-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferrari1
őstag
válasz
Caaabi
üzenetére
Ha még aktuális a gyorshívó widget kérdésed:
Gyári megoldás: Widgeteknél válaszd a parancsikonokat majd "személy". Válaszd ki kit szeretnél és utána azt, hogy mi legyen az alapértelmezett parancs.
Másik megoldás akár a Desktop Visualiser ezzel a kiegészítővel. S4-en ezt használom, szerintem remek program

-
ferrari1
őstag
Lehet amatőr a kérdés, de akkor is
Meg lehet-e oldani valamilyen külső alkalmazással azt, hogy a csengő és az értesítési hangerőt külön lehessen állítani? 
-
ferrari1
őstag
Ne bántsátok szegényeket, Ők is beszélhetnek álmukban mint az emberek, vagy nem?

-
ferrari1
őstag
Megjelent egy új frissítés 2.21.401.8 .
-
ferrari1
őstag
Nagy bajom van a telefonnal. Mindig fordítva akarom életre kelteni
Eddig az összes telefonomnak felül volt a logo, ennek alul, és mivel ettől eltekintve majdnem szimmetrikus állandóan felül lévő felirattal veszem kézbe. 
-
ferrari1
őstag
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Ezt azért nem merném így kijelenteni, hogy " fos a samsung " és hogy " valami fostos 2 magos "!
Van olyan " valami fostos 2 magos " ami némely tekintetben elveri a 4 magosokat! Például sőt egy másik példa .
Az, hogy Neked nem szimpatikus, attól még nem az, aminek beállítod!
-
ferrari1
őstag
válasz
migabi24
üzenetére
Egy szóval sem gondoltam, hogy rossz a kamerája sőt... Fontos volt nekem is a kamera ezért ( is ) volt eddig Galaxym. Viszont az idő és a korom múlásával ( 45
) egyre jobban megyek el a minőség felé. Kamera része másodlagos lett ( vettem tükröst ). Kézbevéve, használva számomra eddig az One viszi a prímet. -
ferrari1
őstag
válasz
migabi24
üzenetére
Úgy érzem, hogy a kamerát és az integetős dolgokat leszámítva minden tekintetben - számomra - jobb az One. Memóriakezelés, anyaghasználat, összeszerelés minősége sőt bátorkodom kijelenteni, hogy a gyorsasága is jobb. Nem beszélve a tárcsázó / kapcsolatok kezeléséről, ami az S4-nél szerintem még mindig botrányosan lassú.
Nagyon-nagyon nem bántam meg a cserét!
-
ferrari1
őstag
válasz
leslien
üzenetére
Itt hasonlítsd össze őket. Ezek alapján jobbnak tűnik a G is nappal, de a saját képeken - számomra - jobbnak tűnik az One. Zajosabb, kisebb felbontás, de jobban kijönnek a részletek. Eddigi benyomásaim alapján állíthatom, hogy ennyire optimalizált, gyors, reccenéstelen működést androidos telefontól még nem láttam. A másik S4-em is lelkiismeretfurdalás nélkül lecserélem a jövő héten One-ra

-
ferrari1
őstag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Köszönöm, de a MoreLocale 4.2.2 alatt nem működik
[link] -
ferrari1
őstag
Segítségeteket kérném!
Visszaolvastam, láttam a megoldást de szeretnék egy szájbarágós leírást kérni valakitől. Adott egy ázsiai példány 4.2.2-vel amin nincs magyar nyelv, amit nagyon szeretnék.
Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Eredeti játékok OFF topik
- Robotporszívók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Meg lehet-e oldani valamilyen külső alkalmazással azt, hogy a csengő és az értesítési hangerőt külön lehessen állítani? 

én is kérem őket