- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
- Xeon 6+ néven hozza a Clearwater Forestet az Intel
- GB10 Superchipre épülő minigépet villantott az ASUS
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirkri
addikt
válasz
exelsior1 #33252 üzenetére
Ez így a One X-nél sem volt igaz.
Eddig minden HTC-nél a kezdeti példányok voltak függetlenek. Gondolom az lehet a dologban, hogy a megjelenés után mihamarabb szeretnék elkezdeni forgalmazni a készülékeket (aki először jön ki egy új típussal az mindig nagyobbat szakít) és ilyenkor még nem állnak rendelkezésre hálózat függő készüléket.Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy hol kerül rá a készülékekre a hálózati zár (szolgáltató vagy gyártó). Ugyanakkor sokan nem tudják, hogy minden alaplap cserén átesett HTC független alaplapot kap a szervizben, akkor is, ha korábban hálózat függő volt a készülék. (persze csak a hivatalos szervizben, nem a sufni szervizre gondoltam)
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
exelsior1 #12550 üzenetére
egy fehér ragasztóval van visszarakva,az enyémet tuti szédszedték,de nem gány módon,karcmentesen kaptam vissza és működik.
de egy két helyen látszik kb 0.2mm ragasztócsík.
amikor én leadtam,ott is tovább küldték,szlovákiában van egy htc és lengyelben.
az enyém nem tudom hova ment.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 16 Pro 128GB natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- iPhone 13 Pro 126GB Gold Független 89% Gyári Akku iOS 17.3.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ulefone Armor 21 256GB/8GB RAM (Fekete)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő