-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
-
markyy18
aktív tag
válasz
Smidti #24923 üzenetére
Innen lehet csemegézni. Ez ugyanaz csak van rajta hangerőszabályzó.
-
ttom26
csendes tag
válasz
Smidti #19853 üzenetére
Szerintem a gyártási hely is számít, érdemes megnézni a címkét a dobozon a gyárkód miatt. Eddig egy FA készülékem volt (ez elvileg egy új kínai gyár), most vettünk a feleségemnek is és ez SH (Shanghai). Teljesen más a műanyag csík eldolgozása a széleken. Az új készüléken teljesen simák a szélek viszont alul van egy tized milliméteres rés, nem zavaró. A régebbin kicsit sorjásnak tűnik a műanyag viszont nem volt rés sehol. A sorja is nagyon jelentéktelen, de észrevehető (szakmai ártalom, minőségbiztosításban dolgozom
).
Nekem ebből úgy tűnik, hogy kicsit különböző a metódus a gyárakban. Esetleg másnak van hasonló tapasztalata? -
spawn21
veterán
válasz
Smidti #19847 üzenetére
Ez szerintem csak a szervizesen mülik. Meg azon is, ahogyan odamész.
Pl: vettem egy iphone 5gyári bőr tokot a t-nél. Szép világos barna színben. Kb 2 hét után brutálisan elment a színe, mintha valami gagyi termék lenne. Mivel nagyon messze voltam magyartól, fórum és kérdések özöne...
Majd válaszok: hogy gondolom, hogy ezt kicseréltetem, hiszen a bőr ilyen. Vagy már én is próbáltam, nem cserélik. Stb... A kedvencem, ezt csak érdeksség képpen ( akinek appleje van, 10 ezer ft nem oszt nem szoroz
)
A lényeg. Be,entem, majd a fiatalembernek mondom: ez nem kicsit elszomorító, hogy kiad az e,ber egy gyári termékért 12 ezer ft-ot, nagyon kevés elvárással. Majd ilyen módon tönkre megy. Ha hónapokról beszélnénk, akkor csendben is lennék. Bla bla bla. A vége, hogy kaptam egy bontatlant.
Ne hagyd magad. Ha látszik a hiba, csinálják csak meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új akku
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest