- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- OLED TV topic
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SSD kibeszélő
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smidti
csendes tag
Sziasztok! Ellopták a One-om gyári fülesét, valaki nem tudja véletlenül, hogy hol lehet olyan típusút beszerezni? (Esetleg, ha valakinek nem kell szívesen megvenném tőle.) Köszönöm
-
Smidti
csendes tag
válasz
spawn21 #19851 üzenetére
spawn21: Igen, és az elsőt pont azért cseréltettem is, de szintén egy hibás darabra, m nem volt normális. Cs azért mentem bele, m annak nem lilult este a képe, és gondoltam, hogy majd szilveszter után valahol máshol kicseréltetem. Cs hát azt mondta a Telekomos ember, h mivel már cseréltettem egyszer már nem cserélik többet... (Bár a papírok között volt szerelési hibáról szóló garipapír...) De azért köszönöm a segítséget!
-
Smidti
csendes tag
válasz
kIsDe` #19846 üzenetére
Sziasztok!
Karácsony előtt vettem egy készüléket, illesztési hibás volt, visszavittem... Az Allee bevásárlóközpontban a Telekomnál összesen az enyémen kívül volt még két telefon. Az egyiken még csúnyábbak voltak az illesztések a másikon kevésbé, de mivel nem volt több elvittem azt, mert annak legalább a kamerája rendesen működött. Január másodikán visszavittem a második telefont is, akkor már a Mom parkban lévő Telekomhoz, hogy adjanak egy normálisan összerakott készüléket. Ott azt mondták, hogy ha szeretném akkor elküldhetik szervizbe, de nem érdemes, mivel eddig még sosem cserélték ilyen hibáért a mobilokat, és hogy valószínűleg arról a gyártósorról az összes mobil ilyen illesztési hibás.
Nektek erről mi a véleményetek? Nálatok is hézagos a telefon bal felső illetve jobb alsó része ott ahol a hangszóró rács találkozik a műanyaggal? Ha nem, van esély arra, hogy kapok egy normálisan összerakott készüléket?
Köszönöm, és elnézést, hogy ilyen hosszúra sikeredett a bejegyzésem!
Üdv Schmidt András -
Smidti
csendes tag
válasz
Nuada herceg #19050 üzenetére
Sziasztok! Biztos kérdezték már de sense 5.5-ön a zárolt képernyőt nem lehet változtatni? (Pl widgetet kirakni rá)
Köszönöm és boldog karácsonyt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Revolut
- Elemlámpa, zseblámpa
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tesla topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Töredékár! Samsung Galaxy Z Fold 7 512GB
- IPhone 14 pro 128 gb, deep purple. 76% akkumulátor
- Apple iPhone 16 128GB fehér - 3 év hivatalos garancia - tokok + üvegfólia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest