Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
barcsajani
tag
válasz
nikilauda
üzenetére
Flottas keszulek, a mobilra nincs huseg, ujabb 2 evet irtam ala a dijcsomagra, ez mar korulbelul 5 eve meg van, marmint a sim kartya.
Persze, irunk egy adasvetelit, utana ahogy megkaptam a papirjait, irok, vagy ugyis telefonszamot cserelunk, felhivlak, es bemegyunk egyutt.
Az utikoltsegedet pedig akkor allom majd, igy korrekt szerintem, nemde?a garancia papirja nalam van.
DKV-s flottaban lett vasarolva.
A krszuleket a ceg intezte, en toluk vettem at. Ott irtam ala a papirt, ami bekerult az irattarba. Ezert nincsenek nalam, csak a garancialevel, ha barmi lenne a keszulekkel.
-----------------------------------Nézd ezt írta most
Új hozzászólás Aktív témák
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- ÚJ Remarkable RM-110 papírtábla
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest