- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi hangfal építés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
Pedig pl. a garancián kívüli javításokat egy a VSP Data oldalán kitöltött kérelemmel, a megjelölt címre elküldve is lehet igényelni.
Ez ugyanúgy működik garanciális javítások esetén, de akkor is, ha pl. garancián kívüli javításról van szó, viszont maga a készülék még garanciás és cél, hogy az meg is maradjon.Sokan vannak, akiknek a közelében TeleMax átvevőhely sincs, így nekik az utazás költsége helyett egyszerűbb feladni közvetlen a VSP Data-hoz, de persze az alapvető szabályokat betartva, így pl. a normális csomagolás.
Egyáltalán nem kell az ilyentől idegenkedni, mivel így egy esetleges garancián kívüli javítást (sérült készülékház csere, törött kijelző csere, stb.) egyszerűbb megejteni, mert közvetlen javítási díjhatárt is meg lehet szabni, így rövidítve a javítási időt.
De az sem utolsó szempont, hogy így egyből az ember lakcímére hozza a javított készüléket a futár, ami nem csak a fent említett példa esetében jöhet jól, sőt az átvevőhelyen keresztüli, adott napokon történő elszállítás/visszaszállítás miatti hosszabb javítási folyamat is rövidíthető.
-
Dot
őstag
De akkor frissítés előtt miért volt jó??
pl, direkt a lakásba elindítottam a zenét, számot váltottam, hogy wifin töltse le, majd elindultam és addig szólt megállás nélkül amíg ki nem kapcsoltam!Nincs bekapcsolva semmilyen energiatakarékos funkció tudtommal. 24/7be be van kapcsolva a wifi és a mobilnet.
-
ferob
őstag
Ha annyira eltérően halk, hogy semmit nem hallani, akkor sajnos hardveres hiba lesz, amit érdemes megjavíttatni, míg lehet.
Persze megpróbálhatsz lefuttatni egy RUU-t, de ebben az esetben nem valószínű, hogy bármilyen változást hoz.(#34756) Bounty: Minden OTA vagy RUU csomagban van egy firmware.zip, ami tartalmazza többek között a telefon részeinek vezérléséhez szükséges dolgokat (pl. radio, infravörös, érintőpanel stb.), ezért ezt nem árt frissíteni, ha valaki custom ROM-ot használ, mivel sok dolgot javítottak frissítésről frissítésre.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Akkor azért nem ment annyira a Mortal Kombat mert akkora pofont kaptam hogy megszédültem
ha van még ahonnan ez jött akkor le sem írom a véleményem
Sajnos mindenkinek nem lehet megfelelni ízlés terén mert pl nekem is nagyon tetszett az M8 de valahol az M7-hez képest "csúnyácskábbnak" gondoltam. Én csak azt nem szeretem a HTC-ben hogy szeretnek ők újítani de azt hamar el is felejtik (kivétel az UP kamera illetve hál' istennek a BoomSound ). Itt van például a Duo Camera. Nem értem azt is miért nem lehetett volna tovább vinni az M9-be
Vagy még például a Hero-ban imádtam alul a törést.Azt is csak egy telefonba vitték tovább a Legendbe. Nem rinyálok tovább mert felesleges is , lényeg a lényeg kérek még egy pofont mert nekem akkor is nagyon tetszik
-
-
Gilberto
aktív tag
Remélem, hogy ez nem a valódi design.... Voltak, talán a múlt héten, render képek, ahol azért sokkal, de sokkal szebb volt a külleme. Ez semmi egyéb, mint egy feltuningolt M8, ami igazán nagy csalódás. Ráadásul nekem az 5 col kicsi volna, így abban is bízom, hogy talán lesz M9 Plus vagy valami, 5,5 col környékén. Perpill egy Z2-m, de elött csak HTC-m volt. A kamera miatt pártoltam el tölük. De azt mondom, várjuk meg a március 1-jét, akkor minden kiderül.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Akkor kérek egy virtuális pofont de ez nekem az M7/M8-nál is jobban tetszik
Képek alapján az ezüst/arany
( bár lehet csak a szemem rossz és az nem arany szín akarna lenni
) de a valóságban lehet a sötétszürke tetszene jobban
Ha biztosabb lenne a melóhelyem egyből rohannék az első nap és hoznék is ki egyet
Utoljára telefon ami ennyire tetszett az az M7 volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Autós kamerák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest