Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
válasz
Hexcity
üzenetére
ilyen cleaner programok teljesen feleslegesek ez nem winfos ahol minden szarral tele van szemetelve a registry. Ha valamit nem használsz akkor letörlöd de ha marad is csak annyi a hátránya hogy fogy a szabad hely. Ébresztős témához nemtok hozzászólni én sose kapcsoltam ki egyetlen telefonomat se estére semmilyen okból. Appok terén szerintem menj fel a play-re és nézegesd a leggyakrabban letöltött kategóriát, stb. meg nemrég volt valamelyik magyar androidos oldalon egy toplista hogy melyik appokat használják a legtöbben. Igazából ami igényednek megfelelő, pl irodai csomg (excel, doc kezelő), adobe reader, zene lejátszó (power amp), google maps, gmail, zenefelismerő, sporttracker, stb.,stb. ezek most csak az én appjaim amik hírtelen beugrottak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fejhallgatós találkozó
- Samsung LCD és LED TV-k
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Sweet.tv - internetes TV
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mármint ébreszt