Hirdetés
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
válasz
Hexcity #14385 üzenetére
ilyen cleaner programok teljesen feleslegesek ez nem winfos ahol minden szarral tele van szemetelve a registry. Ha valamit nem használsz akkor letörlöd de ha marad is csak annyi a hátránya hogy fogy a szabad hely. Ébresztős témához nemtok hozzászólni én sose kapcsoltam ki egyetlen telefonomat se estére semmilyen okból. Appok terén szerintem menj fel a play-re és nézegesd a leggyakrabban letöltött kategóriát, stb. meg nemrég volt valamelyik magyar androidos oldalon egy toplista hogy melyik appokat használják a legtöbben. Igazából ami igényednek megfelelő, pl irodai csomg (excel, doc kezelő), adobe reader, zene lejátszó (power amp), google maps, gmail, zenefelismerő, sporttracker, stb.,stb. ezek most csak az én appjaim amik hírtelen beugrottak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- HIBÁTLAN - 91% AKKUMULÁTOR iPhone 14 128GB MIDNIGHT
- Honor magic V5 (Elopták,megtalálonak 100.000ft jutalom )
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 13 2020! I3 / 8GB / 256 SSD. Akksi- 124 Ciklus
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest