- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- ASUS notebook topic
Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devil Smile
őstag
hogy tudom nullazni ebben az app ban felul az adatokat? mert nekem olyan szamokat ir.. hatralevo ido 21000ora meg hasonlok a statisztika alatta jol mukodik csak felul az akku ikonba bolondultak meg a szamok mikor nem tudtam rendesen tolteni csak fel dugtam lehuztam a toltorol va 5x 2oran belul akkor zavarodhatott meg es nem tudom nullazni sehogy-- egyebkent nekem eddgi 37ora volt a max amit birt igaz akkro wifi on mobilnetrol neteztem kis zene.. meg talan 10perc beszelgetes..
-
zack
nagyúr
válasz
Ed Parker #9794 üzenetére
Még mindig nem normális ám.
Mi alakul? Az hogy 5 óra helyett ment 7 óra?
Majd akkor mond ezt, és akkor tegyél be képeket, ha túl vagy a szervizen, és 18-20 óra készenlétet produkál ennyi kijelzőidővel.
Mindenki mondta már hogy szerviz...Nem értem miért húzod-halasztod. -
Redplee
senior tag
Nektek működik rendesen a skype?
Nálam mindig fatal error van, és leáll. S4en, S2-n és Iphone5 ön még soha nem tapasztaltam ilyet, de az One-on állandóan fagy a Skype fél-1 percenként. Reinstall sem segít. 5let?
-
dani3l
őstag
Hmm.. Többnyire en is böngeszek, meg whatsapp, mondjuk en neha szoktam blinkfeedet is nezegetni (ezt egyebkent nem is mutatja a gsam..), de nem hiszem, hogy az tul sokat enne.
Ami nem kell, azokat en is töröltem.Nekem egyebkent nincs problemam az üzemidövel, bö egy napot /szamomra/ komolyabb hasznalattal is ki szokott birni, visszafogottabbal meg 2-t is majdnem, de ennyi akkor sem szokott összejönni ilyen hasznalat mellett.. Meg elegge valtozo erdekes modon..
Kezd gyanus lenni, hogy nem is One-t hasznalsz, akksid sokaig birja, kepeid se szarok.. Biztos nem cserelted össze valamivel?
-
Gabi 8906
senior tag
Amikor áthúzom a gépről a telóra, nem történik semmi, csak villant egyet az ablak. De volt hogy sikerült annyit elérnem hogy elkezdte a másolást, de nem töltődött semmi. Csak állt az egész folyamat.
100-200 megás videókkal-klipekkel nincs gond. Azok simán átmennek. Bár a konvertálást fel szokta ajánlani a gép kis filmek esetében.(Win 7) -
Xaels
félisten
[link] itt az app fogyasztás. Amúgy PowerAMP-os zenehallgatás, Opera Classic-os böngészés volt benne Wifin és 3G-n. Blinkfeed-et szinte teljesen kilőttem, Google Now sincs beállítva mert nem használom. És egy csomó gyárilag telepített vackot tiltottam amiket nem használok.
-
g0n21
senior tag
NAgyon sokszor leírtam már, de lassan az első hsz-be kéne tenni:
A Gsam battery monitor programban a kijelzőidő százalékos megjelenítése NEM RELEVÁNS, mert sok esetben ahhoz a programhoz számolja a fogyasztást, ami éppen fut, a kijelzőhöz pedig azt a százalékos mennyiséget, amikor a program nem használja a cpu-t.
Egy példával:
Ha egy ebook-ot olvasol, akkor mivel az app a procit csak lapozáskor használja, ezért ott a kijelző százalékos kijelzése magasabb. (legfrissebb a tegnapi tapasztalatom).Ha facebook, viber, skype, játék, stb, akkor a proci folyamatosan pörög valamennyire, ezért a gsam az app fogyasztásához írja a kijelző fogyasztását is, százalékban.
Más: nekem 3-4 óra kijelzőidőt szokott bírni 1 óra telefonálással 15 órás készenlét alatt, de mostanában, mivel ez a céges telefonom is, és egyre többet telefonálok, 2-3 óra telefon mellé is kijön a max 3 óra kijelzőidő, szerintem ez rendben van, 0 telefonálással pedig az 5 óra, autó fényerőn. Minden esetben 15-16 óra készenléttel.
Gabi 8906: Ha a film nagyobb, mint 4 Gb, akkor azért. Mivel a fájlrendszer max. 4gb-s fájlokat támogat, nagyobbakat nem.
És nem, ne is próbáld másra formázni.
És nem, nincs értelme akkor filmeket rámásolni. Higgyél nekünk. -
Gabi 8906
senior tag
Üdv mindenkinek! Én is Htc One tulaj lettem.
Gépről nem tudok rá filmet másolni csak zenét képeket. Mitől lehet ez? Még 4.1.2-es szoftvert használok.
-
Xaels
félisten
[link] kis hergelés
-
dani3l
őstag
válasz
Nightfall75 #9773 üzenetére
Köszi az infot!
Jo tudni, mert ugyan egyelöre nem tervezem visszazarni, de barmi lehet.. Remelem azert sikerült megoldaniuk a dolgot az uj hboottal is, bar csodalkoznek, ha nem sikerülne.
-
Szpisti
addikt
válasz
Levente17 #9772 üzenetére
Nekem mégba HOX-al volt pont ilyen megmagyarázhatatlan gondom az itthoni wifivel... (a TP-LINK legkomolyabb routere) Semmilyen beállítás nem segített. A vége az lett, hogy a router gyári firmware-élt lecseréltem egy Vargalex-re (openwrt) és minden rendbe jött...
Az android valamiért háklis egyes routerekre... -
NandorHUN
addikt
válasz
Levente17 #9770 üzenetére
Szerintem tedd újra a rendszert ilyet nekem is csinált a telo, pont ezért töröltem a Viper Romot (1.2.1) aztán annyiban is hagytam újratettem a ARHD-t.
Más:
Hogy lehet kikapcsolni azt, hogy headset duplakattintáskor ne telefonáljon a készülék? (PowerAMP-ben elvileg dalválátsra lenne jó, de mindig fel hívja a legutobbi számot,,,már több romot kipróbáltam de ezt mindegyikben csinálja). -
TheProb
veterán
Van már vki a jelenlévők között aki már kapott vmi infót a szolgáltatójától a mobiltárca tesztel kapcsolatban? (Persze aki jelentkezett rá és be is jutott)
-
Nightfall75
tag
"FW frissitesnel frissült a HBOOT is ugye, akkor most elmeletileg ha vissza akarnam zarni revoval, akkor nem tudnam?"
Nem tanácsos az 1.54 hboot verzióval revone-ozni. Egyvalaki állította ugyan az xda-n, hogy neki sikerült az új hboot ellenére zárni majd újra nyitni a bootloadert. Mindenki más viszont, aki elég bátor volt hogy kipróbálja, error -6 hibát kapott próbálkozáskor, ha rootolt volt ha nem.
Meg kell várni amíg a Revo team (vagy a Moonshine) talál egy újabb kiskaput. Reméljük gemkapocs nem kell majd hozzá mint a Sensation esetében, mert itt kicsit nehéz lesz hozzáférni a teló belsejéhez
Ha van S-OFF (de csak akkor!!!) és valamiért vissza kell állni stock-ra, az 1.29 RUU-val lehet downgradelni, akkor visszakerül az 1.44-es hboot, azon működik a revone, amivel visszazárható a bootloader, majd végül a megfelelő paranccsal az S-ON is.
-
Levente17
tag
Hello mindenki
Tegnap vettem egy One-t és van vele egy kis probléma.
Az egyik, hogy a wifi nem működik valami jól.
Rááll szépen mutatja hogy csatlakozott de ha megakarok pl neten valamit nyitni nem működik.
Voltam egy plazaban ott is ráálltam ott ahogy láttam működött de néha jó volt néha nem.
A mobilnet működik amúgy szépen.
Meg mikor töltöm 99% megáll és nem akar továbbtölteni.
Az akksi ma nem volt rossz(de nem is a legjobb) de várhatóan 5-6 nap múlva jobb lesz.
A wifis problémára csináljak egy factory resetet?
Amugy a telo 4.1.2!!!
Kérlek segítsetek!!!!! -
HUTCHDB
nagyúr
tud valaki magyar talalos kerdeses alkalmazast?
-
sztomi89
tag
Sziasztok!
Más is találkozott már olyan problémával, hogy ha skype-on hívàst akart indítani (legyen az wifin keresztül vagy mobilnettel ill. sima hívás v. videóhívás) akkor a program folyamatosan kiadója? -
sipy888
aktív tag
sziasztok! most jutottam oda, hogy 4.2.2- re frissítsek. Frissítés előtt lementsem PCre a telon lévő adatokat, vagy nem fognak elveszni? Továbbá össze tudná valaki foglalni, miben látható előrelépés a frissítést követően? előre is köszi
-
Kipróbáltam az ECO módot a cpu-val hát elég szépen vissza veszi antutuval a 24k helyett 17k pontot ad csak mondjuk használat közbe nem vettem észre.
-
dani3l
őstag
válasz
#71028224 #9754 üzenetére
Custom romot egyebkent is csak root utan tudnal föltenni.
S-OFF, aztan root, aztan eldöntöd, hogy hagyod e a gyari romot, vagy fölteszel valami mast. Maga a root csak a boot meg a recovery particiok tartalmat modositja.Btw szerintem tök fölösleges csak egy akksikalibralasert rootolni, ha mas miatt nem kell..
S-OFF nem jar garivesztessel, mert visszaallithato, hivatalos htcdev-es bootloader unlockhoz jar csak gratisz garivesztes..
Viszont nem tudom, 4.2-t lehet-e mar s-offolni..Többiek: FW frissitesnel frissült a HBOOT is ugye, akkor most elmeletileg ha vissza akarnam zarni revoval, akkor nem tudnam? Vagy az fw-ben mas hboot verzio van, mint a 4.2-es frissitesben? Vagy esetleg lehet a 4.2-t is soffolni? Probalta valaki? Lusta vagyok utananezni..
-
zack
nagyúr
-
kllzslt
tag
Na megjött a PowerBank amit rendeltem. Annyit tudok róla elmondani, hogy nem kis darab, picit nagyobb mint a One és kb kétszer olyan vastag. Tölteni tölti szépen a telefont, úgyhogy működik. Azt, hogy hányszor tudom feltölteni vele a készüléket még nem tudom, de szerintem nem is lesz rá szükség annyiszor. (Elméletileg 12000mAh-s /5 db 2400 mAh-s aksi van benne.)
Itt egy link hozzá: [link]A kerékpáros "vízálló" tartó is meg van, víz alá nem meríteném benne, de egy hirtelen zuhét átvészel szerintem. Nagyon pontosan záródik és szépen passzol bele a telefon.
Fent van a fólia is és rajta az iMak tok is. Már nem sok minden kellhet hozzá.
Ja Micro USB MHL to HDMI átalakító és OTG kábel is rendelkezésemre áll. Illetve teljes körű biztosítás a telefonra.
Azt hiszem most már jól megleszek a telefonnal
-
S e t h
nagyúr
Nem vagy következetes,vagy magyarázd meg, hogy miképpen kapcsolódik az S4 topikhoz egy tőled jött felvetéshez kapcsolódó cáfolat?A magyarázat kissé félrement, vagy éppen paranoid, de ha nem általánosságban fogalmaztál volna, hogy mi mennyibe kerül, akkor én sem írtam volna le, hogy nincs igazad.
-
zack
nagyúr
válasz
S e t h #9750 üzenetére
Nekem számított. Amit beírtam árakat arra még rájön +5k és magyar garit kapsz bolti helyett.
mod:
Egyébként nem értem. Ez az árazásos téma akárhányszor felmerül, valaki mindig úgy érzi az S4 topikból, hogy védenie kell a mundér becsületét. Ellenkező esetben kíváncsi lennék innen ki menne át oda...
-
-
zack
nagyúr
válasz
NandorHUN #9743 üzenetére
2 megoldás van. Vagy visszatérsz a Sense-re, vagy fogod, megveszed a Beautiful Widgets Pro-t és olyan widgetet csinálsz magadnak amilyet akarsz, de az app drawer-ben ez sem lesz.
-
-
zack
nagyúr
válasz
NandorHUN #9739 üzenetére
Jah...Akkor tedd hozzá hol találkoztál vele. Sosem használtam Sense-et, így azt sem tudom kitalálni mire gondolhattál. Ez ilyet nem tud. De talán jobb is. Az időjárás, és az óra nem app drawer-be való hanem lock screen-re és home screen-re.
(#9740) adam.zoltvai
Nem egyszerű művelet. Tudtommal ki kell nyitni hozzá a bootloader-t ehhez pedig ugye S-OFF kell.
Segítenék, de én is csak egyszer csináltam telefonos segítséggel. Azért úgy nem biztos hogy neki mernék állni, hogy az én instrukcióimat követed. -
törölt tag
-
zack
nagyúr
válasz
NandorHUN #9736 üzenetére
Még most sem értem. Az app drawer-ben a telepített alkalmazások listája van. Minek kell oda widget? Vagy hogy? Onnan szokás progit kihúzni a home screen-re, vagy a widgetek közül kirakni valamit a home screen-re.
De hogy te milyen widgetet akarsz az app drawer-be, és miért nem elég home screen-nek az az alapból az a 6 oldal amit még ki is bővíthetsz, szerintem te magad se tudod. -
Kori77
tag
Nagyon jó ez a telefon,
de szörnyen zavar ez a pattogás hívás közben !!!
Többször pattog egymás után és nem lehet érteni mit mondanak
(4.2.2) sem segít főleg akkor pattog amikor sétálok hívás közben -
Ed Parker
nagyúr
leveszi a fényerőt,a baj sztem ott van hogy százon járatta végig.
mondom holnap,még ezt végigjátszom,hogy fél fényerőn használom és akkor mit mutat?
ezen már nem múlik.
szervízzel már egyeztettem,bármikor vihetem,csak nincs semmi cserekészülékem,csak régi nokiáim,amik még monochrom kijelzősek(#9727) zack:akksi problémával más is volt már itt,más gondom már nincs vele.
-
törölt tag
válasz
HUTCHDB #9719 üzenetére
Köszi,már 2hetes a teló,mivel minden nap elég sokat játszok vele,ezért a merülés/töltési ciklus biztos megvolt neki.
Amúgy,elmondanád,h h értette Dani3 kelléga h:
"Rotolod es ugy. Attol a rom meg gyari marad."
Azt,hogy tudom megoldani,h a rom a gyáári maradjon,de rootolva legyen?
Bocsi a hü** kérdésért srácok -
NandorHUN
addikt
Na feltettem én is a Next Launchert , nem rossz, bár nekem a Sens is tetszik, szóval gyakorlatilag beállítottam olyanra mint a sense csak 1-2 kissebb dolgot változtattam, (app-drawerbe háttér, kis animáció, betűszín változtatás) . Témák közül egyik se tetszett, pedig kipróbáltam a legjobb fizetőseket is.
Mikor elösször megláttam nagyon nem tetszett, most így testreszabás után kezd jobban tetszeni, mint a Sense, habár 1-2 dolgot hiányolok belőle, pl.óra -időjárás widget az app-drawerből.
A problémám az, hogy mivel az elején nagyon nem tetszett, a "home" gombnak alapjáraton a a Sense felületet adtam meg, valakinek van ötlete, hogy tudnám visszaállítani Next Launcherre? -
zack
nagyúr
Most nézem...Már csak 19k a különbség a Note2 és az S4 között. Még a végén 1 árban lesznek rövidesen...
S4 és One között viszont nőtt a különbség 18k-ra. -
zack
nagyúr
Igazából már minden ki lett próbálva azon a szerencsétlen telefonon. Semmi sem segít. Valami "X Akta" miatt merül, és az energiatakarékos funkció sem működik. Úgy gondolom fórum szinten ennél többet nem tudunk tenni, mert jó pár napja fő téma, és senki sem tudott még jó tanácsot adni neki. Egy bizonyos pontig segít a fórum, de utána szerviz...Ezen a ponton pedig már bőven túl vagyunk szerintem.
-
k.soma
senior tag
válasz
Ed Parker #9721 üzenetére
Én éjjel nappal energiatakarékos módban használom a telefont, ezáltal redukálja a fényerőt eléggé. Ha napon vagyok és esetleg nem látok a kijelzőből így semmit, akkor kikapcsolom az energiatakarékost, és máris feljebb kúszik a fényerő. Amint nincs szükségem a nagy fényerőre (vagy nagyobb magórajelekre) visszakapcsolom az energiatakarékos módot.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
#71028224 #9714 üzenetére
az akkumulator kalibralas, ha lehet igy fogalmazni, magatol is lezajlik.
kell neki nehany teljes feltoltesi, merulesi ciklus, e miatt nem kell eroltetned az emlitett programot, es igy a root-ot sem.DE az nem elfogadhato, hogy csak 3 ora koruli a kijelzo ido, mert ez a telefon minimum 50%-al tobbet tud.
ha nem az akksid hibas, akkor valami be van akadva, amelyet igazabol csak ugy lehet kiszurni, ha torolsz mindent a telefonrol (gyari visszaalitas is kell) es napi egy egy programot teszel vissza addig, amig nem jelentkezik a drasztikus merules.
-
zack
nagyúr
Ezt a bejegyzést linkeli mindenki a PH-n aki meg akarja cáfolni a hasznosságát..
Nálam bevált, sosem volt még %-os kijelzés gondom. Persze ez nem arra van, amire sokan gondolnak, hogy megcsinálják, és 1 nappal többet fog bírni az aksi.(#9717) Ed Parker
Még mindig azt mondom, hogy gari.
-
Xaels
félisten
A batterystats.bin b@szogatása meg nem feltétlenül fog javulást eredményezni.[link]
-
törölt tag
Aksi kalibrációt gyári rommal h oldhatom meg? Vigyem vissza garira ilyen semmiség miatt? Bár,nem lenne rossz,ha cserélnék,van rajta 1 karc,mert akkor még nem érkezett meg az otterbox tokom
-
dani3l
őstag
Tudom, de azt vagy kikapcsolom, vagy bekapcsolom. Ha kikapcsolom, akkor nem kapcsolgatja a wifit, ha bekapcsolom, akkor igen. Ennyi. Nem lehet testre szabni. Mert napközben, ha mondjuk elmegyek itthonrol, nem baj, ha kikapcsolja, mert ugyse kell, fölöslegesen keresgel a hatterben, de itthon viszont jobb lenne, ha nem kapcsolgatna, mert wifi kevesebbet eszik, mint a mobilnet..
Mondjuk nem regi program, remelhetöleg idövel majd okosodik..g0n21-nel a pont az akksis kerdesben, akinek 4 ora körüli kijelzöidövel kibir egy napot, az valoszinü nem egyszerre hasznalja (en sem pl), ezert birja, de ha egyhuzamban hasznalja annyit, akkor bizony nem bir sokkal többet, mert a kijelzö eszi messze a legtöbb energiat..
En most viszonylag keveset hasznaltam, igy jarok kb 40 oranal.
-
zack
nagyúr
válasz
Ed Parker #9706 üzenetére
3ó17p kijelzővel ilyen paraméterekkel 22 órát kellene mennie készenlétben. Vidd el, és gariban cseréltess aksit, valószínű hogy gyári hibás. Más megoldás nincs. Kár ezen tovább rugózni.
(#9707) g0n21
Szerintem nincs a földön olyan ember még egy, aki így használná.
Persze van hogy 1-1 játék miatt elkapja az embert a gépszíj, de ilyen azért nem hinném hogy sűrűn előfordulna. El sem tudom képzelni hogy lehet non-stop kijelzővel használni, és leginkább azt, hogy mire.
-
g0n21
senior tag
válasz
Ed Parker #9704 üzenetére
Az a kicsit több, mint 3 óra screen on normális lehetne mondjuk 4 órával, 4 és féllel. De semmi különösebben rendellenes nincs a képen (sajnos)
Elsőősorban nem az számít, hogy össz.mennyi idő alatt merül le, hanem a screen on time, mivel a kijelző a legnagyobb fogyasztó.
Akiknek 15-18 órát bír (nekem is), azok nem egyhuzamban használják, mint nagyjából Te, hanem azt az időt szétosztva a 15-18 órára. -
zack
nagyúr
válasz
Ed Parker #9701 üzenetére
Akkor minek megy 5 órát a BT?
Most vagy feleslegesen hagyod bekapcsolva, vagy nem 1 órát használod.
Ott van fehéren feketén. Lényegében töltéstől merülésig ment a BT folyamatosan. BT 5ó24p készenlét 5ó51p.
Valami nagyon nem gömbölyű itt nekem.(#9700) dani3l
Van "Manage WiFi" funkció a beállításokban.
-
Ed Parker
nagyúr
Zenét nem hallgattam egy percet sem.
A podcast le van töltve,tehát nem generál forgalmat.
A böngésző csak ph,index.hu,autos portálok,tök hagyományos böngészés,semmi stream,amihez kell gyors net,hisz ma 4g nélkül is jól elvoltam.A fényerő automatán van,azt kapcsolgatja folyamatosan.
-
zack
nagyúr
válasz
#71028224 #9696 üzenetére
Ha nincs rootolva, akkor ezeket nem tudod megcsinálni.
Aksi kérdés: A hsz 2. fele -
g0n21
senior tag
válasz
Ed Parker #9698 üzenetére
Ahogy elnézem a rendszer wakelock kellett a zenéhez, ok, a byond pod érthető, az internet nekem nem szokott ennyi lenni, ha szabad kérdeznem, mire használtad a böngészőt?
Arra vagyok kíváncsi, hogy a fényerő mennyi volt általában. Ha rányomsz a gsam-on belül a kijelzőre, akkor kiírja, hogy milyen arányban oszlott meg a képernyő.
A podcast (beyondPod) folyamatos adathasználatot igényel?
Összesen ez 5 óra alatt mennyi ideig hallgatsz zenét?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest