Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
charlie1975
aktív tag
válasz
erikthekippa #2695 üzenetére
áruld el lécci hogy kell unrootolni?
-
erikthekippa
tag
válasz
kissandras20 #2696 üzenetére
Mikor ugyanezt leírtam nem akarták megérteni miről beszélek . Jó hogy vagyunk páran akik nem teljesen gyökerek
-
robi baggio
tag
válasz
kissandras20 #2696 üzenetére
Én kívánom, h annak is legyen, akinek nincs lehetősége megvenni.Csak ne fikázzuk feleslegesen.
Én nem azért vettem meg,h villogjak.A kamera a lényeg, főleg,h jön a 2. bébim,és a full hd kijelző.Magamnak vettem, nem akarom fényezni, és fikázni sem.Nekem nagyon bejön, ez a lényeg. -
zseko
veterán
válasz
ForRedGlory #2693 üzenetére
Ugyan, ne legyél ideges, csináld csak a tesztet, kíváncsi vagyok már rá
Ez a menüs dolog engem is zavar, leginkább a tudat hogy van, de mivel sejtettük hogy ez szoftveres és ez úgy néz ki be is igazolódott, így már csak várok a frissítésre. Egyébként is, összességében ~60e-ért, kártyafüggetlenül, még ezzel a javítható hibával is megérte
S2-höz képest jobb a kijelző, jobb a wifi, jobb a gps, jobb az aksiidő, jobb a fényképező, ~2,5x erősebb, feleannyiba se fáj anyagilag, pár javítható hiba nekem belefér
2h47m kijelző, 21h28m aksihasználattal, és még 39%-on van, ez nekem nagyon jó, S2-m sose bírt ennyit a 2000-es aksival és gyári rendszerrel. Mi lesz még ha lesz nagyobb aksi (remélem lesz legalább 3300-as
) talán végre valóban kibír egy teljes napot erősebb használat mellett is?
Valami eszméletlenül szépen néz ki a telefon, a hátlap viszont eléggé gáz, az lerontja.
-
kissandras20
aktív tag
válasz
robi baggio #2692 üzenetére
Aki fikázza az S4-et S3as tulajdonos létére, az azért van mert nincs lehetősége megvenni az újat
Mert nekem van vagy 3 haverom, és mindegyikük lecserélte az S3-at S4, beleértve engem is. És nem hiába!
Szebb a kinézete, letisztultabb, okosabb, gyorsabb, szebb! -
erikthekippa
tag
Van már valami frissités mert akkor unrootolok ?
-
buci30
addikt
válasz
ForRedGlory #2693 üzenetére
Azt hittem ahhoz is köze van.
Akkor ez engem nem érdekel, mert 1 nincs fekete hátterem és nem is látom ezt ami a videón így nekem jó ez a része szerencsére. -
ForRedGlory
félisten
Na ezt már nem bírom agyilag, hogy ennyire ne legyél képben. Ígértem, hogy nem írok többet, de most ezt még muszáj, mert ehhez már igazán h*ly*nek kell lenni. NEM a fényerőd lesz magasabb...
Ezt javítja
-
robi baggio
tag
válasz
FrankMonzano #2681 üzenetére
Szerintem Te valami másik filmet néztél.Itt mindenki, többek között Én is 1éves S3 használat után váltottunk S4-re.
Ha más nem is,de a kijelző ég és föld,+ a sebessége.
Az S3 sem rossz, szerettem, de ez már designban is jobb, nemh az általad említett dolgokban...
Ja az ára tényleg húzós, de pl egy iphone5-höz képest már annyira nem. -
szaboba2
tag
Sziasztok! Ma végre én is átvettem az S4-esem és elsőre totál odáig vagyok tőle
Ahogy már említettem N96ról váltottam, amit manapság már nem nehéz überelni, de akkor is naggyon-nagyon tetszik eddig
-
buci30
addikt
"Method 1:
1.install screen adjuster app from market.
https://play.google.com/store/apps/d...5zbGFiLnNhIl0.
2.set the green level around +4 or +5.
3.turn on the adjuster.
4.job doneNote: this workaround removes the pink tint in the text (people with some good eye sight might notice a green tint, but that's almost invisible and is much better than the pink)
Method 2:
1.install screen adjuster
2.Set the values of green, blue, red between 5 to10(I prefer 5) and turn on the filter
3.and now forget about smearing"Erre valaki mert senki nem írta még ,hogy ér e valamit vagy...?
-
FrankMonzano
őstag
válasz
N.YCityBoy #2682 üzenetére
Igen,biztos nem :d. Magyarazd mar meg h mit nyomkodtam :d. Lehet az elfogultsag beszel beloled,en csak a sajat talasztalatomat osztottam meg,nyugodj meg,kapj be egy rivotrilt ha nem birod az eltero velemenyeket
.
-
Sz.Miki
őstag
válasz
kissandras20 #2685 üzenetére
Csak S4-re ingyenes? mert most nézem S2 de fizetős.
-
migabi24
nagyúr
válasz
majestic #2683 üzenetére
nyugodtan megveheted, nincs vele hardveres probléma egyenlőre, bár ez később még változhat, garancia azért legyen rá, mert kifoghatsz egy gyári hibást is, a kijelzőnél van ez a 2 hiba jelenleg, hogy vörös a fekete rajta korom sötétbe, meg ez a görgetés közbe elhomályosodik, ez utóbbi hiba nálam nincs, csak a vöröses fekete, de az xda-n megerősítették, hogy a legfrissebb rommal megjavult
szerintem a másik hiba is szoftveres lehet
-
majestic
őstag
Akkor nekifutok mégegyszer!
Lenne valaki olyan kedves (aki ért is hozzá) viszonylag egyszerüen leírni, jogy van-e ennek a készüléknek olyan baja (hardveres), ami miatt nem javasólt a megvétele? Mert ugyanis ma este hozzájuthatnék egyhez de pénzt nem szeretnék kidobni, illetve nem a szervízbe szeretnék kezdeni vele...
Esetleg fontos lehet, hogy iPhone 5-ösöm van, ergo mint user ehhez fogom hasonlítani a masinát.
Előre is köszi a válaszokat!
-
válasz
FrankMonzano #2681 üzenetére
Én is ma mielőtt megvettem bementem a MM-ba és egymás mellett volt az S3 és S4 és ég föld a kijelző!
Mindkettő maximumra volt téve és az S3 minimum 5 fokkal sötétebb és fakóbb volt mint az S4, ne mond már, hogy semmi különbség nincs
Meg lassabb??? Én nem tudom, de az biztos, hogy nem S4-et nyomkodtál -
FrankMonzano
őstag
En nyomkodtam az s4et a media marktban. Nekem s3 van. Ott volt amugy pont mellette a 3 is,ossze lehetett hasonlitani. Kijelzo teren semmi forradalmi,gyorsasagban inkabb lassabb mint gyorsabb, ennyi penzert rablas,ha lejjebb megy es kiforr,kap par frissitest akkor meglatjuk.
-
buci30
addikt
válasz
FragMaster #2679 üzenetére
Tudom, csak azóta használtam máshova és elfelejtettem ezt. :-)
-
buci30
addikt
válasz
ForRedGlory #2659 üzenetére
Ha valaki ezt kipróbálta írjon, hogy mi a tapasztalat. Kimentem a napra is ki-be kapcsolgattam, de semmivel nem látszik jobban a kijelző.
-
ForRedGlory
félisten
Latom te mem fogod az adast. Rossz, zavaro es igen, elegge letszik. Sajnalom az olyan embereket de tenyleg akik kepesek egy 200.000 Ft-os telefont kompromisszumokkal elfogadni. Majd ha egyszer a kezedben lesz, rajossz hogy kurvara zavaro hogy a tartalom valosaggal szetfolyik a kijelzon es nem olvashato. Marha nagy tevedesben vannak azok akik szerint ehhez rangatni kell a kijelzot. NEM, ha finoman gorgetsz ugyanugy latszil es ugyanolyan zavaro. Ahhh...mindegy, hagyom ezt a topicot inkabb, kritikan aluli egyesek gondolkodasa, ervelese es hozzaallasa. Tovabbi jo irogatast mindenkinek.
-
Rászántam magam és én is megvettem ma
S2 és HTC one X után maga a megtestesült gyönyör, ja és én semmiféle hibát nem találok keresve sem az itt leírtakról
Sem elmosódás se akadás meg ilyesmi, és bitang gyors minden tekintetben még az itthoni gépemnél is -
buci30
addikt
válasz
FragMaster #2671 üzenetére
NTFS volt nálam
-
válasz
kissandras20 #2673 üzenetére
Van belőle pár kiadás.
Melyik ? -
kissandras20
aktív tag
Ingyenes a Need for Speed Samsung store-ba!
-
válasz
majestic #2669 üzenetére
Ami számomra kizáró tényező volt:
Máris hibákkal illetve azokra történő megoldások keresésével kell tölteni az időt,ill. ha szerencséd van akkor nem,de majd lehet abban is előjön...
Egy vadi uj csucs telóról irogatunk beszélünk.Ami igy kezdődik abból én nem kértem.
Pedig isten bizony ki akartam próbálni. -
buci30
addikt
válasz
ForRedGlory #2667 üzenetére
Na kicsit visszább...
Lehet ,hogy angolul nem tudok és nem azt kell állítani.
De akkor írd le légyszíves ,hogy értsem én is és olyan is aki esetleg nem tud angolul. -
majestic
őstag
Olvasom itt a fórumot amióta létrejött, de ennyi vegyes felvágott véleményt még nem láttam sehol... Lenne valaki olyan kedves (aki ért is hozzá) viszonylag egyszerüen leírni, jogy van-e ennek a készüléknek olyan baja (hardveres), ami miatt nem javasólt a megvétele? Mert ugyanis ma este hozzájuthatnék egyhez de pénzt nem szeretnék kidobni, illetve nem a szervízbe szeretnék kezdeni vele...
Esetleg fontos lehet, hogy iPhone 5-ösöm van, ergo mint user ehhez fogom hasonlítani a masinát.
Előre is köszi a válaszokat!
-
njnl
aktív tag
ez tényleg ennyire gáz számotokra? értem, hogy biba, de scroll közben tényleg ennyire fontos?
-
buci30
addikt
Most próbáltam és OTG kábellel nem látja az pendrivet mint az S3.
Ezt minek kellet kiszedni? -
buci30
addikt
válasz
E szerint akkor mind három szint 5-re kell állítani?
Sok különbséget nem láttok -
Def26
félisten
válasz
Akkor ezek szerint szoftveres a gond?
-
ForRedGlory
félisten
Két megoldás a kjelző gondra.... Javít rajta elég sokat
(más: mi a faszért okoskodnak itt olyanok, akik még csak képről látták a telefont?)Method 1:
1.install screen adjuster app from market.
2.set the green level around +4 or +5.
3.turn on the adjuster.
4.job doneNote: this workaround removes the pink tint in the text (people with some good eye sight might notice a green tint, but that's almost invisible and is much better than the pink)
Method 2:
1.install screen adjuster
2.Set the values of green, blue, red between 5 to10(I prefer 5) and turn on the filter
3.and now forget about smearing -
mate198712
tag
válasz
rolcsibácsi #2656 üzenetére
De igazából csak min. fényerőn látszik nagyon. Automata +5ön használom úgy alig észrevehető. Bár ennyi pénzért a tökéletességet vár mindenki!
Ez olyan mintha vennék egy ferrarit és hibás lenne :SDe hát a samnak is csak az a lényeg hogy pörögjön a gyártás, nem számít ha szar valami.
-
S e t h
nagyúr
válasz
ForRedGlory #2643 üzenetére
Szegény Samsung.Írj még ilyeneket!
[link] -
rolcsibácsi
őstag
válasz
mate198712 #2653 üzenetére
Ja nem a legjobb, ettol is tunik kicsit akadozosnak a scroll, de legalabb nem olyan zoldes a kijelzo mint a note2 vagy s3.
azert az ips panelek sokkal szebbek sztem -
DjBlero
őstag
válasz
mate198712 #2653 üzenetére
s3 is picit elmosodik,de nem vészesen
-
mate198712
tag
válasz
mate198712 #2651 üzenetére
na most próbáltam ki
csinálja mindenhol, csak fekete háttér kell neki :S elég szar!!!!
-
mate198712
tag
Valaki azt próbálta már hogy full sötét hátteret állít be, és megnézni csinálja e, a menün kívül is ?
-
AZTA
tag
válasz
Mennyire kell ahhoz unatkozni hogy az ember belekössön ebbe a lényegtelen dologba?
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Ha jól tudom a gond forrása, hogy a teljesen fekete hátérnél egyszerűen kikapcsolnak a szubpixelek (ugye az AMOLEDeknél maguk világítanak), és a gyors scrollnál (egy szubpixel szempontjából egy mp alatt ez akár 10 ki-bekapcsolást is jelenthet), ez a dolog előáll. Szoftveresen alighanem orvosolható. Ki olvas szöveget scroll közben amúgy?
-
joey04
titán
válasz
nem biztos. látod, az itteni viszonylag hc-nak mondható rétegből sem zavar mindenkit (sajnos).
-
válasz
Sajnos ez nem szoftver hiba.
-
Sz.Miki
őstag
Ezen a videón tényleg jól látszódik ahogy az apróbb fehér szöveg szétmosódik scroll közben.
Ezt egyáltalán lehet szoftveresen lehet javítani? -
-
Daralo:)
tag
válasz
N.YCityBoy #2635 üzenetére
Köszönöm válaszod szia!
-
Robertoq
őstag
-
-
tag
válasz
N.YCityBoy #2631 üzenetére
Természetesen! (Kérem majd töröljék ezeket a hsz-eket nem illik ide!) Köszönöm!
Na de ez nem ide tartozik itt most a Galaxy-ról van szó így én nem fogok többet ideszemetelni miattad!
Érezd jól magad vele engem nem csapsz be megannyi embernek hibátlan készülékeket adtam el mióta itt vagyok majd pont veled bekoszolom a nevem hehe! és itt lezártnak tekintem a dolgot elnézést kérek a vezetőségtől hogy ilyennel szemeteltem! -
válasz
._.Dante._. #2632 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat
-
._.Dante._.
tag
válasz
N.YCityBoy #2623 üzenetére
Három nappal ezelőtt én is beszereztem a drágaságomat.
Eddig ismerkedtem vele, és S2 után észrevehetőek a változások. Egyszerűen imádtam azt a telefont, és bár már kiszolgált engem, még sincs szívem a polcra pakolni, így magamnál tartom céges telefonnak.
Hogy a kérdéseidre válaszoljak!
Igazi akadást, vagy akadozást, ezalatt a három nap alatt nem tapasztaltam. Micro lag előfordult, de nem mondanám jellemzőnek. (Az is lehet, hogy csak az S2 után nem veszem észre.)
Állandóan wifire vagyok csatlakozva, de még nem fordult elő, hogy megszakadt volna.
S2 után szinte zavaró, hogy mennyire nem túlszaturált.Világosban is láttam rajta mindent tökéletesen.
Összeszerelés minősége egyértelműen prémium kategória!
10-es skálán 9 pontra értékelem. Nem csalódtam benne egy picikét sem. -
-
tag
válasz
N.YCityBoy #2623 üzenetére
Szevasz kamikaze jó megy a ps3?
remélem jól érzed magad, hogy megloptad a másikat...!
Választ nem kérek de remélem a lelkiismereted tiszta....! -
zseko
veterán
A hozzá kapott füles hangja nekem nem tetszik, az S2-é jobban szól, most feltettem bejáratni, meglátjuk mi lesz belőle. Vagy venni kellene valami normálisat.
-
zseko
veterán
válasz
Mangerd #2625 üzenetére
Nálam x-plore filekezelő a telefonon (nagyon jó, még a TC-től is jobb) a gépen meg egy megosztott mappa írási joggal, és úgy másolok. Vagy a FileExpert, és ott a telefont lehet megosztani ftp-n, aztán a pc-n TC-vel egy ftp kapcsolatot kell létrehozni a FileExpert által kiírt módon és akkor a pc-ről lehet másolgatni. Mindkettőnek van előnye-hátránya, kinek hogy tetszik jobban.
(#2623) KAMIKAZE_HUN nekem a hátlap az egy olcsó gagyi tejfölöspohár műanyag benyomását kelti, de úgyse azt nézegetem, a többi az rendben van.
-
Mangerd
aktív tag
Írjak vmi negatívat is
Ami engem nagyon zavar, hogy hiába van USB csatlakozása, nem használható USB "pendriveként", de mondjuk nem csak az S4 hibája, olvastam más Android telefonoknál is kivették az USB storage-t.
Ez a kisebbik probléma, mert így is lehet mozgatni a file-kat le-fel, a nagyobbik probléma, hogy én még XP-t használok igen 2013ban még mindig, gyorsabb stabilabb, nem túl csili-vili és XP alatt nem látja a gép, csak mint fényképező. Újra kell indítanom és Win7 alatt már nyugodtan tudok másolgatni, de ott is csak win intézővel, a Total Commanderem nem látja.Alternatív megoldásként az újraindítgatások helyett a dropbox-ot találtam eddig.
Van vki vmi egyéb ötlet?
