- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen egeret válasszak?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
Üdv!
(de jó telefon volt a Desire) Nekem feketém van, a páromnak ezüst. Egyik sem kopik, pedig én már túl vagyok a kezdeti védem a széltől is beidegződésen. A kijelzőfólia nálam alap, így ott sincs karc, de amúgy van egy bebújtatós és egy tpu tokom és csak zsebben, táskában éldegél de olyan is van hogy nem rakom tokba és csak úgy rakom zsebre(persze nem kulcs mellé) és semmi karc. Kop-kop-kopp.
Gyönyörű még mindig.
Nekem az M8 amúgy pont a szál csiszolt burok miatt tetszik nagyon, meg persze minden másért. Szvsz az is gyönyörű, bár sokaknak nem jön be.
(az M8 olyan összerakottabb benyomást keltett bennem, és a gömbölyű formák is bejönnekszóval helyenként még jobban is néz ki mint a One, de ezt csak így mert még rám sütik hogy rosszul látok meg elfogult vagyok
)
Ja, és már csak [2óra...] A fakír már tűkön ül!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Demót kapott a Lost Soul Aside
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5"FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest