Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hami33
aktív tag
Nem nagyon látom ,hogy s4 nél pixelhiba van.Bezzeg az one-nál
ott eleg gyakran előfordul!
-
laszlou
csendes tag
válasz
N.YCityBoy #4526 üzenetére
Köszi, ez a kis leírás nekem is hasznos lett
-
laszlou
csendes tag
Basszus megtaláltam a megoldást, google...
Idézem KAMIKAZE_HUN-t:
"
ALKALMAZÁSKEZELŐ!!!
Fejlesztői beállításokat pedig úgy tudod behozni, hogy a telefon beállítások-egyebek-telefon névjegyeés ezen belülvan, hogy Build szám, na erre kell 5X vagy 6X ráklikkelni és voilá megnyílik a fejlesztői beállítások opció"Jól el volt dugva, de hogy jutottam be oda korábban?!
Na mindegyKöszi!
-
laszlou
csendes tag
Sziasztok!
Ma kaptam kézhez egy zsír új, szép fehér sgs4-t, nagyon tetszik, de elállítottam valamit és nem találom hol...
Nem tudom hol lehet a fejlesztőknek ajánlott beállítás, azt hiszem ott állítottam el, és most egy vonal követi minden érintésemet...Eleinte érdekes volt, most már bosszant, de hol van ez a beállítás?
Ha valaki tudja írja le ide, és másolja be privátba is, hagy okuljunk
Köszönöm! -
mycso
veterán
Erről fogalmam sincsen, hogy 1 pixelhibánál mit csinálnak....
A fentebb említett tabok mind pixelhibásak voltak, viszont ott 3 napon belül voltunk, így egyből cserélték, viszont amikre kicserélték azok is pixelhibásak voltak, így elfogyott a készlet és várni kellett az új szállítmányra.Ügyfélszolgálat/szerviz biztosan megtudja mondani, hogy gari időn belül 1 pixelre mit lépnek, esetleg a garanciális feltételeknél nem tudom, hogy le van-e írva.
-
s4hu|SyD^
addikt
A 3 szolgáltató mióta sufni? UK egyik legnagyobb szolgáltatója. Teljesen új i9505-ös teló lesz.
-
s4hu|SyD^
addikt
Újonnan, 3 Store, elvileg SIM free, de nem az.
De később bármikor unlock-olhatom, az nem érdekes.
-
s4hu|SyD^
addikt
Úgy néz ki, hogy pénteken veszek egy S4-et. Valami tanács, hogy mivel kezdjem? Mit nézzek meg, miket állítsak be rajta?
-
Wursly
csendes tag
Sziasztok!
Spigen Slim Armor tokot szeretnék.
Valaki rendelt már esetleg innen?
http://www.ebay.com/itm/Spigen-SGP-New-Samsung-Galaxy-S4-Case-Slim-Armor-Soul-Black-Jelly-Bean-Button-/300904460989?pt=US_Other_Cell_Phone_Accessories&hash=item460f4db2bdAz ár megegyezik a spigen honlapján lévővel, de a szállítási költségen spórolhatnék 12$-t.
Az Item location:
Los Angeles, California, United States
Jobban hangzik mint a HK-i hamis lomok.A véleményetek érdekelne szerintetek eredeti e és érdemes e megrendelni tőlük.
Vagy ha tud valaki jó árban eredetit megbízható eladótól minden lehetőség érdekel.Előre is köszönöm!
-
mycso
veterán
Emlékszel annó a 10.1-es tabra....az akkor volt a megahipercsúcs táblagép, aztán akkor egy délután alatt gyorsan bele is szaladtam(tunk) 3db pixelhibásba is.
Ilyen ez a nagy üzemi gyártás, de amíg szó nélkül javítják-cserélik granciában, addig minimális problémának látom (bár mindenképp probléma). -
metosz
csendes tag
Gondolj bele, hogy én több mint 9 éve villamos MEOsként tevékenykedem, és ha én ilyen beremdezéseket engednék a piacra, a jelenleg létező 3-4 konkurenciánk rövid időn belül tönkre tenne minket.
Mellesleg nagyon tetszik a készülék több szempontból is, de az nagyon látszik hogy a határidő nem csak nálunk a király, hanem Samuéknál is, pedig az "eksz" német fönököm is megmondta már, hogy: Das Qualität ist über alles übergeordnet!
Bárcsak így lenne ez mindenhol -
csabám
addikt
Esetleg kérdezd meg a Samsungot mailben, hogy mit fütyülnek a képen látható gari papírhoz!?
Az lenne a biztos.
Egyébként nem olyan rég linkeltem a samu honlapját a jótállással kapcsolatban, ott vannak gari papír minták és egyéb információk. Érdemes szétnézni ott is.Emlékeim szerint lehet szervizeltetni az EU-n belül vásárolt készülékeket (megfelelő gari papír ellenében), csak prémium gari nincs rá.
-
Caaabi
senior tag
Elírtam elnézést, S4 akart lenni
S3 asom most van
Töltőfejhez ad átalakítót, a lepecsételt hologrammos cuccnak így kell kinéznie ? ( s3 om hoz ilyenem van de az itthon lett vásásrolva )
-
csabám
addikt
válasz
charlie1975 #6062 üzenetére
Tessék itt van rögtön kettő is!
-
charlie1975
aktív tag
Lécci linkeljetek egy eredeti T s romot lécci köszi előre is
-
-
Caaabi
senior tag
Garancia szakértők figyelem, múltkor már beszéltünk a külföldről behozott gyári garis telók garancia érvényesítéséről, mégis a segítségeteket kérném ismét, hogy biztos ami biztos alapon álljak az üzlethez, a helyzet az hogy egyik ismerősöm angliában él, nagy pókermániás hírében is áll, és kint egy versenyen nyert 2 db gyári független gyári garis s3-at , ezekről képet is kértem, a feketét elraktattam magamnak, 18.án jön haza, addig szeretném kideríteni hogy a papírjai itthon garanciaképesek e ezért kértem hogy készítsen pár fotót, ezeket a hozzászólásom végén linkelem, és megkérem azokat akik nagyon képben vannak a dologgal kapcsolatban hogy hasznos hozzászólásukkal elősegítsék a vásárlásom sikerességét ! Előre is köszönöm !
-
ThorsHUN
őstag
válasz
N.YCityBoy #6052 üzenetére
Annyi amugy.
Ha minden igaz 3*4 Mpes kepfeldolgozo szenzora van, amivel kevesebb fenynel jobb fotokat csinal... elvileg.
gyakorlatilag sotetben jobb a one amugy nem. -
-
Gabesz77
senior tag
válasz
Igen, 4 MP, ultrapixel nevezetű technológia. Low light-ra van kihegyezve, de a fotós topikban sok jó nappali képet is lehet látni, ami HTC One-nal készült.
-
zola-
őstag
válasz
Amugy az embernek minnel nagyobb erteku telefonja van(es nem veti fel a penz) akkor minden szart eszrevesz es keres rajta. Az elvarasok nagyok. Nekunk kene MEOskent dolgozni....biztos nem lenne ennyi problema.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Még nem kaptam meg, on the road pillanatnyilag. Elvileg a napokban érkezik.. De igen, annyi, csak meg van tuningolva mindenféle kütyüvel elvileg. De nem értek hozzá túlzottan, nem teszteltem még, rendelésre rendeltem.
-
válasz
bulikavagyok #6048 üzenetére
Na nekem is KB ezek vannak, tényleg lehet, hogy már én misztifikálom túl a dolgot de ne lagoljon már egy ilyen telefon
Gizmo94-Tényleg csak 4 megapixeles a kamerája a HTC ONE-nak
Forrás -
válasz
N.YCityBoy #6039 üzenetére
Őszintén szólva nekem is gyorsabb volt a teló frissen indított Nova-val. Néha nálam is elkezd laggolni, teljesen random időközönként, de általában ez nem tart sokáig. Én a görgetés sebességét novára állítom, és talán így a leggördülékenyebb a rendszer. Illetve azt vettem észre, hogy ha felébresztem a telót és bekapcsol a wifi, akkor szinte mindig van egy megakadás. De összességében nálam egyáltalán nem gáz a helyzet, pedig nagyon allergiás vagyok a laggolásra!
-
Hami33
aktív tag
Én is figyelemmel követem az s4 sorsát (épp varok valami Tmobilos akcióra). Jó kis telefon ez az iphonom meg már megérett a cserére. Bár a hetfői apple bemutatót megvárom még,de nem hiszem hogy nagy újdonságra kell számítani. Elvárások nagyok,de szerintem megint csak tömködik a lyukakat az ios7 el. 2 év ios után kell egy kis szabadság. Engem eddig az s4 fogott meg a top android telefonok közt.
-
Fang
aktív tag
Köszi a válaszod!
Bíztam benne, hogy átlag felhasználóknak megfelel a készülék és az itt leírt hibák nagy részét csak az igazán "vájtszeműek" szúrják ki, vagy tartják zavarónak
MunezXBK: Nincs itt nagy gyári rom para
, csak a topic 3/4-e a romfrissítésekről szól (nem azért írom mert gáz, hisz ezért van a fórum) és az egyszerű júzernek ez úgy jön le, mint ha komoly bajok lennének a gyári szoftverrel.
De most megnyugtattatok, hogy nincs baj
Remélem én is hamarosan az S4 tulajok táborát erősíthetem.
-
Már írtam egyszer ezzel kapcsolatban de nem igazán reagált rá senki
Szóval valakinek van-e ilyen jellegű problémája, hogy ha lecseréli a gyári Launchert akkor egy idő után elkezd lagolni akadozni
Eddig Next 3D, NOVA Prime, ADW, ezeket próbáltam, mindegyiket megvettem szóval nem warez változatok, és mindegyik egy darabig nagyon jó, de egy idő után mikor már "belaktam" szinte használhatatlanul elkezdenek akadozni
Egyszerűen nem értem ezt a problémát, és nagyon idegesít, hogy csak a gyári Launcherrel használható ez a fos -
Hami33
aktív tag
Folyamatosan vannak kisebb nagyob frissítések. Nem jelenti azt ha megveszed a telefont és nem lehethasználni. Ezek apróbb finomítasok folyamatosabb,stabilabb lesz a teló. Szerintem egy átlag felhasználó simán elvan a gyári állapottal is. Én sem szoktam sosem semmit babrálni. Aki szeret belemerülni az tegye kénye kedve szerint ez az androidnál megengedett. Minden frissítéssel általában jobb lesz a telefon. Ha jól tudom már jött ki nemrég egy gyári frissítés. Nem kell itt félni nyilván kell pár hét mire optimalizálódik minden,és beáll a rendszer.
-
Fang
aktív tag
Köszi az infót, ebben bíztam én is!
A többi kérdésben esetleg tudna még valaki segíteni?
Tehát ha nem akarok babrálni a romokkal akkor ebben az esetben érdemes inkább várnom a vásárlással amíg kijön a telóhoz egy nagyobb gyári frissítés? (nem szeretnék csalódni a vásárlás után...)Van esetleg már valami infó, hogy mikor érkezik az első frissítés?
köszi
-
zola-
őstag
Es igen! Gyarifuggetlen a telenoros s4-em. Most probaltam ki masik kartyaval. Amugy XEH volt a pc kod.
-
-
zseko
veterán
válasz
bulikavagyok #6023 üzenetére
Én nem veszek észre drámai merülést. Viszont nem is tudom nélküle milyen lenne, lehet ki is kapcsolom és kipróbálom. Az S2-től még így is jobb.
-
-
Gabesz77
senior tag
válasz
bulikavagyok #6023 üzenetére
Akkor esélyes, hogy nálam is hasonló a helyzet. Sokkal gyorsabban merül eddig, mint előtte. Battery drain guru ez.
-
-
Robertoq
őstag
-
Gabesz77
senior tag
A Snapdragon Batteryguru-val van valakinek pozitív vagy negatív tapasztalata? Nálam tegnap indult a tanuló mód után, de furcsa, hogy reggel 95%-ról indult, azóta csak pár Viber és Messenger üzenetváltásom volt és most 64%-on áll.
-
joe357
tag
Bocs lejárt az időm. Felraktam és kipróbáltam, tényleg segít. Köszi szépen. Innentől viszont lehet hw probléma hogy előfeszítítt pixelekkel csökken a hatás. Na majd meglátjuk.
Ami még idegesít hogy a frissítés óta ha telefonálok zümmögve hallom a másik felet és ezt már a kicsörgő hangnál is csinálja. Eddig kristály tiszta volt. -
Fang
aktív tag
Sziasztok!
Talán a múlt héten már kaptam segítséget tőletek, de most is felmerült egy kérdés.
Még nem vettem meg az S4-et (függetlent i9505) és látom hogy itt a topikban sokat variáltok a rom-okkal, amik ezt azt javítanak a gyári kiadáshoz képest. Nos én nem vagyok egy guru, tehát ilyen mélységekbe nem szeretnék belemerülni a telefon használatába.
A kérdésem az volna, hogy ebben az esetben érdemes-e várnom a vásárlással amíg kijön a telóhoz egy nagyobb gyári frissítés? ezek (majdnem)automatikusan feltelepülnek a telefonra és frissítik a szoftvert? A frissítések független telefon esetén is működnek? (feltételezem igen, gyorsabban jönnek függetlenre mint függő készülékre?) Van esetleg már valami infó, hogy mikor érkezik az első frissítés?
"Röviden" ennyi volna
Előre is köszi a segítséget. -
vick33
tag
Szoftveresen javítható a lila utánhúzás. Az egyik megoldás az hogy a fekete nem lesz teljesen fekete( ezért volt pirosas) ha ez jól van beállítva ez nem nagyon látható annyi hogy korom sötétben is van egy kicsi fénye a kijelzőnek tehát a pixelek nincsenek teljesen kikapcsolva. Az első romban ez volt csak nem teljesen jól(nagyon sötét szürke helyett pirosas volt), ez van az S3 nál is az amoled így viselkedik ha teljesen ki van kapcsolva a pixel.
töltsd le a marketből a screen adjuster nevű progit állítsd a kontrasztot -10 re és megszűnik a lila köd:-) -
joe357
tag
Tegnap feltettem de ugyanolyan. Erősen idegesít mert note 10.1-em is software bugos (kézzel átlósan húzott egyenes vonalat hullámosnak rajzol de dúrván és tollal is csinálja) szervíz kijelzőt cserélt ua. és a végeremény a papíron válaszként hogy soft hiba majd a köv rom javítja, na ennek fél éve. Kicsit tartok attól hogy hasonló lesz a helyzet. Na jó nem károgok tovább csak 190-ért a kedvenc márkámtól bosszant.
-
-
csabám
addikt
válasz
Intel q8200 #5991 üzenetére
Ezt kihagytam a beállításoknál.
Nagyon köszönjük -
spawn21
veterán
Nem tudom volt e.
De a frissítést illetően volna pár észrevételem
Ugyan azokkal az apokkal eddig 300-450 között mozgott a szabad ramom. A frissítés óta pedig 650-900 között van.
Kicsit javult a a sebesség. Aksi picit rosszabb lett. -
zola-
őstag
Hogyan lehetne a statusbart feketére változtatni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Mobil flották
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest