- Milyen notebookot vegyek?
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Izmos, RTX-es NUC géppel jelentkezett az ASUS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
he7edik.
addikt
Urak, Bármiféle gesztus vezérlés tud a készülék?
-
Levente17
tag
Normális ez az akkuidő?
Azt tudom hogy kell neki egy hét min.(4 napja vettem) de láttam másnak két nap után már 30 órát bírt.Látom a kép nem akar elmenni..Mindjárt leírom akkor.
-
NandorHUN
addikt
Amúgy ki milyen Caller app-ot használ / v a gyári a legjobb?
-
Bdanyy
addikt
de komoly, hogy lenemitja a tvt, ha hívnak
-
HUTCHDB
nagyúr
ide szól.
ez itt keletmagyarországon neves cégnek számít 4 bolttal....de mondjuk egy Zalaegerszeginek, vagy egy Pécsi illetőnek nem sokat...szerintem
sajnos 1+1 éves a garancia, de amúgy a CID alapján francia gyári független.
ezért akartam volna utána járni, hogy ilyen készülékekre nem -e jár az imei szám alapján valami nemzetközi (európai) garancia.
sajnos a hTc-vel nem tudta beszélni, a telemax meg azt mondta, hogy ők ugyan nem tudják... -
NandorHUN
addikt
válasz
Avicularia #9874 üzenetére
Amúgy az InsertCoin-ban a Stock Camera elv. nem jobb képeket csinál, mint a gyári?
Bármint olvastam egy cikket, hogy a Google E. HTC1 jobb képeke csinál, mint a Sense, és a InsertC. tartalmazza (opcionálisan) azt is... -
HUTCHDB
nagyúr
szerintetek melyik er tobbet?
egy t mobile fuggo vagy egy gyari fuggetlen, de bolti garancias one? -
S e t h
nagyúr
válasz
Lehet, hogy itt a probléma.
Nálam insertcoin 3.0.6 van fent.Xaels nagyon jól belakta a gépet, kérdés nála mi van fent, esetleg rakd fel ugyanazt.
-
Xaels
félisten
válasz
Avicularia #9882 üzenetére
Nem biztos, hogy hibás. Lehet akár szoftveres is a gond amit esetleg egy másik kamera program megoldhat, bár Zack próbálkozott többfélével is, de neki nem hozták a minőséget.
Azt ajánlom keress otthon/wifi hatósugarán belül valamit amin próbálgathatod a beállításokat.
-
NandorHUN
addikt
Igen tudom, csak nem akarom, hogy "véletlenülk egyes beállítások megváltozzanak, de akkor tolok neki egy update Onlyt aztán majd meglátom
Amúgy ha már fent van a 2.24.401.1 -es fw akkor azt minden ilyen telepítéskor felkell tennem újra meg újra?
Mert valahányszor kijön az új verzió mindig odateszik az aljára. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Avicularia #9876 üzenetére
[ez] szerintetek jobb?
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
ezért kell 5DMkIII-at használni,az jól fókuszál 5m után is.
-
Xaels
félisten
válasz
Nem tudok segíteni mivel nálam nincs különösebben ilyen gond. [link] nálam ilyeneket eredményez.
-
Avicularia
veterán
-
Xaels
félisten
-
Land
veterán
válasz
Avicularia #9870 üzenetére
Hát a fókusz a nálam is gatya. Kínlódik, de nem élesíti be a képet. Egyértelműen szoftveres hiba. Talán a 4.2.2-ben pont ezt javították. Nem tudom, hogy a 4.1.2-re felrakott 4.2.2-es ROM-omban ez javítva van-e...
TrickDroid 8.0.0 van fent. -
NandorHUN
addikt
Ezt találtam:
"What's Update Only, Install w/out Wipe and Full wipe in Aroma?- update only: keeps your previous AROMA selection, useful if i dont change menus from version to version. Obviously this works only if you come from a previous version of InsertCoin.
- install without wipe: lets you run through AROMA options, and keeps your user data.
- full wipe: same as above plus erases ALL you data (phone storage isn't affected)
Quick TIP: if you choose "update only" and then go back choosing "install without wipe", the following AROMA selections are already set with currently installed settings. It's useful if you want to change only some selections from the actual environment. "
Akkor szerintem a legjobban akkor járok, ha "install without wipe", mivel akkor biztos nem kapcsolja ki pl. a "louder soundot".
Amúgy csak azért kérdeztem, mert gondoltam itt sokan tisztában vannak ezzel, mivel korábbi verzókat is pl így kellett feltenni (pl. 3.0-4 ---> 3.0-5 ) -
NandorHUN
addikt
Ha Insert Coin 3.0-5 re felteszem a 3.0-6 ot akkor telepítésnél mit kell kiválasztani? A telepítő azt írja mükszik Wipe nélkül is, ilyenkor az "Update Only" -t vagy a "Install without Wipe" -ot kell kiválasztani?
-
Leafnshit
tag
Már azóta volt 1 töltés és csak 4 órája megy a teleon, de ha rábökök GSAM-ban a wakelockra akkor ez jön fel: Kép (legutóbb is ez volt a nagyon sok).
Ez az AudioOut_4 csinálja főleg ahogy látom, de fogalmam sincs, hogy mi ez. Csak azért kérdeztem meg itt, hátha valaki tudja mitől lehet, mert elnézve a többiek screenshotjait ez mindenki másnál nagyságrendekkel kisebb.
-
NandorHUN
addikt
Amúgy pixel hiba melyik színekre jellemző?
Én még vásárlás után lefutattam egy csomo pixelhiba testert: sehol nem volt semmi hiba, (fehér, vörös, kék, zöld stb..) DE fekete kicsit érdekes volt: mégpedig azért mert volt 1-2 tesztelő program, ahol mintha 1-2 helyen lett volna kicsit más színű egy egy pixel, de csak bizonyos szögből (mintha zöld meg sárga lett volna) - mindössze 1-2 ilyen hely volt, de más progit kipróbálva eltűnt. Tehát programra jellemző volt, mert van olyan amelyik előhozza, van amelyik nem. -
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
valaki mintha írta korábban, hogy cserélték a tönkrement athmosphere tokjat. Csak simán írni kellett nekik, vagy vissza is kellett küldeni?
-
Leafnshit
tag
Sziasztok!
A második töltés után nekem ezt mente a telefon: Kép1 Kép2 Kép3.
Fényerőt a YAAB irányítja alapból, ahogy volt. Wifi egész nap on és a hálózat is, csak alvás alatt repülőztem. Volt benne játék meg böngészés is, 2-3 óra zenehallgatás. Telefonálás nem mert még nem a saját kártyám van benne (és végül is kibírta 2 napig, úgyhogy boldog vagyok).
Ez még önmagában nem is lenne érdekes, mindenki telespammolhatná a fórumot a saját üzemidejével, csak annyi lenne a kérdésem (sosem volt még androidom előtte), hogy ez a nagyon sok held awake normális? 4 óra, több mint a kijelzőidő. Ha jól látom, akkor valami System (*wakelock*) tartotta ébren nagyon sokat, több mint 2,5óra. Ez micsoda? Ennek ennyit ébren kell tartania? Nincsen teleszemetelve a telefon, 1-2 app van egyelőre fenn, mindig mindent teljesen bezárok és pár felesleges dolgot ami tudtam, hogy mi és tudtam h nem kell letiltottam (pl. google+ stb.). Szűz 4.2.2.
-
zack
nagyúr
válasz
Feribacsi555 #9852 üzenetére
Nekem ez nem pixel hibának tűnik.
Vagy ha az, akkor egymás mellett egész sok van. 468 ppi kijelzőnél nem ekkorák a pixelek.
Hogy kijelzőhiba az biztos, de szerintem nem pixel hiba. Esetedben ez akár még jó is lehet. -
Feribacsi555
senior tag
Sziasztok!
Csütörtökön érkezett a fekete one telefonom és jól besz@ptam vele.
Szerintetek ilyen pixelhibára vállal cserét a htc? Az a baj, hogy a vásárlástól való elállás marha sokba kerül, ezért inkább cserét kérnék a cégtől.
-
BenHans
addikt
Ide is beírom hátha tetszik valakinek(nekem bejött). [Du Battery]
-
Badboys
őstag
válasz
Luser2000 #9849 üzenetére
Nálam működik hibátlanul. Beszélgetés közben ha a hangszóró ikonra tapizol ott ad ki választási lehetőséget. Nálam így működik. Egyébként próbálj leszedni egy régi változatot azok aránylag hibátlanul működnek. Az újakkal vannak gebaszok.
Zack: Mit használsz navit aminél bezavart?
-
Luser2000
addikt
Használja valaki a gyári 4.2.2 alatt a Skype programot ? Nem tudok videó hívást indítani, mert leáll a program.
Ha engem hívnak akkor a kapcsolat létrejön, de nem tudom kihangosítani, anélkül meg képtelenség videó hívást bonyolítani. Hívás közben van valami rejtett menü, ahol be lehet kapcsolni a kihangosítót?
-
HUTCHDB
nagyúr
sracok!
tegnap kaptam uj bankkartyat.
hol kell javitani a play-ben valo vasarlashoz a bankkartya szamat? -
NandorHUN
addikt
Nem rossz, én is kipróbáltam, de végül a aCalendar+ mellett döntöttem, másik nekem kicsit túl zsúfolt volt.
-
zack
nagyúr
Ezt a Battery Guru-t leszedtem...Nem érzékeltem drasztikus aksi változást, ellenben valamit bekavart a GPS funkcióban, és tegnap 3x dobta a jelet bringázás közben, majd visszacsatlakozás. Az egyik etap volt vagy 3 perc, mire megint vissza tudott csatlakozni. Ma kikapcsoltam, és a megtett 28km alatt 1x sem dobta a jelet, úgyhogy most este meg is szabadultam tőle.
-
cudarz
tag
Sziasztok! A T új -24000-es akciójában nektek sem írja ki az akciós árat a One-ra? Csak a sima webes 10%-ot látom. Köszi
-
Xaels
félisten
válasz
tomi613 #9837 üzenetére
És ha valamit valahol leírnak az szent írás? Youtube-on amúgy ez van a videó alatti leírás részben:
"This is a demo video of MoDaCo.SWITCH for the HTC One, which allows you to switch between Sense and Google Play edition ROMs on the fly, without losing any data."Nem véletlenül indul újra az egész masina váltáskor.
-
tomi613
aktív tag
-
tomi613
aktív tag
-
Levente17
tag
válasz
fundango99 #9830 üzenetére
Sebességbeli különbség nem sok mert eddig is gyors volt.
De van néhány új lehetőség aminek örülök! -
zack
nagyúr
válasz
GALARDO #9828 üzenetére
Business Calendar
Én ezt használom. Szerintem a widget része is perfekt. Ha fontos a naptár funkció + widget, érdemes megvenni. -
ndavey
tag
válasz
Kai_Rong #9803 üzenetére
Hát hallod azért ez elég durva..
Én naponta legalább 1× töltöm, de van hogy többször is rádugom töltőre. Igaz elég sokat nyomkodom és szinte egész nap megy a mobilnet is, vele együtt a facebook. De hát több, mint 5 óra kijelzőidővel nekem tuti nem bírná 30 óráig, és még látom alkalmazások is mentek neked rendesen.
Szóval érdekes!
-
Kai_Rong
senior tag
Köszi a válaszokat!
A végén 15%-nál automatikusan berakta magát Power Save-ba, én akkor szoktam berakni, amikor WeChat-et használom, ahhoz nem kell egy erőmű négy maggalA fényerő le van véve, minimum fölé eggyel, az automatikus profil szerintem iszonyatosan pazarol... Meg itthon 2G-ről megy a telefon, mivel gyenge a 3G, a sok váltogatás pedig megint pazarlás. Remélem, még egy pár feltöltés-lemerítés után lesz még jobb is ez az akkuidő, bár már erre is azt mondom a ZTE után, hogy egy álom
-
GALARDO
addikt
A google naptár se rossz, csak nem widget.
Köszönöm, az eddigi segítséget!
-
Levente17
tag
Tudom,tudom..
Gondolkoztam rajta, hogy S-offolom és valami jó romot ráteszek de inkább hagytam.Ismerem magam és valamit nekem úgy is sikerülne nagyon elrontani...
Tudom vannak leírások de én lennék olyan béna hogy valamit elrontsak.
Majd ha 4.2.2-vel lehet s-offolni akkor megpróbálom.. -
GALARDO
addikt
Üdv mindenkinek! Ezt a naptár widgetet, fel lehet valahogy erőszakolni, a telefonra?
-
toeki
senior tag
a második nekem is könyvjelzőben van de még nem került kereskedelmi forgalomba, sőt sztem még a gyártás sem kezdődött meg.
viszont a dx-es is képes lehet arra amire szánják. miért nem rendeled meg tőlük? szerintem ebayen se olcsóbb
[ebay variációk] -
Szpisti
addikt
-
zack
nagyúr
Nem kizárt, hogy ilyen-olyan trükközésekkel lehet, de elsősorban ez egy használati tárgy, azon belül pedig egy kommunikációs eszköz. Ha beteszed a vitrinbe, mert indulni akarsz a "kinek a f@sza hosszabb vetélkedőben", természetesen meg lehet nyerni, csak nem biztos, hogy akinek arra kell a telefon, amire vette, és ki is használja napi szinten, az neki fog állni bohóckodni, és a hasonló "vetélkedőkben" részt venni.
Vannak tippjeim, mivel tudnék drasztikusan jó screenshot-ot produkálni...Csak 2G, adatforgalom ki, minimum fényerő, energiatakarékos mód be, rezgő mód ki (mindenhol), auto sync off.
Hát..Használja így az, akinek 7 anyja van. Én biztos nem fogom.Most mondjuk tesztelem az energiatakarékos módot (toeki tanácsára), mert ha nem veszem észre a hétköznapokban, akkor én is ezt fogom használni. Akkor biztosan amikor szaladgálós napjaim vannak, meg napi 2 óra kimenő + bejövő, email, meg egyéb teendők, és sanszom se lesz játszani, vagy bármi erőforrás igényes alkalmazást futtatni. Egyelőre csak teszt, ha nem érzem hátrányát, akkor viszont alkalmazni fogom.
-
Redplee
senior tag
válasz
Avicularia #9795 üzenetére
Azt hogyan kell?
-
CSiPet2
tag
Ma előjött egy hosszabb beszélgetés folyamán, hogy néhol mondat közben teljesen leesett a beszélgetőpartner hangereje. Ő mindig hallott engem, én viszont néha 10mp-ig is csak csöndet hallgattam. És nem szakadás volt, hanem szép egyenletesen halkult. Majd amikor a túloldalon új mondatot kezdett a másik fél, akkor újra jött max hangerővel. Mindketten ültünk egy helyben, nálam végig full térerő volt, ő meg vonalasról beszélt.
Nagyon úgy hallatszott mintha a telefon (valamelyik) néha elkezdené szoftveresen halkítani... Rohadt idegesítő. Erre van a HTC One-nak (stock 4.2-es rendszer) valami beállítása? Reménykedem hogy nem az én vadiúj készülékem szarakodik, már telefonáltam rajta 2-3 órát, de most először jött ez így elő. Ötlet? -
Kai_Rong
senior tag
Sziasztok! Erre raneznetek legyszi? Sztem rendben van ez az akkuido, de a zte-hez szoktam, szoval nem vagyok biztos benne hogy ez mennyire normalis fogyasztas..
http://db.tt/mXlzD54x
-
Levente17
tag
válasz
NandorHUN #9778 üzenetére
Szerencsére nem kellett újratenni mostmár működik.
#Szpisti:Nekem is még megvan a HOX-om de azzal sosem volt ilyen probléma.
mumk1: Igen volt már.Ma amikor netezni próbáltam észrevettem, hogy működik.De lementem és újraindítottam azért a routert.
Közben letöltöttem a 4.2.2-őt.Visszakeresem hol kell kikapcsolni az alsó fekete sávot.
És köszönöm azoknak akik segítettek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Izmos, RTX-es NUC géppel jelentkezett az ASUS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest