hogy a gyári böngésző nem veszi át a könyvjelzőket. Viszont abban reménykedem, hogy ez csak egy bug, amit majd javítanak, mert ha könyvjelzőt mentek a gyári böngészőben, akkor azt a google címem alatti könyvjelzőként menti el.
-
Leskin
tag
válasz
robi baggio #2710 üzenetére
nekem még nem sikerult, dashclock-ot sem siekrult beuzemelni zaro kepernyore, akinek sikerul custom widgetet kipakolni az ossza majd meg pls
-
robi baggio
tag
Az időjárás adatokat ki lehet tenni vhogy zárolt képernyőre???
-
spawn21
veterán
válasz
kissandras20 #2705 üzenetére
Nem biztos, hogy azért fikázzák.
Különben is, eléggé primitív ha olyat aggatsz valakire, hogy "csóró"
Azt el tudod képzelni, hogy nekik nem nyújt annyival többet, hogy meg kelljen azonnal venniük? -
djapor96
senior tag
-
robi baggio
tag
válasz
kissandras20 #2705 üzenetére
Ugyanezt írtam Én is, csak kicsit másképpen fogalmazva
-
kissandras20
aktív tag
válasz
robi baggio #2698 üzenetére
Itt most nem arról van szó, hogy kinek mennyi pénze van. Meg villogni ezzel villogni azzal. De ne mondja már nekem senki, h szarabb lett mint az S3. Ennek olyan irigység szaga van. Ha majd lemegy az ára 100alá, akkor meg futnak venni...szerintem is drága, de ha egy buta iphone 200 fölött mozog, akkor ez olcsónak számít ilyen tudással.
-
robi baggio
tag
Na az enyém nem független
De sebaj, megcsináltatom majd,van lopás garim is 25ezres önrésszel -
Pinochet
tag
sziasztok! reggel jött meg a telefonom a T-től. 16 gb elvileg de csak 9, valamennyit lát... Ennyit levesz a rendszer vagy valami baj van?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU