Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valken
tag
Valakinél 4(+1) file-os Telekomos 5.0.1 esetleg?
Most az angol BE 5.0.1 van fent, de visszatérnék a Telekomosra, ha már T függő a telefonom...
Ui.: a jelenlegi rendszer OB7, a Telekomos OB8. Ha csak simán rápakolom erre, az életképes megoldásnak tűnik?
-
vwpolopg
őstag
Nektek van az akku alatt valahol beázáskimutató indikátor? Kéne lennie? Nekem nincs sehol... se az akksin se alatta sehol... (i9506)
-
norrberth
addikt
-
Sokee
aktív tag
válasz
norrberth #54074 üzenetére
Hát nem is tudom... Én nem vettem észre különbséget akkuidőben nekem a kitket is nagyon jól bírta 3.5-4 óra kijelzőidő álltalában megvolt, eléggé zavaró hogy az akkumulátornál nem írja normálisan a készenléti időt hanem ilyen hülye grafikonnal jelzi, fb messenger leáll elég sokszor mikor kèpet akarok küldeni, böngésző van hogy befagy nem reagál semmire és még az zavar, hogy a home gomb hosszan nyomva alkalmazáskezelő, kb 5mp mulva jelenik meg, ha olyanja van, kb ennyi a negatív észrevétel, amúgy mintha kicsivel gyorsabb lenne a rendszer, ennyi pozitívum, remélem késöbb kijavitják ezeket, még nagyon új a rendszer gondolom azért vannak ezek a bugok...
-
zzola
titán
válasz
Winchester95 #54093 üzenetére
Relax, nemsoká szerintem itt lesz, ha már 9505-re is megjelent!
-
Mate
nagyúr
-
tecsa74
aktív tag
Köszönöm szépen a válaszokat:
Szerintem egyenlőre így marad, nem fogok frissíteni.
Én azt vallom, azzal az androiddal a legjobb a készülék, mivel kiadták.
Aztán lehet nem így van.
Amíóta használom tökéletesen teszi a dolgát, talán ami kicsit zavaró az az, hogy ha videó felvételt készítek akkor nagyon melegszik.
De talán ez nem hiba.
Az akksi idő az valóban nem a legjobb, de ez ilyen.
Nézegetem már a külső töltőket is, kocsimba is van töltő, azért be vagyok biztosítva
Most pedig egy olyan autós telefontartót vásároltam, ( [link] ) hogy nem kell vegyek autós kamerát, ebből kilóg a kamera, s tökéletes felvételeket tudok készíteni -
Petyyyyy
addikt
Na, OTA-n már elérhető a T-s Lolli 9505-re. Most csutkára töltöm a telót, mentek mindent, aztán fel is csavarom. Utánam a vízözön.
-
bb.bocs
őstag
én megvagyok elégedve a lollival. néha laggol, de nem halálosan... ami viszont zavar hogy brutál hamar magától gondol egyet és lezárja a képernyőt, hiába van beállítva a 15 másodperc. milyen beállítási gond lehet ez?
az akksi idövel én nagyon megvagyok elégedve, igaz mostanában nem használom agyon, de eddig úgy látom jóval jobban bírja. lehet csak elfelejtettem hogy feltöltöttemami zavar, a felső sáv amikor lehúzom 2 oldalt az az 1 milis rész amit kiagytak szerintem "csdálatosan" néz ki... arról a két nem eltüntethető vacakról nem is beszélve. a felülettel színekkel nincsen bajom nekem bejön. eddig ennyi tapasztalat ha érdekel valakit, én nem bántam meg a váltást, de frissités után laggolt rendesen, de cache ürítés csodákra képes.
-
zoltan6
addikt
válasz
tecsa74 #54080 üzenetére
A tapasztalat azt mutatja hogy hónapokig megy rinyálás,mikor jön már?mikor jön már az új? majd amikor megjelenik az új akkor meg megy a sírás,hogy tudom visszarakni a régit? ilyen sz@r,olyan sz@r a új
Nem tudom az ilyen emberek miért nem másznak vissza a fára? mégis mit várnak a frissítéstől? lefőzi a reggeli kávét? -
HaZse
őstag
Kipróbálta ezt valaki? [link]
Kíváncsi lennék, hogy valóban működik-e a témázás S4 alatt. (ROOT kell hozzá)
-
norrberth
addikt
válasz
tecsa74 #54080 üzenetére
Az üzemidő not bad.. a felületélért még mindig rinyálok.. Kit Kat sokkal jobban bejött, felfedeztem egy új funkciót ha volt nem fogadott hívásom, a hívó nevét megfogom lehúzom és egyből alatta ott a visszahív.
Ki sem kell oldani. Szívem szerint visszatenném a Kit Kat ot, de egyrészt sík hülye vagyok hozzá, másrészt nem akarom elrontani a telót. -
tecsa74
aktív tag
Sziasztok!
Olvasgatom a fórumot, megoszlanak a lollipopról a vélemények.
Nekem még a független 1 hónapos készülékemen a kk van fent.
Volt már aki megbánta, hogy lecserélte?
Most ezzel tökéletes, de előző telefonomnál frissítés után sok gond volt.( néma hívás, kikapcsolás stb..)
Miben más ez a nyalóka mint a KK ?
Egy két dolgot találtam róla, (akksi idő, illeve, hogy fürgébb a készülék) vannak még látható hasznos javulások? -
qltsar
veterán
Én sem csináltam FR-t, azért működjön már egy ilyen telefonnál az OTA rendesen... Nagyon sokat foglalkoztam Androiddal, forgattam kernelt, ROM-ot...szóval nem a recovery install zip-nél akadtam le. De most megpróbálom úgy használni a telefont, ahogy a gyártó kiadta, eddig egész jól megy...de ezért el is várom, hogy normálisan működjön, ha már egykori zászlóshajó volt
.
Aztán lehet, hogy csak én vagyok így ezzel
.
-
haxiboy
veterán
Egy alaplap + kijelző i9506-hoz hivatalos szervízben mennyibe fáj?
-
norrberth
addikt
Frissítés után gyári beállítások visszaállítást nyomtál neki? Tartsd nyomva a kijelzőt, hátterek, válaszd ki csak a zárolt képernyőt, válaszd ki a képet, és beállítás háttérképként. Ha nem változtatja meg, akkor nyomj egy újraindítást hátha..
(#54073) Sokee nálad minden ok a lollival?
-
Ideg
aktív tag
Sziasztok!
Én most frissítettem lollipopra, de a lezárt képernyő háttérképét az istenért sem tudom módosítani. Valaki tudna segíteni hogy kell? A módszer amivel próbálkoztam: Beállítások -> Saját eszköz -> Kijelző -> Háttérkép -> kiválasztom, hogy kezdő- és zárolt képernyő -> kiválasztom a képet -> Beállítás háttérképnek. na ezek után sem akar megváltozni a zárolt képernyő háttere. Marad a gyári lufis kisgyerekes.
-
kerxy
őstag
Előfordult már valakinél, hogy a töltőfej romlott el? Sehogy sem tölt a teló. Kipróbáltam két töltővel és két akksival. De ha a témobilos külső töltőbe rakom az akksit, akkor tölt...
-
qltsar
veterán
Ezt a reszt amit bekarikaztam a kepen el lehet tuntetni valahogyan? (Root es ROMcsere nelkul termeszetesen): [link]
-
haxiboy
veterán
Üdv. Történt egy kis balszerencse, a telefonom a hátsó zsebemben volt és sikerült eltanyálnom, kijelző bepókhálósodott, talán meg is hajlott az egész készülék, nem kapcsol be. Vajon ezt javítják garanciában vagy felejtsem el? i9506
-
balintka
addikt
Ma is jópár ország/szolgáltatóra jött I9505-ös Lollipop. Érthetetlen módon az I9515-re meg semmi nincs a lengyelen kívül...
-
zzola
titán
Tegnap Nordic nyalóka alatt leállt a névjegyzék! Teljesen gyári a rendszer, kb. 2 app van fent az alapokon kívül! Van azért még min dolgoznia a Samsungnak...
-
pleslie82
tag
Egyenlőre nekem elég gyatra az akku a tegnapi lolli frissítés és factory reset után...esti repülő módban 23tól 5ig 19%-ot merült. Nem is értem...bár eddig is ez volt a tapasztalatom, S4-nél és Note 1-nél is.
-
devil-k
nagyúr
Skacok!
Szeretném a wifi beállításaimat (wifik és jelszavak) lemeneteni valamilyen formában, hogy az S6-ra át tudjam vinni. Mivel érdemes, mit ajánlanátok? Csak a wifi kell, szóval most a Kies nem játszik.
-
Trespa
tag
http://hvg.hu/tudomany/20150416_Ezzel_a_titkos_trukkel_jelentosen_felgyor
hasznos ☺
-
tisvol
aktív tag
Végre legálisan lehet kérdezni:-) Ez az ingyenesen letölthető Igo menni fog Lolli alatt is?
-
Keem1
veterán
Átvettem magentáéktól az akksit+töltőt. Most töltöm csutkára
-
flegga92
senior tag
válasz
dredjudge84 #54027 üzenetére
BubbleUPnP UPnP/DLNA + MX Player
Nekem egyszerűbb úgy, hogy a Total commanderhez töltöttem le Samba plugint és onnan indítom. -
dredjudge84
őstag
Sziasztok!
Meg lehet oldani azt, hogy routeren keresztül dlna kapcsolattal lejátsszak filmet a telón, a routerre kötött vinyóról? Mi kell hozzá, milyen progi?
Köszönöm a válaszokat előre is!
-
Zorro(hun)
tag
válasz
papeti01 #53974 üzenetére
Ha 9505 akkor arra van független magyar 5.0.1, de a 9506-ra nincsen független (ha jól tudom Kitkat is csak szolgáltatói). Tegyél fel egyet Odinnal. Itt majd segítenek, hogy melyiket érdemes. Szolgáltatói vackokat le lehet törölni és tiltani is, de a gyári appokat nem.
Mázlista vagy, hogy egy "csúcstelefont" találtál... Nekem lehetne ilyen szerencsém egyszer. -
szerzol
senior tag
Jól kiadták ezt az XEH-t, ugyan az mint a Baltic, amit eddig használtam!
Legalább FR után Magyarul jelentkezne be, ne Szlovákul, erre is lusták voltak.
Szerintetek miért nem tudom előhozni a recovery módot a volume up+home+power kombinációval, vagy ez lolli alatt nem így működik?
-
pleslie82
tag
Sziasztok!
Ma én is frissítettem az F-es Tcom-os telefonom és egy gyári visszaállítás után szélsebesnek tűnik. Kivéve az alkalmazásváltó, ami szerintem egy hangyányit sem lett gyorsabb. A repülő mód kikapcsolása a zárolt képernyőről nekem is nagyon hiányzik, napi szinten használtam.
Most az akkuidőre leszek kiváncsi...az eddigi androidos telefonjaim(Note1, S4) üzemideje érzékelhetően romlott verzióváltás után. -
zzola
titán
válasz
Tesztelo.hu #54022 üzenetére
Lehet rajta 4.2 vagy 4.3 és akkor lehet romot cserélni, persze megfelelő tudással...
-
norrberth
addikt
válasz
Imike_80 #54019 üzenetére
csörgés lag nálam nem jelentkezett egyszer sem, amióta letiltottam egy csomó mindent jó a képernyő óra is. mintha a gyári időjárás widget csinálta volna. most időképet használom
akkumulátor idő sokkal jobb lesz ez már most biztos. Hát megszokás kérdése a többi dolog, már nem annyira zavaró. Most már a Kit Kat kezd furcsa lenni mikor a jány telóját a kezembe veszem.
Szerintem előbb utóbb mindenki lefogja frissíteni! így is úgy is frissíteni, ha nem ma! majd fél év múlva.
Már most olyan ősréginek látom a csokit a lollihoz képest. -
Imike_80
aktív tag
válasz
norrberth #54018 üzenetére
Ezt most komolyan te írtad, vagy csak belépett valaki a neveddel?
Nekem is független magyar XEH, Knox 0-val és nem akartam eddig Odinnal frissíteni. Megjelent OTA-n, de olvastam a hozzászólásokat - többnyire a tiedet (is) - és nem akarok még frissíteni. Azt látom, hogy eléggé kritikus szemmel nézted eddig a dolgokat és azok, amik zavarnak, tuti, hogy engem is zavarnának. Na most akkor mivan???
Az OK, hogy pörög a gépezet, de hát természetes lett volna, hogy nyomsz egy hard resetet a frissítés után. De akkor az ikonok mérete (nagyok) és a gombok (pl. beállítás ikon kicsike) már nem zavar? Mi a helyzet a csörgés laggal? És az idő pontos egyből, amint feléleszted a képernyőt? Azok, amik idegesítő hibák voltak, mennyire maradtak meg?
-
norrberth
addikt
Uraim! a telefonom meglódult! Kit Kat alatt üresen ha nyomkodtam a menü.. alkalmazások.. tárcsázó üzenetek stb. 3 percenként esett 1%-ot!! Most 6 percenként 1%-ot!! nagyon kemény lett.
Hard resetet nyomtam neki, meg letiltottam a fölösleges alkalmazásokat. 900Mb Ramot zabál. nem melegszik, úgy pörög a telefon csak lesek.olyan gördülékeny lett a teló.
-
szasza87
tag
T-s S4-em (9505) most tölti a frissítést! Ránéztem a frissítés menüpontra és feldobta!
-
motoflug
őstag
válasz
qltsar #54010 üzenetére
Eredeti Samsung smart dockot vettem, egész pontosan EDD-S20EWEG. Amire vettem:
-játék (a legtöbb laggolt)
-YouTube (720p már laggolt)
-TV-t nézni TVGO appal (nem megy), még a mindigTV appot megnézem majd otthon.
-Multi-window funkcióval néha PC-ként használni.Ezek közül sajna eddig egy funkció,ha ment, restart is volt, minden apróságra figyeltem, de nem az igazi. A telefon hw-e miatt viszont nem lehet azt mondani,hogy sokat várok el, mivel 1080p-t hajt meg így is, tökéletes multi-tasking élménnyel.
-
qltsar
veterán
válasz
motoflug #54007 üzenetére
Nem, nem hasznalok semmilyen appot, nalam mindig ravan kotve a bill-eger, ha dokkolon van, igy minden portraitben megy autmatikusan. Most is epp igy irok
. Ha nem kotsz ra billentyuzetet es egeret, akkor ebren marad a kijelzo ertheto okok miatt, hiszen akkor nincs semmifele beviteli periferia az erinto-kijelzon kivul
. Amint erzekeli, hogy van mas, kilovi szepen.
Hangot is szepen atviszi HDMI-n, az a resze is tok jo. Nalam ugy van megoldva, hogy egy darab USB hub-ot kotok a dokkolora, amin van a billentyuzet, eger stb, hdmi, es dokkolo tolto. Nemtudom te milyet vettel, nalam eredeti Samsung dokkolo van.
Mondjuk az eleg erdekes, hogy nem tolt ugy, hogy a kulso HUB is a sajat adapteren van, illetve a kijelzo sem megy, sot...merul
.
-
motoflug
őstag
válasz
qltsar #54005 üzenetére
Tehát, ha jól értem - a portrait mód miatt- te is használsz hozzá valamilyen appot? Otthon még tesztelgetem, de nekem is ez a zavaró, hogy
1. ugyanakkora felbontást kell hajtania külsőn.
2. a hw képes lenne rá.Remélem van valami apróság, ami megoldja, mert egyelőre vissza a feladónak effekt áll fent.
-
qltsar
veterán
válasz
motoflug #53987 üzenetére
Az a furcsa, hogyha en belerakom a dokkoloba kikapcsol a kijelzo, bar csak akkor, ha van rajta billentyuzet, es eger is. Ha nincs rakotve, akkor is kilovi a kepet, de nem forgatja el, es a telefon kijelzoje is aktiv marad.
Az akadozas nalam is jelen van :S, mintha nem lenne gpu rendering. Multi windownal is szaggat a youtube video, es, ha teljes kepernyore kiteszem akkor is, pedig ugyanakkora felbontast hajt meg, raadasul nem 2x, mert a telefon kijelzoje ilyenkor inaktiv.
Amugy, amint rakotod a billentyuzetet es az egeret, az osszes alkalmazas force landscapeben fog futni, es a kijelzo is kikapcsol.
Kicsit trukkoztem vele, es az volt a tapasztalatom, hogy portrait modeban sokkal folyamatosabb az egesz.
-
norrberth
addikt
Feloldáskor az óra másnak is ugrik a pontos időre? egy pillanatig látható csak. eddig úgy volt ha megnyomtam a kioldó gombot felvillant azonnal a pontos időt mutatta!
-
Slapy
aktív tag
Sziasztok!
Eddig a kiszivárgott német loli volt a telefonomon, tegnap láttam hogy kijött a magyar xeh!
Letöltöttem az egyik gyorslinkről amit itt valaki linkelt, fel is ment de a csc maradt dbt, aztán letöltöttem a másik gyorslinkről, azt is felraktam ezzel meg orx lett...
Előtte utána volt fr, mit nem csináltam jól? Avagy lehet hogy amik itt linkelve lettek igazából nem is a magyar verziók?Köszi előre a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest