- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz
manokaki #3197 üzenetére
Én is ezt tenném. Remélem sietnek a 9505-ös frissítésével, mert különben nagyon beégnek. Gondolom ezerrel optimalizálták a 9500-ra, amikor kiderült, hogy hoppá, nincs elég processzor, ki kellett találni ezt a hülye vészmegoldást
Sajnálom, octával indulva nagyobbat ütött volna, sokkal...
-
manokaki
addikt
válasz
HUTCHDB #3196 üzenetére
na ott más a helyzet , a One jelenleg szerintem optimalizáltabb mint az I9505 , de ez ugye csak idő kérdése mikor kap egy frissitést az I9505 !
Mondjuk a fényképezője szerintem alapbol jobb mint a One-nak , illetve a hangszoroja is erősebb , de ugye nem stereo ! meg ugye az aksija is erősebb !Én az I9505-öt választottam a One-nal szemben , de ugye ez én vagyok !
-
manokaki
addikt
na , mégegyszer
Ha ugye nem a GooglePlay-ről töltesz le a egy játékot véletlen
, akkkor annak az 1gb-os részét amit az Android /obb vagy Android/ data -ba szokot telepiteni a telo , neked kell felmásolni a telora a PC-ről !
Na most a Samsu S4 ezt valamiért nem engedi , igy más mappába kell elöbb másoli a gépről és csak utána tudod átmásolni az obb-be a telefonon belül !
-
csababarca
őstag
válasz
N.YCityBoy #3186 üzenetére
Most nézem hogy az S3 már az én csomagomban 90ezerért elvihető, és az egy éve jelent meg kb.
az már korrekt ár lenne, simán veszem is majd meg. (persze nem biztos hogy ennyir fog az s4 ára is lemenni,de essen le csak 120ezerre,már boldog leszek)
-
manokaki
addikt
válasz
kontrabass #3188 üzenetére
ha visszaolvasol kb 5 hozzászolást megtalálod !
másold máshova pl a zenékhez vagy a fotokhoz és utána a telefonon belül már az Astro filemanager-rel betudod másolni az obb-ba is !
-
kontrabass
csendes tag
Üdv srácok miért nem tudom az obb mappába másolni a játék fájlt, valaki segítsen nekem nagyon szépen kérem,mit hová másoljak mert meg hülyülök..
-
csababarca
őstag
válasz
N.YCityBoy #3186 üzenetére
Igen most nézem.
nekem csak jövő ilyenkor jár le az előfizum T-nél, szóval addig várnom kéne,ha ott veszem. viszont jelenlegi csomagommal 182ezerért ki tudnám hozni,az nem rossz, 1 év alatt talán lemegy 150ezer környékére,az meg már ideális. -
válasz
csababarca #3182 üzenetére
Már most 200000 alatt van az ára
Múlthéten vettem 189000-ért a T-nél!buci30-Ha sikerül valahogy root alól appokat áttenned az SD kártyára akkor írd már le, hogy sikerült, mert akkor én is nekiesek a rootnak ha így lehetséges esetleg, ha meg nem akkor tök feleslegesnek tartom rootolni
-
Redplee
senior tag
sziasztok,
én is olvasom egy ideje a postot, nagyon nagyon agyalok S4 vásárlásán, csak ez sem tökéletes, aztán nagyon ott van a HTC One is, aztán meg ki tudja mit hoz még az év... Emiatt vagyok bizonytalan.
Olvasom itt ezt a microSD-s dolgot. Mi az, hogy nem lehet rá másolni semmit? Akkor miért van? Jelenleg S2-t használok, annak a 16GB változatán sem férek el ezért van benne egy 16os kártya is...
-
csababarca
őstag
Megnyomkodtam Mediamarktban, hát, nem semmi készülék! kár hogy borsos az ára, nem az én pénztárcámra tervezték sajna, viszont minden pénzt megér.
Lehet nyár végére esik picit az ára, mondjuk 200ezer alá, akkor megfontolom a vásárlását. -
buci30
addikt
válasz
torrente777_ #3176 üzenetére
THX!
Hun leírás van hozzá?
Vagy gyorsba letudod írni mi hogy?manokaki
Lehet rosszul fogalmaztam.
Te azt mondod ,hogy pl NFS játék mentés mappa lementése?
De itt viszont ha játszani akarsz akkor vissza kell másolni gondolom.Én arra gondolok ,hogy olyan van e ,hogy mondjuk van egy 32GB os kártya és arra lementeni az NFS játék mentés mappát és a telefonról törölni ugye ,hogy legyen hely másnak....
S a játék amikor elindítom, akkor ott lássa a mentés mappát a külső kártyán.Vagy ehhez a játékot is átkel menteni a külsőre vagy ez sehogy nem oldható meg amit szeretnék.
-
szaboba2
tag
AnTuTu Benchmark v3.3. pontszámom 25662 nem tudom ez mennyire jó vagy rossz de gondoltam megosztom.
-
manokaki
addikt
válasz
N.YCityBoy #3178 üzenetére
nem sok eltérés van a kettő között , csináltam egy AnTutu-t is az 27531-t ért el !
-
-
buci30
addikt
-
BroCreSt
aktív tag
Mai tokos sztori!
"Kedves Márta,
Az ajándék Galaxy S4 tokot a következő címre szeretném ha postáznák:
Köszönettel,
K. Péter""K. Tamás válasza:
Jájj, ne reply all-ba küldd a címedet, ha már mindenkié rajta van"
-
buci30
addikt
Na dobtam egy root-ot nem bírtam
Melyik az a program amivel játékokat stb átlehet tolni az SD kártyára?
-
manokaki
addikt
válasz
N.YCityBoy #3169 üzenetére
Nekem független volt , az akadozást akkor éreznéd ha látnád ez hogy müködik , milyen simán és reccenés mentesen !
-
-
törölt tag
válasz
rolcsibácsi #3144 üzenetére
S3 nekem is csinàlta, pont így, és pont én is futàrt vàrtam. Aztàn pàr napra rà meghalt az SD kari, a csere òta meg nem volt gond.
Rejtély.
-
manokaki
addikt
válasz
migabi24 #3164 üzenetére
én élesben váltottam az I9505-t elvitték rá 2 percre kaptam az I9500-at , és rögtön ment a net ,fényképezés , telefonálás ...... nem mondom hogy rossz az I9505 , de ha valaki kiprobálja utána az I9500-at akkor érezni fogja a különbséget MINDENBEN ezt garantálom !
Erre is Ápr12.-ei FW van , de ez nem laggol , nem akadozik , ez folyamatos és gyors !
Nem rábeszélni akarok senkit , nem érdekem , de egy telefonnak igy kell müködnie !
-
poli27
veterán
[link] jó reklám
-
No.01
addikt
válasz
mate198712 #3160 üzenetére
S3-nal gaz volt ennek elenere a foliai nagyon jok. Mire megveszem a telefont lesz itthon egy ilyen tok.
-
nagyzoltan87
csendes tag
Aztan van hogy bet365 oldalt csak ugy bezarja neha...hd videot rogzitek szaggatva veszi fel, jatsza vissza...hatlap tokban is romma karcolodott...kijelzomegy kicsi kocctol is gyonyoruen berepedt! Neha van hogy meginditok egy hivast es ugy 6-8mpig semmi se tortenik! Menugomb kilepesnel jo 2-3 mp mire osszeall a menuje...
Igazabol szeretem az s3-at de szo mi szo idegesitoek ezek a hibak...azert kedezem mert csak akkor nevezek be s4re ha ott nincs ilyen! Samuek szeretnek magokkal meg minden startrekkes cuccal tulloni a celon megis vannak ezek a bosszanto dolgok...remelem ebben javultak -
manokaki
addikt
válasz
szimike79 #3158 üzenetére
1 perc után az elsö meglátásom : gyorsabb az oldalak közötti váltás a beállitásoknál , nem gondolkodik annyit ! Ez nagyon gyors basszus ! Sokkal jobban optizálva van az Androidra ez igy !!!!!!!
Kiegészitem : a net is gyorsabb , az oldalak megjelenitése és tördelése , a gyári böngészőnél !
-
nagyzoltan87
csendes tag
Vagyis ujra meg kellett nyitnia a dolgokat...jatekoknal meg internetnel eleg idegesito tud lenni
-
Burt1793
veterán
válasz
nagyzoltan87 #3155 üzenetére
Én azt tapasztaltam, hogy S2-vel a JB úgy tesz, mint nálad az S3, viszont ICS-ben 11 lapot megnyitottam, emaileztem és facebookoztam közben, majd visszamentem a lapokra és egyiket se töltötte be újra!
Ráadásul nagy oldalakat nyitottam meg! -
nagyzoltan87
csendes tag
Mindegy
S3-ban a hatterbe rakott jatekok, alkalmazasok meg a weblapok ujra betoltodtek mikor probaltam a hatterbol megnyitni oket!
S4-ben remelem 2gb ramnal nem igy van! Valaki tapasztalt ilyet? -
Def26
félisten
válasz
nagyzoltan87 #3152 üzenetére
Milyen képeket?
A rövid lényeg, Marta nevü t-mobile ügyintézőnk 200 embernek küldte ki másolatba azt a szöveget, hogy mindenki jelezzen vissza milyen címre kéri az ajándék tokot (merthogy a t-mobile -nál az első 200 rendelő ajándék tokot kap). Na az egyik muki ugy válaszolt az emailra, hogy berakta mind a 199 embert másolatba.
-
manokaki
addikt
na itt a kezemben a I9500 !
-
Def26
félisten
Ajándék tok ügyben jött már "válasz mindenkinek" email.
Láttátok Ti is?
-
Vagany
őstag
válasz
Robertoq #3123 üzenetére
Nem. Ha nem hivatalos forrásból veszed akkor ez semmit nem jelent, függő készülékre is fel lehet tenni más CSC-s rom-ot. De hivatalos forrásból származó telefonon ilyen nem szokott lenni. Ha függő a telefon akkor megkapja a szolgáltatói CSC-t. De ez az XEH a magyar független CSC. Ez jelenleg max annyi előnyt jelenthet, hogy a hivatalos frissítéseket hamarabb kaphatja meg, mert nem kell várni a szolgáltatói ROM-ra. De ahogy már itt előttem írták IMEI alapján tilthatóak a telefonok, más hálózatokban is elvileg. Viszont 2 év után van egy full legálisan független telefonod
.
-
buci30
addikt
válasz
torrente777_ #3139 üzenetére
De tudtom szerint nincs nyitva a bootloader és recovery van?
De többen azt mondják , h ez nem biztonságos megkel várni a bootloader nyitást. Mert ha akkor más lesz a root akkor ezt hogy csináljuk vissza? :-(
-
rolcsibácsi
őstag
vmi gaz van mert most is full tererot mutat de nem tudok hivni senkit
gondolom jon a restart..
ja visszaviszem majd -
istnag
addikt
válasz
rolcsibácsi #3144 üzenetére
telefont kell venni...
Viccet félretéve nem gondolom,hogy ha elmegy a térerő az szoftveres dolog Nálad,mert akkor többen panaszkodtak volna már. Szóval erősen elgondolkodnék egy szervizen. Elég nagy hiba lenne ezeket az Androidra kenni,mert ezek közül semelyiket sem csinálja.
-
charlie1975
aktív tag
válasz
torrente777_ #3139 üzenetére
én is így tootoltam vissza is lehet csinálni?
-
Zolom89
senior tag
válasz
Zolom89 #3138 üzenetére
Én bementem személyesen hétfőn délelött hogy szeretnék venni egyet, aztán mondták h sajna hétvégén eladták az összeset de rendelnek és szólnak. Ma hívtak is hogy megjött
Sajna nekem nem járt hozzá tok mivel nem neten rendeltem hanem személyesen. Azt mondta a csini kis csajszi h lehet venni hozzá külön de az is elfogyott, az árra sajna nem emlékszek
-
rolcsibácsi
őstag
Szerencsere atlagban nincs tul sok bajom a teloval, igaz nem is hasznalom orrba szajba, sok mostanaban a melo meg az elet de azert neha szurja a szemem az android igy ios utan. Igaz sokat fejlodott az evek alatt de azert van meg ezen mit csiszolni. A gondom most az volt amit mar par napja irtam hogy elmegy a tererom es ugy kelek fel hogy nincs halozat. Most epp vartam egy hivast mert csomag jott otthonrol ide londonba es a kaputelefonba anyazik kb a futar hogy miert nem veszem fel a telomat mer mar ezerszer hivott... mondom en nem lattam semmit ugyh nyugodtan aludtam.. megneztem a telom es majdnem max terero, fel le nyilacskak izzanak a H betu mellett, nem ertettem miert nem jon semmi.. lent is mondom neki probaljon mar meg hivni.. semmi, telo ujraindit majd csorgok zorgok az smsek, hivasok emailek meg mindentol....
hajra samsung gyurjad azt a szoftot mer nagyon merges leszek... -
Bone123
HÁZIGAZDA
-
manokaki
addikt
válasz
Terraxx000 #3129 üzenetére
ilyen problémám nekem is volt mikor a Játékot akartam másolni az obb mappába a telefonra , de kicseleztem mivel a fényképek mappába engedte simán ( 1.2Gb volt a tartalma ) majd innen az Astro filemanager-rel átmásoltam a telefonon belül , igy már simán engedte !
-
Zolom89
senior tag
Nah ma én is közétek lépek, boldog tulaja lettem egy S4-nek
iPhone 4s-ről váltottam, remélem megérte
Első észrevétel..kijelző nagyon oda b@szVodánál vettem, frissen hozták ma. Akit érdekel esetleg gt-I9505 verzió van náluk.
-
buci30
addikt
válasz
N.YCityBoy #3134 üzenetére
NINCS még normális root!
-
lojza
csendes tag
Holnaptól (május 8) a MM-okban az S4-hez a sima flip tok 7ezer az ablakos 10ezer forint.
[link] -
-
lukoz
aktív tag
Erre valami megoldás?? :-)
Egy olyan "problémám" lenne, hogy amikor a Facebook alkalmazásban vagyok ès mondjuk van linkelve egy youtube link, akkor a gyári böngésző nyitja meg és nem a youtube alkalmazás. Hogy lehetne hogy az alkalmazás nyissa meg? /és fel sem ajánlja hogy melyikkel szeretném megnézni, ahogy az S3-nál/
-
Def26
félisten
válasz
nagyzoltan87 #3130 üzenetére
Igen, ez egy tok.
-
nagyzoltan87
csendes tag
http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=271201721438&index=2&nav=SEARCH&nid=48359428356
Ez a tok?
-
Pinochet
tag
Lejárt a szerkesztés bocsi
Másolás közben (nagyobb fájlok, vagy zenei albumok) megáll a másolás és lecsatlakozik a teló, amjd újra mintha bedugnám kiírja h csatlakoztatva, ilyennel találkozott valaki? Természetesen amit másoltam annak annyi
-
Gizmo94
veterán
válasz
Robertoq #3123 üzenetére
Nem. Így a region code-ot lehet megnézni. Rakj bele egy más szolgáltatós kártyát és kiderül. Egyébként nem sokat jelent,hogy függő vagy független, ha esetleg már a majdani eladási haszonra apellálnál, mert egy szolgáltató attól függetlenül lazán tiltja a telefont, hogy hálózatfüggő -e vagy sem, ha szerződéses és nem teljesülnek a szerződési feltételek.
-
Muffi
aktív tag
Ahm ha Sammobile-on a Hungary-nál nincs zárójelben a T-mobil akkor az azt jelenti, hogy a Trés készülékek is függetlenek? Valaki lenne olyan kedves és megnézné hogy neki mi a CSC-je?
Persze csak az aki t-mobilnál vette. viszont azt sem értem, hogy sima Hungary nincs..csak telenoros..akkor ez most hogy is van ?
Köszönöm előre is a választ!
-
Barca81
csendes tag
Mennyire igaz, hogy nagyon melegszik a teló? Eddigi tapasztalatok? Nyíván valamilyen szintem melegszik minden teló főleg játék és erőteljes használat mellett, de azért a mértéke nem mindegy. Köszi előre is!
-
Vertigo
aktív tag
Multkori videoban eleg vilagos volt a dolog, rakas tesztet lefuttattak, ugyan azokat, majd az egesz vegen megneztek mennyit merult a telo, azon differenciat extrapolalva cirka 20% jon ki a exy javara...
-
válasz
Pinochet #3105 üzenetére
Nekem is ugyanez van az SD kártyával, pedig már nem egy androidos telóm volt de mindegyik tartalmazta ezt az opciót, elég szégyen ha egy 200000ft-os telefon ezt nem tudná pedig DE, mert én sem találom, egyik kedves fórumtárs belinkelt egy progit de ahhoz root kell de én nem akarom rootolni a telefont egyenlőre, így szerintem azt kell beosszuk amink van RAM területén
Sz.Miki-És tudsz valami ilyet linkelni amivel NEM ROOTOLT telefonon lehet ügyeskedni
-
mate198712
tag
válasz
N.YCityBoy #3088 üzenetére
Telenornál tudtommal nincs telefonra biztosítás.
-
Pinochet
tag
Sziasztok! Két dolgot nem bírok megoldani, pedig nagyjából tisztában vagyok az androiddal... Egyszerűen nem sikerül sehogy saját sms hagnot/ értesítő hangot beállítani. A másik, hogy lehet a telepített progikat átrakni sd kártyára? Az ok, hogy van rá program, de a szoftver ezt nem tartalmazza, vagy csak én nem találom? Sony xperia tabletem van és pont ezért szidják, lehet, hogy az S4 sem tudja alapból, csak külön progival?
-
lukoz
aktív tag
Szasztok!
Egy olyan "problémám" lenne, hogy amikor a Facebook alkalmazásban vagyok ès mondjuk van linkelve egy youtube link, akkor a gyári böngésző nyitja meg és nem a youtube alkalmazás. Hogy lehetne hogy az alkalmazás nyissa meg? /és fel sem ajánlja hogy melyikkel szeretném megnézni/
-
Robertoq
őstag
Vagy nem
Itt egy cikk arról ,hogy lehet mégsem olyan hatékony mint azt vártuk.
-
kontrabass
csendes tag
Üdv mindenkinek azt megtudja mondani valaki, aki már probálta hogy milyen játékok mennek rajta, mert egy -kettőt már probáltam de nem mindegyik megy pl:nova 3 stb,meg azt nem értem hogy valamelyik obb fájlt ha be akarom tenni az obb fájlba akkor nem kerül bele ez miért van..
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest