Hirdetés
- Otthoni időjárás-állomás
- Egér probléma
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vagany
őstag
válasz
FragMaster #2893 üzenetére
Lehet pontatlanul fogalmaztam, a kör alakú-ra gondoltam. S4-en a százalék megvan de nem a kör alakban, csak snassz az akku ikon mellett
, vagy csak nem találom?
-
sipy888
aktív tag
hm de jó nézni, hogy 30 e felé ment. Megyek is veszek a boltba egy ilyet! Jaaa, hogy nem lehet kapni.....
-
LuXAA
csendes tag
1 hét tapasztalat után elmondható, hogy nagyon jól birja az akksija. +50% üzemidő az S3-hoz képest. Le a kalappal :-)
-
xabfx
tag
Hello
ilyen kerdesem lenne, hogy a memoria kartyara enged telepiteni dolgokat vagy csak a telo jatszik? Mer az a 8-9 giga eleg sovanynak hat. Nagyon vacilalok h ez legyen e vagy egy htc one.
-
BroCreSt
aktív tag
Hm, videórögzítésnél a hangban, miért hallatszik néha "pattogás"?
-
zseko
veterán
válasz
IT.SZB.IKM #2861 üzenetére
Ez a tok nagyon jól néz ki! Bár nem szeretem az ilyeneket de ezt lehet megveszem.
Más, sikerült a záróképernyőre időjárást kitenni, bár eléggé csúnyácska
Úgy vélem jó telefon lesz ez, egyre jobban tetszik, megérte váltanom S2-ről. -
Bone123
HÁZIGAZDA
Hoppá!
-
manokaki
addikt
Tud valaki segiteni , valamiért nem enged sdkártyárol telepiteni , pedig eddig engedet ??
-
rolcsibácsi
őstag
Ugy látszik meg par ev utan sincs semmi app amivel lehet photosphere-t csinalni
Ilyen bonyolult lenne az android programozasa? -
mate198712
tag
Próbálta már valaki ezt a theme-át ?
[link]Aki próbálta már milyen véleménye van róla ?
-
Redpho
csendes tag
válasz
muveszur #1725 üzenetére
A jelenlegi S4 szitu kísértetiesen hasonlít a 2012-ere, ami az S3-nál történt:
Lassan 1 éve két komoly kompromisszum is volt az i9300 esetén (számomra és sok fórumozónak is): 1 GB RAM és LTE hiánya. Nem volt opció, meg is vettem (sajnos)
majdnem 200e forintért, az 1 GB RAM azóta is őrli az idegeimet. Nem sokkal később bejelentették a 2 GB-os Exynos (!) LTE verziót Korea számára, majd Európába is jött szeptemberben a 2 GB-os LTE Exynos verzió (i9305). Valamint a Note II is 2 GB RAM-mal jelent meg, s abban nem is volt nem Exynos verzió sehol, még USA-ban sem.Az S4 terén már részletesen kitárgyalásra került a két nemzetközi verzió közötti különbség:
i9500: -LTE, +Exynos Octa és +Wolfson
i9505: +LTE, de : -SD 600 (APQ8064AB) és -WolfsonDél-Korea (és talán Japán) számára már bejelentették a Exynos LTE verziót, ott azt kapni.
Kérdés, idén érdemes-e várni, azaz ha beindul a kritikus mennyiségű Octa gyártás, akkor készül-e Európa számára is LTE-s Octa verzió a SD600 helyett.
Tudom, jelenleg még csak a Samsung tudja rá a választ.Egy biztos, én hasonlóba nem futok bele még egyszer, s nem kötök (számomra) ekkora kompromisszumot még egyszer 200e forintért.
Ha végül nem lesz Exynos Octa-s LTE változat, akkor még mindig meg lehet fontolni a Note III-at, ami valószínűleg Exynos Octa lesz LTE-vel, sőt, talán még 3 GB RAM-mal is érkezhet, bár ott a nagyobb méret méret (minimum + 1 inch) lehet egy fajta kompromisszum, ami eddig nem vállaltam be, de sokan mások igen.TBH, neház a kivárás!
p.s. hozzászolásom szigorúan személyes álláspontot takar (még ha több ember is hasonlóan vélekedik).
-
FragMaster
addikt
válasz
mate198712 #2872 üzenetére
Mert a fejlesztők gondolom nem igazán jutnak hozzá meg nem jelent hardverhez. Eddig is kellett megjelenés után egy kis idő, nem új a jelenség.
-
Sz.Miki
őstag
válasz
mate198712 #2865 üzenetére
Mivel még nagyon új hardverről van szó sajnos ez ilyen, de hamarosan úgy is frissítik a szoftvereket és utána már menni fog. Nekem a Rayman nem megy sajnos
-
RECSKA
veterán
válasz
Darth_Revan #2868 üzenetére
Nexus 4-en sem megy...
-
AMD X2
senior tag
válasz
Darth_Revan #2866 üzenetére
" Samsung GT-I9505
Ez az elem nem kompatibilis eszközével."Sajnos ezt írja.
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Megnézné valaki kérem (akinek Adreno 320-as változat van), hogy ez a játék vásárolható/tölthető-e már S4-re a Google Playből vagy azt írja, hogy nem kompatibilis ? -
mate198712
tag
Hello!
Valaki próbálta már telepíteni a Callrecords Pro-t ? Nekem nem engedi valamiért. De nem ez az első dolog amit
nem enged :S. Pl. Go Launcher thema-t se engedett.Ilyen telepítési hibákkal találkozott valaki ?
-
manokaki
addikt
válasz
torrente777_ #2863 üzenetére
Osztom a nézeted a sony xperia Z nagy melléfohás lenne !!
-
torrente777_
aktív tag
válasz
Felejtsd el az xperia z t én visítva adtam el 3 hét után az s4 et vedd meg ég és föld a két telefon akkuról annyit ,hogy a Z max fényerő mell:1 óra alatt maghalt s4 első feltöltés után 4 órát ment maxon és még sorolhatnám a hibáit a Z nek.
-
robi baggio
tag
válasz
Én is villanyász vagyok, és az S4-et választottam.Ajánlom Neked is kolléga.
De ha minden jól megy lesz testőr meló is dögivel, akkor Én a tokot megúszom -
IT.SZB.IKM
csendes tag
Én is megnyomkodtam ezt is meg a sony xz és most abszolút nem tudom. Igaz ott lesz a HTC One de azzal még vannak fenntartásaim mert az alumínium ház szép szép de mi lesz vele télen? Arra gondolok az a legkevesebb, hogy ráfagy a fülemre az alumínium de a párásodással mi lesz (vagyis az elektronikával) ha bekocogok a telefonnal a fülemen majd a jó meleg lakásba? (lakmusz papír rögtön színeződik a gari meg ugrik) Akkor most ott tartok, hogy sony vagy samu. A sony-nál tetszik nagyon a IP minősítés (villanyszerelő lévén nem utolsó szempont), és a sokat kritizált kijelzővel is megtudnék barátkozni mert nem az élét nézem a telefonnak amikor nyomkodom. De a samu kijavított mindent ami a hármasnál nem tetszett. Viszont így nagyon bejövős. Már kinéztem neki egy jó kis kabátot is. [link]
Nehéz....
De a következő hónapban minden kiderül. -
No.01
addikt
-
LuXAA
csendes tag
válasz
Mangerd #2826 üzenetére
Itt lesznek a lepesek:
1. Toltsd le ezt (Ez a ROM): http://www.hotfile.com/dl/209471799/b08e334/I9505XXUAMDN_I9505OXXAMDB_XEF.zip.html
2. Toltsd le ezt (Ez a Root), fajl neve (I9505_CF_AUTO_ROOT_MODIFIED.tar.rar): http://d-h.st/Cda
3. Toltsd le ezt (Odin): http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1168421&d=1341114315
4. Tomoritsd ki mindharom fajlt egy konyvtarba
5. Telefont inditsd download mode-ba: Hangero le + Home Gomb + Power gomb. Mindezt hosszan
6. Odin indit, PDA-ba tallozd be a I9505XXUAMDN_I9505OXXAMDB_I9505XXUAMDN_HOME.tar.md5 fajlt, utana nyomj egy startot
7. Ujraindul, frissiti az alkalmazasokat, utana megint telefon kikapcsolas
8. Telefont inditsd download mode-ba: Hangero le + Home Gomb + Power gomb. Mindezt hosszan
9. Odin indit, PDA-ba tallozd be a I9505_CF_AUTO_ROOT_MODIFIED.tar.md5 fajlt, utana nyomj egy startot
10. Telefon elindul, kesz a ROOT-olas
11. Ezutan majd feldob olyan uzeneteket, hogy nem megbizhato szoftver, ehhez ki kell torolni nehany fajlt.
12. Root Explorert inditsd el, ha nincs felrakva, akkor telepitsd fel
13. Nyomj ra a Mount R/W gombra
14. Menj ide a konyvtarra: /data/data/com.sec.knox.seandroid, ezt nevezd at erre: 000.com.sec.knox.seandroid
15. Menj ide a konyvtarra: com.sec.knox.store, ezt nevezd at erre: 000.com.sec.knox.store
16. Menj be ide: /system/app/ es torold ki ezeket a fajlokat: KNOXAgent.apk, KNOXAgent.odex, KNOXStore.apk, KNOXStore.odex
17: Telefon ujrainditas es kesz is -
lojza
csendes tag
válasz
csatakacsa #2851 üzenetére
Az egyik oka az lehet, hogy Németo.-ban 19% az Áfa, nálunk 27%.
-
majestic
őstag
Tudnátok ajánlani nekem egy jobb billentyűzetet, mint ami a gyári? Valami iPhone-osra vagy HTC-re gondoltam.
-
manokaki
addikt
-
No.01
addikt
Igen mind2 9500 vol sot tovabbmegyek 9505-t nem is lattam sehol! (szolgaltatoknal is ahol ki volt irva ott 9500 szerepelt a listan)
Hangzast nem tudtam tesztelni, de szerintem az emlitett Wolfson vegett jobb kelle(ene) h legyen.
A fenyero dolgot sem sikerult kelloen felterkepeznem... Ott a neonok fenye mellett elegge jonak tunt ill S3-al osszehasonlitva is jobb volt, de az, h mennyire olvashato napon az sajna meg kerdeses. S3-ban talan ez az olvashatatlansag zavart a legjobban, bar nem tudom abba volt e az itt tobbszor emlitett vezeto vagy vezetes mod mert az v.hogy elkerulte a figyelmem mar ha abban volt egyeltalan -
NandorHUN
addikt
válasz
FragMaster #2842 üzenetére
Na erre voltam kíváncsi,
Akkor meg nem értem, hogy miért sírnak sokan a hátlap miatt. -
No.01
addikt
Na ma en is jol megnyomkodtam 2 helyen 3 kulonbozo telefont. Erdekes volt 9500 volt nem 9505.
Mindegyik lagg mentes es mindegyiknel jelen volt a torzulas vagy nemtudom mikent hivjam. Sajna elfelejtettem megnezni, h milyen SW volt rajtuk lehet mindegyiken ugyanaz volt... ez mar sajna nem derul ki.A Saturnban "csak" 619EUR volt a tegnapi ill a mai napon a MM.-ban normal aron ment 649EUR-t.
Meg kicsit vacillalok (reven az MX2 jol teljesit) bar azert erossen gondolkozom, h jovoheten lecserelem, de a szinvalasztasban sajna baromira nem tudok donteni pedig vagy 5percig vizsgaltam egymas mellett egy feheret meg egy feketet...
Szerintem jo lesz ez csak kell egy kis ido meg firmware ugyileg. Ill arban is mehetne lejebb, bar most nezem a neten mar 539EUR-t is van biztosnak mondott helyrol szallitva.
-
FragMaster
addikt
válasz
NandorHUN #2841 üzenetére
Pont hogy az iphone-ra nem lehet venni hátlapot, mivel fix, nem vehető le. Gondolom a "kabát" tokokra gondolsz, az meg természetesen van. Sőt az s3-ra, s2-re stb. ugye mivel levehető a hátlap készítettek utángyártott fém hátlapokat, de akár kevlár hatású vagy bőr bevonatú is kapható volt, gondolom itt sem lesz másképp.
-
NandorHUN
addikt
válasz
belashx #2837 üzenetére
Már pár napja kipróbáltam, Én spec. nem láttam hibákat, habár nem is kerestem őket, erre vannak a forumok, hogy azok akik sokat használták leírják a tapasztalataikat. Amugy ilyen 5 perces nyomkodás alapján nekem tetszett, egyeduli dolog ami nem müködött az a drama fotozás volt.
Ettől függetlenül amit itt leírnak mint hiba valoszeg zavarna mint vásárló. Remélhetőleg persze a nagyrésze ezeknek szoftveres problem amit pár héten belül kijavítanak.
A fehér szín problem, meg ugy látszik, csak szerencse kérdése.
Amugy lenne még egy kérdésem; sokan szidják a hátlapját, meg h műanyag. Namost pl iphonera vannak különböző hátlapok stb... Ehhez is lehet ilyet venni ? (bár valoszinusitem h nem, mivel akkor nem szidnák ennyien...) -
Gold_fish
tag
Tud már valaki az S4-hez olyan kódot, ami megmutatja, hogy simlock van-e? Az S3-nál használatos, mint ismeretes, nem megy.
-
belashx
senior tag
válasz
NandorHUN #2832 üzenetére
Szerintem nézd meg, próbáld ki. S2-ről váltottam, annak sokkal túlszaturáltabb a kijelzője(nagyon tetszik az is). Épp délután néztem meg a feketéjét a retyón (tök sötét miatt), és le kellett csekkolnom, hogy biztosan megy-e a kijelzője, mert olyan, mint mikor ki van kapcsolva.
A menüben tényleg "elmosódott" görgetés közben, de ez szoftveres hiba inkább.Szerintem frankó kijelzője van, de nem ellenőriztem a színhelyességet.
(#2833) buci30: MDN-t nem magyar régióba szánták, de hivatalos.
-
-
buci30
addikt
válasz
mate198712 #2809 üzenetére
Kipróbáltam: Antutu 24910
De szerintem semmi értelme ennek , mert mindenki más programot használ a telefonján meg lehet többet és akkor már nem is lehet összehasonlítani. pl. nekem gyári launcher sose jön be rögtön cseréltem meg a tárcsázót is. Szóval gyárin és szűzen biztos több de szerintem semmi értelme ennek.I9505XXUAMDN
Ez hivatalos frissítés? Mert Trénél semmit nem jellez még. -
NandorHUN
addikt
válasz
BroCreSt #2741 üzenetére
Mindegyiknek más a fehér? Faxa... na jó szerintem én megvárom, amíg össze bírnak rakni egy normális telefont, idáig úgy voltam h HTC one aztán ForRedGlory feltette a night videoját---> S4 , de hát itt meg ahogy olvasom még egy normális telot se bírnak összerakni. Azért arrakíváncsi vagyok, h a Samu mit szól ezekhez a hibákhoz, próbálkozik javítani, v most is megy a gagyi képernyős termékek gyártása, mert úgyis sok a hülye aki majd megveszi...
-
DjBlero
őstag
-
Vagany
őstag
Modik skilled88-at nem lehetne icipicit korlátozni?
Teleszemeteli az amúgy sem túl tiszta topic-ot és nem kicsit rontja a fórum színvonalát.
Provokál és flame-et kelt és csak ezért ir be mindig, ráadásul hülyeségeket ír
!
-
skilled88
tag
Hozzá téve még normális alkalmazás sincs hogy 16 magot nyomjon .. a Samsung úgylátszik úgytud érvényesülni ,ha minden héten kidob valami szemetet ...
Lassan Smart TV nagyságu lesz a telefon ... tényleg a sok csicskának ilyen kell ..erre van kereset ??
-
skilled88
tag
16 maggal támad a Galaxy Note III
Pfff... szánalmas.. hova mááár??? kicsit tényleg tulzásokba viszi a Samsung már.. 1 év múlva .. 100 magos telefon lesz?? Még a Pc-ken sincs kihasználva ennyi mag.. esetleg tervezésnél vagy grafikai programoknál ..
Ehez normális rendszert is kell optimalizálni .. nemMajd megint a bechmark-kal jön mindenki ..
meg hogy a leggyorsabb telefon jah csak a teszt alkalmazásokba ...ennyi...
[link] -
rolcsibácsi
őstag
-
Szucsike2
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom ti hogy látjátok a dolgokat de ez a telefon eszméletlen drága lett! Nálam az a baj, hogy elméleti határ nálam 200.000 Ft szóval ennél többet nem igazán adnák telefonért. Szerintetek még ebben a hónapban le fog menni az ára erre a szintre vagy dobjam el az elveimet és mehetek is a boltba megvenni 230.000 Ft-ért? Természetesen csak eredeti 2 év samsung garis teló érdekel lehetőleg hivatalos samsung kereskedésből.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
migabi24 #2810 üzenetére
pedig a folia csak a lencse korul volt a kameran nekem legalabbis..
en jatszom a real racing 3mal, nincs vele semmi bajom..
benchmarkokat nem probaltam meg, igyis latom az apro akadasokat neha.
jobban idegesit hogy nem latja a telo a zeneimet, lehet maris ujra kene raknom... -
mate198712
tag
Nektek átlagba mennyit ér el a telefonotok Antutun illetve Quadranton ?
Nekem elég gyér Antutuban 21000-22000 között, Quadrantban 12500.
Más.
RealRacing3-at próbálta már valaki S4en ? Vélemény róla ?
Köszi a válaszokat !!!
-
Gold_fish
tag
Szerintetek a hátsó kamerán található, középen kivágott szürkés fólia a védőcsomagolás része, és így eltávolítandó/ható, vagy a telefoné? Ezen a képen, és a neten található legtöbb képen nincs rajta:
-
Vagany
őstag
válasz
kissandras20 #2802 üzenetére
Dupla ram (a sima, nem LTE képes S3-hoz képest), GG3, jobb kamera.
-
kissandras20
aktív tag
válasz
LaptopSystem #2795 üzenetére
Több új funkció! Gyorsabb, szebb kijelző, szebb kinézet, minőségibb összeszerelés (legalábbis az én S3-amhoz képest)
Érdemes váltani, sokkal jobb!!!!! -
rolcsibácsi
őstag
Jaaajj.. ez a gyogy megforditja a kepet is ha megforditom a telefont a lapse it proban..magyarul fejjel lefele tukrozi a kepet...
ha kikepek es vissza akkor jo lesz de forgatni nem szabad a telot..
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD