- Milyen notebookot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bdanyy
addikt
Ha tönkremegy az akku 2 éven belül, akkor is csak az első évben cserélik gariban , ha kell? Napi kétszer töltöm szegényt, félek ez az akku sem fogja ezt bírni
-
vasii
senior tag
a Ttol rendelt dominos telonal vajon microsimet hoznak?
felhiv a futar mikor mar tudja h mikor jon (1-2oraval elotte?)? -
Luser2000
addikt
Valakinek nincs meg véletlenül valami online tárhelyen a RUU_M7_UL_JB_50_HTC_Europe_1.28.401.7_Radio_4A.13.3231 exe file?
A (z XDA-n linkelt) bugsylawson.com oldal nem elérhető.
-
ThorsHUN
őstag
A kijelzonel a desire-nel hozzaszoktam az amoled kijelzohoz.
Amit szeretek azok a betekintesi szogek. Egy sima TFT kijelzo mar kisutotte a szemem, de meg a n4 ipse is problemasabb volt ebbol a szempontbol.
Ugyanakkor lathatosag szempontjabol uberultrafos. Raadasul csikosodik, nem jo.Szoval technologia szempontbol nem nagyon erdekel a dolog, a mai ips kijelzok mar hozzak azt a szintet ami nekem megfelelo betekintesugyileg es a desire-nel akarmelyik telo jobb napfenyben
SZoval nagysag vs napfenyben lathatosag.
Kijelzo tekinetben
-
torrente777_
aktív tag
Jó távirányító programot tud valaki mert a smart remote play nem működik?
-
dani3l
őstag
válasz
ThorsHUN #8987 üzenetére
Szoftveres support szempontjabol szerintem, ha nem idegenkedsz a romolastol, akkor nem annyira relevans a kulonbseg, valoszinu a One-nak is lesz minimum olyan xda-s supportja, mint anno a Desirenek volt, ugyhogy hacsak tonkre nem megy, joval hosszabb lesz az eletciklusa, mint amit a gyarto szan neki. Jo, igaz nem gyari, dehat sokaknal (nalam) ez nem is szempont.
A masik a kijelzo, ami eleg szubjektiv, mar nem meret, hanem technologia szempontjabol.laleh: En is igy vagyok, lehet jo a hardver, de akkor is replika. Lattam tobbmillios ora replikakat is 50-100k-ert, de az is milyen mar. Akkor mar inkabb veszek abban az arkategoriaban markasat es nem tornacsukaban villogok a Breitling oraval..
-
-
ThorsHUN
őstag
válasz
Szakiii #8984 üzenetére
Á nem olyan egyszeru, mert allo, fenyes kepekre tok jo az s4 kameraban, de leginkabb a ket gyerkocot akarnam fenykepezni. Amit lattam regi szoftos s4est, katasztrofa volt... a setalo embereket alig lehetett lekapni olyan kesleltetessel exponalt (media markt), a kollegam one-ja meg klikkklikkklikk es mar csianlt 10 kepet...
Szal rohadtul nem egyszeru
Jelenleg desire-m van es azert fenykepezes tekinteteben nem akarnek visszafele lepni (vicc)Szoval tenyleg megy az agyalas, mert ha ONE-t veszek akkor azt az akcio kereten belul a Tnel.
Amugy kijelzo meret s4; napfenyben meg one
sebesseg one, bovithetoseg s4
kinezet one !!!! sokkal
fenykepezo resz sajat szajiz miatt eldonthetetlen...
supportben s4!!! sokkal (ugye az s2 is kap meg frissitest... a sensation meg mar reg nem)
uzemido egal (tudom, hogy az s4 jobb, de minimalisan)
szoftveres... a one gordulekenyebb, az s4ben meg tobb a parasztvakitashosszutav szempontjabol sem tudom melyik a jobb.
Az s4 beeghet, a one-nak meg az akksija mehet tropara...Szoval akarmelyiket is valasztom kompromisszum... :S
-
-
zack
nagyúr
Xposed Framework-öt használja valaki?
Feltettem az AHD 12-öt, de hiába installáltam fel a framework-öt, és a hozzá tartozó apk-t, nem reagál semmire. Hiába színezek, vagy rakom át circle módra az aksit, és indítom újra, nem csinál semmit.
-
NandorHUN
addikt
válasz
lamantin #8975 üzenetére
Köszi, mondjuk egy sima textil zacskón nem igazán értem mi kerül ennyibe... mert gsm boltban okés, hogy ennyi egy tok, de neten kicsit fura ....
(#8962) laleh: Nem is rossz, főleg a kamerán akadt meg a szemem, meg a bővíthetőségen...
Ha megveszed várom a véleményeket
Bár sztem ha kinábol te magad rendeled akkor olcsóbban is megkapod.
-
zsoleer
senior tag
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne hogy ha valakivel beszélek akkor van olyan hogy hallkan hallanak illetve egy gyenge zugast is lehet hallani a hívó részéről?? Rossz lenne a hangszóró vagy a microfon?
-
LUCKY78
tag
válasz
mtibusz #8958 üzenetére
Panoramic screen: be tudod állítani, hogy ne torzítsa az adott képet, (lehet saját is) lényeg, hogy fekvő képet használj. Így ha scrollozol a springbordon, mozog a háttered is, jobbra-balra. és van még pár finomhangolási lehetőség ezen kívül. Én használtam, jó 'kis' cucc. Finom, smooth-os. van-on! Ja és Free.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hamsterbeat.wallpapers.fx.panorama
-
Land
veterán
Ha lemaradt Custom Rom telepitesenel a HTC ébresztőprogramja, akkor utólag lehet telepíteni?
-
he7edik.
addikt
Sziasztok!
Erősen gondolkodom egy HTC One-on hol lehet most a legolcsóbban megvenni függetlenül?
-
dani3l
őstag
válasz
Jeanne d'Arc #8962 üzenetére
"Kinézetben semmiben sem tér el, teljesítményét tekintve vannak árnyalatnyi különbségek, de a legnagyobb különbség, hogy itt nem kell megfizetni a márkát, viszont ugyanúgy jár a garancia."
Mindenesetre egyre jobb hardvereket tesznek ezekbe a klonokba is, megneznek egyet kivancsisagbol, ha tenyleg jo minösegü, ennyit meg meg is erhet(ne valakinek..).
Meg aztan a kamera lehet meg jobb is, mint az eredetiben.. -
Avicularia
veterán
válasz
Az, hogy ez egy kópia, nem htc.
-
tudi13
aktív tag
válasz
Ez egy replika (klón). Szerintem többet nem is kell mondani róla.
-
Xaels
félisten
válasz
Kamu...
-
Erről mi a vélemény?
[link] -
tudi13
aktív tag
Sziasztok.
Igen erősen gondolkodom egy One vásárlásán.
Viszont ami nagyon visszahúz a dologban az a kamera.Akinek van One-ja megosztaná velem a tapasztalatait kamera ügyben?
Akksi meddig húzza?Köszi.
-
Leafnshit
tag
Ma én is megrendeltem a One-t a T-s akció keretében, elvileg hétfőn hozza a futár, addig pedig imádkozok, hogy hibátlan példány legyen!
Gondolom a neten rendeltekre a 3 napos bolti csere nem vonatkozik, csak a 8 napos elállás, úgyhogy amennyiben még sem jó, mire visszakapnám a pénzem, már rég nem él az akció
-
mtibusz
tag
válasz
HUTCHDB #8957 üzenetére
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha berakok egy bármilyen háttérképet, ami sima álló, nem mozgó / élő stb.
Az valamilyen módon megoldható hogy mozogjon ?
Értem ez alatt, ha lapozom a főmenüt (paneleket) balra, ill, jobbra akkor mozgassa a hátteret is , mint pl. a Samsungoknál ki van ez találva ?Nem buherált, gyári 4.2.2-es a gépezet.
Mivel rengeteg hsz. van a témában, így ilyen sokat nem bírtam visszaolvasni, hogy ilyen jellegű kérdés szerepelt-e már.
köszi az infót előre is.
-
dani3l
őstag
Epp ma irtam, hogy egy laza 2 perces idöintervallumban sikerült 10 kimenö hivast inditanom 6 különbözö szamra..
De a gombok azert nem nyomodnak olyan könnyen, "sweep" mozdulatot meg azert eleg körülmenyes combbal kivitelezni, de majd meglatjuk, semmi sem lehetetlen, lattam mar furabb dolgokat is. -
dani3l
őstag
Vicces ez a volume wake up is, ugye delutan megbeszeltük, hogy ARHD rombol kivettek es mar nem tudja, mert nem müködött rendesen. Nem is müködött, amig föl nem tettem a team7 kernelt, minek köze nincs hozza, de most meg erdekes megy..
Most aztan ebred mindenre, power, volume, sweep..
#8950 Xaels: +1. Pontosan ugyan ez volt a velemenyem, mikor elöször elökerültek ezek a foliak a topikban, hatulja egesz jol nez ki (föleg a fekete a feketen, meg az ezüst az ezüstön), de az eleje az valami cefet, föleg amelyikböl meg a kijelzöre is jut..
Dehat izles kerdese na, lehet majd idövel, ha mar nem fogom annyire felteni a telefont es leveszem a tokot (desirenel ez masfel ev utan törtent, de utana se lett semmi baja szerencsere), akkor földobok egy ezüstöt hatra, de az meg odebb lesz.. -
zack
nagyúr
válasz
HUTCHDB #8945 üzenetére
Félreértettelek.
Na szóval. nem tudom működik e, de ha megnyitod jobb lent a 3 kis pöttyöt, akkor beállítások, majd lefelé görgetsz, egészen a "statisztika megtekintés ettől" menüpontig. Ott van "egyéni ref. ponttól"...Próbáld ki, szerintem ez pont erre van.
(#8946) dani3l
Play leírást nem olvastam, amikor feltettem, nem olvastam a bevezetőt. Azt hittem valahol írja a menüben, mert nálam sehol se látszik. De akkor így a normális.
(#8947) Land
Annyira nem bonyolult ám. Csak nem ártana átfutni a beállításokat, mielőtt kérdezel.
Beállítások-TrickDroid- Buttons-Vol wake up. -
HUTCHDB
nagyúr
nekem ott csak az utolso toltes ota eltelt idot mutatja.
mindegy, keresek mast.rom:
pontosan errol beszeltem....
kicsit szokatlan samsung utan, hogy nem lassul, nincs fc, nincs semmi gond, nem kell ujrainditani.
az elobb Kokufuu1986 altal ajanlott programot letoltottem, az mar mutatja.... kozel 4 napja megy (szerintem ekkor frissitettem a viperone romot) szoval kicsit uncsi, de ez van... -
Stunts666
őstag
válasz
phaet0n #8925 üzenetére
Nekem egy HTC Desire-m volt ez elott. Mai napig is az lenne, ha egy garden partyn nem szenved balesetet. 3,7 col vs 4,7. Egy het utan teljesen megszoktam. Tokeletesen tudom kezelni. Igaz, hogy jo lenne ha nem kellene tokbam hordani, de hat az ujdonsagokat felti az ember.
-
zack
nagyúr
válasz
HUTCHDB #8940 üzenetére
Megnyitod, és alul a 2. fül, ahol a grafikon van. De lehet ez csak a fizetősben van, és én azért látom. itt mutatja grafikonon az aksi hőmérsékletet, merülési/töltési görbét, és felette írja, "akku előzmény" néven zárójelben mióta megy.
A ROM kérdésre visszatérve, én kifejezetten örülök hogy nem fossák a romokat, mint S2, Note2, S4 estében.
Legyen inkább stabil és használható minden ROM, mint hogy hetente, naponta egy új verzió.
Egyébként is, aki megtalálja azt, amit úgy dönt, be fog lakni, jó ideig úgysem fogja cserélni. Hiába lenne 20 új rom, én akkor is ezt használnám ami most van, akkor meg minek? Kint vannak a 4.2.2 főzelékek, viszonylag frissebb buildekkel, és ha nem frissül 1-1 ROM az nagyon nagy pozitívum, mert akkor nincs benne felhasználók által tapasztalt hiba. -
Kokufuu1986
tag
válasz
HUTCHDB #8934 üzenetére
Gyárilag nem tudom sajnos, de nekem fent van a TricksterMOD, az írja.
-
HUTCHDB
nagyúr
sracok!
ennyire jo a telefon, hogy egy friss fozott rom nem jon ki....?mondjuk lehet, mert nalam sincs sehol egy hiba sem.
kerdes:
hol lehet azt megnezni, hogy miota megy a telefon ujrainditas nelkul? -
phaet0n
tag
És
#8930:Köszönöm a nyugtató szavakat!
Tudom, általában nincs jó véleményük az embereknek erről, de az is megfordult a fejemben, hogy mivel szolgáltató webshopjából rendeltem, próbálom a lehető legtöbbet használni, amikor itthon vagyok (azért csak itthon, hogy azért óvjam is), és adok neki egy hétvégét, ha pedig nem változik a helyzet, búcsút veszek tőle.
Egy tokot mindenesetre holnap próbálok beszerezni.
-
phaet0n
tag
Tartottam tőle, de a bekapcsológombbal szerencsére nincs különösebb gondom, elég hosszúak az ujjaim. Legegyszerűbben úgy tudom megfogalmazni, hogy "vágja a kezem". Bár ez nyilván érthető, a Samsungom több mint 3 centivel volt vastagabb (viszont egy centivel keskenyebb).
Természetesen tudom, hogy olyan az emberek nagy része - ahogy én is -, hogy első nap még hímes tojásként kezeli, aztán később már szinte a mocsárban hempergeti, de ezt tényleg csak az ágy fölött merem megfogni, annyira bizonytalanul áll a kezemben.
-
phaet0n
tag
Sziasztok!
(Aki vásárlás előtt áll, ne olvassa el a hozzászólásom!
)
Vettem én is egy One-t. Nagyon szép, a Sense is remek, de egyszerűen nem áll kézre a telefon - pedig nem mondanám, hogy kis kezem van. Eddig egy Samsung i8910-et (Omnia HD) nyúztam (szűk négy éven keresztül), lehet nagyon hozzászoktam a méretéhez. Igaz, ezt még csak másfél órán át nyomkodtam, de nem bírtam vele megbarátkozni.
Gondolom, volt másnak is ilyen, hogy bizonytalan a fogása. Nyugtassatok meg, legyetek szívesek, hogy meg lehet ezt szokni!A másik problémám, ami miatt nem felhőtlen az örömöm, hogy mindamellett, hogy kifogtam egy "felső-hangszórónál-illesztési-hibás" darabot, a kijelzőt fedő üveg is a bal alsó részén némileg kiáll a telefon azon síkjából. Feltételezem az előbbi problémára nem lehet benyújtani garanciális igényt - tényleg apró a hézag, azonban az utóbbi sokkal inkább aggaszt.
Hogy jót is írjak: a hangszóró brutális (pedig a Samsungomnak is sztereó hangszórója volt), a kijelző gyönyörű, és minden nagyon gyors.
-
zack
nagyúr
Valaki csinált már átlátszó status bar-t?
Csak mert a Romomban van lehetőség, de csak a lockscreen lesz átlátszó, ahogy feloldom, már nem. -
nbalint
csendes tag
Sziasztok!
Valahogy kilehet venni a prediktív szóbevitelt? Menübe meg találtam, hol lehet kivenni de nem engedi levenni a pipát, nagyon idegesítő, hogy állandóan kijavítja a szavakat amiket írok emailba. Előre is köszi.
-
Land
veterán
Megrekedtem. Fent van a Recovery, de véletlenül letöröltem a ROM zip-jét is és nem tudom telepíteni. Rebootra csak a fehér hátterű HTC feliratig jut a telefon és ott megáll.
Valahogy a belső memóriára kellene másolnom a zipet, de hogyan? -
Szakiii
addikt
Valaki támassza alá amit írtam mert már elbizonytalanodtam [link] Csak hogy ne legyen félreinformálva az illető hölgy
-
dani3l
őstag
Ezek szerint lehet megis föltettem az xposed frameworköt elözöleg, bar nagyon nem emlekszem ilyesmire. Dehat regen volt na..
Mindenesetre most csak ezert nem fogom föltenni..
Viszont az kicsit furcsa, hogy most marha sokaig kell nyomni a power gombot, hogy egyaltalan bejöjjön a menü. Na nem mintha annyit hasznalnam, hogy zavarjon, de ez egyböl föltünt.Meg az is, hogy a teamseven kernelben meg mindig nincs sweep2sleep, csak sweep2wake..
Igaz legalabb a wake jol müködik, jobb, mint a logos megoldas eddig. -
mumk1
addikt
Nincs benne alapból. Én már nem is erőlködök ilyesmivel. Mindig felrakom a Quick Boot-ot, oszt csókolom.
-
dani3l
őstag
Most frissitettem ARHD 12-re es eltünt az advanced power menü (ahol ujra lehet inditani recoverybe, bootloaderbe, stb).. Az eddig nem alap volt? Nem emlekszem, hogy korabban valamivel külön föltettem volna. Ha megis, akkor mivel?
-
NandorHUN
addikt
Valaki tud valami jó tokot HTC - one hoz, nem szeretném totál becsomagolni, tehát egy textil vagy bőr "tasakra" gondoltam, amiből ki tudom venni. Sajnos nem igazán találtam olyan "rendes" tokot, amit rátennék és nem csak keveset ront a telefont style-án, S4-nél még vannak ilyen tokok pl. spigen....
A másik, hogy most jöttem vissza nyaralásból, látom már vannak mindenféle új romok, ARHD-ról érdemes válatni valamelyikre (12.0)?
-
Kokufuu1986
tag
Gondoltam megosztok veletek pár androidos háttérképet...
Az utolsót magam is szerkesztgettem kicsit, a többi csak sima gyűjtögetés eredménye. -
Land
veterán
Lehet hogy ezzel az S-OFF-fal meg fog gyűlni a bajom. Még nem csináltam ilyet és picit hülye vagyok hozzá.
-
S e t h
nagyúr
Igen, mert ott nincs probléma a képek minőségével, itt meg alapból van ,ezen egy app sem fog változtatni.
Makrókat kell csinálni és nincs probléma, a fővárosi képek meg rendben vannak, ,mármint a htc-hez képest, de sajnos nem egy ligában játszik az általad említett modellekkel, ezt el kell fogadni. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro Max aramid hátlap tok - overture
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 2026.03.11.-ig Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest