Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fujifilm X
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
N4ri87 #10572 üzenetére
remélem nem kapok "dá-dát" moderátortól...nem szalad senki jelenteni, hogy itt meg az i-t piszkálják....
első reakcióm kb. 2 órával a csere után:
"nagyon lassu, akadozos, kicsi es borzasztoan hamar merul....
nagy kar volt eladni a htc-t, ehhez kepest az egy raketa es egy eromu....
szoval sirni tudnek...."de nézzük a konkrétumokat:
sikerült 2 nap alatt már megunni...
one sokkal gyorsabb mindenben, bármit kell nyitni, akár egy böngésző, akár játék, bármi.
az ios egy animáció mögé bújó lassú valami, 2 óra múlva kerestem olyan programot, ami az animációt gyorsítaná, mert engem nagyon idegesített. mondhatni úgy is, hogy így könnyű simának lenni, ha az egész egy lassított felvétel....
egy rohadt zenét alig tudtam feltenni. (flac)
sorozatot nem tudtam nézni, nem megy rajta semmi film normálisan. (hd)
az automata fényerő katasztrófális!
állandóan minimumon volt képernyő feloldáskor, alig láttam valamit, és nincs rá megoldás, csak ha kb felére veszed, de akkor meg sötétben üti ki a szemed...
a one hangja kategóriákkal jobb, mind a külső hangszóró, mind pedig fülessel.
az egész telefon egy játéktelefonnak tűnik a one mellett.
kijelző kicsi, nevetséges a mai világban, mint ha a kicsi lányom samsung "hellokittis" telefonját fognám a kezemben.
az iphone folyamatosan dobálta a jelet, autópályán (M3) szinte lehetetlen netezni, sőt még telefonálásnál is szakadozik.
az akkumulátor nevetséges.
pontosan fordítva működik, mint itt az androidon.
ha nem nyúlok hozzá, akkor szinte 0 %-ot merül, képes lenne szerintem 3-4 napot is elmenni.
DE ahogy elkezdem használni, iszonyatosan gyorsan merül.
1 napot néztem meg, 2 óra 50 perc kijelző használat merítette le...na most ha megnézzük, hogy a kijlező mérete, kb. fele (területű) akkor kérdezem én mi merül gyorsan?
ebből is látszik, hogy azok, akik nem okostelefonként használják, azoknak isten a telefon...de nekem nem az!
a kamerája viszont nagyon jó!hirtelen ennyi jut eszembe...
OFF az OFF-ban:
de hogy egy kis jóságot is vigyek a kommentbe....ha valaki szereti a disco zenét, akkor ajánlom meghallgatásra:ezt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest