Hirdetés
- Otthoni időjárás-állomás
- Egér probléma
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztif
aktív tag
GALAXY S4 a TESCOban !!!
Ma voltam a tesco telefonshopban és kérdésemre válaszolva hogy mikor lesz S4, azt mondták, a napokban. Az árát nagyon jól belőtték, 210e Ft lesz. Mellékesen edigitalban 230e...
Fehér és fekete szín, magyar hivatalos garival, mindennel.Szvsz nagyon jó hír nektek.
-
manokaki
addikt
válasz
ForRedGlory #1298 üzenetére
-
manokaki
addikt
válasz
ForRedGlory #1294 üzenetére
Milyen szinüt rendeltél ?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1294 üzenetére
tedd off-ba azonnal !
ha meglesz az s4, egy pár soros összehasonlítót a konkurenciával nem dobsz ide?
szerintem többeket érdekel! -
Sword
őstag
válasz
ForRedGlory #1209 üzenetére
HTC One-ról cserélsz?
-
manokaki
addikt
-
válasz
mondomén #1278 üzenetére
Félre értesz. A Full HD kijelző mindegy, hogy telefonban van, vagy tv-ben. A natívnál nagyobb felbontás szerintem totál felesleges (Úgysem tudja rendesen megjeleníteni. Próbáld ki, hogy egy FHD anyagot a tv-n összenyomsz a felére kb, és nézd meg a minőségét..) Arra utaltam, hogy nem igazán van otthon senkinél olyan felbontású tv ami indokolna ekkora videóanyagot.
szerk.: Olyan ez (mármint, hogy szaggat) mintha egy gyémánt gúlával húzogatnád a kijelzőt. Jó hogy megkarcolódik.
-
half333
őstag
szuper! köszönöm!
-
Laraxior
titán
Akkor kezdeném.. első benyomásra teljesen prémium a telefon, szépen csillog az oldalán a végre fémet is tartalmazó oldalcsík. Nagyobbnak tűnik, de egymás mellé téve őket egyáltalán nem az, sőt... vékonyabb is, és érezhetően könnyebb!
A hátlap is kicsit normálisabbnak tűnik, inkább olyan mintha kétrétegű lenne, alul a mintázott rész, és felette egy "lakkréteg" Gondolom ez fog majd karcolódni
Bár nem sok időm volt nyomkodni, de gyönyörű szép a kijelző,és mintha nagyobb fényerőt produkálna, mint az S3, és ami még szembetűnő a fehér szín... fehérebb, mint az S3on!
Legfontosabb, hogy végre tolja a tárcsázót egyszerre, nem kell várni ráSebességbeli különbség nem nagyon van, hiszen mindkettő csúcsgép.
és akkor a hardver mit is tud... Samsung Galaxy S4 played UHD (3840x2160) video
Mint látszik eléggé megviseli, szaggat is erőteljesen, majd össze lehet hasonlítani az Octa processzoros S4-el.
Ha van valami kérdésetek, és tudok rá válaszolni, akkor megteszem, bocs a képek minőségéért, de csak egy Desire X-el tudtam lefotózni őket
Viszont a video, már az S3-al készült
Én személy szerint lecserélném az S3-at, tetszik a csillogó fém oldalkeret, a kijelző mérete is..
-
Criton
veterán
-
Criton
veterán
Egyik cikk szerint Európába is kapható lesz, máshol olvastam azt is, hogy nem lesz Európában, így szerintem jogosan tettem fel a kérdést többször is... De ma volt egy kis időm, és nekem tök mind1 melyik, már csak személyesen szeretném egy kicsit jobban megnézni, mert az Alleeban nem nagyon volt rá lehetőségem.
-
Criton
veterán
válasz
Richard #1262 üzenetére
Akkor én kérek elnézést, IGEN , influenza egy komoly agyi betegségnek számít. De hogy te rögtön, agyi rokkantnak minősítettél eme írásom szerint....legközelebb jobban oda fogok figyelni. Akkor aki még1x megkérdezi, hogy melyik lesz nálunk, az szerinted agyhalott. OK.
Engem nem érdekelnek a dolgaid
Mivel nem érdekelnek, ezért pont akkor nem írtam zárójelbe, hogy influenzás voltam, elnézést.
De ha már tényleg agyi rokkant leszek, akkor azt külön jelezni fogom. -
Ronny3
aktív tag
Szia
Na hát igazad is van TELJESEN!
A cikk alapján jogosan kérdezted és jogosan is tetted fel a kérdést annak ellenére, hogy napok óta megy ezen a tanakodás, hogy hova hány magos "gyártódik"
És az tényleg vicc, hogy EURÓPÁBA a leírás szerint már nem tartozik Magyarország, ha ide 8 magost NEM kapunk
Szóval összességében én is feltettem volna a kérdést, "hogy most akkor mivan?"
(#1259) Burt1793: Ezt értem.. azt hiszem, de akkor nálunk lesz 8 magos valami vagy nem?
Még most sem teljesen követhető!
-
half333
őstag
besz@rás: [link]
-
Burt1793
veterán
Lényegtelen kb, de először ide is a 9505-ös jelzésű, azaz snapdragonos "sima" 4 magos lesz nálunk is. Aztán majd a nem sima, de szintén egyszerre négy magot használó octás is (9500).
Elvileg nincs különbség a kettő között. Az is más kérdés, hogy XDA-n biztos kevesebb rom lesz eleinte az octás gépre...Ricsi: Oké, láttam a szarkazmust... nem érdekel, de ami bunkóság az bunkóság, nincs mit szépíteni.
-
Criton
veterán
Szia!
Itt írnak róla LINK. Ez zavart meg engem is, amire még írtam is , hogy Magyarország már nem tartozik bele Európába?
(#1256) RicHarD : az, hogy valami betegség miatt nehezebb lenne a felfogásom nem tudom honnan vetted, mert egyáltalán nem igaz, de ha megvan a bejegyzés ahol én ezt állítottam volna magamról, akkor komolyan én kérek elnézést és még igazat is adok neked.
-
Ronny3
aktív tag
Én sem nagyon igazodom már ki, hogy hol mi és hány magos S4 jelenik meg, mert kb. össze vissza csinálja a samu
EZt hol olvastad? "Galaxy S4 négymagos, 1,9 GHz processzorral rendelkezik, de Európában és Ázsiában nyolcmagos processzorral jelenik meg."
Mert az a része nekem is új, hogy EURÓPÁBAN 8 magos is lesz.. mivel azt ha jól tudom USA-nak gyártják stb..
Más: Azt pl. láttátok, hogy a két különböző variánsnak a 9500-nak és a 9505-nek a hátlapja is más lesz felirat szempontjából?
Az egyiknek fenn SAMSUNG felirat a másiknak meg alul GALAXY S4 ... de nem tudom melyik melyik
-
válasz
Burt1793 #1255 üzenetére
Éppen bocsánatot kértem tőle, ha elolvasnád újra.
GT-I9505 – Austria
GT-I9505 – Baltic
GT-I9505 – Belgium / Luxemburg
GT-I9505 – Bosnia and Herzegovina
GT-I9505 – Bulgaria
GT-I9505 – Croatia
GT-I9505 – Cyprus
GT-I9505 – Czech Republic
GT-I9500 / GT-I9505 – France
GT-I9500 / GT-I9505 – Germany
GT-I9505 – Greece
GT-I9505 – Hungary
GT-I9500 / GT-I9505 – Italy
GT-I9505 – Macedonia
GT-I9505 - Nordic Countries
GT-I9500 / GT-I9505 – Poland
GT-I9505 – Romania
GT-I9500 – Russia
GT-I9505 – Portugal
GT-I9505 – Serbia
GT-I9505 – Slovakia
GT-I9505 – Slovenia
GT-I9505 – Spain
GT-I9505 – Switzerland
GT-I9505 – The Netherlands
GT-I9500 / GT-I9505 – United Kingdom
GT-I9500 – Ukraine -
-
Engem nem érdekelnek a dolgaid, csak ötvenszer lett leírva mi lesz és mi nem. (Ráadásul TE kérdezted). Mégis visszakérdezel még vagy háromszor. Rohadtul szúrja a szemem. Ne értetlenkedj már. Erre ne válaszolj, felesleges. Ja bakker eszembe jutott, múltkor írtad hogy van valami betegésged vagy mi ami miatt nehezebben fogod fel a dolgokat. Akkor bocs.
Nem személyeskedek, i5 topicban ott a hsz. Tényleg elfejeltettem.
-
Criton
veterán
válasz
Richard #1250 üzenetére
1. Mi közöd hozzá mit rendelek illetve vonok vissza? i5 és S4 között akartam választani, S4-re esett a választásom, és nem rohanok rögtön a boltba megvenni, még megjelenés előtt.
2. Te most iPhone fun vagy, vagy Samsung? Itt is meg ott is osztod az észt, te vegyél egy kicsit vissza!
3. Mivel Octaról beszéltetek többen, és én azt sem tudtam most merre mikor?
4. Az S4-et nem rendeltem elő, NEM IS FOGOM, elmegyek boltba, megnézem és ha OK, akkor megveszem.
5. szállj le rólam k***va gyorsan kérlek, egyébként is más a bajom most mint hogy te ki oktass!
6. Jelen pillanatban egy temetést kell intéznem , én kérek elnézést, hogy a topikban az adott készülékről kérdezek ( és nem avval jövök, hogy az i5 meg a HTC one meg a nem tudom még mi mennyivel jobb mint az S4 ), nincs több órám youtube videókon meg teszteken csorgatni a nyálam.(#1254) RicHarD: gratulálok, ülj le egyes
csak ötvenszer lett leírva mi lesz és mi nemerre - ha ez így van, akkor az Octaval a többieket se tévesszük meg, nemde
kérlek ne válaszolj, mert felesleges.
Ne személyeskedj! ÉN se tettem, és nem is teszem! Ezzel most magadat minősítetted, grat.
Valamint mint a TV adások, ha nem tetszik akkor ne nézd a kérdéseimet, és ha annyira zavar nem kell rá válaszolnod, ennyi.Ja bakker eszembe jutott, múltkor írtad hogy van valami betegésged vagy mi ami miatt nehezebben fogod fel a dolgokat
Mi ez ha nem személyeskedés? Megint grat -
Most már fejezd be. NEM LESZ ITTHON I9500 a Samsung hivatalos közleménye szerint. Soha nem volt másképp. Bakker i5-nél is eljátszottad ezt aztán vissza vontad a rendelést.
Ne ám máá.
Szerk.: Allee-ban én is megnéztem egy fehér példányt. Nekem bejön nagyon a kijelző és a külső, de S3 után azért nem olyan hű de durva mint anno S2->S3
-
Laraxior
titán
Na, 3:30kor a kezemben lesz a fekete S4
Utána össze dobok egy gyors értékelést az S3hoz viszonyítva -
Def26
félisten
Nah, most hívták asszonyt, hogy holnap jön a teló. 9-17 -ig. GLS, hozza. Ott meg haver az aki Budaörsre jár. Beszélek is majd vele.
-
Def26
félisten
válasz
ForRedGlory #1237 üzenetére
Nem ismerlek de már most utállak bmeg. Nekem is eljárhatnál.
-
Attiba
tag
Várjuk az élménybeszámolókat!
-
Robertoq
őstag
válasz
A hazai T-ben lesz a világpremier?
Még a Samsung is 27-től írja, meg az edigiben is szombattól értékesítik:
szombaton pedig a világbemutatóval egy időben, légy az elsők között, akik a Samsung új csúcsmodelljével térnek haza!
Persze ez a jobbik eset, inkább hamarabb mint később -
buci30
addikt
Én lista áron vettem az e-mail nekem is megjött nem rég
De sms semmi de gondolom azért mert nem előfizetésre vettem.
De az e-mailba van egy olyan ,hogy:
" Rendelése állapotát nyomon követheti honlapunkon "Nekem ez a legelső e-mailba van.
Oda kattints akkor elugrik az oldalra. Ott is 2.-át ír? -
ForRedGlory
félisten
Kár hogy hétvégén kevés lesz az időm, de kezem a HTC One vs S4 cikkem is
Az is lesz vagy minimum 15 oldalas, mint ami rövidesen megjelenik H1-ről.(#1229) Vertigo: Az Octa max a szintetikus tesztben lehet gyorsabb, mindennapi használatban kétlem, hogy bárki észrevenne különbséget. A HTC One is hasít a snapdragon 600-al a fedélzetén. Szóval a sebességgel BIZTOS nem lesz gond.
-
Vertigo
aktív tag
Szintetikus pontszamok eddig is voltak, a lenyeg az lenne, hogy vegleges tw-vel hogy mennek a kutyuk, tapasztalhatoak e laggok? Van e abba valami, hogy exy+tw jobban optimalizalt, avagy csak szimplan a beta tw miatt laggolt a cucc?
-
-
Criton
veterán
válasz
bulikavagyok #1225 üzenetére
nincs nagy különbség a kettő között
-
migabi24
nagyúr
válasz
bulikavagyok #1225 üzenetére
na végre ilyen még nem volt, legalább vége lesz a sírásnak
-
Octa bemutató
Nem tudom, volt-e már ilyen videó..Egy véglegs kiadású 9500-ös bemutató, plusz benchmark teszt, összehasonlítva a 9505-el. -
migabi24
nagyúr
ez nem megrendelési sorrendbe lesz kiszállítva, az már biztos, én még semmit nem kaptam pedig az elsők közt lecsaptam rá
-
Def26
félisten
válasz
ForRedGlory #1220 üzenetére
Na update. Rákérdeztem asszonyra, (ő nevén vannak az előfizetések), hogy nem jött e valami? Azt mondta de jött egy sms, hogy megérkezett a termék de a kiszállítás várható időpontja május 2. Email is jött, abban csak az van, hogy megérkezett az előrendelt termék. Mondom még jó hogy szólsz róla.
-
Húú. ez tényleg nagyon csúnya volt!
ForRedGlory: mindenképp "kedves gesztus" a T-től ez az ajándék, de én most ezt kihagyom, pedig pont most járt le a kér éves hűségem. Több mint 180-ért tudnám elhozni, pedig 10 alatt nem nagyon szokott lenni a számlám. Inkább hozatok Angliából egyet, vagy megveszem függetlenül. -
ForRedGlory
félisten
válasz
bulikavagyok #1217 üzenetére
Ja ezt írta, de remélem olvastátok, hogy azt később kapja meg mindenki, nem most jön. Külön időpontban hozza a futár.
Mellesleg annak a toknak az ára ~7.000 Ft, szóval nem 200 Ft-os kacat.
Amúgy a a flip cover, amivel kapcsolatban nincs jó emlékem, 2 hét alatt elkezdett szét jönni, de mivel garis az is, max cserélik. -
Criton
veterán
válasz
bulikavagyok #1217 üzenetére
eszt?
-
Def26
félisten
válasz
ForRedGlory #1214 üzenetére
Még tegnap hívtak, jóváhagyták meg elmondták, hogy elsők között vagyok. Azt nem tudták megmondani mikor jön a teló.
-
-
lojza
csendes tag
Sziasztok! Most kaptam sms-t a T-től, hogy 26-án este 8-ig kiszállítják.
-
Vagany
őstag
válasz
Amint tudsz írj gyorsvéleményt. Érdekel, hogy melyiket tartanád meg a One és a GS4 közül
.
Beszéltem ma a Telenorral, valszeg rendelek egy SGS4-et de holnap hiv vissza az ügyintéző a végső válaszom miatt. -
ForRedGlory
félisten
Nekem futár hozza ide házhoz melóhelyre
Direkt délelőttre kértem, mert holnap nem akarok sokat dolgozni
(#1213) Def26: Neked még semmi? Anyós megtudta?
Amúgy ne aggódj 1 órán belül megkapod Te is, ha nem hívnak fel, mert mondjuk kauciót kérnek. Engem mondjuk jó hogy nem hívnak, csak náluk dolgozom, nem futok el a telefonnal(#1215) Vagany: Ok
Bár őszinte leszek, NEHEZEN tudom elképzelni, hogy mindent egybe véve jobb legyen. Szerintem tökéletesen egyformák lesznek, mindegyik másban erősebb. Pláne, mert HTC One van jelenleg. Mellette nehéz elképzelni bármit is, de ez csak az S4 lesz.
-
Def26
félisten
válasz
-
Criton
veterán
válasz
Futár vagy PickPack Pont?
De azt az egyet nem értem, hogy kapjátok meg , megjelenés előtt?
-
istnag
addikt
Troll ON:
Legalább a kiszolgálás nem akadozik,ha már a telefon igen.
Troll OFF.
és Bocs MINDENKITŐL.,de nem bírtam kihagyni. -
Elderath
addikt
válasz
Szintén. Pont most küldték smst
-
ForRedGlory
félisten
Yessss,,, kaptam e-mailt, hogy a megrendelt termék megérkezett, holnap kapom készhez szinte tuttttttiiii
-
Kapanyél
őstag
De kemény, listaáron, előfizetés nélkül olcsóbb a T-nél, mint Dominóval!
Mire beáll az ára 150 körülre, kijön a Note3... sosem lesz ennek vége!
-
Gizmo94
veterán
Semmi. Hivatalosan Magyarországon az i9505 négymagos Snapdragonos LTE-s lesz forgalmazásban minden szolgáltatónál, a nyolc (2x4) magos i9500 Exynos Octa-s változat nem.. Esetleg gsm boltok - forgalmazók és magánszemélyek importálják majd az utóbbit.
Szerk: és mekkora tévedés lenne....
-
Criton
veterán
A Galaxy S4 négymagos, 1,9 GHz processzorral rendelkezik, de Európában és Ázsiában nyolcmagos processzorral jelenik meg.
Most akkor mivan -
buci30
addikt
Felhívtam a Tré mobilt és ma még nem jöttek meg a telefonok, így holnapra biztos nem lesz kiszállítás. Szombaton pedig nincsen.
Így azért írták a 26.-át mert akkor van a premier és akkor kapnak ők is valószínű, és utána Hétfő Kedd várható a kiszállítás. -
Mr President
senior tag
Lehet lesznek gondok a szállítással, valamint a mennyiséggel.
-
Vagany
őstag
válasz
Vertigo #1177 üzenetére
Te ezt irtad:
"felso kategoria kozepen vanszorog"
Ez egyszerűen hülyeség. Én szándékosan nem csak az i5-öt írtam, te a válaszodban már ki is hagytad a HTC One-t ami szerinted szintén a felső kategória közepén vánszorog?
Én az i5-tel kapcsolatban is máshogy látom a dolgot. Az androidos telefonok tudásban eddig is felülmúlták, de mostmár sebességben is utólérték az iphone-t. De kicsit igazságtalan az összehasonlítás, mert más emberek másra használják a készülékeiket. A HTC-ben és a sgs4-ben is nagyobb a kijelző és nagyobb a felbontása is, lehet nem is az i5-tel kéne összehasonlítani, bár támpontnak jó, de ez alapján végső itéletet mondani nem kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!