Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsi67
addikt
válasz
Gulyopapa #14343 üzenetére
Most néztem meg mit használtál eddig.
Nehéz kérdés én leirtam amit tapasztaltam mind2 készülekkel.Mondom kamera meg zenét nem használtam egyiken sem.
Ugy fejezném ki magam ,hogy mind két telefon nagyon jó ,ugy fut rajtuk az oprendszer mint kés avajban talán az i5 egy kicsit folyamatosabb nincsnek benne apró mikró lagok amit a HTC-nél felelhetö de ez betudható a rosszul megirt programoknak is amit a google beenged az áruházba.Irok neked erre egy példát pl a hir24 app htc-én lasitott felvétel mig a szifonon pörög.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Delta Force (2024)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F6 512/12GB Black 2év garancia!
- iPhone 14 Pro 256GB Space Black gyárilag független
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- Honor Magic V2 5G 16/512GB fekete garanciás esztétikai hibás, hibátlan működés
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest