-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
migabi24
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #24097 üzenetére
90 -120-ig
-
rolcsibácsi
őstag
mennyiert mennek mostanaban otthon az s4-ek?
remelem nem araztam ala vagy tulnexus 5 jobban bejott
-
Gizmo94
veterán
válasz
Devilhun_HUN #24095 üzenetére
Uninstaller app playről pl, vagy system app remover. Utóbbinak root kell.
-
Devilhun_HUN
aktív tag
Csá
Lookout vírusirtót hogy tudom törölni?
Mert simán nem akarja. :-D -
Csehlala
csendes tag
Azért a hazai T nem kicsit csúszik a S4 frissítéssel 4.3-ra. Komolyan nem értem, h miként szeretnék a usereket így "kiszolgálni".. Nem mondom, h megfeszülök, h érkezzen a frissítés, de azért komolytalan, h csak ennél a szolgáltatónál áll a dolog... Gondolom az idegesítő boot-animációt szeretnék tovább rontani...
-
Gyula84
veterán
Hello
mielőtt frissítenék kell nekem az efs mappa? és mi az a triangle away ?
és a sim benne van vagy nincs az mindegy?
-
válasz
kavics325i #24047 üzenetére
-
falijja
őstag
4.3 ba van egy külön app a knoxnak nekem 4.2.2 van és még is a boatloaderben ott a knox ...a tö-öm egye meg a samsung....
-
b.bela1
őstag
válasz
kavics325i #24081 üzenetére
Itt hiányzik egy menüpont. ?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
kavics325i #24081 üzenetére
Melyik romod van?
-
kavics325i
őstag
Errrrreeee valaki?
-
Egyáltalán minek minden szolgáltatónak saját rom? A felét nem használja az ember amiket rá pakolnak. És mindig csak várni kell rájuk.
-
szaboba2
tag
válasz
pixelblondie #24077 üzenetére
Én napjában többször is zaklatom őket ezzel
-
pixelblondie
senior tag
válasz
kavics325i #24073 üzenetére
Magenta nem szarozik, egyből a Kitkat jön
..csak győzzük kivárni
-
falijja
őstag
Odinnal ha felrakom a 4.3 at akkor a knox 0 án marad....?és az első hsz ben nem él a vodás rom...honnan tudom letölteni...? vagy azzal a szar kiessel nem jó lefrissíteni...?
-
Gizmo94
veterán
válasz
kavics325i #24073 üzenetére
Lesz.. Eccer majd lesz.
-
kavics325i
őstag
és mivanmááá a t-s 4.3-mmalll????
-
falijja
őstag
Na mivel nekem knoxos- így frissítek 4.3-ra vodásra...remélem feltörik ezt a knox számlálót...4.3 jobb vagy rosszabb mint a 4.2.2....?
-
Gizmo94
veterán
válasz
csabám #24064 üzenetére
Ahogyan most írod, úgy végülis jó lehet tothl felvetése szerint csc cserére, ez igaz. Én is azért írtam, hogy gázos, mert az XDA-n kivesézték.. Nahh, talán majd CF rávetődik, bár lehet, hogy "megvette" a Samsung, vagy fosik, mert ez már közel biztonsági auditos téma ezt basztatni..
G4ula84: Meg lehet, de nem egyszerű. [link]
-
csabám
addikt
válasz
Gizmo94 #24063 üzenetére
Ne rébuszokban beszéjééé
A kínai root törlést úgy értettem, hogy felrak utána egy 4 fájlos romot.
XDA-s topik szerint a programmal gond van, ugyanis tényleg kommunikál kifele (mármint ami a telefonra települ). Egyelőre el is lett távolítva a program letöltő linkje és a topik is zárva -
Gizmo94
veterán
válasz
csabám #24060 üzenetére
A buta nem pejoratíve értendő, hanem ellenkezőleg...
A másodikhoz pedig: A kínai rootot meg hiába törlöd, ha már felraktad, ha valamit be akart juttatni a kernelbe, az ottmarad, gondolom, nem csonthülye a fejlesztője... Te kis butus..
Továbbá azt is írtam,hogy nekem jó, tehát aki még nem rakta fel az újabb romot, annak normál roottal jó. A kínai rootot én nem erőltetném, bár lehet, hogy felesleges a para, mert nem telepít semmit, de ha mégis?
-
Gizmo94
veterán
válasz
csabám #24057 üzenetére
Utolsó posztjaiból úgy látom, hogy kezd telelenni CF is ezzel az egésszel.
Pedig anno még a Samsung mérnökei is vettek át a dolgaiból, tehát igencsak buta "mókoló" gyerek.. Azért még bízom benne, hogy hátha rávetődik komolyabban a kérdésre.. Addig nekem biztosan nem lesz fent újabb rom, legfeljebb ezzel megy majd el az S4. Végülis, minden tökéletesen megy rajta, a legapróbb hiba vagy battery drain sincs..
tothl: Meglehet, de arra jó nekem a csc changer is..
-
Gizmo94
veterán
válasz
Gyula84 #24055 üzenetére
A bootloadert még nem nyitja egyelőre semmi, rootolni lehet, de egy kínai vírusos root van jelenleg, ami nem tűnik tökéletesnek. A pc-d garantáltan vírusos lesz tőle, mondjuk azt letakarítod, nem ügy, de nem mondanám 100%-ra, hogy nincs a rootban sem valami, ami kommunikál a kínai készítőjével, tehát inkább hanyagolnám..
-
EasyKnight
tag
válasz
sirarcheer #24053 üzenetére
Én PowerAMP-t használok. A problémát megoldja, a hangzása szerintem frenetikus.
4-500 Ft, de biztosan van kevésbé legális is -
sirarcheer
senior tag
Sziasztok!
1 hónapja vettem S4-est eddig csak 1 zavaró dolgot tapasztaltam.
Ha elkezdek egy hosszabb mp3 file-t hallgatni a gyári lejátszóval reggel megállítom pl 20 percnél.
Munka után folytatnám tovább, de mindig előröl kezdi el az adott számot.
Beállításokat megnéztem de nem találtam erre vonatkozót.Van valami beállítás amin átsiklottam, vagy ajánlanátok egy jobb lejátszót ami képes a folytatásra nagyobb szünet esetén is?
( A programot nem állítom le az alkalmazás kezelőből, csak a fülhallgatom nyomok egy pause-t reggel, és este folytatnám)Segítséget előre is köszönöm.
-
Gyula84
veterán
Hello
Hollandiában vettem egy S4-et gyári független ez a software van rajta
meg van rootolva az a kérdés erre mehet a XEH magyar független 4.3 és ha igen akkor mit kell előtte csinálnom? -
Szovie
csendes tag
Erre valami ötlet? msm_hsic_host miért nem hagyja aludni a kicsikét?
Gondolkoztam hogy valamelyik app miatt szív, de nem látok kiugró értéket sehol. -
Gudy
tag
4.3-al is melegszik a teló? nekem 4.2.2-vel 10 perc wifis net után bitang forró a hátlap és a kijelző is. Esetleg akinek van összehasonlítási alapja, Note 2 is melegszik?
-
Petyyyyy
addikt
Most már megnéztem én is. SW: I9505.002, HW: REV0.2. Ez mennyire számít frissnek, jónak? Ha meglesz a win reinstall otthon, majd engedem hadd frissítsen Kies-sel.
-
régebbi firmware verziókban nem volt adott, maga a "probléma" pedig 4.3 óta adott.
olvass vissza, illetve keress rá ezen témában, többen is felvetették a dolgot.bulikavagyok; nem sok folyamatról van szó.
Maxentius; elsőre megkaptam, kicsivel 50 gigabyte felett vagyok most.
-
-
b.bela1
őstag
válasz
bulikavagyok #24034 üzenetére
Azt vettem észre, hogy ürítés után kicsit köhög. Net gyorsabb, de hamar visszatelik arra a szintre, ahol előtte volt. Úgyanúgy a többi tisztított alk. is. Ezután szépen kisimul a működés. Lehet, csak nálam. Én tegnap töröltem a tisztítót. Nem sok értelmét láttam.
-
-
-
válasz
bulikavagyok #24029 üzenetére
-
Gizmo94
veterán
Ha politikai oldalról néznénk,akkor inkább le sem írnám a nevet, de maga az ország nem tehet semmiről. Ez csak egy ártatlan föld, folyók, hegyek, tavak, ami habár kicsi, viszont szép és szàmomra kedves. Szerintem nem érdemli meg a kisbetűt. De ez tényleg off, így vége.
Bulikavagyok: használj Clean Mastert, a legjobb, tud mindent.
-
-
válasz
bulikavagyok #24023 üzenetére
elég csak az alkalmazáskezelőben megcsinálni.
Gizmo94; nem is az ő részéről írtam, hanem a sajátomról, hogy csak azzal lehetne indokolni, de azt meg nem szeretem.
-
alapbeállításban kipipálva, és bár nem tekeri a wifi modul, de folyamatos ébrenlétben van, hogy bármikor megszólítható legyen, ezért jelzi az akkumulátoros statisztika.
többen is jelezték itt a dolgot, és a funkció kikapcsolása (pipa ki) mindenkinek megoldotta a problémát. -
zlatan77
aktív tag
válasz
bulikavagyok #24023 üzenetére
Akkor valami más akadhatott be.
-
-
csabicska
senior tag
Átlátszó idójárás widgetet keresek a gyáriból,ami cwm-ből telepithető.
4.3.
köszi ha segitettek. -
zlatan77
aktív tag
válasz
b.bela1 #24011 üzenetére
Hát az nekem már használhatatlan méret.
A 3 Gb ramnak sem látom jelenleg még az értelmét. Nekem 3 heti folyamatos használat mellet (nem ürítettem ramot egyszer sem) is volt 800 mb körüli szabad ram.(#24014) bulikavagyok
Tegnapig nekem is elég drasztikus volt az éjszakai merülés.
Nyomtam egy wipe cachet és kikapcsoltam a Nowt.
Ma éjjel aktív wifivel 3%-ot merült. -
pipa ki innen; wifi -> menü -> speciális -> keresés engedélyezése mindig (a google helymeghatározási szolgáltatása és más alkalmazások számára a hálózatkeresés engedélyezése még kikapcsolt wifi mellett is)
MunezXBK; csak szélsőséges esetben írok nagybetűvel, ez a helyzet pedig (már) nem az, legyek bármilyen rossznak titulálva emiatt, ez az ország már nem az, aminek lennie kellene, vagy egykor volt...
a politikát rühellem, tehát nem megyek bele jobban, meg amúgy sem lenne okés ezen fórumon. -
mycso
veterán
Nos szépen haladok a telefonnal.
Ráraktam a 4.3-at (nem knoxolok, így az omega romját toltam rá. Természetesen hozzá a modemes okosságot is. De, a wifi az csinálja, hogy hiába kapcsolom ki, az folyamatosan bekapcsolva marad, ez látszik az akku üzemidőn is.
Majd, mivel nem vagyok gépközelben (pesten szaladgálok, és a telefonom használtam gps-nek eddig a pontig) így mobile odinnal újraraktam a modemet.
No ez egész jól sikerült, most már nem indul el a telefon, még recoveryben sem.
DE legalább a wifi nem megy. -
próbáld meg kiszűrni, hogy melyik folyamat mászott bele a rendszer keretébe, ezzel megnézheted, hogy mi ébresztgeti a rendszert; link
így talán teljes nullázás és újbóli belakás nélkül is kiszűrheted és orvosolhatod a hibát.bulikavagyok; neked is valamelyik google folyamat felelős a problémás merülésért, dolgozik rajta a google, és sajnos nagyon sok típusú készülék érintett; link
a folyamat leállítása, a tárak/adatok ürítése és a készülék újraindítása orvosolja a hibát. -
Petyyyyy
addikt
Csak három napja követem a topikot, de már most szédülök.
Azt viszont tudom, hogy megvárom, míg szól, hogy újabb droid verzióra frissítene, nem óhajtok maszekolni. Az akku időhöz - 4 óra alatt fogyott 4%, első helyen a készenlét áll. Hálózatoknál GSM van választva, mobilnet, wifi nem megy csak ha nem vagyok gépnél.
-
Tegnap óta vmi nagyon nem stimmel az enyémmel sem.
Már tegnap is sokkal gyorsabban merült a szokásosnál, de a csúcsot ma éjjel érte el. Este feltöltve, mikor lefeküdtem és repülőbe tettem 95%-on állt, ma reggelre leugrott 72-re. Tegnap volt wipe, Clean master takarítás, plusz minden google szolg. kilőve (bár ez eddig is így volt). Most az android oprendszer van az első helyen ami szerintem normális, a tegnapi legnagyobb fogyasztó(play szolgáltatások) eltűnt a listáról. Mindenesetre ez tényleg gáz, hogy ennyit kell vele bűvészkedni, és még így se jó!
-
zseko
veterán
Csupán annyit látni, az Android Operációs Rendszer fogyasztja a legtöbbet.
Persze nem tisza alapra lett feltéve, nem volt és még most sincs annyi időm hogy újra belakjam. Ez persze részben az én hibám is, rá kellene szánni az időt. Talán most hétvégén már megtudom csinálni. -
válasz
Newlocal #24004 üzenetére
így pedig rendben vannak a firmware összetevői és a product code, dobni kellene a frissítést, ha nincs hozzányúlva szoftveresen!
próbáld meg a kies által kinyerni a kockázati tényezőt, hogy az mit ír a frissítésre!?!?
gyári garival csak nincs bolti trükközés, de azért nézd meg, hogy az akkumulátor alatti matricán és a *#06# kódra, valamint a telefon névjegyénél kiírt imei értékek azonosak?zlatan77; nem húzom, nekem okés a rendszer, de azt a minimális különbözetet azoknak próbáld eladni, akiknek látványosan jobban merül nyugiban is az akkumulátor...
-
zlatan77
aktív tag
Jól van na.Ne húzd fel magad.
Itt csak,arról van szó,hogy mások a felhasználói szokásaink.
Én szeretem,ha maga megcsinál mindent és nem kell manuálisan nyomkodnom semmit.(Úgyis elfelejteném például a képeimet feltölteni felhőbe).
Eget verően sokat,úgy sem lehet nyerni az aksi időben.(#24006) b.bela1
Na ez a másik. 2Gb ramnál minek lövöldözi ki valaki a ramot? -
b.bela1
őstag
válasz
zlatan77 #24003 üzenetére
Ezt a kérdést már én is feltettem. Bár ezek "kényelmi funkciók" nagy része csak kacat. Legtöbb dolog böngésző könyvjelzővel megoldható. Üzemidőben amivel még lehet hozni, az az, ha nem bonyolódunk bele a ramvadászatba. Ami csak ritkán van használva, azt ok. ki lehet lőni, de a folytonos ürítgetés elvesz az aksiból. Jobb lenne, ha ramra rá sem lehetne nézni. Pl. apex van fenn, ha bekepcsolom a memóriában tartást, csak napi 2% aksti igényel. Ha kiveszem a pipát, felmegy 3-4%-ra. Ugyanezt kipróbáltam másnál is. Szóval hagyni kell működni. 5-6h kijelző sima ügy. A linkelt cuccok mondjuk nálam sem mennek.
-
válasz
zlatan77 #24003 üzenetére
miért? miért fussanak olyan szolgáltatások, amik részint nem is működnek magyarországon?
miért naplózza folyamatosan a rendszer, hogy merre járok, miért továbbítsa a szervernek, miért kínáljon fel nekem éttermeket, benzinkutakat...stb, ha egyszer magam döntöm el, hogy hová szeretnék menni, milyen szolgáltatásokat akarok (ki)használni...stb, és szükség esetén célirányosan rákeresek!
minek szinkronizáljon fel azonnal minden fényképet...stb automatikusan a felhőbe, ha egyrészt van szabad tárhely bőven a telefonon és a memóriakártyán, másrészt szelektálom először, és majd én eldöntöm, hogy mik mehetnek fel, és mik nem!
lehetne még sorolni, de semmi olyat nem tiltottam le, amitől nem működne teljes funkcionalitással a telefon/rendszer, csupán én határozom meg a működés milyenségét.
telefonálok, az működik!
írok sms-t, az működik!
levelezek, több e-mail kliens is működik!
használom a hangouts szolgáltatást wifi és mobilinternet útján is, működik!
netezek, mobilinternet (4g/lte) és wifi útján is működik!
keresek cíemeket/útvonalakat, a gps és a térkép is működik!
fényképezek/videózok, működik!
hallgatok zenét, működik!
használom a naptárt/tervezőt, szinkronizálom is wifi és mobilinternet útján, működik!
használom a google, samsung és a dropbox fiókot, szinkronizálom is wifi és mobilinternet útján, működik!
használom a távirányító funkciót, wifi és mobilinternet útján is forgalmaz, működik!
használom az optikai olvasót, számológépet és ébresztőt, működnek! -
zlatan77
aktív tag
De,ha mindent kikapcsolsz,amiket linkeltél,akkor tulajdonképpen kapsz egy jó fogyasztású,de egyszerű butatelefont.
Egyébként a google szolgáltatásoknál szerintem a Now fogyasztja a legtöbbet.
Kipróbáltam és éjszakára kikapcsoltam.(Helymeghatározás engedélyezve maradt)
Folyamatos Wifi-vel, minden szinkronizációval 3%-ot merült.
Azt hiszem marad is így.Egyelőre nem nyújt még annyit,hogy érdemes lenne feláldozni az üzemidőt rá. -
pedig akkumulátoros üzemidőben is sokkal jobb a 4.3, mint a legjobb 4.2.2.
nézz rá az akkumulátoros statisztikára, hogy mi fogyaszt, esetleg a problémás google folyamat, amiről sok telefon esetén cikkeznek az utóbbi google frissítés óta, vagy csak nulláznod kell a rendszert, ha nem megfelelő/tiszta alapra ment fel a 4.3. -
zseko
veterán
Memória használás szempontjából nagyon jó ez a 4.3. Viszont most merült mint az atom, 7 óra alatt 20%-ot.... éjjel, alvás alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Last Epoch
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- NVIDIA® driverek topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egérpad topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest