- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kokufuu1986
tag
Lenne egy kérdésem: ha én 4.1-el vettem még anno a telefont, megvolt az S-OFF, de közben frissítettem az hboot-ot 1.54-re, akkor ezzel veszítettem valamit (megszívattam magam?
). Arra gondolok, hogy így még vissza tudok állítani egy gariztatható állapotot, de mire visszakapom, addigra valószínűleg már gyári 4.2 lesz rajta (mindenképp? vagy egy pl. USB vagy jack kontakt hibánál nem biztos?) és akkor csak root marad egyenlőre, S-OFF és következő gari kilőve.
Jól gondolom? (szerencsére nem kell gariztatni, csak jó tudni előre)
Szerk: nekem is Double dip tokom van már régóta, pár naponta leveszem, kifújom a port és semmi karc nincs rajta, nekem nem okoz gondot, meg vagyok elégedve vele.
-
Kokufuu1986
tag
PowerAmp használókhoz lenne egy kérdésem.
AudioTagger-rel szoktam rendezni a zenéimet és többször előfordult már olyan, hogy eltűnt az albumborító. De ha újra hozzá akarom rendelni, akkor azt mutatja a tagger, hogy benne van. Mi lehet a gond? -
Kokufuu1986
tag
válasz
spawn21 #13111 üzenetére
Szerintem nem rossz, én is ilyet használok. Láttam már korábban hsz-eket, hogy lötyög, nehéz levenni, karcolja a hátlapot, stb.
Na, én ebből semmit sem tapasztaltam (szerencsére). Jól illeszkedik, nem nehéz leszedni, illetve visszarakni és egy pici karc sincs tőle. Hogy mennyit véd, azt nem tudom, eddig egyszer ejtettem le, azt sem túl magasról, nem is kőre.
-
Kokufuu1986
tag
Hogyan lehet 4.3 alatt Fix Permissions-t futtatni?
CWM 6.0.3.6 alatt már nincs ilyen opció, ROM Manager-ben pedig ha elindítom, csak 2 valami fut le, 1mp alatt és kilép... -
Kokufuu1986
tag
válasz
Laca1212 #12731 üzenetére
Sajnos csak úgy tudod törölni, ha az adott készüléken kikapcsolod/deaktiválod.
Nekem is fent van még a régi DS-em, amit eladtam, de a legjobb, hogy amiket kipróbáltam Mammutban és ideiglenesen bejelentkeztem rájuk Gmai fiókkal, hogy tudjam használni a Play-t, azok is fent vannak. -
Kokufuu1986
tag
Feltettem a MaximusHD v12.1-et, mivel az ARHD v20.0 sajnos még mindig nincs fent...
Eddig egész jónak tűnik, gyors, bár nincs benne semmi nagy extra. Tettem fel APM-et, meg leszedtem a BlinkFeed-et. AnTuTu-ban is jó, 25k felett van, ma tesztelem játékokon is. Eddig CM10.2-n voltam, azzal is meg voltam elégedve teljesen. Anno nagyon CM párti voltam, de a ViperOne + a fekete-vörös theme megszerettette velem egy kicsit a Sense felületét is.
Valaki más próbálta már? -
Kokufuu1986
tag
válasz
Kokufuu1986 #12500 üzenetére
Közben sikerült leellenőrizni, egyezik...
Lehet gond az új rádió, ami korábban lent linkelve? -
Kokufuu1986
tag
Tudna vki ajánlani vezeték nélküli fejhallgatót?
Most egy Sony MDR ZX300-ast használok, a minősége nekem megfelelő PowerAmp-el jól beállítva, csak néha idegesít már a kábel.
15e, max.20e körül gondolkodok. -
Kokufuu1986
tag
válasz
Kokufuu1986 #11616 üzenetére
Megoldódott!
Volt egy reboot és egy fix permissions ROM Manager-ből és most sikerült feltenni.
Mi lehetett az oka? -
Kokufuu1986
tag
Használ valaki más is avast! mobile security-t? Én eddig azt használtam, anno a DS-en is. Most viszont nem tudom telepíteni, amióta kijött a v3, azt írja a Play, hogy nem kompatibilis az eszközzel!? Próbáltam feltenni AVG-t, az meg kiírja, hogy nem támogatja a rootot és FC.
Ötlet?
-
Kokufuu1986
tag
Ilyet vett már valaki? Én eléggé szemezek vele...
-
Kokufuu1986
tag
Múltkoriban írtam, hogy néhány app nem tudja frissíteni magát tárhely hiány miatt. Mivel nem kaptam rá sajnos kielégítő választ, így újraraktam a teljes ViperOne-t. Sajnos ismét előjött a probléma (anno Next Launcher, Dropbox és QuickPic volt ilyen, most Facebook, QuickPic ami nem akar frissülni).
Lehet hülye kérdés: ha új ROM-ot teszek fel, akkor csinálok CWM-ben data+cache+dalcik wipe-ot, flashelem az új ROMot, akkor a system partíció nem lesz törölve, csak felülírva, ha jól sejtem. Így maradhatnak felesleges fájlok a régi ROM-ból.
Lehet, hogy ez a probléma?
-
Kokufuu1986
tag
válasz
torrente777_ #10206 üzenetére
Egyedi boot animáció meg splashscreen van. Kipróbálom, hogy tényleg az okozza e. Miért zavarhat be?
-
Kokufuu1986
tag
ViperOne van fent és mostanában előfordul, hogy nem működik a Power gombos kijelző kikapcsolás.
Rövid nyomásra nem történik semmi, hosszúra bejön az Advanced Power Menu.
Egy reboot megoldja a problémát, de elég idegesítő.Valakinek van hasonló problémája?
Illetve erre még mindig nem kaptam választ sajnos, úgyhogy harmadszorra is:
Megint előjött a hiba, hogy néhány app nem tud frissülni Play-ről, hiba üzenet: kevés a tárhely.
Anno DS-nél ezt megoldotta egy reboot, wipe cache+dalvik, de most nem...
Érdekes módon csak a Next Launcher, a DropBox és az ES File Explorer.Ötlet? Tudom, hogy valószínűleg megtelt valamelyik partíció, de melyik és hogy törlök?
Olvastam xda-n, hogy odex file-okat kell törölni... hol és hogy?Köszi előre is!
-
Kokufuu1986
tag
Megint előjött a hiba, hogy néhány app nem tud frissülni Play-ről, hiba üzenet: kevés a tárhely.
Érdekes módon csak a Next Launcher, a DropBox és az ES File Explorer.Ötlet? Tudom, hogy valószínűleg megtelt valamelyik partíció, de melyik és hogy törlök?
-
Kokufuu1986
tag
-
Kokufuu1986
tag
Leírnátok, hogy ti milyen beállításokat használtok custom kernel-nél:
CPU read ahead size, I/O scheduler, governor, UV (global vagy MHz-enként), GPU OC, esetleg thermal control?
Nekem főleg játékokra kellene optimalizálni... Esetleg ROM ajánlás is jöhet, bár a ViperOne eddig teljesen jó.
Előre is kösz az infókat!
-
Kokufuu1986
tag
-
Kokufuu1986
tag
válasz
HUTCHDB #9227 üzenetére
Még csak fél napja használom, úgyhogy nem nagyon volt időm kitapasztalni...
De gyors így is
ElementelX-et javasolták sokan, de pár emberrel együtt nekem is laggolni kezdett valamiért, eleinte csak lock screen-nél, aztán menüben is, úgyhogy visszaálltam stock-ra. Aztán most gondoltam kipróbálom ezt is. -
Kokufuu1986
tag
Most tettem fel ViperOne mellé Bulletproof-ot, mivel az ElementalX nekem valamiért laggolt néha.
Ha valaki használja, megmondaná hogy milyen I/O-val + govenor-ral használja? Nekem főleg játékra kellene
Illetve a "read ahaed" érték kb. mennyi legyen? Én feltettem 2048ra az alap 256ról. -
Kokufuu1986
tag
Használ(t) már valaki CM10.1-et mostanában? Én anno a Desire S-en nagyon szerettem, gondoltam most is kipróbálom, bár eddig meg vagyok elégedve a ViperOne-nal.
Ezeken a bug-okon kívül tapasztaltatok még valamit a CM-ben?
- The IR sensor does not work
- WIFI Calling is not present
- If you can't find your files, use a file manager to browse to the top level directory (root directory), then navigate to /Data/Media
- You may need to update the APN settings depending on what carrier you are with -
Kokufuu1986
tag
válasz
HUTCHDB #8934 üzenetére
Gyárilag nem tudom sajnos, de nekem fent van a TricksterMOD, az írja.
-
Kokufuu1986
tag
Gondoltam megosztok veletek pár androidos háttérképet...
Az utolsót magam is szerkesztgettem kicsit, a többi csak sima gyűjtögetés eredménye. -
Kokufuu1986
tag
Én se találtam egy darabig, aztán neten kerestem rá, hogy miért... ha jól értettem, akkor a 4.2 óta biztonsági okokból más app-ok elől elrejtve tárolja.
A ROM Manager ezt írja: "In Android 4.2, backups are placed in secure directory, inaccessible to other apps. Backups can be pulled with adb or by using the ROM Manager Backup Download Server"
Tárolási hely: /mnt/shell/emulated/clockworkmod/backup
Én ezt használtam: CWM Backup Manager
-
Kokufuu1986
tag
Ooohhh
Írhattad volna előbb isDe nem baj, ezzel is tanultam ma valamit (pár adb parancsot).
Most éppen a Google Edition-nal szórakozok, jó dolog ez a PhotoSphere. És itt tényleg nagyon érezni a Project Butter-t, szó szerint folyik minden.
A kamera apk hol van a ROM-ban, ill. a PhotoSphere? Azt nem lehet véletlenül kiszedni és áttenni másik ROM-ba pl? -
Kokufuu1986
tag
válasz
Kokufuu1986 #8650 üzenetére
Megoldottam...
bár beletelt pár óra olvasgatásba meg izgulásba...
-
Kokufuu1986
tag
Hogyan tudom a /system partíciót ideiglenesen írhatóvá tenni, hogy adb-vel kiszedjek az app mappából pár felesleges rendszer apk-t (pl: GoogleCurrents, KoreanIME, Hindi, stb)?
-
Kokufuu1986
tag
Most, hogy van már teljes system és boot dump is a Google Edition-höz, így van valami különbség az alábbi két ROM között?
Namit1994
bigxieMásik kérdés: már megtaláltam xda-n a Stock Sense Camera apk-t, illetve a gyári Browser apk-t is, amiket fel lehet dobni szimultán a Google Edition mellé. A Zoe + Highlights nem megoldható valahogy?
-
Kokufuu1986
tag
válasz
MonkeyMoon #8592 üzenetére
Ezt miért linkelted? Ez hboot update, nem S-OFF...
-
Kokufuu1986
tag
válasz
MonkeyMoon #8584 üzenetére
Pontosan...
Próbáld meg többször a Windows Update-es illesztőprogram keresést. Nekem vagy 5ször azt írta, hogy nincs, aztán egyszer csak lett... Közben próbálkoztam manuálisan is több driverrel, de egyik se volt jó. De az tuti, hogy a HTC Sync nem kell... Sok sikert és kitartást!
Utána ha megy az adb már csak percek kérdése az S-OFF -
Kokufuu1986
tag
válasz
MonkeyMoon #8581 üzenetére
Nekem is ez volt a bajom Win7 alatt. HTC Sync-et szedd le, az csak bezavar. Vezérlőpult-Eszközkezelőből próbáld meg feltenni a drivert hozzá, amíg fel nem ismeri. Nekem kb. 6odszorra sikerült. Bonyodalmas, de utána jó volt. Hülye Windows
-
Kokufuu1986
tag
válasz
Nightfall75 #8424 üzenetére
Köszi, úgyis melóba vagyok és nincs sok dolgom, elolvasom
Friss ES Explorert használok, az gondolom jó akkor. -
Kokufuu1986
tag
válasz
Kokufuu1986 #8335 üzenetére
http://m.mobilarena.hu/tema/re_htc_one_one_uj_a_nap_alatt/hsz_8335-8335.html
Erre valaki tudna válaszolni? Csak hogy okosodjak.
-
Kokufuu1986
tag
Lehet hülye kérdés, de firmware frissítéstől ugye nem áll vissza az S-ON vagy valami más...
Ilyenkor hboot és radio frissül?
Csak mert kipróbálnám az Google Edition-t...
[Google Edition] -
Kokufuu1986
tag
Valaki el tudja magyarázni nekem, hogy mivel a One-ban nincs SD, így a tárolás hogy és hol történik a telón?
Miért találom pl. ES Explorer-rel több helyen is ugyan azt; mi a különbség ezek között:/mnt/sdcard
/sdcard
/storage/sdcard0
/storage/emulated/0
/storage/emulated/legacyIlletve pl: PowerAmp-nél a zenemappák kijelölésénél is van /storage/emulated/0/Music és /storage/emulated/legacy/Music és ha mindkettőt kipipálom, akkor duplán lát minden albumot.
Előre is köszönöm a felvilágosítást!
-
Kokufuu1986
tag
válasz
markyy18 #8331 üzenetére
A ViperOne-nal nekem sincs semmi bajom, félreértés ne essék, nagyon jó, főleg a Red Venom theme-mel
Akku idő is jó, pedig elég sokat játszok rajta. De az alap kernel nekem valahogy jobb volt. Hogy tudom visszatenni az eredetit?
Lehet kipróbálom még a Team7-t is előtte...Fóliára még nem kaptam ajánlatot, mit lenne érdemes rátenni. A speedshopos Brando elvileg elég jó...
-
Kokufuu1986
tag
1 napja használom, de valahogy nekem nem jön be a ViperOne mellé az ElemetalX kernel. Azóta elég sok kisebb lag van, főleg a lockscreen-nél bekapcsoláskor, minta feloldáskor.
Mást tudtok ajánlani? Team7? Vagy tegyem vissza inkább az eredetit (hogy kell?)?
-
Kokufuu1986
tag
Milyen képernyő védő fóliát tudnátok ajánlani? Melyik márka megbízható?
-
Kokufuu1986
tag
Most tenném fel én is az ElementelX 2.2-t, de az installer még mindig 0%-on van...
Volt ilyen ViperOne-nál is. Reboot? -
Kokufuu1986
tag
Tud valaki segíteni?
Tegnap feltettem a ViperOne v1.1.1-et és az AROMA közben kiszedtem sok fölösleget (és szerintem a gyári óra+időjárás widgetet is). Utólag vissza lehet pótolni valahogy? -
Kokufuu1986
tag
Végre sikerült az S-OFF + root!!!
Jah, és nem szeretem a Windows-tEgyszerre csak úgy randomba felismerte a telót, letöltötte a drivereket Windows Update-ről magának, onnantól ment az adb és ennyi!!!
Pedig előtte is ugyanúgy próbálkoztam...
-
Kokufuu1986
tag
A gépem nem ismeri fel a telefonomat... Win7 van fent.
A telefonon USB csatlakoztatása után bekapcsoltam az USB hibakeresést.
Az értesítési sávot lehúzva ha rámegyek az USB-re és ott az USB résznél mire kell állítani? (nincs, intelligens, modem, internetes)ADB miatt kellene, nem ismeri fel a telefonom (device not found), fastboot megy rendesen...
Help pls!
-
Kokufuu1986
tag
adb-nél a hiba: device not found... mi nem jó? anno volt ilyen már a DS-nél is, de nem nagyon emlékszem, mi volt a gond...
Tud valaki segíteni? -
Kokufuu1986
tag
adb-nél a hiba: device not found... mi nem jó? anno volt ilyen már a DS-nél is, de nem nagyon emlékszem, mi volt a gond...
-
Kokufuu1986
tag
Ma nekiállok végre az S-OFF-nak ha lesz időm...
Viszont láttam valamit, amit eddig még nem... újraindítottam a telefont, és megpróbáltam belépni recovery-be csak úgy kíváncsiságból. Elsőre csak fekete kép, háttérvilágítás, aztán újraindítottam power gomb hosszan tartással, és akkor feljött egy kép. Egy telefon, felette egy piros háromszögben egy felkiáltójel. Mi volt az? -
Kokufuu1986
tag
Kb. egy hete láttam egy linket egy magyar leírásos revone S-OFF-hoz, de sajnos nem találom. Valaki be tudná linkelni nekem? Köszi! Tudok angolul, de az a magyar nagyon jó részletes volt.
-
Kokufuu1986
tag
Fent van htcdev-en a stock 4.2es forráskód
Remélem sok jót főznek majd belőle (már aki ért hozzá)... -
Kokufuu1986
tag
Lehet hogy hülye kérdés, de hogyan tudok másolni a One-ra? Eddig bluetooth-tal tettem át kisebb dolgokat, de nagyobb fájlokat mivel lehet. Win7 nem talál drivert, pedig telepítettem. Így nem is látom, mint külső eszközt...
-
Kokufuu1986
tag
Ma végre volt egy kis időm tesztelni a One-t. Nincs illesztési-, sem pixel hiba, szenzorok működnek...
Május 25ei, Shanghai-i darab. -
Kokufuu1986
tag
Megjött végre az én telóm is!
Szereztem már microSIMet is, még töltőn van, de percek kérdése és bekapcsolom már... -
Kokufuu1986
tag
Holnap hozza a futár végre a telóm...
Mire figyeljek, mit próbáljak ki az első 8 napban gyorsan?
Pixelhiba, illesztések, más? -
Kokufuu1986
tag
Ha SuperCID van a telón és felteszem majd a Stock ROMot, akkor arra is OTA-n jönnek majd a frissítések? (4.3, 5.0)
-
Kokufuu1986
tag
válasz
Devil Smile #6954 üzenetére
Ha jól tudom nincs... bár még csak vodásat tudtam üzletben kipróbálni, de az rendben volt...
Erre valaki tud választ esetleg? [link]
-
Kokufuu1986
tag
Azt szeretném megkérdezni, hogy ha megjelenik a Stock Android-os HTC One (elméletileg 06.26án), akkor nem sokkal utána már lesz stabil CM10.1, illetve egyéb custom ROM-ok valószínűleg? És ha kijön a 4.3, akkor azt már bármilyen rootolt HTC One-ra fel lehet majd tenni?
Amiatt érdekelne, mert jelenleg egy Nexus 4 vásárlása van tervben, de ha úgy van, ahogy gondolom, akkor lehet hogy egy One-t vennék a T-nél részletre, rootolnám, és akkor nemsokára már lehetne egy stabil stockos telóm. -
Kokufuu1986
tag
Köszi az infót! Mivel még nincs leírás hozzá, így nem teljesen értem, hogy ez pontosan mi is lesz...
SuperCID lesz, addig oké, vagyis bármilyen One ROM-ot fel lehet majd tenni rá. De a második képen Unlocked van, az elsőn meg nem SuperCID. Szóval hogy van ez? Bocs, ha értetlen vagyok kicsit! -
Kokufuu1986
tag
Olyan kérdésem lenne, hogy a T-s gari, ill. a HTC garanciája pontosan hogyan működik? Rootolás miatt érdekelne...
Maga a bootloader nyitása "okozza" a gari vesztést, mivel csak RELOCK-ra lehet visszatenni?
Köszi előre is az infókat! -
Kokufuu1986
tag
Olyan kérdésem lenne, hogy a T-s gari, ill. a HTC garanciája pontosan hogyan működik? Rootolás miatt érdekelne...
Maga a bootloader nyitása "okozza" a gari vesztést, mivel csak RELOCK-ra lehet visszatenni?
Köszi előre is az infókat! -
Kokufuu1986
tag
Olyan kérdésem lenne, hogy ha teszek fel egy másik launchert (pl. Next), akkor a BlinkFeed ugye eltűnik, mivel nem widgetként működik. Vhogy nem lehet visszavarázsolni? Vagy csak a gyári launcherrel megy, mint annak a beépített része...?
-
Kokufuu1986
tag
Ha webshopból rendelem T-től, akkor ha jól tudom 8 napon belül visszavihetem, elállhatok a vásárlástól.
Ez alatt a pixelhibákon kívül mit érdemes keresni, tesztelni? Nem egy olcsó darab, így szeretnék biztosra menni...
Köszönöm előre is a tippeket! -
Kokufuu1986
tag
Érdeklődnék, hogy valaki innen root-olta már a One-ját? Ha igen, melyik módszerrel?
Illetve, ha már nincs garancia (pl. root) és szervizbe kell vinni (pl: brick), akkor mennyibe fáj kb.?Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Villanyszerelés
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest