- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferrari1
őstag
válasz
Caaabi #13504 üzenetére
Ha még aktuális a gyorshívó widget kérdésed:
Gyári megoldás: Widgeteknél válaszd a parancsikonokat majd "személy". Válaszd ki kit szeretnél és utána azt, hogy mi legyen az alapértelmezett parancs.
Másik megoldás akár a Desktop Visualiser ezzel a kiegészítővel. S4-en ezt használom, szerintem remek program
-
ferrari1
őstag
Lehet amatőr a kérdés, de akkor is
Meg lehet-e oldani valamilyen külső alkalmazással azt, hogy a csengő és az értesítési hangerőt külön lehessen állítani?
-
ferrari1
őstag
Ne bántsátok szegényeket, Ők is beszélhetnek álmukban mint az emberek, vagy nem?
-
ferrari1
őstag
Megjelent egy új frissítés 2.21.401.8 .
-
ferrari1
őstag
Nagy bajom van a telefonnal. Mindig fordítva akarom életre kelteni
Eddig az összes telefonomnak felül volt a logo, ennek alul, és mivel ettől eltekintve majdnem szimmetrikus állandóan felül lévő felirattal veszem kézbe.
-
ferrari1
őstag
válasz
Nuada herceg #11779 üzenetére
Ezt azért nem merném így kijelenteni, hogy " fos a samsung " és hogy " valami fostos 2 magos "!
Van olyan " valami fostos 2 magos " ami némely tekintetben elveri a 4 magosokat! Például sőt egy másik példa .
Az, hogy Neked nem szimpatikus, attól még nem az, aminek beállítod!
-
ferrari1
őstag
válasz
migabi24 #11765 üzenetére
Egy szóval sem gondoltam, hogy rossz a kamerája sőt... Fontos volt nekem is a kamera ezért ( is ) volt eddig Galaxym. Viszont az idő és a korom múlásával ( 45
) egyre jobban megyek el a minőség felé. Kamera része másodlagos lett ( vettem tükröst ). Kézbevéve, használva számomra eddig az One viszi a prímet.
-
ferrari1
őstag
válasz
migabi24 #11762 üzenetére
Úgy érzem, hogy a kamerát és az integetős dolgokat leszámítva minden tekintetben - számomra - jobb az One. Memóriakezelés, anyaghasználat, összeszerelés minősége sőt bátorkodom kijelenteni, hogy a gyorsasága is jobb. Nem beszélve a tárcsázó / kapcsolatok kezeléséről, ami az S4-nél szerintem még mindig botrányosan lassú.
Nagyon-nagyon nem bántam meg a cserét!
-
ferrari1
őstag
válasz
leslien #11754 üzenetére
Itt hasonlítsd össze őket. Ezek alapján jobbnak tűnik a G is nappal, de a saját képeken - számomra - jobbnak tűnik az One. Zajosabb, kisebb felbontás, de jobban kijönnek a részletek. Eddigi benyomásaim alapján állíthatom, hogy ennyire optimalizált, gyors, reccenéstelen működést androidos telefontól még nem láttam. A másik S4-em is lelkiismeretfurdalás nélkül lecserélem a jövő héten One-ra
-
ferrari1
őstag
válasz
Feribacsi555 #11527 üzenetére
Köszönöm, de a MoreLocale 4.2.2 alatt nem működik
[link]
-
ferrari1
őstag
Segítségeteket kérném!
Visszaolvastam, láttam a megoldást de szeretnék egy szájbarágós leírást kérni valakitől. Adott egy ázsiai példány 4.2.2-vel amin nincs magyar nyelv, amit nagyon szeretnék.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jogász topic
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Horgász topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest