-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
exelsior1
senior tag
válasz
1-N-2-3-4-5- #33249 üzenetére
Oh, nagy kár :S Pedig anno a HTC-nél gyakori volt, hogy függetlenül jött ki a T-nél
-
exelsior1
senior tag
Hali. Jól tudom, hogy a T-mobilos One-ok függetlenek? Akinek biztos infója van, várom, nagy segítség lenne.
-
exelsior1
senior tag
Amíg ilyenem volt eléggé elégedett voltam az üzemidővel. Wifi 3g bekapcsolva kijelző kb 60-70 százalékon és 16 óra után is volt benne kis energia 4-5 óra kijelző idővel. Most a Galaxy S4-emmel ez kb esélytelen
-
exelsior1
senior tag
válasz
Avicularia #12528 üzenetére
Sajna ezek a szerződött szervízpartnerek már csak ilyenek. Szerencséd hogy nem közölték, ohgy bocs de beázott, nincs gari
-
exelsior1
senior tag
5 és fél óra. Egyre jobb. Az Xperia Z-vel, meg S4-el a 3 órának is örültem
Eddig egész jó a One. Állítólag nagyon sokat fog a 4.3-al javulni az üzemidő, remélem igaz. Azalatt a 3 nap alatt amíg I5-öm volt az egyetlen amiben jobb volt, hogy simán tudott 6 óra kijelzőidőt 50%-os fényerőn. Persze a legjobb a Note 2 100%-os fényerőn 7-8 órával (4.1-el 9-10 óra is megvolt
)
-
exelsior1
senior tag
válasz
Szellem. #12471 üzenetére
Én az alkalmazásoknál letiltattam a legtöbb google szolgáltatást, azóta érezhetően javult az üzemidő. Minden menjen a google+, google now, google szolgáltatások stb ha sosem használom ?
Meg vannak ott egyéb dolgok is most nem jut a nevük eszembe de úgyis kiderül ha úgysem használod, akkor le lehet tiltani.
-
exelsior1
senior tag
válasz
NandorHUN #12406 üzenetére
Ilyenek vannak, ill olyanok amik csak bizonyos esetben látszódbak. Gyakran volt olyan rossz pixelem ami csak feketén látszódott, ha világosat jelenített meg akkor meg semmi, és fordítva is, nem öröm de egy halott pixelnél jobb, ezeknél akár remény is van hogy a play-es "csoda" programok működjenek.
-
exelsior1
senior tag
válasz
Exelsior #12400 üzenetére
Lehet inkább beragadt pixel és nem halott. De legalább "szerencsés" helyen van, ott nem annyira észrevehető, én azt szeretem amikor a kijelző közepén van és mindig szinte belelóg a szemembe. Amikor Butterfly-om volt a végére már 3 pixelhibája volt, na az kiakasztó, ezért féltem is kicsit a One-tól, eddig nincs pixelgondom de ha lesz nem tudom mit kezdjek vele. Asszem minimum 2 kell hogy gariban foglalkozzanak vele.
-
exelsior1
senior tag
válasz
Feribacsi555 #12390 üzenetére
Én úgy tudm hogy a HTC itthon garipapír nélkül pl azt nézi meg mikor gyártották a telót és onnantól veszi a 2 év garit, szal akor vszeg elfogadják a külföldi garipapírt ha meg nem akkor sincs gond, max 1-2 hónappal kurtítják a garit.
-
exelsior1
senior tag
Hali. Hogyan lehet megnézni a One-ban hogy mennyit ment a kijelző? Ahogy nézem csak a programok fogyasztását mutatja a kijelzőt nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest