Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Otthoni időjárás-állomás
- Egér probléma
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-Man072
tag
nem csúnya, de szvsz egy kicsit kockább forma (mint az S2-nél) jobban állna neki
-
Attila_26
aktív tag
mennyibe is fog kerülni?
-
zenke
aktív tag
zászlóshajó
-
tzsolesz
nagyúr
Valószínűleg ha nem lehetne megnézni szoftverrel, hogy melyik van a telefonban, ez senkit sem zavarna...
Szerintem már egy Tegra3-al szerelt SGS4-en sem venné észre senki hogy az van benne. Ebben nagyon igazat tudok adni.
(#276) zack Néha járhatnál a fotós topicba is, nagyon hiányolom onnan a Note2-es képeket. Mondjuk én úgy látom, hogy erősen az SGS3 szintjén van.
-
banhammer
veterán
Imádom amikor a dzsihádot, mint jelentést negatív tartalommal ruházzák fel.
Amikor a dzsihád egy nagyon összetett fogalom.
Fejtágítás itt a dzsihádról. -
keIdor
titán
Azonos fénykörülmények között lenne értelme az összehasonlításnak, de egyébként szerintem mindkettő jó.
Blyan: Különösen, hogy arról lehetett olvasni, hogy a HTC One az egyik legjobb telefon lett zenére, elvileg azt a részét is nagyon eltalálták most. Egyébként az egész SoC téma fel van fújva itt a fórumon. Az előbb írta valaki, hogy mivel Qualcomm 600-as nem is venne, inkább HTC One-t vesz, de az meg ugyanaz, viszont röhögtem a poston legalább egy jót.
Valószínűleg ha nem lehetne megnézni szoftverrel, hogy melyik van a telefonban, ez senkit sem zavarna... -
keIdor
titán
Elég szkeptikus vagyok ezzel az Exynos Octa-val kapcsolatban, kisebb fogyasztás, gyorsabb stb. nem értem a hype-ot körülötte, ráadásul a név is megtévesztő, mert semennyire nem olyan 8 magos, mint amit a pistikék hisznek.
Persze várjunk a tesztre, de szerintem semmivel sem lesz jobb, sem sebességben, sem fogyasztásban, azt is kétlem, hogy egyáltalán piacra fog kerülni itt.
Egyedül a DAC ami mellette szól, de én keveset hallgatok telefonon zenét, úgyhogy nem érint annyira, hogy ne bírnám ki a gyengébb DAC-al ha arról van szó.One vagy SGS4, még mindig nem sikerült eldönteni melyik legyen.
Majd Veletech-en kiderül, viszont szerintem gyönyörű ez a telefon is feketében, ahogy a One is. Ennek az optikája jobb, a One mellett meg az SLCD3 és a fém szól.
-
Roxbury
őstag
144-ért vettem az S3-at induláskor a T-nél anno. Szerintem ez is ott fog kezdeni. Annyiért pedig nem rossz valóban.
Ha nem lenne Note II-m, most ezt venném. Az, hogy műanya, az meg sosem zavart, mert csak egyszer láttam mindegyiknél, mielőtt feltettem a gyári Protective Covert rájuk rögtön vétel után. S4-nél se lenne másképp.
-
allein
addikt
Üdvözletem. Azt nem tudjátok USA-ban mikor jelenik meg boltban? Tudom, hogy van google de gondoltam rákérdezek, hátha tud valaki valamilyen infókat
-
Userlook
tag
Na ha neked van baratnod akkor kerdezd meg tolle h milyen s4-et vegyel qualcomm-ost vagy octa-t. Bisztosan tudni fogja ra valaszat.
-
vimes
senior tag
válasz
Butcher-HUN #137 üzenetére
Hiába nyolcmagos, csak 4 megy egyszerre, a másik 4 Cortex A7 mag csak energiatakarékossági szempontból van benne (h kisebb igénybevétel estén ne a "nagy" fogyasztású A15 magok menjenek). Vagy nincs igazam?
Am a Snapdragon megoldása se semmi...
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Hát a Flip ööö Quick Coverre, ahogy ők nevezik.
Itt a mágneses hatás miatt mindig lecsapódik az előlap lehajtáskor, a Samsungnál viszont nem, ami könyvborító effektussal járhat. Azzal egyetértek, hogy a fedlap túlhajolhatna az oldalak védelmére, de biztos akad ilyen kínaiból, 15.000-t nem is adnék ki Samus eredetire.
-
dokee78
félisten
Fura,hogy sokak szerint alig különbözik a GS3-tól,nekem viszont szembetűnőbb a változás.
Nem tudom miért,de a GS3 sosem tetszett,de ez nagyon bejön.A kamera ficsörök nagyon tetszenek,ez az animált dolog a WP8-as Nokia Lumiákban is benne van.
Remélem a többi készülék is megkapja amelyiken lesz 4.2 JB. -
simixox
csendes tag
Itt most a legolcsóbb az előrendelés...
190E.
Expansys meg Extreme Digital jóval drágábbak. -
rizso
addikt
Nem tudom melyik LG tokra gondolsz...
Poplacsek: "utángyártott" tokot tudsz hozzá venni, ami körbe meg a hátlapot is védi (pl. Nillkin is gyárt ilyeneket), csak az valószínűleg nem "órás" megoldás lesz.
Mondjuk én egy ideje nem használok semmilyen tokot a Desire-en, csak egy fólia van a kijelzőn, de még mindig olyan állapotban van, ahogy megvettem az első tulajtól. De magamat ismerve, akármilyen új telefont fogok venni, tuti az lesz az első dolgom, hogy beszerzek majd rá egy fóliát meg egy tokot. Aztán ki tudja, ha pl Optimus G-t vennék, akkor lehet kapna a kijelző egy fóliát, a hátlap meg valami matricát (vagy szintén fóliát), és kész
-
Poplacsek
senior tag
Hahaha.
Szerintem tokot azért vesz az emberek többsége, hogy védje a teljes készüléket a karcok ellen. Ne csak a kijelzőt, ami ráadásul a hiper-szuper GG3 és majdnemhogy karcolhatatlan.
Ez a flip cover a fentiekre alkalmatlan, nem védi semmi se a teló oldalát se a hátulját a karcolódástól.
Szóval mire jó az, hogy ráhajtasz egy ablakos fedelet a kijelzőre? -
Xirtam
veterán
Számomra nagyon kecsegtető. Akár még le is cserélném a Galaxy S2-esem!
De lehet megvárom a következő generációt.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Na nem is tudom anno kik vitatkoztak a fém kereten, de itt a bizonyíték, megmondtam hogy várják meg a cikket, mielőtt egymásnak esnek
A készülék jó, a formaterv nem annyira tetszik már, sok ez ennyi lehúzásra már. Egy szögletesebb forma jobban bejönne. A belső meg egyszerűen nagyon állat, a Snapdragon 800 már eléri az 1000 Mflops-ot Linpack tesztben, az biztos. (csak úgy mondom, kíváncsi vagyok mikor lépik át
)
Felhízlalt SIII, de attól függetlenül még jó. -
rizso
addikt
Nem, max minden AMOLED kijelzőnél megvan rá az esély
De ez használattól függ, mert pl. nálam se a Wave, se az S2 nem égtek be. Éppen ezért érdekelne a flipes tok esete is, mert ugye ha folyamatosan megy a kijelző, akkor valószínűleg beég majd, viszont ha megcsinálták okosan (a sok-sok szenzort felhasználva), hogy pl. csak akkor menjen, ha előveszem zsebből, akkor nem lesz belőle gond...
-
Tuz
tag
válasz
WhiteWalker #255 üzenetére
Elvileg 28.ától kezdik forgalmazni ha jól tudom.
-
enginev3.0
félisten
Szép... Ja nem
Egyébként igen, kamerában is oké oké a sok lehetőség, de megnézném az emberek hány százaléka használja majd, vagy ha gyorsan kell megörökíteni valamit akkor mennyi idő lesz a legjobb lehetőséget kiválasztani
Nem mondok semmit, még is csak Közösségépítő vagyok vagy mi
-
Robertoq
őstag
válasz
mrlujoak #227 üzenetére
Tudtam, hogy ez a duma jön.
Nem az kérdés, hogy mikor tartod úgy hanem ha úgy kell tartani akkor mit ér pl navigáció. Ezt a képet meg nem lehet megítélni, mert pl fenyérőról, screen timeout előtti elhalványításról semmi infó nincs. Amúgy meg ha ott nem számít a telefon tartása, itt meg ne számítson már annyira a színhűség, mintha grafika programokat futtatnátok rajta.
-
M5Norbi
őstag
válasz
Stauffenberg #253 üzenetére
1. A többi megoldás sem szemet gyönyörködtetően szebb...... egyszerűen nincs és nem is tud lenni akkora különbség hogy az egyik RONDA a másik SZÉP.
2.Persze a technika fejlődik.
3.Vagy ahogy a karácsonyi ajánlóban volt: az előző év csúcskészülékei.
SGS2 már 80 körül van vagy hasonló árú a HTC One S. Most Samum van de a kettő közül a másodikat venném de csak ha nem drágább az S2-nél jelentősen kb 10-15 ezerrel. -
WhiteWalker
nagyúr
Azt lehet tudni,hogy hivatalosan mikortól kapható , pl: a T-nél? Vagy korai a kérdés
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Azért jegyezzük meg, hogy Bogék iskolát nyithatnának, hogy hogyan NE fotózzunk.
Valahogy a képeik mindig homályosak, nem is értem.
Itt egy éles példa, meg még egy közeli, és egy harmadik.
-
Stauffenberg
nagyúr
1.) Valóban egyéni ízlés kérdése, de általában a TouchWiz-el szemben az emberek vagy semlegesek vagy nem szívlelik. Egyik sem a gondos és jó design ismérve.
2.) Én fotós vagyok és ugyan nem vagyok olyan hipszter majom aki telefonnan fotóz, azért ha megesik, akkor jó ha legalább mobilos viszonylatban jó a kamera. A Defy-t akkor vettem mikor frissen pár naposan megjelent. Akkor a kamerája a jó kategóriába tartozott... most meg már... hét repül az idő na.
3.) Amikor a Defy-t vettem, akkoriban jött a Samsung Galaxy S II. Abban volt egy 4.27"-es kijelző és mindenki szörnyülködve mondta, hogy már az SGS 4" is mekkora tepsi volt, hát még az...
A Defy 3.7" mérete szerintem jó, de kicsi számomra. Nálam valahol 4" és 4.3" között van az optimális méret az én igényeimhez. Manapság alig készül ekkora telefon normális felszereltséggel. Teljesen eltűnt a középkategória az utóbbi években... vannak az 50k körüli telefonok jó ár/érték aránnyal, aztán a következő lépcsőfok már 100k felett van.
Hirtelen nem tudnék mondani egy telefont a kettő között amit szívem szerint megvennék.
-
Bayzee5
tag
Bár már láttam, hogy megjelentek a 8 magos fanyalgók, a további felesleges megjegyzések és mitoszok eloszlatására:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2191850&highlight=octa
A lényeg:
1. Nem a Samsung saját marketing gépezetének terméke, hanem az Arm fejleszése, ergo előbb-utóbb valószínűleg a Qualcomm-nál is meg fog jelenni (és talán még Apple-nél is)
2. Valóban 8 magos és a szoftveren múlik milyen üzemmódban működik. Jelenleg az SGS4-en maximum 4 mag van használatban egyszerre
3. A nem használt magok nem fogyasztanak, így nem több a fogyasztása, mint bármilyen 4 magosnak, sőt...
4. Az A7 és A15 magok párokba vannak rendezve, ezek között a többiektől függetlenül lehet átkapcsolni, azaz lehet 3 A7 és 1 A15 mag aktív.
5. Az A7 és A15 magoknak lehet külön frekijük. Jelenleg az A7-eknek 200-1200-ig, az A15-ök 200-1600ig lehet léptetni terheléstől függően a frekvenciát. Illetve előző példával karöltve, lehet 3db 200Mhz-s A7-em meg egy nagyon dolgozó 1600-as A15-öm.A cikkben részletesebben is ki van fejtve a dolog. Még egy részlet, állítólag az A7 maximumon hajtva is kevesebbet fogyaszt, mint az A15 minimumon.
Ezzel a Soc-al Samsung komoly lépéselőnyben lehet a többiekkel szemben, mivel az architektúra nagyon-nagyon rugalmas, nagyon jók a lehetőségek, de jó szoftver kell majd hozzá. Ehhez pedig sokat fog segíteni az, hogy egy évvel a többiek előtt már nagyszériás modelljükben bent van. Még ha jövőre a többiek is használni fogják a qualcom vagy mások hasonló megoldásait, akkor is optimalizáslásban a Samsungnak jelentős előnye lesz. -
FET-MEN
veterán
válasz
ForRedGlory #248 üzenetére
köze van hozzá. ráadás be kő szóni
-
blueye
veterán
Ha már a cikk és mindenki megemlíti, nekem ezért nem lesz S4-em: "az FM-rádiót egy csúcstelefonból kihagyni nem szép dolog" - tudom meg lehet oldani headset-tel meg netrádióval meg kiskutya fülével, de én nem akarom! És én lennék a(z egyik) vásárló.
-
Tuz
tag
Köszönjük a gyors tesztet!
Kamerában szerintem csak a 808 tud jelenleg ennél jobb képminőséget produkálni,mondjuk az egészen más világ. -
vagyula
senior tag
válasz
Stauffenberg #241 üzenetére
Ajánlom a Xiaomi Mi2-t
Azért cseréltem le az S3-at,mert már nagynak éreztem.Azért összerakta megint a Samsung ezt a telót,a mai elvárásnak bőven megfelelő,bár én hiányolom az FM rádiót belőle.
Volt szerencsém a HTC One-t kipróbálni,hát csak javítani ne kelljenAmúgy meg a TW a Samu sajátossága,azt nem nagyon fogják lecserélni.
Pedig baromira eszi a memóriát is. -
M5Norbi
őstag
válasz
Stauffenberg #241 üzenetére
1. Ez ízlés kérdése nekem pl nem gáz,a HTC szebb,a Sony semmilyen. DE ez ízlés kérdése.
2.Megeszi nem is egy kategória de amire való a mobilos fotózás arra elég a Defy is.
3.A Defy középkategória volt ha most csúcsgépeket nézel igen azok nagyobbak. De mivel mindig nálad a tablet kis túlzással tényleg elég egy sima telóvagy szintén valami középkategóriás.
-
rizso
addikt
Exynos vagy Snapdragon, nekem tök mindegy, még a tepsi méret sem érdekelne, ha valaki megszánna eggyel
Van az a flipes tok, ami a videóban is volt. Ott állandóan mutatja az időt (meg még nem tudom mit), vagy van valamilyen szenzor, ami érzékeli, hogy mikor kell mutassa? Kiállított S3-nál láttam, hogy elég durván beégett, és félő, hogyha állandóan aktív a kijelző (vagy egy része), akkor itt is gyakran előfordul majd...
-
Stauffenberg
nagyúr
Tudom senkit nem izgat, de az én meglátásaim:
1.) Szerencsétlen TouchWiz még mindig a graphic designer szakma szégyene!
Olyan jellegtelen cukormáz az egész, hogy kellemetlen bámulni jóérzésű emberként. Ha ilyenem lenne (szerencsére ez a veszély nem fenyeget), első dolgom lenne egy custom ROM-ot feltenni amiből már ki van halászva.
2.) A kamera az nagyon kúl benne. Persze csak tisztes fényviszonyok között, de így is megeszi reggelire a kissé koros Motorola Defy-met. Szívesen kimetszeném egy rozsdás csavarhúzóval, hogy szigetelőszalaggal felrakjam a Nexus 7-esemre!
3.) Miért ekkora? Miért ez a barom trend? Lecserélném már a Defy-met, de nincs mire.. minden tisztesebb telefon túl van méretezve. Azért van egy kompakt táblagépem, hogy mindig legyen nálam egy tepsi amin kényelmes RSS feedeket olvasni, videózni, játszani, fotókat nézegetni (500px, Tumblr, stb). Lassan oda lyukadok ki, hogy veszek egy Nokia 3210 telefont zsír új akkuval... azt elég 1,5 hetente töltögetni és minden másra ott a Nexus 7...
-
FET-MEN
veterán
Durva, tetszik, meg minden, amoled miatt ezt venném, de one-t meg a burkolata és kinézete miatt
-
batai15
félisten
nyílván valóan nem bele akarok kötni, de azért ezt nem nevezném jó képeknek.
Semmi belekötés nincs bennem semmi, csak annyi hogy amennyire le van húzva az one az ultra pixel miatt, és a samsung annyira túl van hypeolva kamera terén is, annyira nem igaz egyik állításnak a fele sem. -
Blyan
félisten
Bogék nem válogatják át a képeket minőségre, lőnek vele, aztán párat betesznek. Sőt, abban is biztos vagyok, hogy több alkalommal nem próbálgatnak egy-egy témát, lefotózzák és kész. Ez látszik a teszteken, de az emberek átlagosan pont úgy készítik a fényképeket, mint Ők teszik.
Aki meg fotós szenvedélyét akarja kiélni, az úgy is többet hoz ki ezekből, mint amit az oldalon láthatunk - már ha lehet. Ebből meg lehet. -
razzorr
őstag
"Persze néha egy-egy apró röccenés..." Köszi, de nem kérek többet a droidból. Sajnálatos,hogy nem tudnak még mindig optimalizálni, hanem mindent erőből akarnak megoldani. Akinek tetszik, vegye, aki meg akar a másik kezével bármi mást csinálni, miközben a telefont nyomkodja az meg...
-
assemble
addikt
"Viszont nagyon rugalmas, nem úgy néz ki, mint ami okvetlenül el akarna törni, de hát Dexter sem úgy néz ki, mint egy sorozatgyilkos."
lolwat?
Komolyra forditva a szot: nem lattam meg eltort hatlapu peldanyt az elozo 3 valtozatbol sem pedig azok is mind hajlekony muanyagbol voltak (talan pont ezert). Ellenben a nagy minosegi kialakitasunak kinevezett telefonokbol (iPhone, stb) egy rakasat lattam ami ossze-vissza szet volt karcolva/torve elol-hatul-oldalt. -
Ati1979
veterán
Szerintem nagyítva egyszerűen ocsmány.
Ennek az a titka, hogy nem szabad nagyítani.
Azt csak a nokia 808-nál lehet, érdemes.(#228) vagyula
Akkor szerintem nem adtad drágán.
Mondjuk még így is samsung mobilok tartják a legjobban az árkukat szerintem, az iphone-t leszámítva.
Nézz meg egy lg 4x-et most mennyibe kerül. -
batai15
félisten
[link]
ne haragudjatok már, de ez szerintetek jó kép? nagyítva milyen mosott már? -
vagyula
senior tag
Azért az túlzás,hogy jól tartja az árát, 180volt kezdetnek (én nem annyiért vettem) és a feléért adtam el az S III-at.
-
majestic
őstag
Engen hidegen hagy az LTE, nekem sokkal fontosabb hogy a 4 vagy a 8 magos fogyasz kevesebbet, ergo melyikkel megy tovább a telcsi... Ha ez kiderül, azt veszem meg! Ja és 170-ig tuti lemegy 2-3 héten belül a megjelenés után, addig meg csak kibírom!
Valaki nem tudna BIZTOSRA utánna nézni ennek az FM chip létezésének??? Én sajna nem találok erre semilyen "bizonyítékot"!
-
Ati1979
veterán
Jó telefon lett nagyon.
Ha 150-160k körülre lemegy az ára akkor megéri. De ez nem most lesz.Annál többet szvsz. nem ér meg. Inkább egy note2 150 körül.
Azzal meg egyetértek, hogy nagy káosz lesz itt a rendelésekkel. 8 magosat rendel - 4 magosat kap.
K* anyázások lesznek itt.
Főleg, hogy a dac tekintetében is jóval gyengébb a snap600-as változat.
Most, ha reálisak akarnának lenni a samu-nál két különböző árat kéne megszabniuk.Nem baj, szerintem a note3-ban már octa core lesz + nem nem pentile kijelző. Az fog nagyot ütni, csak ki kell várni.
-
M5Norbi
őstag
válasz
Dr.Anonymus #213 üzenetére
Akkor megyek lottózni
Viszonylag jó ár-érték arányú készülék mostmár.
Én nem ragaszkodom a fémhez bár volt fém telóm de édesmindegy azt a kb 3 évet mindegyik kibírja.
És az SGS1 is jól bírja műanyag létére és sosem volt tokban.Zseb,kocsiülés,kis rekeszek ilyesmi.Annyi hogy a hátulja le van karbonoztatva.Nekem ez az S4 is tetszik és még elférne zsebben szerintem. Sokan a 4 colnál nagyobbat soknak tartják.....
Én azt is soknak tartottam de igen gyorsan megszoktam.És onnan már nem olyan nagy az ugrás 4,5-5 colra.Erre a Gorilla Glass 3-ra lennék kíváncsi.Nekem az 1-es is igen jól bírja ez tényleg baromi jó lehet.
-
mrlujoak
veterán
Nocsak...
Jó ez az összehasonlítók kép, olyan, mintha John Kerry amerikai külügyminiszter a találkozó előtt savas mélyhámlasztó kezelést kapott volna...
Még mindig elég természetellenes színekkel operál az Amoled...
...és az "eredeti kép", amit a tft - jobbesetben - monitorán, vagy épp az aktuális mobilkijelzőjén is megnézhetjük:
Ez a kép pedig nálam mindent visz:
" a design viszont nem akar, vagy nem mer nagyon újszerű lenni, mínusz két dioptriával egy méterről már vidáman összekeverhető az S III és utódja,"
Ehhez a művelethez nem szükséges az a mínusz két dioptria...
-
Dr.Anonymus
addikt
beletaláltál oneS-em van
egyébként a kedvenc telefonom
bevallom csak az extra prémium minőség miatt cserélem ONE-ra majd
nagyon szeretem a full fém cuccokat, a oneS-en még van egy 20%nyi műanyag, ami nem zavaró, node ONE mindenen túl tesz ezen a téren
no meg talán az is az okok között van, hogy múltkor zuhant 1 emeletnyit (5-6 méter) kőcsempére a lépcsőházban a kicsike
a oneS becsületére legyen mondva, ki se kapcsolt az eséstől, a kijelző nem tört el, stb.
szóval tök jól működik, csak van egy szép zúzás a homloki fém részen
és mivel volt pár hasonló esése, így van egy két karc a fémen, lassan már új kéne
node nem offolok tovább -
Crydan
senior tag
Én anno 120ezret fizettem az S II-ért, most sem fizetnék többet az S4-ért, legfeljebb várok jövőre, amíg leljebb mennek az árak.
-
Xaels
félisten
Csak abban a házban az előlapra 2!db hangszóró került. Amit spóroltak helyet azt viszont olyan módon használták ki ami egyelőre egyedülállóvá teszi.
Na de kérek innentől mindenkit, hogy maradjunk a fórum témájánál, ne flameljünk ide se almát, se htc-t hanem inkább a készülékről értekezzünk, hogy minél hasznosabb lehessen a fórum az ide tévedők számára.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Dr.Anonymus #175 üzenetére
Akkor a te telód egy csinos Optimus G.
Viccet félretéve valóban nem szabad egyből megvenni ezeket, hisz sokat esik az ára az első fecskék kisöprése után.....
-
vagyula
senior tag
válasz
Dr.Anonymus #175 üzenetére
Itt csak 203e
Nem szabad most megvenni, az S3 nyitóára is 170-180körül volt. -
B1T3
addikt
válasz
Dr.Anonymus #199 üzenetére
Sejtettem, hogy erre célzol, viszont ebben az esetben is számít (félig, amelyik irányból a kijelzőhöz nyúlsz) a készülékház mérete, mert nem mindegy, mekkora perem öleli körül a megjelenítőt.
-
M5Norbi
őstag
válasz
Dr.Anonymus #199 üzenetére
És mihez kell annyira csúcs készüléknek lennie? Amit mondjuk egy One S nem tud? Vagy még az is nagy?
-
fugu
tag
Persze néha egy-egy apró röccenés, pillanatnyi gondolkodás tapasztalható, ám ez Android alatt gyermekbetegség, bizonyára csak mi nézzük ilyen szigorú szemekkel a készüléket.
2013ban ezzel a hardverrel ultragáz kb...
Csak nem sikerül erőből megoldani mindent.S Fordító pedig egy nyelven tudó fordítóprogram
Az hasznos.jelenleg ismert ára ellenére is rásütjük az Ajánlott plecsnit, mert ha a HTC One-nal lesz azonos árban, akkor attól összességében biztosan nem marad el.
Én meg ha villamos lennék csilingelnék....
De mire ez olcsóbb lesz, valószínűleg a One ára is változni fog. -
falijja
őstag
válasz
Dr.Anonymus #193 üzenetére
ja igen nem akar 5 " lenni pedig akkora a ház hogy simán elférne így semmivel nem könnyebb a kezelése mint egy 5" es nek ami ugyan akkora házban van.
-
M5Norbi
őstag
Nem tudom mit szörnyülködtök a nyitóáron.....
Főleg aki ezer éve tag itt.
Ez amnézia vagy öregkori szenilitás? Mindig magasabb a nyitóár mint a normális. Aki újdonságot akar kifizeti.És akinek van 200 ezer csak egy telefonra lesz 250-is.Vagy játssza a sértődöttet és vesz HTC One-t.
Persze eszében sem volt S4-et venni csak most már gyártott okot is.
Max 2-3 hónap és ugyanannyi lesz mint a One ha nem olcsóbb picivel. -
half333
őstag
Le lehet valahonnan tölteni a camera apk-ját a GS4-nek?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Synology NAS
- Milyen processzort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Battlefield 6
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite