Hirdetés
- Otthoni időjárás-állomás
- Egér probléma
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
Verjem telibe a t-mobile -t már. 23. -a van, elvileg 28 -án jelenik meg az S4. Mégis mikor akarják előrendelhetővé tenni a telót?
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
FragMaster #891 üzenetére
Én úgy tudom, hogy bármilyen EU-s garanciajeggyel és számlával érvényesíthető itthon a Samsung szervízben a garancia, legalábbis amikor a Samsung hotline-t hívtam, a hölgy azt mondta, hogy a Nexus 10 hazai forgalmazásáról nem tud információval szolgáltatni, azonban a fenti feltételek teljesülése esetén Samsung termék garanciáztatható.
-
Ronny3
aktív tag
-
Lacko84
aktív tag
T-nél mikortól lehet kapni??
-
majestic
őstag
válasz
Robertoq #885 üzenetére
Így van! Az 1+1 mindig boltira szokták írni. Azt kell megkérdezni, hogy magyar Samsung garancia van-e rá! Az pedig 2 év gyártói magyar Samsung garinak hívják. A GSM garancia általában szart se ér! A hivatalos magyar gari esetén (ha regisztrálsz a Samsung Magyarország oldalán) kapsz még grátusz + 2 hónap garit és ingyenesen futár jön ki az elromlott telcsiért, elviszi és javítás után visszahozza! A GSM-ből elhajthatnak bármikor, a hivatalos gari esetén pedig kötelesek mindent megjavítani, stb.
Azt pedig, hogy magyar hivatalos garanciás-e nagyon egyszerűen tudod megállapítani: azt mondod a pasinak, hogy amíg odaérsz ne nyissák ki a dobozt. Amikor pedig kinyitja előtted, a dobozból magyar nyelvű garanciát kell kivennie hologrammal a tetején... Ja és a dobozban magyar nyelvűnek kell kennie a leírásnak! Ezt törvény írja elő, ilyen egyszerű!
-
Robertoq
őstag
Samu garis nem bolti gari így mi lehet a gond?
Megnéztem az oldalt és szerintem ez bolt garis, idézet a garancia oldalukról:
HU garancia esetén 1+1 év (1 év teljes körű + 1 év szoftver). Gyártói garancia esetén 1 illetve 2 év, telefon modelltől függően.
És az S4-nél HU garancia van és nem gyártói. -
charlie1975
aktív tag
én is nagyon várom már a T-s előrendelést semmi új info hogy mikor várható?
-
rim411
csendes tag
A t-mobile megjelenésről semmi hír? Nagy a csend...
-
Ronny3
aktív tag
válasz
FragMaster #876 üzenetére
Vagyis a voda az octa változatot fogja árulni, vagy csak az octa verzió tulajdonságait írták le "véletlen" ?
-
Ronny3
aktív tag
válasz
FragMaster #873 üzenetére
Mit írtak nem rég?
Nem nagyon értem miaz az ocra...
Más: És valaki nem tudja véletlen, hogy Pl. S3-nál, hogy kell a telefonszámok vége után a szokásos P betű helyett szünetet tenni a számok közé, hogy a hívott autómata bejelentkezése után autómatikusan küldje a mentett számokat, pl. banknak a kártya számot stb, hogy ne kejlen mindig benyomkodni azokat
Nem tudom droidnál, hogy kell ezt megoldani
-
Ronny3
aktív tag
A Vodafone oldalán azt írják van benne Rádió és Infra nincs
a MULTIMÉDIA résznél írják a Rádiót!
-
válasz
FragMaster #868 üzenetére
Tudom, de assemble nem akarja megérteni
-
buci30
addikt
Elvileg a héten már nálam lesz az s4 független 189 ezerbe
A "baj" ,hogy azt mondták ,hogy csak fekete jön első körbe.
De amikor mondtam ,hogy én úgy tudom fehér lesz az elején akkor elbizonytalanodott a srác és azt mondta lehet nekem van igazam akkor derül ki ah megjönnek az előrendelések.Szóval most dilemma van ,mert fehéret szerettem volna
De lehet bekel vállalnom a feketét vagy várok.De nem az volt ,hogy fehér a belépő szín?
-
assemble
addikt
Itt olvastam, a post elejen ir rola
I picked up the One on AT&T yesterday. I haven't really used an HTC device in quite awhile, and I'm pretty happy with this phone.
The very first thing I did was to unlock the bootloader. HTC (like everyone) got this very wrong in the past, but they finally got it right. The production device is fully unlockable on the AP side using an unlock code from HTCDev. It only took a couple of minutes to follow the prompts on the site and I was greeted with the UNLOCKED message in HBOOT. Installed CWM and did a backup.
-
Criton
veterán
válasz
Burt1793 #861 üzenetére
nem azt mondom, hogy az S4 jobb. Galaxy-m még nem volt, mondhatni Samsung telefonom nem volt, de hogy ha HTC telefont akarnék venni, vagy az érdekelne, akkor a HTC topikban igenis érdekelne, hogy mennyire lenne karcálló a One.
(#862) Levente : egyetértek veled, de olyan tesztek jobbak lennének, ahol életszerű körülmények mellett tesztelnék a telefonokat. Kétlem, hogy valaki otthon a telefonján a konyhai késsel próbálna sms-t írni.
-
Levente
aktív tag
Ezzel csak egy baj van, hogy az ott egy pre-installed screen protector, ahogyan ezt mondja is és egy másik video-ra utal, ahol megmutatja, hogyan lehet azt leszedni és azt mondja, hogy állítólag akkor lejön a Sony logo is.
Nos, a video elején már gyanús ez, hiszen sima üveget se karcolsz meg egy késsel, se szikével, hiszen azoknál az jóval keményebb.
Tehát, a homokkal való karcolgatás lehet mérvadó, ahol a kvarcszemcsék elintézik a dolgot.
Egyetlen, az S-Pen alá szoruló szemcse is vicceset művelhet egy szerencsétlenebb és azért igen nehezen kivitelezhető helyzetben.
De lehet gyémántgyűrűvel is, bár ott egy pillanatra sem kell ábrándot kergetni, az mindennél keményebb.
Természetesen a magyar srác féle videó egy vicc, azokkal semmilyen üveget nem karcolsz meg.
-
Criton
veterán
válasz
ForRedGlory #858 üzenetére
Nem, de mivel nem HTC-t szeretnék venni, így annak a karolódása nem igazán érdekel. Érdekelje azt akinek az van.
-
ForRedGlory
félisten
Azért remélem nem lesz álmatlan éjszakád a kommentem miatt...
Ha meg igen, akkor a hiba az Ön készülékében van, lol...
Témánál maradva marha életszerű a szikével végzett karc teszt. Jó esetben az életben nem fog szike környékére kerülni a kijelző, így sokkal többet mond az, ha nem karcolódik meg a kulcsól, amivel akár minden nap érintkezhet... Nem az a kérdés, hogy karcolódik-e egy kijelző, hanem az, hogy mitől... a szike kb mindent végig képes karcolni, nem túl mérvadó.
-
Criton
veterán
válasz
ForRedGlory #856 üzenetére
A One jelenleg nem érdekel, hogy mennyire nem vagy mennyire igen karcolódik... Itt és most szerintem csak az S4 a téma
-
Criton
veterán
válasz
FragMaster #854 üzenetére
Igen, egy ilyen teszt is jobb lenne mint ez az életlen késes dolog.
-
Def26
félisten
Na mi van? Nincs még előrendelés t-mobile - ba?
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Karcteszt, magam is kíváncsi vagyok a végeredményre.
-
majestic
őstag
válasz
ForRedGlory #840 üzenetére
Nem a Samsung első embere de legalább annyira hülye ahhoz amit csinál, mint a vezető. Ismerek párat közöllük és innen a fórumról szerintem a legkevésbé hozzáértő is 1000x többet tud a Samsung mobilokról, mint ők...
Nézzétek csak meg az interjút vele, elképesztő értetlenség rí le a fejéről! Arról nem is beszélve, hogy egy alkesz...
Egyébként a keret szerintem se fém (sajnos)...
-
ForRedGlory
félisten
válasz
FragMaster #841 üzenetére
Szerintem nem arról beszél, de majd meglátjuk. Nem lenne értelme kiemelni, ha egyértelműen nem fém, vagyis nem jegyezné meg azt, amit aláhúztam
(#843) Def26: Semennyivel, de ez már urban legend, ami e körül a szutyok keret körül megy itt. Külföldön sehol nem olvastam, hogy szóba jött volna valaha is a fém.
-
atike
nagyúr
Most őszintén, de ennyire számít, hogy fém vagy fémnek látszik az a csík...? Félelmetes ez ami e körül a téma körül forog...
Ki a fenét érdekel? Ha van valaki 200.000 Ft-ja erre a telóra nem gondolnám, hogy annak a csíknak az esetleges fém-mivolta dönti ezt el....
Akinek meg alapból sem tetszik az nem fogja ettől még megvenni vagy épp nem ha nem az.
-
Def26
félisten
válasz
Egyébként miért jobb/rosszabb ha fém van rajta?
-
Sofian
őstag
válasz
Szerintem várjuk meg a laboreredményeket...
-
FragMaster
addikt
válasz
Ez a mondat amúgy a krómcsíkról szól, nem az oldalán körbefutó fémszínű "valamiről"
Két különböző dolog, szóval van még esély rá.
-
ForRedGlory
félisten
Samsung’s designers slightly tweaked the contour of the Galaxy S4, making it a bit more rectangular, and added a chromed band on the side, which gives the handset a classier look, although it isn’t actually metal.
Valaki nagyon hülye és én arra szavazok, hogy azok akik itthon azt állítják hogy fém (hiába a Samsung egyik első embere, vagy MA teszt). Ebben a témakörban senkinek nem hiszek már... majd ha megfogdosom, de addig bárki bármit mond, max valami fémes cucc, de nem fém. Mondjuk összekeverni a kettőt...hát...(bárkinek is van igaza)
(#837) Def26: Mert nekem is lesz szerintem
(HTC marad ettől függetlenül, aztán majd eldől, hogy melyik megy)
-
Vertigo
aktív tag
Sry az off-ert, meg hogy nem is samu, de mivel ugy is reszese volt a flamenek a cikk szereploje remelem nem nagy gaz!
Idiotak
[link]
-
Def26
félisten
válasz
ForRedGlory #825 üzenetére
Már meg ne haragudj, de mi a **szt keresel Te itt ilyen aláírással?
-
sipy888
aktív tag
(#829) Criton : nem írtam hogy a HTC a legjobb, csak azt hogy miben jobb mint az s4.
(#831) HUTCHDB : igen még én is dilemmázok, nagyon egál a 2 !
egyéni preferenciák dönthetnek csak a 2 telefon között, amiben nálam picit előrébb van a HTC, épp ezért kérdeztem hogy mit tudtok az S4 javára írni
-
HUTCHDB
nagyúr
a " mindenben jobb " dolgot az s3 vs. s4 -re irtam!
htc-vel kapcsolatban:
anyaghasznalatban nekem a muanyag jobban bejon, mint a fem.
volt i5-om, hox-om is, de ugy kell rajuk vigyazni, mint a himes tojasra.
ha meg bebugyolalom, akkor meg nem mindegy mibol van?
nekem az amoled jobban tetszik, mint barmely mas technologia.
az audiorol meg meg nincs kiprobalt osszehasonlitas.
a tw mar viszont nem az esetem, a sense (regiek) jobban tetszettek.
kamera az s4-ben irto jo lett, ez biztos!
a one kihangositva jobb.szoval meg dilemmazok!
-
buci30
addikt
válasz
charlie1975 #826 üzenetére
Reggel hivd fel a Tre mobilt reszletesen elmondjak neked. Egyszerubb gyorsabb es biztosabb! 1430
-
charlie1975
aktív tag
akkor magyarul ha T pontban akarom megvásárólni nem webshopból akkir nincs lehetőségem előrendelésre?csak webshoppos vásárláskor?
-
ForRedGlory
félisten
A gond, hogy belinkelted, miszerint T-Pontban át lehet venni, de ott egy szó sincs erről... Nem tudom mit nem értesz azon amit mondtam. Leírom lassan: az ha Neked valaki megengedte, hogy T-Pontban vedd át, egy dolog, de ez nem hivatalos út, és nem ad okot általánosításra. Tisztában vagyok vele... ha kérsz erről hivatalos levelet is, holnap bemegyek dolgozni és kapsz egy pecséteset... Részemről lezárva az ügy...
-
woros
őstag
Személy szerint a Snapis verzió felé hajlok, de csak, mert az Adreno 320 sokkal jobb, mint az IT SGX544MP3.
Így is, úgy is 4 magos valójában mindkettő, mert egyszerre 8 mag nem fog üzemelni ugyebár, akkor inkább a jobb IGP-vel szereltet választom. -
Gizmo94
veterán
válasz
ForRedGlory #820 üzenetére
Az neked mióta mendemonda, ha én azt mondom, hogy én vettem át ott? Bár nem vagy hatóság, de ha annyira kíváncsi vagy, megvannak még a papírjai, webshopos rendelés, átvételi elismervény, rajta az árkádos T-s pecsét. Ha fontos számodra, adok címet, eljössz, megnézed, ennyi.
-
dákó83
csendes tag
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/ugyintezes/vasarlasi_utmutato/honlapunkon/szallitasi_es_fizetesi_feltetelek/pick_pack_pont
En Relay-ről tudom h át lehet venni...
-
sipy888
aktív tag
hát akinek s3-a van nem tudom talál-e olyan indokot amiért erre lecserélné 200 e ft-ért. Szerintetek S4 vagy HTC One a jobb vétel?
-
ForRedGlory
félisten
Segíts kicsit kérlek, itt hol van az, hogy T-Pontban vehető át?
(#819) Gizmo94: Nem lehet alapból, ilyen egyszerű... az ha neked valaki megcsinálta az max jóindulat lehetett (bár... inkább nem írom). Szóval kérdezem, hol van írva a T-Pont? Most már érdekel... hivatalos link érdekel és nem mendemonda és hogy a szomszéd ismerősének van egy bátyja, akinek az unokájának átvette T-Pontban. A Webshopot pont nem erre találták ki, kb teljesen folyamat ellenes lenne, ha T-Pontban át lehetne venni.
-
Gizmo94
veterán
Lejárt.. De vettem már át T-pontban is webshopos cuccot. Személyesen. Bármily hihetetlen is. Mikor felhívnak telefonon, egyeztetheted és megoldható, amennyiben kéred.
Mondom, hogy én is vettem már át T-pontban is, mégpedig telefont, S3-ast. Közelebbről az Árkádban, telefonos egyeztetés után. De ok, akkor nem lehet.
Nincs írva T-pont, de át lehetett venni ott, ugyan nem hangsúlyozták ki,(de lehet,hogy csak nekem, külön kegyként) másoknak nem. Most így jó?
Szó szerint így történt: megrendeltem, felhívtak, kérdezték, mikor, hol, hogyan, részlet-nem részlet,stb. Mondtam nem lehet T-pontban? Kérdés: melyikre gondoltam? Árkád. De, lehet, ekkor és ekkor. Ok? Ok. Elmentem, mondtam miért jöttem, ideadták, ennyi volt. Akkor mégis lehet, nem?
-
Gizmo94
veterán
válasz
ForRedGlory #817 üzenetére
T-pontban. lol. Bármelyik pick-pack pontban átvehető.. Mielőtt teljesen elszállnál magadtól: klikk Ide..
-
Robertoq
őstag
A pöttyös minta élőben mennyire érvényesül a hátulján? Mindkét szín esete érdekel
Illetve hol lehet megnézni élőben (Bp)?
-
törölt tag
Vodásoknak Április 29.-től.
-
Def26
félisten
válasz
ForRedGlory #809 üzenetére
Bár ott tartanák...
-
Gizmo94
veterán
válasz
ForRedGlory #809 üzenetére
De, T-pontban átveheted a webshopban rendelt cuccodat is, ha úgy akarod.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
charlie1975 #806 üzenetére
T-Mobile esetében ha webshopon vásárolsz, akkor futár viszi ki, nem veheted át személyesen, mert pont az a lényege, hogy ne kösd le a személyes ügyfélszoláglaton dolgozók idejét... Részletre meg ugyanúgy vehetsz, max a telefonos egyeztetés során közlik, hogy kérnek mondjuk 30.000 Ft előleget.
-
charlie1975
aktív tag
előrendelni csak úgy lehet ha online vásárolok vagy üzletben levő átvétellel is működik?webshopos vásárlásnil lehet részletre venni vagy csak egyösszeges vásárlással működik?
-
Keksz03
senior tag
Gratulálok és egyben köszönöm is a cikk írójának ezt az átfogó elemzést, a stílusa nagyon tetszett, az első oldal olvasása közben sokszor hangosan felnevettem!
A telefon kifogástalan, ami az S3-ba kifogásolható volt azt most rendbe tették szépen, a teljesítmény brutális, kijelző gyönyörű és az üzemidő is megmaradt!
Így S3 tulajként annyira nem hozott lázba, de ha még Nexus S lenne a kezemben akkor egyértelműen erre váltanék.
-
freddirty
senior tag
Vajon az új kiegészítők is kaphatóak lesznek az S4 megjelenésétől fogva? Csak mert az S3 bejelentésekor a vezetéknélküli töltőt az első helyen mutatták be. Aztán abból is mi lett.
Mindenesetre egy hét múlva az Alléban egy wless charger+S band kombót megpróbálok kiszedni a Samsungosokból...
Azt egyébként fogta mindenki, hogy az S view cover és a wireless charger nem megy együtt? Mindkettőnek saját hátlapja van!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS