Hirdetés
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- TPM (trusted platform module) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
nikilauda
senior tag
válasz
Caaabi #12338 üzenetére
Messze nem annyira,mint az i5. Nekem 2 db pici pont van a bal felső sarokban. Egy bőr tokban tartom és tettem rá kijelző védő fóliát. Nem vagyok hajlandó szilikon vagy más fix tokkal elcsúnyítani. Full body fóliát is néztem, de ahol például a kopás van, ott nem védte volna az sem. Most mindenképpen az ezüstöt venném, bár a fekete mérföldekkel jobban tetszik nekem.
Más:
Az éjszakai hangjelzésekre: Már írtam itt is, hogy a Tasker alkalmazást használom. Automatikus éjszakai profillal. Nekem is fontos, hogy elérhető legyek éjjel, de pl, wifi kikapcsolva,Szinkronizálás kikapcs., fényerő levéve, hangok halkabbra véve, stb. Úgy szabod kedvedre,ahogyan akarod. Egy másik fórumon írták, hogy ha egy programért fizetsz csak,akkor az a Tasker legyen. Ezzel teljesen egyetértek. (Persze a kipróbált és hasznos programokat megveszem természetesen)
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 Red 128GB Független
- Apple Iphone 13 Pro Max 256gb Sierra Blue megkímélt állapotban.
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- Apple iPhone SE 2020, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest