- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Egérpad topik
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 
			  PROHARDVER! HTC ONE 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Xaels félisten Hát én akkor meg sem szólalok, nem ingerlem itt a népet inkább  
- 

Ed Parker nagyúr leírom miket telepítettem: 
 google authenticator
 barcode scanner
 beyondpod
 currency
 dropbox
 ds audio
 ds download
 ds file
 ebay
 foreca weather
 geekbench 2
 gsam battery
 olive app
 opera classic
 speedtest
 spotify
 tunein radio
 a tv és youtube nem emlékszem hogy gyári vagy én raktam fel,de ennyi,mind a play-ből szedtem le.nem tudom hogy mi csinál a háttérben forgalmat,de pl a facebook már ki van kapcsolva,így a kezdőképernyőn levő újságot nem tölti. 
 az lehet hogy a híroldalak generálják ezt,mert azok mennek.
- 

Ed Parker nagyúr nem vitatkozom,csak próbálok rájönni arra,hogy két ugyanolyan készüléknél,ahol a szoftververzió is ugyanaz,hogy lehet ekkora különbség akksiban? 
 ráadásul az enyém 1 hetes.
 ha mindegyikőtöknél sokkal többet megy,akkor az én készülékemmel van a baj.
 pedig most már nem akad,nem lassú,de mégis gyorsan merül.
 ez nevetségesen kevés,3 óra kijelzővel.
 podcastot hallgatok,ami ráadásul a telefonra van töltve,még azt sem lehet mondani hogy a hálózatot használom.
 a kocsiban 20perc bt-n keresztül streameltem,de ez nem akkora energiazabáló sztem.
 netezek,de nem töltögetős oldalakat,ph és index,cikkeket olvasgatok,mert ha folyamatosan a youtube-ról nézném a filmet és használom a hálózatot,akkor megértem,de nem töltök.
 gőzöm sincs mitől merül ennyire.
 gps,wifi ki van kapcsolva.
 passsz Zack:hagyd már ezt a stílust és a szardobálást. 
 minden progit a google play alkalmazásboltból töltöttem le,azt a kb 10-et.
- 

zack nagyúr válasz  Ed Parker

üzenetére Ed Parker

üzenetéreÉs te ebből mit látsz?  Mert én azt, hogy valami progi ébren tartja a telót, nem engedi deep sleep - be. Mi következik ebből? Hogy nem a telefonod a kaki, hanem valamelyik progi okozza. Mert én azt, hogy valami progi ébren tartja a telót, nem engedi deep sleep - be. Mi következik ebből? Hogy nem a telefonod a kaki, hanem valamelyik progi okozza.
 Szóval eddig úgy fest a köpködésed oka egy valószínűleg általad telepített program okozza. Azt már meg se merem kérdezni hogy marketes progikat használsz vagy innen-onnan beszerzett forrásból.
- 

NandorHUN addikt válasz  Nightfall75

üzenetére Nightfall75

üzenetéreKöszi, isten vagy      Most végeztem a telepítéssel, azt ugyan nem tudom mitől törlődhetett az SD card, de megoldottad a problémámat, nem tudom mikor lettem utoljára ennyire ideges, mint ma emiatt a hiba miatt , de köszi mégegyszer Most végeztem a telepítéssel, azt ugyan nem tudom mitől törlődhetett az SD card, de megoldottad a problémámat, nem tudom mikor lettem utoljára ennyire ideges, mint ma emiatt a hiba miatt , de köszi mégegyszer 
- 

dani3l őstag válasz  NandorHUN

üzenetére NandorHUN

üzenetéreMiert ide küldi ez a szar, ha egyszer a privatra kattintok?  Ed Parker: Szerintem ezen kar vitatkozni, mivel mindenki maskepp hasznalja.. Mondjuk a 6 orat akkor is kevesnek erzem, nem tudom, ezt hogy hozod össze. Ennyi kijelzöidövel nekem kb olyan 16 ora körül szokott menni. 
- 

Nightfall75 tag válasz  NandorHUN

üzenetére NandorHUN

üzenetére(#9575) Loboda A TWRP látja, még az exFat-re formázott kártyát is, csak mountolni kell. (#9576) NandorHUN Nyugi, nem történt tragédia, nem kell venned otg kábelt, ha nincs. Ha nincs a pc-den adb és fastboot, akkor telepítsd fel innen az 1.1.2-es verziót. A könyvtárba ahová telepítette, másold be az Insertcoin romot. A telefonon lépj be a recovery-be, ott az Advanced menüben az ADB Sideload menübe, majd alul Swipe to Start Sideload A Pc navigálj a windows intézővel a Minimal ADB and Fastboot könyvtárba, itt Shift + jobbklikk az egérrel egy üres helyre, majd a menüben válaszd a parancssor megnyitása itt. A parancsorba írd be: adb devices Ha kiiírja a telefonod sorozatszámát, akkor minden ok, lehet másolni a romot. adb sideload romodneve.zip Ha az adb nem látja a telefonod, fel kell tenni a HTC drivert, majd megpróbálni egy újraindítás után. 
- 

- 

üzenetére Nightfall75

üzenetéreNincs  
 Amúgy a mappák megvannak, de nincs .zip valamiért az sdcard/ belül, tehát nem üres a a telo, csak valamiért nincs meg a zip...
 Valahogy sima USB-n nem tudom feltolni ?
- 

Loboda senior tag válasz  NandorHUN

üzenetére NandorHUN

üzenetéreRosszul wipe-oltad, és törölte az sd tartalmát! 
 Vagy adb parancsa recoveryből felmásolod a rom zippet az sd-re, vagy pcről futtatsz egy gyári RUU-t!
 Marad az s-off de gyári lesz a rendszer, tudsz ismét win alól másolni fájlokat az sd-re!(#9574) zaibatsu 
 Nem emlékszem hogy recovery instalnál látja e a külső meghajtót.
- 

zack nagyúr válasz  NandorHUN

üzenetére NandorHUN

üzenetéreNem a "tetszik, nem tetszik"-en van a hangsúly. Hanem melyik mit tud kihozni a telefonból és egy jobb fülesből. A kezelés meg a kinézet nem érdekel. De eddig a Neutron szól a legjobban a Marketes progik közül. 
 Persze ettől még lehet mást használni, csak küllem alapján nem érdemes választani.
- 

NandorHUN addikt Lenne egy problémám, feltettem az új recoveryt, wipeoltam és feltettem elötte a SuperCoin .zip-et, de installnál az sdcard/ belül nem lát semmit!!! 
 Egyetlen file vagy mappa sincs benne!
 Most mit kéne tennem, már wipeoltam a készüléket O O 
 Ötletem nincs, hogy mit csináljak, idáig nem volt ilyen probléma... ráadásul folyton felajánlja, hogy rootoljam, amikor már elvileg rootoltam 1x...
 USB-n meg nem tudom felmásolni már a zip-et sem.
- 

Nightfall75 tag válasz  TheProb

üzenetére TheProb

üzenetéreEzt a 2.24.401.12-t hol találtad? Ha itt mike1986 topicjában, akkor szerintem az egy elírás lesz. Ha letöltöd a firmware-t, akkor a 2.24.401.1-t szedi le, ami méretre és MD5-re megegyezik a kb két hete megjelent hivatalos wwe ota firmware-el, ami már nálad is fent van. TheProb: Bocs nem néztem amit linkeltél. Igen, a 2.24.401.1 a legfrissebb. 
- 

Xaels félisten [link] a múltkori vaterás FAKE cucc úgy látszik feltűnt máshol is és itt az Engadget össze is hasonlítja a 2-t. 
- 

mumk1 addikt válasz  TheProb

üzenetére TheProb

üzenetéreNem kell visszazárni. Itt már csináltam egy rövid leírást. 
- 

adodaniel őstag válasz  Red Bull fan

üzenetére Red Bull fan

üzenetéreNem fog bekavarni. 
- 

Red Bull fan aktív tag Úgy néz ki a neutron győzött,a jet is nagon jó de az nem viszi ezt a nagy kiterjesztést,a neutron mintha halkabb lenne a gyárihoz képest. 
 KÖSZÖNÖM:Adodanielnek és Zacknak a válaszokat!
 szerintetek nem kavar be ha több lejátszó van fönt a telón?
- 

TheProb veterán Szeretném frissíteni a firmware-t, nekem 2.24.401.1 van fent. Ezt a leírást kövessem? Valamint akkor muszáj visszazárni a bootloadert flashelést elött és a 2.24.401.12 verzió a legfrissebb? 
- 

TheProb veterán válasz  NandorHUN

üzenetére NandorHUN

üzenetéreUgye kell hozzá az android SDK, ahova kicsomagoltad és frissítetted, stb. a következő elérsi úton lesz: 
 D:\asdk\sdk\platform-tools (nálam pl. itt, lényeg h a platform-tools mappába kell másolni). Ide másolod a recovery fájlt majd shift+jobb egér az üres háttérre majd "parancsablak nyitása", ezután jön az a rész amit zaibatsu írt a fastboot-ra
- 

üzenetére Nightfall75

üzenetéreSorry, hogy állandóan kérdezgetek, de nem tudom, hogy melyikbe kéne másolni a file-t, nem találtam sehol olyan mappát aminél egyértelműen kiderülne ...néztem http://forum.xda-developers.com/ -n is, de ott se láttam, hogy hova kéne, install alatt is csak ezta fastboot ot írják meg a parancssoros mizériát  
- 

ndavey tag Köszi szépen! És mennyi idő alatt jöttek meg nektek? 
- 

Nightfall75 tag válasz  Dreamie

üzenetére Dreamie

üzenetéreÉn speciel a Solid Explorer-t. Bár nem ingyenes, de 14 napig kipróbálható. Szép és funkciógazdag, akárcsak maga telefon.  
- 

Dreamie őstag Parancsolj! Minőségben is ott van és elég jó áron van, fólia is kiváló. (#9547) dani3l: Köszi, ez jó lesz!  
- 

üzenetére NandorHUN

üzenetéreMivel ez img fájl, ezt fastboot segítségével tudod feltenni: - Másold be a recovery fájlt abba a könyvtárba, ahol az adb és a fastboot parancsfájlok vannak 
 - Lépj be a bootloaderbe. (hangerő le + power gomb)
 - Csatlakoztasd a számítógéphez a telefont, várj amíg a fastboot felirat a telefon képernyőjén átvált fastboot usb-re
 - A számítógépen töltsd be a parancssort, majd írd be az alábbi parancsokat:
 - fastboot erase cache
 - fastboot flash recovery openrecovery-twrp-2.6.0.1-m7.imgEzután már be tudsz lépni az új recoverybe. 
- 

ndavey tag Hali! 
 Valaki rendelt olyan tokot amihez adtak fóliát is? Ha igen legyen olyan szíves és adjon egy linket, hogy honnan. Tudom sokszor volt már tokokról szó, de engem most csak olyan érdekelne amihez fóliát is adnak pluszba. Tudom sokszor volt már tokokról szó, de engem most csak olyan érdekelne amihez fóliát is adnak pluszba.
- 

HUTCHDB nagyúr ma egesz nap probalkoztam a htc -vel felvenni a kapcsolatot a tegnap kozzetett blogban szereplo elerhetosegen, de sajnos folyamatosan "nincs magyarul beszelo elerheto ugyintezonk" gepi hangot kapok. 
 szerintetek a telemax tudhat valamit egy adott keszulek garanciajarol?
- 

üzenetére Nightfall75

üzenetéreFu, de jó, hogy mondtad ezt a recovery-s cuccot totál nem tudtam róla... idáig  
 Engem igazábol csak za érdekelt hogy nehogy mellényúljak vele, vagy garivesztés legyen a vége.
 Ha már van fent egy TWRP akkor hogyan "frissítem"? (Leszedtem a openrecovery-twrp-2.6.0.1-m7.img -t)
- 

üzenetére NandorHUN

üzenetéreA firmware frissítést azért érdemes feltenni, mert a hivatalos rom is ezzel jön ki, és erre van optimalizálva az adott rendszer. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne menne a korábbi firmwarrel pl. egy 2.24-es főzött rom. A mostani firmware frissíti többek között a bootloadert 1.54-re, tartalmaz egy új touchscreen drivert (telepíteni kell a legfrissebb recovery verziókat hozzá, különben nem megy majd az érintés a recoveryben), és talán ami a legfontosabb, egy új rádió drivert is (ez felelős a vezetéknélküli modulok stabilabb működésért: wifi, bluetooth, gps, nfc, jobb hálózati jelerősség, ezáltal hosszabb akksi üzemidő stb.) Az hogy pontosan mi módosult, csak a htc mérnökei tudják, mi max. csak empirikus módon kitapasztalni tudjuk. Ha a firmware zipbe belenézel, láthatod a különböző img fájlokat, itt meg lehet nézni mi mit jelent. Egyszóval, ha feltelepítesz egy 2.24-es főzött romot és gondok vannak a hívás minőségével, gyenge a térerő vagy a wifi, érdemes elsőként frissíteni a hozzávaló firmware-t is a radio.img miatt. Bár azt lehet külön is telepíteni. Ha viszont rászánod magad, figyelmesen olvasd el a telepítési utasításokat. 
- 

NandorHUN addikt 
- 

NandorHUN addikt válasz  Red Bull fan

üzenetére Red Bull fan

üzenetérePowerAmp, pl. Neutron nekem nagyon nem tetszik. Egyetlen ami zavar, hogy )iPhone után) ezekben nem találtam az a csúsztatós hangerőszabályzót ami iOs-ben volt.... ui : Azt valaki meg tudná mondani, hogy az InsertCoin 3.0-5 Rom-ban mi értelme a 2.24 Firmware-nek? 
 [link]
 Azt írják, ha nem tudom minek kell inkább ne tegyem fel, ... de azt nem bírták leírni, hogy mi értelme.. :/
- 

zack nagyúr válasz  Red Bull fan

üzenetére Red Bull fan

üzenetéreNeutron Music Player. 
- 

TheProb veterán Hál' istennek lesz 4EXT Recovery One-ra is, ezektől a 2 meglévőtől kikészülök 
 (Kérdés mikor, szerintem nem mostanában sajnos)
- 

üzenetére Red Bull fan

üzenetére
- 

dani3l őstag válasz  Kokufuu1986

üzenetére Kokufuu1986

üzenetéreSzerintem a kernel topikjaban olvass utana, ott le szoktak irni. Idönkent az is le van, mi az ajanlott. En pl nem piszkalom ezeket, minden az alapon van, nekem csak a tweakek miatt kellett a custom kernel, nem oc vagy ilyesmik miatt.. 
- 

Kokufuu1986 tag Leírnátok, hogy ti milyen beállításokat használtok custom kernel-nél: CPU read ahead size, I/O scheduler, governor, UV (global vagy MHz-enként), GPU OC, esetleg thermal control? Nekem főleg játékokra kellene optimalizálni... Esetleg ROM ajánlás is jöhet, bár a ViperOne eddig teljesen jó. Előre is kösz az infókat!  
- 

üzenetére Red Bull fan

üzenetérePoweramp szerintem viszi. 
- 

boksz senior tag Tud valaki lezárt képernyőre ( tök sötét ) órát varázsolni ? 
- 

Red Bull fan aktív tag Sziasztok! 
 Valaki tudna olyan zenelejátszót ajánlani ami flac zenéket pl. 1,5-2 gigás albumokat is lejátszik? 
- 

CSiPet2 tag válasz  torrente777_

üzenetére torrente777_

üzenetére3.4.10-g445d072 a gyári 4.2.2-es kernel. 
- 

torrente777_ aktív tag Aki gyári 4.2.2 t használ a kernel verziót írja már le köszönöm. 
- 

Mkv-t nektek viszi a gyári lejátszó? Nekem azt írja, hogy nem lehet lejátszani a videót. Mx player meg viszi simán. 
- 

NandorHUN addikt Azt valaki meg tudná mondani, hogy az InsertCoin Rom-ban mi értelme a 2.24 Firmware-nek? 
 [link]
 Azt írják, ha nem tudom minek kell inkább ne tegyem fel, ...
- 

MegaQxY csendes tag Sziasztok, Érdeklődnék, hogy a 4.2.2. kint van-e már az országban? Csak mert olvastam pár helyen, hogy igen, és páran már frissítették is stb. stb.. Nekem érdekes módon, a beállításoknél a szoftverfrissítés alatt azt írja nincs frissítés. (független). Vagy nem így kéne frissíteni ? Köszönöm előre is a válaszokat. 
- 

ThorsHUN őstag 
- 

NandorHUN addikt Valaki venne mostanában Poetic Atmosphere tokot, mert akkor beszállnék esetleg én is , hogy kisebb legyen a posta  
- 

Petyb00 aktív tag Jelen pillanatban T-mobile-nál, ha valakit érdekel... Hálózati korlátozás feloldása/alkalom. 
 Dominós csomagban 25.000
 Előfizetésesen pedig 15.000
- 

m0rd0k senior tag Sziasztok! Vettem egy Zagg Invisible Shield fóliát,adtak hozzá valami löttyöt amit rá kellett fújni,csak nem volt jó,küszködtem vele egy csomót,jól felidegesített,kivágtam a tetejét,ráöntöttem,viszont már olyan ideges voltam,hogy nem is foglalkoztam a kijelző létakarításával,aztán került alá egy kis kosz,így most van vagy 2 fekete pöttyöm,rohadtul idegesít. Ezáltal,tervezem egy új fólia vásárlását,de most már csak Magyarországról. Melyiket ajánlanátok? Esetleg tudtok valakit Debrecen környékén aki fel is rakná nekem hibátlanul? Eddig ilyet találtam: BRANDO ULTRA CLEAR Protector Plus 3-4 ezer forint 
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Automata kávégépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Samsung S25 128GB Navy Blue makulátlan állapotban garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

O
O