-
lukoz
aktív tag
Szerintetek ez a "fém" keret mennyire lesz tartós? Kíváncsi leszek mennyire fogja bírni lepattogzás nélkül. Főleg a kijelző környékén.
-
Tiszteletem mindenkinek!
Nagyon gondolkodom egy ilyen gyönyörűség beszerzésén, éppen ezért lenne pár kérdésem azokhoz akik már használják!
SGS2 telóm volt a S3 kimaradt, mert valahogy nem igazán fogott meg a külseje
S2 imádtam legelső napon rootoltam, leghosszabb életciklusú volt több mint 1 év ami nálam nagy szó
HTC one X-re váltottam S3 helyett, mert a dizájn sokkal jobban bejött/ de megbántam/ egyszóval volt már 4 magos telóm!
Bocsánat a hosszú felvezetésért, csak azért írtam le ezeket, hogy nem vagyok teljesen láma azért!
Szóval a kérdések!
A oneX 4 mag ide vagy oda nekem akadozott még lapozás közben is, böngészésnél meg 2X töltött be mindent ami nagyon idegesítő volt, és elég gyakran dobta a wifit ami szinténS4 ezektől a hibáktól mentes
Kijelzője mennyire túlszaturált, és világosban mennyire látni a dolgokat rajta
Aki próbálta a 4G-t mennyire stabil és gyors az adatátvitel
Még nem volt alkalmam "tapizni" ezt a telefont éppen ezért anyag összeszerelése és minősége megfelel egy prémium kategóriás készüléknek
Utolsó kérdésem, hogy aki már megvette az egy 10-es skálán hova sorolná a telefont, őszintén
Köszönöm előre is, aki segít nekem a végleges döntésben -
bakos1
tag
Urak. A T-s romhoz van linkje vkinek? A samfirmware-n se találtam.Vagy csak nekem nem hozta fel? Üdv.
-
charlie1975
aktív tag
válasz
erikthekippa #2617 üzenetére
ítam Pü t
-
tsuckware
tag
Az én telenoros telóm is csak papíron telenoros, amúgy független... ;-)
-
Kevin's
senior tag
Sziasztok
Hát nem sokká én is csatlakozom a táborba !
Szerdán jönnek az első szállítmányok a T mobil-ba és szerdán már nekem is meg lesz a fehér Galaxy S4
. Viszont lenne egy kérdésem Root-al való ismeretek vannak már
-
Mangerd
aktív tag
válasz
Sanci789 #2611 üzenetére
igen és nem!
Működik hagyományos tévékkel is, nem csak a mostani high-tech-ekkel!
Viszont az én őskövületemmel nem működik.(viszont elég egyedi darab, soha senki nem hitte el, hogy ilyen is van, amíg nem látta. És az univerzális irányítók többségére sem reagál, vagy csak részben. Rengeteget elfogyasztottam, de a hangját csak egy kezeli, de az meg nem kapcsolja ki-be)
-
Sanci789
aktív tag
Egy hülye kérdés: ez a Watch On-os program a régi gagyi tv-kkel is működik, vagy csak a samsungos smart tv-kkel?
-
NandorHUN
addikt
Na ma én is kipróbáltam azt amelyik a Corvin b.központban van, nekem nem laggolt semennyire, nagyon tetszett pl, hogy egyszerre lehet vidit nézni, illetve netezni
Mondjuk a multi window-ot nem tudtam bekapcsolni, kipróbálni sajna, annyira nem értek hozzá , mivel idáig iOSem volt. Képernyője is nagyon ott van, azt sajna nem tudtam megállapítani, hogy mennyire látszódhat napfényben, drama shot az nem müködött nekem se. Többi szerintem rendben volt
-
erikthekippa
tag
http://db.tt/UQv4XNNe Mi is lőttünk ma gyerekkel pár képet. :-D http://db.tt/f4onrnZQ
-
zoldsas
csendes tag
Üdvözletem.
Mától én is beléptem az S4-es tulajdonosok körébe! Nagyon megtetszettek a paraméterek, remélem nem fogok csalódni.
Bármi jó tanácsot szívesen látok, biztos tudtok segíteni nekem. Köszönöm szépen előre is további szép estét. -
djapor96
senior tag
válasz
WinstonWolf #1406 üzenetére
hogy van ez a 0%os EU számla? én nem találom... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
kissandras20 #2604 üzenetére
mazlista!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
kissandras20 #2600 üzenetére
honnan, honnan, honnan...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Motoros topic
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest