Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Apple MacBook
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen processzort vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
taramta
csendes tag
Nem fogott el a must have érzés... A TouchWiz/MotionWiz/akármiwiz felület még mindig nem jön be. A HOLO UI vagy a Sense mellett tényleg kissé komolytalannak hat, igaza van Bognak. A kamera viszont nem is rossz. Két hét múlva megtapizzuk.
-
B1T3
addikt
válasz
Dr.Anonymus #193 üzenetére
Miért örülsz neki, hogy csak 4,8", ha egy kb. ugyanakkora készülékházba befért volna 5" is? Szerintem erre célzott falijja is.
HTC One mérete: 137.4 x 68.2 x 9.3 mm;
Samsung Galaxy S4-é: 136,6 x 69,8 x 7,9 mm.
Amellett, hogy csak szélességben kisebb a HTC One (mondjuk 5"-nél pont itt ütközött volna ki a gond, de lehetett volna 1-2 mm-rel szélesebb feltűnés nélkül), még a térfogata is jelentősen nagyobb, mégis kisebb a kijelzője, sőt az akkumulátorának a kapacitása is. -
Kaiku
senior tag
Van egy elírás. Az Akku két k és nem egy. A másik, hogy a 8 magos az nem 8 hanem 4+4 magos.
-
tjb007
nagyúr
Fizikailag ebben is van, hisz a Qualcomm mindegyik nem belépőszínű (S4 Play és Snapdragon 200) chipje alapértelmezésként tartalmazza, ha szüksége van rá a partnernek, ha nincs.
Annak a kérdésnek a megválaszolására, hogy akkor mégis miért nincs, a Samsunghoz kell fordulni. -
ilor14
tag
Egyáltalán nem lesz exynos-al felszerelt MO-n? Mert szerintem akkor nem is veszek,mert akkor inkább HTC One-t veszek... :/
-
falijja
őstag
Na ez hogy ugyan abba házba bele tudták rakn az 5" et
...ezt miért nem tudja a többi gyártó...? htc one miért nem tud 5" lenni....?..
-
Dexter-2000
őstag
válasz
andris1602 #1 üzenetére
maradjuk a péklapátnál
-
zs.kristof10
csendes tag
A mai MATV-be illene!
-
Dr.Anonymus
addikt
mindenkinek köszönöm a választ, nekem csak a relatív árazással van bajom
de végsősoron ha megveszik ennyiért, akkor a piacon "ér" ennyit a telefon
hisz minden termék annyit ér amennyit fizetnek érte
szóval nem kötözködhetekszerintem ha lejjebb megy a samu ára akkor is a One-nak fogok végül bizalmat szavazni,
számomra fontos hogy egy prémium árú telefon külsőleg is az legyen, és a touch wizz továbbra sem a kedvencem, bár az még cserélhető
node ez csak az én véleményem -
satz18
őstag
válasz
Dr.Anonymus #175 üzenetére
Ha baj van az árazással vegyél nokia l520-at. Olcsóbb is egy pöppet, meg az nem szaggat.
-
bteebi
veterán
válasz
Dr.Anonymus #173 üzenetére
Vedd úgy, hogy kb. szifon áron, de inkább attól valamivel olcsóbban kapsz egy nagyon jó, bár tény, már-már almaszerűen várt, hype-olt telefont, ami hardveresen mindenképp jobb, mint a legújabb iPhone, de megkockáztatom, hogy szoftveresen is.
-
F-ECT$
titán
FM-rádiót egy csúcstelefonból kihagyni nem szép dolog
Anélkül nem veszek telefont. Marad a HTC One. Abban ugye van?
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
ForRedGlory #177 üzenetére
bocsánat hogy meg mertem szólalni egy fórumon...
tudom, ide csak azt lehet írni, hogy csodás ez a telefon, és a samsungnak akarom adni a fizetésemet... -
sphe
senior tag
Pont most néztem egy fényképezőgép tesztet, zoom kivételével ez már úgy elkalapálja színben, tisztaságban az alap kompaktokat hogy ihajj...
A hdr rendszámos kép tényleg hdr?
-
manoarc
senior tag
Ez a hátlap elég vicces ennyi pénzért .
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Dr.Anonymus #175 üzenetére
Hagyjuk már ezt a nyitóárat....
177-ben volt a HTC One telefonom külföldről. Esetleg külföldi nyitóárakat hasonlítgass, és ne a csoda magyar árakat, amiről a Samsung tehet legkevésbé.... ja és nem érdekel, hogy itthon élsz, ez az ár vonatkozik Rád. Ettől függetlenül drágább, ez tény.
-
lucifer31
csendes tag
:
-
Dr.Anonymus
addikt
htc-nél nincs marketing
samsungnál van,
ennyi a különbség..de komolyan ezen az 50 ezer forintos nyitó ár különbségen lehidaltam
samu s4 249
htc one 199
50 ezerért egy jó középkategóriás készüléket kapok...ilyen pofátlan árazása eddig csak apple termékeknek volt
de ott legalább kap az ember egy fém üveg minőségi készülékházat az aktuális csúcs hardver mellé
itt azt se.. -
atike
nagyúr
válasz
Dr.Anonymus #173 üzenetére
Az a baj, hogy a piac nem így látja..
Nem véletlenül gyengélkedik a HTC...
-
Dr.Anonymus
addikt
köszönjük samsung ezt a parasztvakító fícsörökkel telepakolt műanyag "csodát"
csak "laza" 50 ezer forinttal több a nyitóára mint a HTC One-é...
akkor idén is htc... -
HUTCHDB
nagyúr
Jó teszt, jó telefon...szerintem.
A fényképező brutális!
Kinézetre szerintem jobb lett, mint az S III.
A baj az, hogy a korábban megjelenő verzió elvileg picit gyengébb processzorral, rosszabb hangchip-el es rádió hiánnyal érkezik.
Lehet így is bevállalom, már megjelenéskor, majd később pedig újítok a mindenben jobb verzióra. -
Mr President
senior tag
Szerintem teljesítményben ugyan azt hozza az oca mint a snapdragon. Nem is lenne értelme ugyanazt a telót egy gyengébb és egy erősebb változatban forgalmazni.
Persze láttam én is az antutu-s képet amin magasabb a pontszáma, de én megvárnék egy tényleges összehasonlító tesztet. A lényegesebb dolog, hogy energiagazdálkodásban jóval jobb e vagy egyszinten vannak. Azért van elvileg a 4 + 4 mag, hogy az akksit kevésbe zabálja.
"Gagyibbnak" nevezni a jelenlegi legerősebb piacon lévő procit kicsit erős. -
M5Norbi
őstag
válasz
skilled88 #165 üzenetére
Pontosan. Max 720p-ig látom értelmét ezeknek az 5 col körüli kijelzőknek de igazából már qhd-n is lehet normálisan akár filmet is nézni.
A hangban igazad van. Jól szólnak a mai telók de nekem sokszor halkak.Egy Sennheiser fejhallgatóval szoktam kipróbálni őket.Az N95 8Gb pl elég jó volt az SGS1 inkább csak nem rossz.Az Ipodtól sem estem hasra mert bár szépen szólt de elég halkan. -
Cyberpunk
félisten
válasz
ForRedGlory #164 üzenetére
Hát ja gyári optimalizálás hiánya erősen érződik. Egyébként vicces ez egy ilyen hardverű okostelefontól. Elfogadhatatlan bármiféle lag.
-
skilled88
tag
Persze!
Amugy nem fikázás,de sokat akarnak kihozni egy telefonból..HD Videózás az rendbe van a nagy megapixelek is rendbe vannak kamera terén..Zene?? kicsit jobban kéne fejleszteni .. .8 Magos proci minek ?? Full HD-s kijelző minek??
Az én véleményem ,hogy ha HD-t akarok nézni akkor 120cm HD TV-n nézem meg nem kis fos kijelzős telefonon ..és azért ,mert kicsi kijelző nem adjaát úgy mint pl nagyba néznéd ...+ vegyél a telefonhoz normális fülest ami 30-40 ezer..
Játék nah ja játszani akarok ott a PC ..Nem hiszem jobb a játék telefonon és élvezhető mint Pc-n ..HD videózás az jó dolog mert csinálsz v.mit nagy tv-n minőségromlás nélkül nézheted.. ennyi..
többi felesleges dolog amiért még drágább a telefon .. -
ForRedGlory
félisten
"Persze néha egy-egy apró röccenés, pillanatnyi gondolkodás tapasztalható, ám ez Android alatt gyermekbetegség, bizonyára csak mi nézzük ilyen szigorú szemekkel a készüléket, valószínűleg egy átlagfelhasználó számára fel sem tűnne a jelenség."
Ez hülyeség, ott a Nexus 4. Azt lagoltassa valaki
Az android Jelly Bean mellett már nem akad, az akadás a gyártók (és a program fejlesztők) optimaliziálási hiányosságai miatt vannak...
Amúgy bocs, ha volt róla szó, de miért nincs normális bemutató videó?
-
t.imi
addikt
S3 a kicsike. Lagg is, betöltés is lassú. A 2-3 sec némely program inditására vonatkozik, elnézést
Gyári tárcsázó, névjegyzék, sms, galéria. Így hirtelen.
Tárcsázó/névjegy helyett pakoltam fel egy másikat, így az szinte már jó is.
Launcher csere kapásból
Többi nem érdekel, nem fogom ezzel tölteni a szabadidőmet.jagelo, ez a mi hibánk is, am új, rögtön megvesszük. Ha sorba állna mindenki, mert akad, mert csúnya, stb vissza a pénzt, rögtön változnának a dolgok.
-
bteebi
veterán
Na az viszont még ettől is drágább lesz... Azt egyébként nem értem, hogy miért nem tudják rendesen skálázni a magokat. Kikapcsolni ki tudják az összeset (márhogy páronként a négyet), de 1-1 magot nem? Miért nem csökken le nagyon az órajelük, ha nagyjából idle-ben van? Mondjuk 3-500 MHz-re. Vagy ezt nem lehet annyira jól megcsinálni? Nekem az a bajom ezzel, hogy a 8 mag - még ha valahol lehet is értelme - inkább marketing szagú, mint valós előny, vérpistikéknek persze kötelező darab.
#160: Leginkább azért lehetne jó az FM transmitter, mert pl. mp3-at tudnál hallgatni a segítségével viszonylag jó minőségben kábelezés, másolgatás nélkül.
-
Blyan
félisten
válasz
FragMaster #158 üzenetére
Ha azt is használják, jó munkát végeztek, látszik a GSMArena teszten. Szvsz jobb is mint az SIII-é?
-
hallerlaller
addikt
Fém a keret tényleg?
-
RaveForce
veterán
egy infraport. Juhú, a HTC után az S4-be is visszatért egy olyan interfész, amiről azt hittük, hogy kihalt a telefonokból a GPRS megszűnésével
már a galaxy note 10.1-ben hamarabb volt!
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
Dare2Live #149 üzenetére
Az XDA-s expertek szerint ezt nem lehet megoldani, mert az Android kernel fix mintavételi frekvencián dolgozik, így mindig fel kell konvertálni. Nem mernék ebbe belebonyolódni, mindenesetre a GSM Arenának nincs problémája a Snapdragonos hangminőséggel, és ugye az nem Wolfson DAC. A hang mindenképpen megüt egy alapvető minőségi szintet, de szerintem minőségi fejhallgatóval befáradva biztos megengedi majd pár bolt a cucc tesztelését, csak vinni kell pár studióminőségű számot.
-
Jakotom
csendes tag
válasz
Butcher-HUN #137 üzenetére
Szerintem a 8 mag jelentősen növelni fogja a mobil akkus üzemidejét. Ez nem a nagyzolásról szól, hanem minek pörögjön fullon a 4 magas órajelű mag zabálva az akksit, ha ezt a használat nem kívánná meg és bőven elég neki a kis fogyasztású és alacsonyabb órajelű másik 4 mag?! Biztos vagyok benne, hogy nem vagyok egyedül, amikor azt mondom, hogy csak az Exynosos verzió érdekel csak és kizárólag! Jah, és a Wolfson hangchipet nem is említettem, ami szintén csak ebben a verzióban lesz...
-
M5Norbi
őstag
Így van. Egyszerre nem lövik el az összes puskaport. Kell valami a hőzöngőknek,Sony vagy ki tudja milyen fanoknak amit szidhatnak.
Gondolja bárki hogy (főleg a japánok) nem tudtak volna akár már 5-6 éve csúcs kamerát vagy HD kijelzőt rakni mobilba? HA AKARNAK.
De minek? Ha kis lépésekkel haladnak akkor is minden évben szaladnak az emberek a legújabbért.
Ott Samu,Nokia,Sony....egyre megy mindig csak néhány lépést előre.Az Alma meg csak egy felet lép és dupla áron de el kell ismerni talán stabilabb.(értelme semmi mert egy év után azok a tulajok is szaladnak az újért)
Én már nem is cserélgetek csak kb 3 évente.Mi az amit egy SGS 1-el nem tudok megoldani manapság amit ma ez a 4-es megold? (a top játékokon kívül) Ha nagyon játszani akarok a mimijátékok is elegek,komolyakkal meg irány a PC.
Egyébként tetszik és kéne is csak elgondolkodtam. -
Djatis
senior tag
-
kurtuzov
senior tag
Bog: néhány elütést találtam:
- érintőbillenytű
- gestusérzékelő
- fordrozódó
- leginkbb
- megjelelölhető
- feiratokatAmúgy ez a Wolfson DAC mennyire befolyásolja, ha BT fejhallgatót használok? (Nokia BT 905i)
-
Cyberpunk
félisten
-
rankesz
veterán
válasz
Butcher-HUN #137 üzenetére
Te se olvastad el a tesztet az hótziher
Jelenleg mindnhol a 4 magos Snapi 600 kerül forgalomba, az Exynos Octa majd később jön. -
Butcher-HUN
senior tag
Na vegre nyoc mag! Kettot hasznalunk majd load-ban a maradek meg megy majd a tikoknak.
Komolyra forditva a szot. 4 magot nem tamogatjak rendesen szoftver oldalrol akkor mit akarnak 8 magal? Nezzunk csak teszteket sok helyen meg a 2 mag jobban muzsikal mint a 4. Akku idore gyurjanak inkabb. Termeszetesen tudom ez a jovo es en nem allok ellen a fejlodesnek sot! S2 tulajkent minden igenyemet kielegiti a telefon. Egyedul az akku ami hamar lemerul.
-
atike
nagyúr
Min van neked 2-3 mp-es lag?
Azért az már durva....
Nekem van nem egy androidos eszközöm, meg-megakad (lagol) de nincs egy másodperc sem, nemhogy 2-3... És eléggé be vannak lakva... 2.3.6-tól 4.1-ig...
Zavaró az az akadás, megugrás tény - de 2-3 másodperc az már használhatatlanná tenné....
-
Bone123
HÁZIGAZDA
-
-
Nem igazán tetszik, de egy dolgot nagyon irigylek belőle, ez pedig nem más, mint az infra.
Tudnám értékelni ha almáék is tennének legalább a következő utáni telefonokba
-
t.imi
addikt
Szép szép, de az s3 után, köszönöm nem. Ediginél 229-ért előrendelhető.
Erre is azt mondták, szinte semmi lagg.....egészen addig, míg be nem lakja az ember.Ugyan úgy akad, néha 2-3mp-re is, mint az s2/note1. Nesze neked 4 mag
A nagy okosságuk laggolás ellen nem ért egy forintot se.
A gyár TW egy rakat @ar, még a duos, mini2-n elmegy, de egy közel negyed milás gépen kikérem magamnak ezt a "kinézetet".
A 2Ghz határán vagyunk és még mindig az akadásokkal kell foglalkozni. Röhej.....
Mikor az s3-t vettem, nyomkodtam egy nokia 920-t, nem tűnt lassabbnak.
Meg kellene tanulni végre optimalizálni, nem évente új vasakat dobálni a piacra, ráadásul ugyan olyan igénytelen launcherrel és hibákkal, mint az elöző szériák. -
Remus389
veterán
pureview minőség nem fér el ilyen vékony házban
vagy vékony telefon, vagy jó fotozasi képesség és hosszú akksi idő (persze akkor nehezebb )
ahhoz képest szép képeket csinál és kielégítő az uzemido is
aki azért szólt hogy csunyak az ikonok, könnyen lecserelheto androidon a felület, hack nélkül természetesen
Mr Bone123: na látod, látod... kár volt olyan fanatikusan bizonygatni a másik topikban hogy full műanyag
-
xperiasigi
őstag
Én egy MA tv-ben szívesen megnéztem volna
-
atike
nagyúr
Durván jó telefon. Finoman szólva is kéne. Bár soha nem adnék telefonért annyit, amennyibe ez kerül...
"A dél-koreai vállalat egyébként kimondottan odafigyel a frissítésekre" - na ezen azért mosolyogtam egyet mint Galaxy W tulaj...
Na meg az is csak most esik le, hogy ez a "dráma-shot" az én 2.3.6-os gyári romomban már alapból ott figyel... Akciófelvétel címszóval.
-
bobace
addikt
Jó lett a cikk, volt benne pár hatalmas poén, élmény volt.
A telefon meg szokás szerint jó, de az első oldalon leírt preferenciáknak még mindig nem felel meg sajnos
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Mr President #121 üzenetére
Ezt várom én is. eddig mindenki ezzel jön, de hiteles összehasonlítást még nem láttam. A gyengébb DAC az valós probléma ja. Mondjuk én nem használok zenehallgatásra mobilt, így ez nálam nem is szempont.
-
tzsolesz
nagyúr
Egy Panasonic RP-HT010E-el. Olcsó kommersz kategória, de meglepően jól szól.
-
Djatis
senior tag
Am múlthéten felhívtam a magyarországi samsungot és ott azt mondták hogy itt octa procival fogják forgalmazni.
Hát ha snapdragon lesz benne akkor én tuti nem veszem meg!!!!!!!!!! -
Criton
veterán
válasz
FragMaster #31 üzenetére
Igen ezt tudom én is, ez volt nekem fura. Ezért nem értem, hogy az Allee-ban lév Samsungnál a kollégám hogyan tudott 8magost előrendelni.
-
gzbotii
nagyúr
Ilyen is reg volt, hogy egy HTC benchamarkban leverje az aktualis Samsung csucskeszuleket
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Az Octás verzió Wolfson DAC-al jön.
https://twitter.com/supercurio/status/315952191812820992
https://twitter.com/supercurio/status/315953474363858945
A Snapdragonos verzió a Qualcomm saját DAC-ával jön, dacolva Wolfson a trenddel.
-
gzbotii
nagyúr
"Nem hiába szenteltünk külön oldalt a Galaxy S III kijelzőjének, a megjelenítő és az előlapi szenzorok ugyanis számos okosságot kínálnak. Maga a panel 4,99 hüvelykes képátlóval és 1080 x 1920 képpontos "
-itt egy kis eliras lessz....ott S4 kellene, hogy legyen
-
Yokayee
tag
Klassz lett volna, ha a HTC Zoe-t is legalább annyira kipróbáltátok volna, mint az S4 kamera funkcióit. Esetleg egy külön teszbe beleférhetne, ha majd nem lesz mit tesztelni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Lavender Purple, Bontatlan, Új, 0 Perces, Lila, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia