Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali médialejátszót?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ASUS ROG Ally
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Windd
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy ONE-t és eléggé bizonytalan vagyok még vele kapcsolatban mert Iphone-ról váltottam ! Eddig teszik az új telefon, viszont kettő dolog idegesít ! Az egyik hogy ha bármilyen hang amit a telefon éppen lejátszik majd az befejeződik azt az alsó hangszóróból egy kis kattanás kíséri (pl. Jön egy sms a figyelmeztető hang után hallható kb. 2mp elteltèvel). Gondolom leveszi a feszültséget a hangszóról, de csak az alsón jön elő ez a halk kísérő kattanó hang! A másik dolog az a kb. 3,5 órás töltèsi idő hálózati töltés esetén (pc-ről nem próbáltam) az iphone 4 1,5 óra alatt töltött fel 3%-ról 100% -rá a ONE-nak ugyan ez a több mint duplája!? A fent leírtak szerintetek normális jelenségek vagy hibák ? Ne haragudjatok ha hülyeséget kérdeztem! Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
- Subaru topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vírusirtó topic
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- iPhone Air 256GB Égkék 3 ÉV kiterjesztett garancia
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest