Hirdetés
- Otthoni időjárás-állomás
- Egér probléma
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tempest1
csendes tag
Szép napot kívánok!
Véleményeteket szeretném kérni,főleg első sorban azokét akiknek már megvan a készülék,hogy mi a véleményük,megéri-e váltani rá. Jelenleg egy Samsung Wave készüléket használok és a kettő között enyhén szólva is hatalmas a különbség,valamint ez a "halott" bada op. rendszer engem már az őrületbe kerget.Sajnos az pc-m is elég öreg már,ráadásul nagyon keveset tartózkodom otthon,ezért valamilyen szinten kárpótolni szeretném az S4-el gondolok itt filmnézéstől kezdve egészen a netre,stb. Jah és még annyi lenne hogy ha a 3 szolgáltató közül kellene választanotok egy havidíjas előfizetéssel melyiket választanátok,valamint aki T-mobilos az írja le nekem pls ez a 4G dolog mennyire érzékelhető,vagy esetleg egy kalap szart nem ér? Válaszaitokat előre is köszönöm
-
AMD Power
titán
Mától nálunk is kapható... fekete és fehérben is. 229999Ft/db áron.
-
migabi24
nagyúr
elnézést kérek a negatív véleményem miatt, innentől kezdve csak ajnározni fogom a telefont, hogy más is így járjon mint én :-)
-
Ronny3
aktív tag
" A kiemelést, aláhúzást, stb. formázásokat meg hagyd meg a moderátoroknak"
Nem tudtam, hogy tilos, ha annyira tilos lenne akkor nem tennék a szerkesztőbe eme lehetőségeket csak a moderátoroknak!
Szívesen veszem azt a szabályt, ha linkeled, hogy MIÉRT is TILOS ez??? Köszöntem!
És a szakmai jelzőt csak miattad írtam oda.. mert az a telefonnal összefüggőt, ha nem is 8 oldalas részletes teszt volt, de akkor is köze van eléggé az S4-hez! -
asdf_
veterán
válasz
tmabati #1574 üzenetére
Nezd, ha te ott tollal, papiron alairsz a futarnal egy elofizetoi szerzodest (mely egyebkent elofeltetele annak, hogy egyaltalan telefont vasarolhass, tehat ha nem irod ala, nincs telefon), akkor az a jog szerint szerintem nem tavollevos szerzodes, leven a toll es a papir nem tavkozlo eszkoz.
Szerintem ez csak akkor tudna tavollevos lenni, ha a szerzodest is elektronikusan kotnetek, hitelesitett digitalis alairassal.
Nem mellesleg, mivel a mobilhang elofizeto szerzodes tollal, papirral kottetett, igy arra szinten nem el a tavollevos 8 napos elallas, ergo meg ha neadjisten a telefont vissza tudnad adni 8 naposban (bar en tovabbra sem latom ennek lehetoseget), lenne egy ket evig ketyego mobilelofizetesed.A Kormány a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény (a továbbiakban: Fvtv.) 55. §-ának e) pontjában foglalt felhatalmazás alapján a következőket rendeli el:
1. §
(1) A rendelet hatálya arra a szerződésre terjed ki, amelyet gazdálkodó szervezet vagy magyarországi fióktelepe útján külföldi székhelyű vállalkozás (a továbbiakban együtt: gazdálkodó szervezet) és fogyasztó köt egymással a gazdálkodó szervezet áruértékesítő, illetve szolgáltató tevékenységi körében kizárólag egy vagy több távközlő eszköz használata útján (távollevők között kötött szerződés). -
Jadro
veterán
Ne húzd fel magad, nem érdemes! Ugye ez egy nyílt fórum, amit szabadon lehet használni a fórum szabályain belül. Ez alapján megköszönném, ha nem próbálnád megmondani, hogy mit tartsak meg magamnak és mit ne. Nyugodtan írd ki magadból ami a lelkedet nyomja én is ezt teszem. A kiemelést, aláhúzást, stb. formázásokat meg hagyd meg a moderátoroknak. Addig örülj még más szól érte és nem ők.
Az S4 szerintem sem rossz telefon, bár nem gondolom, hogy ez akkora szakmai vélemény lenne.
Részemről lezárva a téma, gyűjtöm tovább az információkat.
-
Robertoq
őstag
Szerintem nem nem jogszerű!!! Ketté kellene választania a Telenornak a szerződést meg a készüléket, mert az ok, hogy a szerződéssel tudom mit vállalok amikor aláírom, de a telefont nem ismerem, nem tudtam előtte kipróbálni és az elállás joga pont erről szólna. Nem beszélve arról, hogy a fogyasztóvádelem is hivatalosan megírta, hogy ez webes rendelésnek minősül és élnie kellene az elállás jogának, csak ők nem tudnak ezzel mit kezdeni, nem az ő hatáskörök (csak tudnám minek vannak akkor).
-
Ronny3
aktív tag
Nehogy azt hidd, hogy amit leírtál azzal mindenki egyetért!
Pl én meg egyáltalán nem voltam erre a válaszodra kíváncsi, mert ahogy írtad szakmai fórum, akkor írj szakmait is, ha már írsz, mert én legalább próbáltam azt is írni!
Amúgy meg ez elég érdekes: "Pláne hogy kiemelgeted, aláhúzogatod a szöveged."
Azért olyan sokat nem emeltem ki, hogy ebbe is belekössél!
A vergődés jelzőt meg kikérem magamnak és más helyett is és nem vagyok rád kíváncsi!
És az általánosítást is tarsd meg magadnak és a többeszszámot is!Szakmai: És az S4 az korántsem olyan "ROSSZ" telefon, mint ahogy azt páran itt be akarják adni!
-
Jadro
veterán
Nem akad ki senki hogy nem rendeled meg, mint ahogy azon sem ha megrendeled. Egyszerűen ez a vergődés unalmas már amit néhányan műveltek. Ez egy szakmai fórum és unalmas oldalakon keresztül azt nézni, hogy hogy megy a sírás. Ki kíváncsi erre szerinted? Pláne hogy kiemelgeted, aláhúzogatod a szöveged. Ettől senkit nem fog jobban érdekelni, hidd el. Menj el, nyomkodd meg a készüléket és dönts ahogy szeretnél! Ezt senki nem fogja megtenni helyetted. Jó lenne már értelmes hozzászólásokat és tapasztalatokat olvasni.
Criton: Az is unalmas hidd el! Más márkák készülékei is elférnek itt, mert az összehasonlítás fontos. A stíluson múlik minden.
-
S e t h
nagyúr
Aki S3 után venné, vagy azzal hasonlítja össze, az sok változást nem fog tapasztalni,sőt, megkockáztatom csalódni fog mivel a Samsung a rókabőr effektet alkalmazza.
S2-nél már inkább érdemesebb váltani, ott inkább megmutatkozhat a különbség. -
tmabati
csendes tag
természetesen nem jogszerű, ha azt korábban neten rendelte meg.
a szerződés akkor köttetik meg amikor, azt a neten megrendeleik, és az eladó visszaigazolja.a rendelet egyértelműen sorolja melyek a kizáró esetek.
azért ez nem egy komoly jogértelmezési kérdés, ráadásul egyértelmű hatósági állásfoglalás van.
-
Ronny3
aktív tag
Igazad is van!
Nem tom minek kötekedik a "kedves" lelkes újonc : Icemedve
Én is eléggé össze zavarodtam már az összevissza véleményektől, de valakinek a leírásai itt feltűnően NEGATÍVAK! És más ilyeneket nem írt le.. eddig...
#1570) Criton: EGYETÉRTEK!
és nem értem azt a két forumózót akik KIAKADNAK azon, hogy az ember nem rendeli meg a megjelenést követő 2. percben a telefont
-
Criton
veterán
válasz
Icemedve #1565 üzenetére
nem szívesen dob ki az ember 200+ ezret, vagy is én nem.
Vergődök, és? Nem rohanok rögtön megvenni, ezzel nem tudom mi a baj.
Személyes vételnél meg cseszhetem a 8 napot! Neten meg ismeretlenül nem rendelem meg!
Én nem pár hónapra akarom megvenni, hanem min 2évre... és nem hitelre...(#1571) RicHarD: komolyan annyira ráértek, hogy az én hozzászólásaimon lovagoltok, ahelyett, hogy arról menne a téma, hogy milyen a telefon? Bocs, hogy én nem sz**rom a pénzt...
-
Jadro
veterán
Most jelent meg, türelem! Ne parázzatok már 2-3 vélemény után. Lehet, hogy ami másnak hátrány az titeket nem érdekel, vagy pont hogy nektek meg úgy jó. Mindig érdemes várni, pláne ha ilyen drága cuccról van szó. Ráadásul idővel olcsóbb is lesz, úgyhogy az idő nektek dolgozik.
-
Criton
veterán
Én eddig nagyon az S4 felé hajlottam, és hajlok még most is. De a független ára nem olyan kevés, hogy most vegyek egy "rossz készüléket". i5 meg alapból olyan, hogy kiveszed a dobozból és már van rajta 5 karc....na jó, nem olyan de gyorsan karcolódik, ismerősök i5-ét nézve...
-
Criton
veterán
annyi a negatívum, hogy kezdek elbizonytalanodni
akinek még nem volt Galaxy telefonja, vélemény?
Vagy valami vélemény, egyik fórumtárs szerint rosszabb vagy egyenlő az S3-al, más szerint meg jobb, most akkor mi van -
migabi24
nagyúr
a napfényben láthatóság semmivel nem jobb az s3-tól, pedig nagyon be volt harangozva a nagyobb fényerő
-
asdf_
veterán
válasz
mate198712 #1543 üzenetére
A telenor kiskapuzik, szerintük ők kivisznek egy telefont, te ott és akkor eldöntheted, hogy meg kivánod-e vásárolni azt és szerződést kívánsz-e kötni velük, ha igen, ott papíron aláírod azt, innentől máris nem távollevős a szerződés (a kizárólag távközlési eszköz útján köttetett feltétel nem áll meg) így nem állhatsz el 8 napon belül. Hogy ez jogszerű-e vagy sem, azon lehet vitázni (szerintem amúgy igen).
-
migabi24
nagyúr
válasz
majestic #1552 üzenetére
én írom folyamatosan, de élmény az nem sok van s3 után sajnos, a led villanó gyengébb benne, így sötétbe nem csinál olyan képet mint az s3, az állapotjelző led szintén halovány, akksi eddig ugyanúgy teljesít mint s3-nál, de gondolom ez még picit javul, kamera exponálás lassú nekem, s3-al kb 3 képet lövök mire ez egyet, gps az tényleg brutális ma már 25 műholdat mutat nem is tudtam van ennyi az égen, és fixen hozza a 3m-ert, viszont ez a fényerővel változó képminőség nagyon bosszant, valaki megnézhetné végre, hogy ez ilyen vagy csak az enyém selejt, full fényerő szép a képe s3 mellé téve, leveszem a fényerőt elvérzik az s3 mellett
-
No.01
addikt
válasz
majestic #1552 üzenetére
Majd ha a nagy "regek" valtanak akkor lesz igazi beszamolo. Olvastam, h van aki nem csucsmodellrol valt az mit tudna neked irni? Minden jobb, minden szebb es gyorsabb. Nekik azok a kis laggolasok lehet fel sem tunnek.
Kell meg egy kis ido foleg, h csak paran kaptak meg tegnap. -
majestic
őstag
Azt hiányolom, hogy most már jópár fórumtársnak van telcsije és szinte semmi élménybeszámolót sem lehet olvasni! Légyszi, írjatok!
-
-
vick33
tag
válasz
charlie1975 #1546 üzenetére
flash player:-)
http://download.macromedia.com/pub/flashplayer/installers/archive/android/11.1.115.54/install_flash_player_ics.apkcserébe Nézd már meg hogy hogy reagál a böngésző a zoomolgatásra az asztali theverge.com on Köszi :-)
-
tmabati
csendes tag
Az elállás dologhoz:
A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet szabályozza a kérdés (távollevők között kötött szerződések)
1. Nem kell indokolni
2. Célszerű írásban kezdeményezni
3. Ha boltban vetted át akkor is él, hiszen nem az átvétellel kötötted meg a szerződést.
(ebben a kérdésben külön állásfoglalás is van)
4. Munkanapról beszél a rendelet. -
charlie1975
aktív tag
valaki tudna segíteni flashplayer honnan tudok letölteni hogy menjenek a videók a böngészőkben?
-
ThorsHUN
őstag
válasz
mate198712 #1543 üzenetére
Ha ugy vasarolsz, hogy nem latod a keszuleket (ergo futar hozza es akkor szembesulsz vele), akkor bezony 8 nap elallasi lehetoseged van. Ha megrendeled neten es bemesz a boltba megvenni, akkor buktad ezt.
-
Criton
veterán
hát eddig nem sok pozitívumot írtatok a telefonról
játékok alatt laggol, ez pontonosan mit jelent
-
mate198712
tag
hát sztem törvénybe le van fektetve, szal ha vod. és a t-nél is van ilyen lehetőség, akkor kell lennie a telenornál is sztem :S. Max ők ezt nem ismertetik velünk, épp ezért, hogy minél kevesebben álljanak el 8 napon belül.
Na de a franc se tudjaén most rendeltem először telefont, bár én telefonon beszéltem egy nővel, az már nem számít netshopnak akkor ? :S
De viszont a neten adtam le az igényemet, hogy szeretnék s4-est.
-
No.01
addikt
válasz
mate198712 #1541 üzenetére
Netes rendelesnel visszalephetsz a vasarlastol 8 napon belul. Igazabol az a furcsa, h ez a Telenornal miert nem igy megy mikor ennek kozpontilag szbalyozva kellene tortennie...??
-
mate198712
tag
válasz
migabi24 #1540 üzenetére
Nem tudom a Tré mobilnál hogy van, de ezt megkérdeztem a telenortól. Ők azt mondták, ha hétfőn megkapom a telefont és valami problémám van vele, a legközelebbi telenor üzletükbe bevihetem 3 napon belül és cserélik ha azt akarom. 3 nap után viszont samugari.
T-nél hogy van azt viszont nem vágom .
-
migabi24
nagyúr
valaki csinált már ilyen teló visszaküldést a trének, hogy megy ez pontosan, 8 napba a hétvége is beleszámít?
-
No.01
addikt
válasz
skilled88 #1538 üzenetére
En nem ertem a problemadat. mindenki azt valasztja amire szuksege van. Nekem nem kell sem dupla SIM sem vizallosag. Vigyazok a telefonjaimra ha veletlenul meg nagy baj lenne akkor meg igy jartam veszek masikat.
Ez eddig is benne volt a pakliban csak v.ki abszolut hetkoznapi targykent tekint ra ill vagyok en es biztosra mondom, h meg tobbn itt a forumon akik odafigyelnek a telefonjukra, hova rakja, (mindig v.mire) hogy rakjak (sosem kijelzovel lefele) stb stb.Nincs ezzel gond mind masok vagyunk.A sok varriacio talan 1 dologban uthet vissza: ha mas az SW akkor ugye a frissites menete sem fog megegyezni.
De ez engem nem zavar jovoheten beruhazok egy 9500-os verziora ha meg lesz...
(addig csak a szint kellene eldontenem) -
skilled88
tag
V.mi gond van gizda??
............
"Csupán kicsivel kisebb tudású készülékeket több tízezer forinttal olcsóbban haza lehet vinni akár a HTC, akár a Sony kínálatából, az utóbbi cég hasonló, Xperia Z nevű csúcsmobilja gyakorlatilag ugyanazt tudja, mint az S4-es, és még vízálló is, mégis olcsóbb mintegy ötvenezer forinttal. A trendeket látva azt hiszem, hogy a csúcsmobilok korszaka hamarosan beáldozik, inkább az olcsóbb készülékek lesznek majd egyre jobbak."Az tény! Az LCD előnye még mindig a leginkább valósághű színekben rejlik! Nem úgy mint az SAMOLED
Újabb Galaxy S4 kiadás egyelőre még csak pletykák szintjén létezik, addig a korábban már számos kémfotón látott dupla SIM-slotos Galaxy S4 most már teljesen hivatalos. Történt ugyanis, hogy a dél-koreai gyártó Kínában bejelentette az I9502 típusjelzésű új S4 készüléket, melybe egyszerre akár két SIM-kártya is becsúsztatható.
vagyis ebben az új modellben is egy nyolcmagos Exynos 5 Octa chipkészlet, valamint 5 colos Full HD kijelző, 13 megapixeles kamera, illetve Android 4.2.2 szoftver teljesít szolgálatot. Minimális változás, hogy a dupla SIM-es készülék 2 grammal többet nyom a mérlegen.
A Samsung Galaxy S4 dupla SIM-slotos új kiadása első körben Kínában lesz kapható, és arról egyelőre sajnos nem szól a fáma, hogy felénk is kapható lesz-e az újdonság.Jön a vízálló Galaxy S4
A Samsung új csúcsmobiljából hamarosan egy strapabíró kivitel is érkezni fog.Emlékezetes, hogy a Sony már jóval a Samsung előtt előrukkolt az aktuális idei csúcsmobiljával, az Xperia Z-vel, mely ugyan a Galaxy S4-énél némileg visszafogottabb hardvert virít, azonban van egy nagyon komoly aduásza. Ez pedig nem más, mint a víz- és porálló kivitel. Ezzel természetesen a Samsung is teljes mértékben tisztában van, és hamarosan hathatós választ fog adni rá.
Young Soo Kim, a Samsung Gulf Electronics elnöke ugyanis azt nyilatkozta, hogy hamarosan érkezni fog a Galaxy S4 strapabíróbb, víz- és porálló kiadása. Mit is mondhatnánk? Tárt karokkal várjuk az új jövevényt, csakúgy mint a miniatürizált Galaxy S4 minit.
Erre annyit ..hogy a Samu szánalmas már.. egy típust 3 x akarnak eladni ..
Az S4-nek kb lesz vagy 5 variációja ,ez jó is meg nem isJó benne : szélesebb a választási kőr kinek mi az igénye
Rossz benne:minek kell egy fajtából ennyi variáns ,illetve ennek az árába elvárt lenne hogy mind meglegyen egy készülékbe ..Majd annak fog főni a feje.. ,ha megjelenik tényleg a vízálló és a dupla simes fajta,hogy miért nem azt vette ??
Tényleg a Samsung olyan mint a Milka csoki
-
migabi24
nagyúr
nálam a hangerőgombok elég nehezen kezelhetők, belesimul házba és a nyomáspontjuk sem a legjobb, meg vegyétek már le kézi minimumra a fényerőt beltérbe lehetőleg, és nézzétek meg a képet, nálam botrányos, fakó szar az egész
-
-
Vagany
őstag
válasz
sipy888 #1534 üzenetére
Te nem skilled88 klónja vagy? Ő szokott ilyen gyerekes és tájékozatlan lenni.
A szerelhetőség nem azért fontos mert te szereled meg. hanem garanciális meghibásodás esetén a gyártónak sem mindegy, hogy cserélni kell a készüléket, vagy szerelhető. Ha nem garanciális akkor még jobban érdekes ez, mert neked kell megfizetned nehéz szerelhetőségből származó kellemetlenségeket, pl mire szétszedik más is sérül amit egyébként nem kellett volna cserélni. Arról nem is beszélve, hogy egy egyszerű akku csere is súlyos ezrekbe kerülhet. De mindez tényleg csak hiba esetén jön ki, jobb esetben nincs szükség szerelésre, bízzunk benne, hogy nem keell szerelni egyiket sem.
A fémmel kapcsolatban csak a magyarországi Samsungtól hallottam, hogy fém a keret, ők terjesztették ezt a hülyeséget és majdnem bedőltünk nekik, igazából hivatalosan nem hangzott el máshol ez, tehát a perelést remélem viccnek szántad. -
sipy888
aktív tag
az 1 pont éppen elég. azt jelenti lehet szerelni csak nehezen. De ez meg kit érdekel, úgysem én fogom hanem a szervíz
megmondaná nekem valaki, hogy a samsung miért fémként reklámozza a keretet, ha az valójában műanyag? Hogy lehetnek ennyire skótok, hogy a fém kerettel növelnek presztízst, de műanyagot tesznek oda valójában spórolás miatt?
az összes s4 tulaj helyébe beperelném őket, hátha visszaadnának valamennyit az árból , de persze a telefon marad -
Bone123
HÁZIGAZDA
iFixit szerelhetőségi minősítés: 8/10
Ééééééééééés: a keret műanyag.
-
NandorHUN
addikt
HTC One-ban van Multi-window, mint az S4ben? Ha nincs akkor pl köv. Androidos updateben benne lesz szerintetek?
-
Def26
félisten
Tudtok mondani olyan alkalmazást ami Magyar hírekkel foglalkozik és widgetként is tudom használni.
-
Def26
félisten
válasz
ForRedGlory #1518 üzenetére
Ilyet én is kaptam.
-
Dare2Live
félisten
Engem (is) meglepne yamaha lenne a 600asban, minek? Honnan az info?
600asban ott a beépített szintetikus tesztek alapján elég jó lett. Rom elátottság miatt amúgy jobb választásnak tűnik a 600as.
btw ma kicsit olvasgattam, a wikiteches lagolásokat sokan tapasztalják. Erősen bétanak tűnik a jelenlegi rom+kernel, persze mindig kérdés, hogy rom+kernel hiba e vagy HWes amit nem lehet javítani.
Maaaajd kiderül.
-
kakuk100
őstag
válasz
erikthekippa #1517 üzenetére
Szia!
Neked sikerült Rootolni? Amit én találtam és feltettem az nem rootolta. Légyszi ha neked sikerült linkel be.
Köszi! -
ForRedGlory
félisten
Ennyi rendes embert egy rakason...
-
manokaki
addikt
válasz
addigra vissza is adod a telefont
, de egy tokod azért marad !
-
nggabi
félisten
válasz
remélem 2 hét alatt jó karcos lesz mire megkapod a tokot hozzá
-
ForRedGlory
félisten
válasz
erikthekippa #1517 üzenetére
Elméletileg:
Tisztelt Ügyfelünk!
Örömmel értesítjük, hogy Ön az első 200 megrendelő között rendelte meg a Samsung Galaxy S4 készülékét, ezért szeretnénk Önt megajándékozni egy kiegészítővel, egy Galaxy S4 tokkal is.
Az ajándékot nem a telefonnal együtt fogjuk szállítani, hanem előreláthatólag a május 13-ai hét folyamán.
Megértését köszönjük,
-
erikthekippa
tag
válasz
Burt1793 #1515 üzenetére
Szerintem jó drága volt 186ért , de ezt akartam és nem mást. Feliratkoztam az smsre plusz telefonon is zaklattam a T-mobilt. Aztán tegnapelőtt kaptam smst hogy előrendelhető. Az első 100 ban benne voltam kapok tokot is. Először azt mondták pénteken megkapom , fél óra múlva hétfőt mondtak . Tegnap aztán felhívtak hogy késik a tok és a telefont is majd 2.án kapom meg. Erre ma jött egy sms hogy átadták a futárnak. Ügyfélszolgálat azt mondta hogy az nem lehet mivel holnaptól forgalmazzák a telefont. Erre egyszercsak jött a futár.
-
HUTCHDB
nagyúr
én is olvastam, így nem tuti!
kali linkelt egy elég komoly cikket, ahol viszont egyértelmű volt az, hogy az octás kapja minőségibb DAC-ot!szerk:
itt is van! -
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #1505 üzenetére
Nem adsz egy-két infót az S4-ről? Nem mondtál még róla semmit
Örülnék egy S4&One képnek, megnézném, hogy festenek egymás mellett, mindig olyan jó képeket lősz z S3 minivel! -
assemble
addikt
-
Vagany
őstag
Telenornál pl smarttarifa3-ban kb 20e különbség van S3 és S4 között 90000-110000 ma éjfélig tart az akció asszem
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!