Hirdetés
- Otthoni időjárás-állomás
- Egér probléma
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Tudna valaki abban segíteni hogy Windows nyílvános mappa miként érhető el androidról ugyanazon hálózaton?
-
a.t.t.i.
senior tag
válasz
Audison #56093 üzenetére
Én az europarkiban vettem volna át,egy hátlapvédőt,amit sehogyan sem találtak meg.
Pedig jelezték hogy mehetek érte.Fél óra után kihozz egy csomó másik félét,köztük a 3fóliás,hátlapos,autóstöltős szettet,és bármelyiket elvihettem a megrendelt termék árában.
A szettet választottam 990ért.
Most megint rendeltem egy eredetileg kért hátlapot 490ft-potnok=270ftért.
Remélem ez megjön. -
ZS3NI
őstag
I9506ra van garivesztes nélküli root már? 4.4
-
Audison
senior tag
válasz
szeljanos #56084 üzenetére
Teljesen egyetértek a leírtakkal, tegnap én is így jártam, de csak egy egyszerű tokkal. Elmentem, hogy átvegyem, mert jött az email, hogy átvevőhelyre beérkezett...erre közli velem az ügyintéző, hogy sajnáljuk itt van a megrendelt termék, csak nem tudjuk odaadni. Nem akartam elhinni. Nem elég, hogy a webshop egy nagy rakás f*s, még a rendszerük is az. Amatőr banda!
-
mark0179
csendes tag
Sziasztok! Valaki hozzá értő segítsen már nagyon szépen kérem.! Galaxy S4 LTE 9505
Lolipoppot felraktam simán szoftver frissítéssel és azóta, videózni nem videóz a teló vagy ha igen nem vesz hangot, zenelejátszó befagy, videókat nem játszik le se facebookon se youtuben ha igen akkor is 4másodpercet játsz le hang nélkül.. ébreszteni is hang nélkül ébreszt.. mi lehet a probléma?! vissza raktam rá 4.4.2, 4.2.2, de ezeknél is ugyan ezt csinálta... -
Sokee
aktív tag
Volt kint a szervizes 2 napja, cserélt usb panellt és elötte megnèzte a knoxot! Meg is lepődtem mert korábban még nem nézték, szóval akinek ugrott az készüljön fel hogy ugrik a gari is.
-
szeljanos
tag
válasz
kishoris #56059 üzenetére
Én pont az S4 LTE+ rendelésével szívtam, íme a sztori röviden:
"Üdvözletem!
Minden elismerésem a nagy büdös semmihez. Gyerekek! Május hónap elején le volt akciózva a Galaxy S4 LTE 75-ért, de online webshopos hiba miatt nem tudtam megrendelni, hibajegy felvéve, majd másnap jön az sms, hogy javították, de mégsem, mert a hiba ugyanúgy fennáll. Kb. 1 hét elteltével még mindig semmi, de a készülék már 25ezerrel drágábban kapható fejhallgatóval. Rengeteg utánatelefonálással erre-arra és üzletekbe való mászkálással én hülye töröm magam, hogy valami megoldás szülessen, mert szeretném megvenni a készüléket. Nagy nehezen 11-én megoldást találtunk az egyik ügyintézővel, hurrá, telefon online megrendelve, de nem másnapra, hanem 13-ra (mára), mert ugye CSAK én vehetem át a készüléket, senki más, de én is csak ma tartózkodom itthon, így logikus, hogy mára kérem a szállítást... Egész nap itthon ücsörgök, nehogy elkerüljem a futárt, holott lett volna mit csinálnom másfelé is, erre 13:28-kor nézem a rendelési adatokat, akkor váltott "Szállításra váró"-ról "Szállítás alatt"-ra. Hívom a futárszolgálatot, hát csak 14-én hozza a futár a csomagot, ma már nem... Az mondom nagyon jó, mert nem tudom átvenni, mivel munkahelyen nem ér el a futár, telefon meg szintén nem lehet nálam! Így adtunk annak a bizonyosnak egy nagy pofont! Kérdem én: Én vagyok értetek, vagy Ti vagytok értem?
Én rohangálok, mint egy hülye, hogy elintézzem valahogyan a telefont, mert nálatok rossz a rendszer. Aztán egy egyszerű kiszállítást nem tudtok előre egyeztetett időpontra megoldani??? Hol a pontosság és precizitás, ami egy ekkora vállalattól elvárható? persze a sűrű bocsánat és elnézéskérés az megy, mert szegény ügyintézőkön csattan minden ilyen, holott nem ők a hibásak. Azt hiszem utoljára görcsöltem ilyennel veletek, de azt is elhitetitek, hogy erről a semmit érő hanyagságról is tudni fognak sokan. Ennyit nem tudtok rendesen elintézni sajnos. Így majd még én kocsikázzak el 20 km-t a futár depóba, ha át akarom venni a csomagomat és nem akarom, hogy visszaküldjék hozzátok azzal az indokkal, hogy nem vettem át! Szánalmas komolyan, ami megy. Ennyit az egészről!" -
awakening87
aktív tag
válasz
Szabcsizz #56074 üzenetére
Ez valahogyan a bootloader-rel van összefüggésben. Ha ott verziólépés történik, akkor onnantól kezdve szerintem nincs visszaút ugrás nélkül.
Játék- és egyéb alkalmazások mentése
- root-tal: Titanium Backup
- root nélkül (már amelyik engedi): Helium (ha nincs root, akkor kell hozzá a géped is), de a legjobb valóban a közösségi médiás fiókokba szinkronizálni a mentést, ha lehetA háromszöges alkalmazás a bináris számlálót nullázza, amelynek a knox előtt volt értelme, nálam folyamatosan nullát mutatott KitKat-en és Lollipop-on is.
Más: kinek sikerült már deodexelenie avagy odex-mentesítenie a gyári 5.0.1 rendszert?
ott is szeretném használni az xposed-et
-
tatu611088
tag
Sziasztok! Elméletileg kijött már a 9515 magyar voda lolli, de viszont sammobilon nincs fent. Nekem jelenleg a lengyel van fent, de a mobiltárca miatt vissza kéne tennem a magyarra (addig nem engedi használni). Ebben valaki valami tipp?
-
koszegii
tag
A TriangleAway programmal nem lehet 4.3-nál számlálót nullázni?
-
Szabcsizz
őstag
válasz
q012345 #56073 üzenetére
Az nem lehetséges,hogy ugyanarra a régiós frissítésre kell visszatérni,amin vagy,és olyankor nem ugrik a számláló?Mert nekem ez tűnik logikusnak.Na de egyefene,én megpróbálom.Még annyi segítség kéne,hogy nekem van öt játékom,aminek a mentései szeretném ha megmaradnának.Ezt hogyan érhetem el?
Meg annyi,hogy ez a legfrissebb Nordic,ugye?(Kitkat) -
Szabcsizz
őstag
Mennyi az esély arra,hogy Laliról Kitkatre visszatérve,ugrik a knox?:S (i9506)
Nálam valahogy stabilabb volt az egész.Nem voltak random program leállások. -
awakening87
aktív tag
válasz
Aliz008 #56067 üzenetére
Szia Aliz!
Valami megsérülhetett a háttérkép beállításaid környékén.
Tudsz csinálni képet a dologról? (egyszerre lenyomva tartod a középső és a bekapcsoló gombot egy pár másodpercig)
Keresd meg az alkalmazásaid között a com.android.wallpapercropper -t és töröld az adatait.
Mit tettél fel? 5.0.1 Lollipop-ot? Az is lehet, hogy a zárképernyő alkalmazás adatait kell törölnöd. -
matkesz20
tag
Visszaraktam 4.3-mat azóta valamennyivel jobb, szerintem meg lesz most 5óra is
De még nem laktam vissza teljesen, xposed stb.. csak a felesleges alkalmazásokat töröltem.
Wifivel viszonylag nem rossz az akkuidő, de adatforgalommal van az, hogy merül 30-35%-ot is 1óra alatt.*A kijelzőidő képét nem adta be, de az 2óra 1perc.
-
Aliz008
újonc
Sziasztok!!
Remélem tudtok segíteni nekem.. : amíg nem csináltam szoftverfrissítést nem volt gond.. de most a frissítés után egy csúnya kezdő(zárolt) képernyőt hoz be, és hiába próbálom a háttérkép menüpontban, nem tudom módosítani, azt szeretném hogy a lezárt képernyő ugyanaz legyen mint a háttérkép, beállítom minden opcióra amit szeretnék képet, de mégis a lezárt képernyőnek ugyanazt hozza vissza. Ha a nincs opciót választom az meg sehogy se jó, mert akkor ugye nem záródik le a telefon..
Ötlet? segítség? előre is köszönöm!!)
-
koszegii
tag
I9506-on vissza lehet tenni a 4.3-at.Knox nekem már rég ugrott.
-
woryz
senior tag
válasz
matkesz20 #56061 üzenetére
Igen, valamilyen szinten használtam, de egyik kollégámnak néztem a szintén S4-ét, és neki 5 óra alatt 9%(!) merült folyamatos mobilnet, wifi, GPS on állásban... (Ezen rágtam be, és írtam ide, hogy valamit én cseszek / csesztem el, vagy mi...
)
Akkor a Tied se jobb, mint az enyém.
-
fPApi
őstag
válasz
kishoris #56059 üzenetére
Én már régen lemondtam arról, hogy bármilyen ügyfélszolgálaton hasznos segítséget kapjak. A legbosszantóbb, hogy tényleg olyan "vérlázító" javaslatokat adnak, amin csak felhúzza magát az ember. Akkor már jobb lenne, ha nem mondanának semmit.
Rájöttem, hogy ezek nem azért vannak, hogy segítsenek, hanem azért, hogy kipipálják az ügyfélszolgálat meglétét, mint kötelezettséget. Persze tisztelet a kivételnek (amellyel még nem találkoztam, de biztos van olyan is). -
kishoris
tag
válasz
vwpolopg #55952 üzenetére
Konkrétan több, mint egy hónapja próbálkozok a rendeléssel, sikertelenül. Ezelőtt már volt két alkalom amikor sikerült, akkor viszont mindkét alkalommal kétszer kellett visszamennem az üzletbe, mert annyira fos a rendszerük, hogy nem működik, így hiába volt ott a megrendelt cucc, nem tudták átadni. Küldtem egy hibabejelentő e-mailt amire villámgyorsan (2nap) válaszoltak:
"Köszönjük ügyfélszolgálatunkhoz küldött levelét.
Sajnos a honlap fejlesztése miatt előfordulhat, hogy az oldal, illetve a felület bizonyos funkciói időszakosan nem elérhetőek. Alkalmazásaink fejlesztése folyamatos, hogy ezt a problémát az elkövetkező időszakban elkerülhessük és bízunk benne, hogy a jövőben igényeinek megfelelő formában találja meg a keresett információt internetes elérhetőségünkön.
Javasoljuk, hogy ellenőrizze számítógépének, böngészőjének beállításait:
ˇ törölje a Cookie-kat, fájlokat a böngésző Eszközök, Internetbeállítások pontjában
ˇ engedélyezze a felugró ablakokat (lehetősége van ideiglenesen engedélyezni)
vagy frissítse böngészőjét, honlapunk használatához a következő böngészőket ajánljuk: ..."
Ha ezt nekem személyesen mondja valaki az ott b@szom orrba úgy, hogy a mentő viszi el!
Valamikor régen voltam Telekom ügyfél, de ami biztos, hogy többet az életem során nem leszek...
-
woryz
senior tag
-
-
qltsar
veterán
Van valakinek tapasztalata a premium gyorsszervizzel? Skippelnem a hazhozhivos modszert, egy egyszeru tisztitasrol lenne szo a proximity sensor miatt.
Ide vinnem be: [link]
-
woryz
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget / tanácsot szeretnék kérni:
SW frissítés ide vagy oda, nekem ugyanúgy melegszik a telefonom, és ugyanolyan gyorsan is merül.
(ki volt kapcsolva minden auto szinkron, wifi, stb, akkor kibírt kb 1,5 napot, most hogy visszakapcsoltam - hisz azért nem olyan nagy kényelmi funkciók ezek így a XXI. században, szerintem - négy óra alatt 40%-ot merült). Ez másnál is ilyen, vagy nálam van valami bibi?
Többször vagyok "nem regisztrálva a hálózaton"...Ez kb a harmadik androidos (második Samsung) telefonom, lehet, hogy ez az utolsó...
-
Keem1
veterán
válasz
Tesztelo.hu #56051 üzenetére
Jól, tableten is. De kell hozzá bekapcsolt gépées.
-
Tesztelo.hu
senior tag
A Loliban van egy Smart Lock (Intelligens képernyőzár) funkció (a Biztonságnál van legalul a menüben). Nekem a hely megadásánál az otthon címe hibás. Hiába állítom át, akkor is a hibás cím marad. A fiókomhoz (pl. a térképen), jó az otthon címe.
Nálatok ez jól működik? -
fcbarca
őstag
aki downgradelt 4.3ra, kerem irja le a tapasztalatait. Köszönöm
-
QbHead
aktív tag
Sziasztok!
Gondoltam nekiállok és körbenézek xposed ügyben xda-n és ezt találtam s4+lollipop kombóra és ezt találtam
Először letöltitek ezt telepítitek majd cwm-ben vagy TWRP-ben feltelepítitek a frameworkot (közvetlen link) reboot (sokáig fog tartani + android frissítése mintha cache-t töröltétek volna).
Nekem működik 9505-ön TWRP-vel DE csak deodexed romokra lehet még felrakni.
Szép napot!
szerk: persze mindenki csak a saját felelősségére mókoljon plusz ajánlott egy biztonsági mentést csinálni előtte
-
cross56
senior tag
Ha értenék hozzá, én is vissza tenném a 4.3-at, de én ezekhez hülye vagyok, vagy is még nem is mertem megpróbálni. Emlékszem amikor megvettem tavaly a telót, - akkor még 4.3-al adták - egyszerűen lenyűgözött, hogy milyen gyors....most meg pont fordítva
Nem rossz nekem ez a lolli sem, de ennek sokkal jobbnak kéne lennie.
-
-
fcbarca
őstag
jelentem,tökéletesen visszatértem 4.3-ra 4.4-ről
minden műkszik
-
Logeeen
senior tag
Tudtok ajánlani ebayről tempered glasst?
Ami volt az megérett a cserére, amit rendeltem az meg nem illeszkedik illetve nem is tapad rendesen.
Max 1k huf.
Köszi -
mark0179
csendes tag
Sziasztok! 2hete hogy frissült az 5.0.1-es loli a telomra.. rá 1hétre én leszedtem egy PlayTube nevezetű youtubes letöltő progit.. amit anno használtam.. nos ez playtube wiever ként telepítődött és én leakartam törölni de nem engedte.. ezért mondom playaruhazból letörlőm de ott meg deaktiválást írt.. ezért gyáribeállítások vissza.. és már rajta sem volt.. nos utána a telefon meghibásodott egy kalap fos lett, mert nem videókameráz, vagy ha netán úgy tartja kedve, hogy videóz akkor nem vesz hangot.. videót egyáltalán nem játszik le max 5másodpercet de azt is laggolva és hang nélkül... belemegyek a zenelejátszóba megfagy minden, vagy ha nem fagy meg akkor nem ad hangot.. ébresztőm se szól.. de ha videózok és rárakom gépre ott van hang.. MI A JÓÉLET lehet ezzel a kalap fos telóval?! Idáig samsung párti voltam de úgy látszik ezt is lekell fikáznom nagyon.. úgy látszik csak az IOS a király..
HELP ME SEGÍTSETEK érdekelne a dolog , hogy lehet ezt megcsinálni...! :/
-
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy a McAfee vírusirtó tegnap megbolondult, és legyalult mindent a telefonomról, köztük a kb 500-as névjegyzékem.
A Google fiókban be volt kapcsolva a biztonsági mentés, de bármivel próbálkozom, nem tudom visszaállítani. Vagy lehet hogy valamit rosszul csinálok.Tudja valaki, hogy gyári beállítások visszaállítása nélkül hogyan lehetne előcsalni a biztonsági mentéseket?
-
-
raziel01
veterán
Vezeték nélküli töltő tok Samsung Galaxy S4-hez 3 ezer Ft
Most ehhez kell másik hátlap?
Vagy a gyári az tudja ezt? Illetve 1m vastag tok bezavarna neki?Vagy lehet félreértelmezem és ez csak egy tok? Nem maga a vezetéknélküli töltő?
-
fcbarca
őstag
most olvastam az orosz 4pda.ru hogy lehetséges visszamenni a 4.3-ra,és semmi probléma nélkül,csak előtte teljes wipe kell
-
Dj.Mike
senior tag
Köszönöm szépen a válaszokat neki is fogok.
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
Zorro(hun) #56016 üzenetére
Gondolkoztam én is rajta. Vagy esetleg szemüvegtisztító folyadék nem lenne rá jó? Az van most kéznél.
-
Dj.Mike
senior tag
Képernyő zsírtalanításra van valakinek ötlete hogyan érdemes? Eléggé zsíros meg maszatos már és akármennyire is törölgetem szemüvegtörlő kendővel csak elkenem rajta.
-
Notalab
tag
válasz
QbHead #55999 üzenetére
Én is ilyen reciviert rendeltem (Kínából), de töltőpadnak a gyárit a T-től (akciósan). Már nagyon várom. Légyszi' pár nap után is írj véleményt.
Nekem tök jó lesz az irodába, ha fel kell kapkodnom, nem kell mindig a miniusb-t ki-be rángatnom. Meg a korszerűsége miatt is. -
Dj.Mike
senior tag
válasz
migabi24 #56008 üzenetére
Egyébként teljesen igazad van a szokásokat illetően és nekem pedig nincs szándékomban leszólni a többi modellt csak olyan sűrűn olvastam hogy általában akiknek gondjuk van 5.0.1 rendszerrel az többnyire 9506-on van. Meg úgy általában mintha ott több hibajelenségről lennének tapasztalatok mint például egy 9505-nél. Persze lehet hogy csak az én meglátásom szerint de azt tudom hogy én speciel naphosszakat is nyüstölöm és nem jönnek elő hibák pedig tényleg rengeteget van használva a teló.
-
Dj.Mike
senior tag
Én úgy látom azzal a 9506-al sok a probléma. Érdekes 9505-ön tökéletesen működik a Lollipop. Dehát kellett bele az erősebbnek vélt hardver aztán meg is lett az eredménye. Semmi pénzért nem adnám oda a jól bevált eredeti modellt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak